2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben hala kendi külotlarımı giyiyorum hiçbiri karnıma değmiyor,küçüldü ama bozdum onları da aticam artik yenilerini alirim dogumdan sonra
Hamile kilodu giyebilirsin doğumdan sonra hala karnın oluyo çünkü rahat oluyo hemde
aynen bende totom ve karnım hiç ısınmıyor
Kızlar çantası hazır olan var mı? Yarın 33 olacağız ve bir çöp dahi yıkamadım henüz neyime güveniyorum bilmem
gerçekten bende soruyorum neye güveniyon şuan daha yıkanmamış hemde benimde çanta hazır değil ama herşey hazır bi içine yerleştircem. Daha ütüsü var bilmem nesi var. Haydi kalk yavaştan yavaştan yapmaya başla aslansın kaplansın yaparsın
benimkide gelip ısıtıyo güya

Dur o konuya hiç girme biz hemen balayına gidicez diye altınlar ne kdr diye bakmadan bile direk kese içinde onlara bırakıp gittik geldik oturmuş saymış not almışlar bizede gönüllerinden üç beş altın geçmiş onu kurdeleye takip verdiler hala içimde uktedir

Yenı dogum yapan arkadasım sezeryan oldu, kum torbası koymuslar karnına 1 gunde dumduz oldu dıyo

O takılar eşinin bile değil direkt senin hakkın ve kul hakkına girmisler

Hastaneden geldim. Doktor ilgilendi. Rahim boyumu 40 mm ölçtü. Erken doğum riskin yüzde 7 dedi. Dün ki nst yi gösterdim. İlaç başlayalım dedi 1 haftalık nidicard verdi cuma mutlaka bekliyorum dedi. Serum takıldı bir de acilde. Kasılmaların yoğun kontrol altına alırız dedi. Bebeğin bugünde 2 hafta önde olduğunu öğrendim. Başı hep iri deniyordu. Kilosu 2kg çıktı dün 1700 denmişti hatta 10 gün öncede aynısı denmişti. Beklerken nabzım 140a çıktı niye oldu bilmiyorum tekerlekli sandalye kullandığım halde. Doktorun kapısında müdahale etmek zorunda kaldılar doktor şekerden olabilir dedi. Aramızda bu ilacı kullanan vardı duyuyordum hep. Günde 4 sefer 6 saat arayla dedi bana da. Umarım kasılmalara fayda eder. Bi de şu çarpıntım geçer.

Görgüsüzlük onların yaptıgı ya, bız ilk gecemızde otelde kaldık, en eglencelı kısmı oturup tek tek saymaydı, ertesı gun dırek kasaya koyduk, kayınvalıde sordu ne kadar dıye, esım de tahmın ettjgımden daha az dedi geciştırdı.. Zaten hıcbır katkıları olmadı dugune, ıstemeye yuzu olmazdı.

Çok güzel haberle gelmişssin, ilac ıcın de alarm kur, ben de 8 saatte bır alıyorum, kasılma toplanma olmadı daha hıc cok sukur

Bende temizlik modundayım petek yıkıyorum hemde kocam duysa ağzıma eder neyseki anlamıyor temizlik yapıldığında
Bebişin odasını ve dolabını temizlerken ne kullanmalıyız bebekler için olan yüzey temizleyici mi kullanıyorsunuz?
hiç ayrı bişi yapmadım şuanlık normalde neyle siliyorsam öyle toz aldım ama doğuma yakın sirkeli su kullanırım
Yenı dogum yapan arkadasım sezeryan oldu, kum torbası koymuslar karnına 1 gunde dumduz oldu dıyo
değişir bebeğim kişiye göre. Bide sezeryanda dikişlere değmemesi için tercih ediyorlar ama tabi isteyen istediğini kullansın

Bende ameliyat oldum iki kez sadece işaret parmağımı çıkarmıştım dün doktor hepsini çıkar doğumda dedi

Hahaha benimde eşim saçını boyatmıyorsun tırnak yaptırıyorsun aynı şey deyip söyleniyordu ama dedim saçımda çok fazla açıcı kullanılıyor aynı şey değil

Sen nasıl bu kadar sakin kaldın yaa aaayy hepten sinirim bozuldu

Bence hepsi güzel haberler, bidicard ben ilk 3 ay kullanmistim doktorum Rahmi sakin tuttuğunu söylemişti, sonra magnezyuma geçtim erken doğum riskin olmaması çok güzel haber

onları da badana sonrası cumartesi yapacağım ay napalım ya pislik içinde mi oturalım dinlene dinlene yapıyoruz işte
Aynen şuan dinlenme modundayım 6 sayfa biriktirmişler yayıla yayıla okuyorum ahanada kalkacam şuan yaptık yaptık daha şişkinlikten el atamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…