- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.401
valla mecbur artık 2 hafta koşturucam ben de sonrasında yapamam hissediyorumAynen şuan dinlenme modundayım 6 sayfa biriktirmişler yayıla yayıla okuyorum ahanada kalkacamşuan yaptık yaptık daha şişkinlikten el atamayız
Bana da kimse yardım etmeyecek isten çıkmayı bekliyordum başlamak için önce bebisin kıyafetlerini yıkarım sonra kis temizliği yaparım yavaş yavaş aceleye telaşa gerek yok acele ise şeytan karışır daha vaktimiz var stres yapmaBeni korku sardı açıkçası, kimse gelipte bir işe yardım etmediği için elim ayağıma dolanıyor kaç gündür kendi kışlıklarımızı sudan geçiriyoruz, her an gelirse ne yaparız
Ben bu sene sacımı boyatmadım, ombre yaptırıyorum ama dıp boyası yaptırmıyorum, kendı dıplerıme yapıyor, 5 6 saat oturayamayacagım ıcın erteledım, artık bebek 8 aylık olunca boyatabılırım, okullar acılmadan hemen evvel, onun kaygısını cekmeye basladım 6 saat bebegı kıme bırakıcam, nasıl bırakıcam dıye soylenıyorum, esım şaşkın bunu dert edıyorum dıye.. Ben bakarım diyo zavallı bi de.. Aaa dedım hıc aklıma gelmedı senın de bakabılecegınHahaha benimde eşim saçını boyatmıyorsun tırnak yaptırıyorsun aynı şey deyip söyleniyordu ama dedim saçımda çok fazla açıcı kullanılıyor aynı şey değil
Peki cok merak ettim. Mesela düğünü, evinizi ya da esyalarinizi onlar mi yapti?Dur o konuya hiç girme biz hemen balayına gidicez diye altınlar ne kdr diye bakmadan bile direk kese içinde onlara bırakıp gittik geldik oturmuş saymış not almışlar bizede gönüllerinden üç beş altın geçmiş onu kurdeleye takip verdiler hala içimde uktedir
Haberlerin güzel olmasına sevindim. Erken doğum riskin yok demek mi oluyor 7 olması? İlaç kullananlar var grupta. İlaç verip hem gönlünü rahatlatmış hem daha az stres olursun. Çarpıntı içinde biri vardı oda ilaç kullanıyordu kardiyolojiye gitmişti. Belki sana da ilaç verirlerHastaneden geldim. Doktor ilgilendi. Rahim boyumu 40 mm ölçtü. Erken doğum riskin yüzde 7 dedi. Dün ki nst yi gösterdim. İlaç başlayalım dedi 1 haftalık nidicard verdi cuma mutlaka bekliyorum dedi. Serum takıldı bir de acilde. Kasılmaların yoğun kontrol altına alırız dedi. Bebeğin bugünde 2 hafta önde olduğunu öğrendim. Başı hep iri deniyordu. Kilosu 2kg çıktı dün 1700 denmişti hatta 10 gün öncede aynısı denmişti. Beklerken nabzım 140a çıktı niye oldu bilmiyorum tekerlekli sandalye kullandığım halde. Doktorun kapısında müdahale etmek zorunda kaldılar doktor şekerden olabilir dedi. Aramızda bu ilacı kullanan vardı duyuyordum hep. Günde 4 sefer 6 saat arayla dedi bana da. Umarım kasılmalara fayda eder. Bi de şu çarpıntım geçer.
