- 25 Haziran 2022
- 1.321
- 1.839
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.361
Manikür pedikür yaptır ama benim gibi hata yapma protez kalıcı işine girme benceYerleri daraldı diye sanırım daha az hissetmeye başladık, benim de hareket azaldı ama oldumu da hoplatıyor benikontrolün de güzel geçeceğini düşünüyorum
Yaaa ben de istiyorummmmm çok tatlış duruyor
Kasım ve Aralık ayı tırnak randevusu hazır alınmış olan beninatla devam
Benim toto ve göbek hep soğuk kendimi bildim bilelibüyük alanlar olunca vücut ısıtamıyor demek ki
Benim kalçam 95den 102 ye çıktıBen de sevmiyorum yuksek bel. Benim de popom buyumedigi icin eski camasirlarla devam. Zaten gunde 3 kere degistiriyorum progestan yuzunden. Yetistiremem hamile kilodunu.
Bana kalsa almazdim bile ama bir tane annem almis, 2 tane de gorumcen getirdi kendi calistigi yerin uretimi. Sezeryandan sonra giyerim diye koydum bavula.
Kendinizi olcuyormusunuz bu arada? Benim popom 90 dan 93 e cikmis. Belim 73 den 107 yesadece gobekten olusuyor gibiyim cok komik.
Canım kan şekerinin yüksekliğindn kaynaklı çıkmış oluyor genelde.Birde idrarımda keton çıktı eser miktar yazıyor daha önce başına gelen var mı korkmalımıyım ya
Ay evet kilitli poşet mantıklıKilitli posetlerde gayet hijyenik kalir bence sikinti olmaz
Manikür pedikür yaptır ama benim gibi hata yapma protez kalıcı işine girme bence
Allah korusun acil bir doğumda sezeryanda kalıcıları nasıl çıkartmayı düşünüyorsunAy evet kilitli poşet mantıklı
4 senedir hiç ara vermeden kalıcıya devam ediyorumçıkarttırınca tırnaklarım daha keskin oluyor, kısa boy kalıcı yaptırmaya devam edicem gibi, bebek doğduktan sonra da vakit bulabilirsem tabii
Sana bayılıyorum shsjdjkd
6cı aya kadar bende yaptırıyordum, görümcem sağ olsun tırnakcıya neden yengeme yapıyorsun zararlı çocuğa demiş kadın bir daha yapmak istemedi çıkaralım dedi bir üstüne bana diyor ki sen bu çocuğa niye işkence yapıyorsun. Aklıma geldi sinir oldum yine bakManikür pedikür yaptır ama benim gibi hata yapma protez kalıcı işine girme bence
Allah korusun acil bir doğumda sezeryanda kalıcıları nasıl çıkartmayı düşünüyorsun
Azmime miSana bayılıyorum shsjdjkd
3 hafta sonra 35. Haftada oluyorsun. Bebekler 2,5 kiloyu geçince genelde küveze girmiyor. İyi düşünelim, iyi olsun.Kızlar dun doktor kontrolum vardı 31+3 üm ikiz gebelik rahım agzı uzunluğu 17 mm e düşmüş 3 hafta idare eder sonra doğum olabilir ama erken doğum olacak gibi gorunuyor küveze girecekler sanırım bebeklerin dun kg ları erkek 1840, kız 1790 olmuş. Bunada şükürdün ciğer geliştirici ilk doz vuruldum bugun 2. Doz olacagım
diyetisyen kusura bakmasın valla sık sık yiyorum ama fazla yiyemiyorum mesela sabah azcık fazla yedim öğürmekten için çıktıYa ben de öyleyim ağlaya ağlaya yiyorum bazen diyetisyen illa yiceksin ne eksik ne fazla,bu beslenme senin için değil bebeğin haftasına göre diyorAcayip vicdan yapıyorum
benim ev kalktı gidiyo perşembe cuma badana var. bugün mutfak dolabımı temizliyorum yarın da gardrobumu temizleyeceğim. ben kışlıkları yıkayıp kaldırıyorum kışında kurutmada tazelemeye atıyorum yeterli oluyor. şu yumoşun spreyleri çıktı ya onu da sıkınca mis gibi kokuyoYok yanlış zamanda kendi kışlıklarımızı çıkardım yıkamaya, son bir makine kaldı ve tabi ki 3 sepet ütüyarın başlarım yıkamaya artık
Bilmiyorum kuzum inan ki. 20. Haftadan beri böyle kaburgalarıma mideme çok baskı yapıyor kafasıBenne zaman dönecek bu pıtırcıklar acaba
Başlayınca sırtından yük kalkıyorBugün son kalanları tamamlayıp yıkamaya başlayayım o zaman, elim ayağıma dolandı iyice ne yapacağımı şaşırdım acaba yetişir mi diye
Hayır akılana da geliyor sabah sabah sjdkfkflflAzmime mikonusturucam az kaldı
Ay vala ilk hamilelikte öyleydim bunda da şu vakte kadar boylr geldim insalalh sadece ebe doğum anında maruz kalır bı zahmet o daBen de sırf alttan muayene olmamak için hastaneye gitmek istemiyorum doktor iki ay gelme en son doğuma gel dese tamam derim yani o derece travmatize oldum .oraya Yattığım an kalbim sıkışmaya başladı bugün . İlk kez ben nasıl doğurcam bunu dedim
Vala öyle gözüküyor inşallah bı sorun olmasın da başka böyle iyi ne çok az ne çok fazla gelişsin derdindeyimMaşallah canm gelisimi
Maşallah canm ozamm gelisimi cok iyibenmde şuan sata göre 33 olmam lazm ama dün doktor kontrolum vardi doktor 31 haftalik dedi ama allaha şükür bi anormallik yok durumu iyi dedi
Insan sabirsizlikla bekliyor günlerin gelmesini işte normal dogumda nezamn gelecegi belli olmuyor o strese sokuyor birazdasezeryañ gibi gunu belli olsa
Anne sütüne karışır mi acaba işlemin solüsyonlariEvet evet evde vardı bakayım biberona uyan boydan kaldı mı emin değilim yoksa hemen sipariş
Canım ben tırnaklarımla daha önce ameliyatlara girdim birinde hatta siyaha yakın koyu yeşildi bir şey olmadı, parmağa taktıkları alet okuyabildison 2 ayda da şeffaf renkte yaptırıcam doktorum illa çıkar diye darlamazsa ama sanmıyorum çünkü ameliyatımı yapan doktorum zaten aynı kişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?