2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Beni korku sardı açıkçası, kimse gelipte bir işe yardım etmediği için elim ayağıma dolanıyor kaç gündür kendi kışlıklarımızı sudan geçiriyoruz, her an gelirse ne yaparız
Bana da kimse yardım etmeyecek isten çıkmayı bekliyordum başlamak için önce bebisin kıyafetlerini yıkarım sonra kis temizliği yaparım yavaş yavaş aceleye telaşa gerek yok acele ise şeytan karışır daha vaktimiz var stres yapma

Hahaha benimde eşim saçını boyatmıyorsun tırnak yaptırıyorsun aynı şey deyip söyleniyordu ama dedim saçımda çok fazla açıcı kullanılıyor aynı şey değil
Ben bu sene sacımı boyatmadım, ombre yaptırıyorum ama dıp boyası yaptırmıyorum, kendı dıplerıme yapıyor, 5 6 saat oturayamayacagım ıcın erteledım, artık bebek 8 aylık olunca boyatabılırım, okullar acılmadan hemen evvel, onun kaygısını cekmeye basladım 6 saat bebegı kıme bırakıcam, nasıl bırakıcam dıye soylenıyorum, esım şaşkın bunu dert edıyorum dıye.. Ben bakarım diyo zavallı bi de.. Aaa dedım hıc aklıma gelmedı senın de bakabılecegın bana küstü gitti

Peki cok merak ettim. Mesela düğünü, evinizi ya da esyalarinizi onlar mi yapti?
Bizim bu altin gelenegi cok bozulmus artik ya. Insanlar evlenene destek olsun diye hediye eder. Sen bana bunu takmistin, ben sunu takmistin hesabina dondu bizde olay.

Kızlar bebeği hala dönmeyenler var sanırım gebe okulunda bunun genel sebebinin annenin hareketsizligi her fırsatta uzanmasi yatar pozisyonda olmasından kaynaklı olduğunu söylediler.
Yani her fırsatta dik durmak lazımmış sürekli uzanmamaliymisiz oyle olunca bebek dönmezmis masallah benimki 27-28. Haftalardan beri doğum pozisyonunda

Haberlerin güzel olmasına sevindim. Erken doğum riskin yok demek mi oluyor 7 olması? İlaç kullananlar var grupta. İlaç verip hem gönlünü rahatlatmış hem daha az stres olursun. Çarpıntı içinde biri vardı oda ilaç kullanıyordu kardiyolojiye gitmişti. Belki sana da ilaç verirler

Bence hepsi güzel haberler, bidicard ben ilk 3 ay kullanmistim doktorum Rahmi sakin tuttuğunu söylemişti, sonra magnezyuma geçtim erken doğum riskin olmaması çok güzel haber
Sabah akşam magnezyum aldığım halde fayda etmiyordu artık. İnşallah bu iyi gelir.

Evet. Yani şöyle yüzde 93 erken doğum yapmazsın dedi. Nabzım hep 90 95 arasıydı zaten benim ama 140ı ilk kez gördüm ve çok kötüydü. Eğer devam ederse kardiyolojiye giderim şu kasılma bi kontrol altına alınsın inşallah da.

Ben şimdiden şöyle altını değiştirceksin, kitap okucaksın, şu saatlerde sen bakacaksın diye söylüyorum bizimki korkmaya başladı

E super. Ne guzel ilgilenmis doktor, icin rahatmalistir. Sancilarini baskilarlar merak etme rahat edersin biraz. Demekki gittigin doktor yanlis olcmus. Cok gerildin ya ondan da oynamis olabilir tansiyon ve carpinti.

E super. Ne guzel ilgilenmis doktor, icin rahatmalistir. Sancilarini baskilarlar merak etme rahat edersin biraz. Demekki gittigin doktor yanlis olcmus. Cok gerildin ya ondan da oynamis olabilir tansiyon ve carpinti.
İçeri girer girmez kim üzdü seni canın neye sıkıldı dedi adam suratıma bakıp takipli olduğum doktoru sordu kim dedi söyledşm adını. Bazıları mesleği bırakmak istemiyor. Yaşlandığını kabul etmiyor dedi :) 62 yaşındaydı

Selamlar ben de bir süredir uzaktan takip ediyordum, inşallah hepimizin bebişleri zamanında gelir
Benim doktorum 32.haftaya kadar sıkıntı yoksa ayda bir muayene, 32'den itibaren de 2 haftada bir muayene dedi.
Benim miniğin 24.haftada başı aşağıdaydı 28'de tekrar dönmüştü daha çok değişir zaman var dedi
Bir de koltukaltı kararması yaşayanlar ben sivenonun beyazlatıcılı rolonunu kullanıyorum rengini açtı belki size de faydası olur

Ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum canım belki de haftam erken olduğundandır bilmiyorum genel konuşmuşlar bence. Benim bebeğimin kafası göbek deliğimin üst tarafında hep. Ayakları da kasıklarımda. Haftada 2 gün egzersiz yapıyorum. En az 3 gün de yürüyorum. Evdeki işleri saymıyorum yani oldukça hareketliyim sadece geceleri uyuyorum

Kısa programa atıyorum hani kokusu değişsin diye ama kurutma alamadım bir türlü onları bir de kurutmaya çalışıyorum
Hahaha benimde eşim saçını boyatmıyorsun tırnak yaptırıyorsun aynı şey deyip söyleniyordu ama dedim saçımda çok fazla açıcı kullanılıyor aynı şey değil
aynen acıcı sıkıntılı, normal boya olsa yine iyi bitkiselleri var çünkü ben yaptım hiç bir zararı olmadı şükür
ben hep hemen her şey olsun diye telaşlıyım ona biraz strese giriyorum galiba, bir türlü sakin olmayı beceremiyorum

S samozlem benim canım ilaç kullanan
Şöyleki çarpıntın ilk defa olduysa panik yapma muhtemelen yaşadığın strese bağlı olmuştur. Benim 2 aydır çarpıntım vardı ve artık nabzımın normal hali 120 olmuştu çarpıntım oluncada 140-150 arasına çıkıyordu doktorda kalp ilacı başladı bu şekilde devam etmemin bana zarar vereceğini söyledi. Sende kendini bir süre takip et çarpıntı olayın hep varsa mutlaka kardiyolojiye görün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…