2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Manikür pedikür yaptır ama benim gibi hata yapma protez kalıcı işine girme bence

Benim kalçam 95den 102 ye çıktı sen kalçadan almamışsın cidden iyi. Belimde 73den 100 e

Birde idrarımda keton çıktı eser miktar yazıyor daha önce başına gelen var mı korkmalımıyım ya
Canım kan şekerinin yüksekliğindn kaynaklı çıkmış oluyor genelde.
Dahiliyeye bir görünmen gerek canım
vücutta insülin değerine bağlı olarakda değişim gösterebiliyor çünkü

Kilitli posetlerde gayet hijyenik kalir bence sikinti olmaz
Ay evet kilitli poşet mantıklı

Manikür pedikür yaptır ama benim gibi hata yapma protez kalıcı işine girme bence

4 senedir hiç ara vermeden kalıcıya devam ediyorum çıkarttırınca tırnaklarım daha keskin oluyor, kısa boy kalıcı yaptırmaya devam edicem gibi, bebek doğduktan sonra da vakit bulabilirsem tabii

Allah korusun acil bir doğumda sezeryanda kalıcıları nasıl çıkartmayı düşünüyorsun

6cı aya kadar bende yaptırıyordum, görümcem sağ olsun tırnakcıya neden yengeme yapıyorsun zararlı çocuğa demiş kadın bir daha yapmak istemedi çıkaralım dedi bir üstüne bana diyor ki sen bu çocuğa niye işkence yapıyorsun. Aklıma geldi sinir oldum yine bak

B Babydustt aynen bu ikeanın vakumlu buzdolabı poşetleride rahat iş görür

Evet evet evde vardı bakayım biberona uyan boydan kaldı mı emin değilim yoksa hemen sipariş

Allah korusun acil bir doğumda sezeryanda kalıcıları nasıl çıkartmayı düşünüyorsun

Canım ben tırnaklarımla daha önce ameliyatlara girdim birinde hatta siyaha yakın koyu yeşildi bir şey olmadı, parmağa taktıkları alet okuyabildi son 2 ayda da şeffaf renkte yaptırıcam doktorum illa çıkar diye darlamazsa ama sanmıyorum çünkü ameliyatımı yapan doktorum zaten aynı kişi

3 hafta sonra 35. Haftada oluyorsun. Bebekler 2,5 kiloyu geçince genelde küveze girmiyor. İyi düşünelim, iyi olsun.

Ya ben de öyleyim ağlaya ağlaya yiyorum bazen diyetisyen illa yiceksin ne eksik ne fazla,bu beslenme senin için değil bebeğin haftasına göre diyor Acayip vicdan yapıyorum
diyetisyen kusura bakmasın valla sık sık yiyorum ama fazla yiyemiyorum mesela sabah azcık fazla yedim öğürmekten için çıktı

Yok yanlış zamanda kendi kışlıklarımızı çıkardım yıkamaya, son bir makine kaldı ve tabi ki 3 sepet ütü yarın başlarım yıkamaya artık
benim ev kalktı gidiyo perşembe cuma badana var. bugün mutfak dolabımı temizliyorum yarın da gardrobumu temizleyeceğim. ben kışlıkları yıkayıp kaldırıyorum kışında kurutmada tazelemeye atıyorum yeterli oluyor. şu yumoşun spreyleri çıktı ya onu da sıkınca mis gibi kokuyo

Bebişin odasını ve dolabını temizlerken ne kullanmalıyız bebekler için olan yüzey temizleyici mi kullanıyorsunuz?

Ay vala ilk hamilelikte öyleydim bunda da şu vakte kadar boylr geldim insalalh sadece ebe doğum anında maruz kalır bı zahmet o da ben de çok gerilmistim alhtan bı kere yaşadım kız onu kalbim sürekli kaldırmaz sonra doğumdan sonrada Altan bı kontrol muhabeti döndü hemen kaçtım hemennnn
Vala öyle gözüküyor inşallah bı sorun olmasın da başka böyle iyi ne çok az ne çok fazla gelişsin derdindeyim olsaydı dediğin gibi soylerdii heralde canım evet işte bende onu diyorum ama bence 2 hafta vaktinden önce gelir gibi hisediyorum ben yine de beli olmaz kızım da öyle doğdu sağlık olsun da vala artık hareket etmek yaşamak çok sorun olmuş çıksa iyi olcak

Anne sütüne karışır mi acaba işlemin solüsyonlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…