İşe yarıyor demek ki çok şükür. Cumaya kadar kullan cuma nstye girersin bakarız dedi. Keseriz dedi inşallah fayda eder.Çok güzel haberle gelmişssin, ilac ıcın de alarm kur, ben de 8 saatte bır alıyorum, kasılma toplanma olmadı daha hıc cok sukur
Sabah akşam magnezyum aldığım halde fayda etmiyordu artık. İnşallah bu iyi gelir.Bence hepsi güzel haberler, bidicard ben ilk 3 ay kullanmistim doktorum Rahmi sakin tuttuğunu söylemişti, sonra magnezyuma geçtimerken doğum riskin olmaması çok güzel haber
Yeni gelin salakligi işte bndeki paragöz demesinler ilk günden saçma sapan konuslardan kvga çıkmasın diye hiç bişi diyemedimO takılar eşinin bile değil direkt senin hakkın ve kul hakkına girmisler
Erken evlendim ya bn 22-23 te saftik işte cahillik şimdiki aklım olsa yikardim bı eşime diyebildim sinir olduğum la kaldimSen nasıl bu kadar sakin kaldın yaa aaayy hepten sinirim bozuldu
Evet. Yani şöyle yüzde 93 erken doğum yapmazsın dedi. Nabzım hep 90 95 arasıydı zaten benim ama 140ı ilk kez gördüm ve çok kötüydü. Eğer devam ederse kardiyolojiye giderim şu kasılma bi kontrol altına alınsın inşallah da.Haberlerin güzel olmasına sevindim. Erken doğum riskin yok demek mi oluyor 7 olması? İlaç kullananlar var grupta. İlaç verip hem gönlünü rahatlatmış hem daha az stres olursun. Çarpıntı içinde biri vardı oda ilaç kullanıyordu kardiyolojiye gitmişti. Belki sana da ilaç verirler
Çarpıntı gibi bir yan etkisi oldumu sana sohrap canımİşe yarıyor demek ki çok şükür. Cumaya kadar kullan cuma nstye girersin bakarız dedi. Keseriz dedi inşallah fayda eder.
Ben şimdiden şöyle altını değiştirceksin, kitap okucaksın, şu saatlerde sen bakacaksın diye söylüyorum bizimki korkmaya başladıBen bu sene sacımı boyatmadım, ombre yaptırıyorum ama dıp boyası yaptırmıyorum, kendı dıplerıme yapıyor, 5 6 saat oturayamayacagım ıcın erteledım, artık bebek 8 aylık olunca boyatabılırım, okullar acılmadan hemen evvel, onun kaygısını cekmeye basladım 6 saat bebegı kıme bırakıcam, nasıl bırakıcam dıye soylenıyorum, esım şaşkın bunu dert edıyorum dıye.. Ben bakarım diyo zavallı bi de.. Aaa dedım hıc aklıma gelmedı senın de bakabılecegınbana küstü gitti
E super. Ne guzel ilgilenmis doktor, icin rahatmalistir. Sancilarini baskilarlar merak etme rahat edersin biraz. Demekki gittigin doktor yanlis olcmus. Cok gerildin ya ondan da oynamis olabilir tansiyon ve carpinti.Hastaneden geldim. Doktor ilgilendi. Rahim boyumu 40 mm ölçtü. Erken doğum riskin yüzde 7 dedi. Dün ki nst yi gösterdim. İlaç başlayalım dedi 1 haftalık nidicard verdi cuma mutlaka bekliyorum dedi. Serum takıldı bir de acilde. Kasılmaların yoğun kontrol altına alırız dedi. Bebeğin bugünde 2 hafta önde olduğunu öğrendim. Başı hep iri deniyordu. Kilosu 2kg çıktı dün 1700 denmişti hatta 10 gün öncede aynısı denmişti. Beklerken nabzım 140a çıktı niye oldu bilmiyorum tekerlekli sandalye kullandığım halde. Doktorun kapısında müdahale etmek zorunda kaldılar doktor şekerden olabilir dedi. Aramızda bu ilacı kullanan vardı duyuyordum hep. Günde 4 sefer 6 saat arayla dedi bana da. Umarım kasılmalara fayda eder. Bi de şu çarpıntım geçer.
İçeri girer girmez kim üzdü seni canın neye sıkıldı dedi adam suratıma bakıpE super. Ne guzel ilgilenmis doktor, icin rahatmalistir. Sancilarini baskilarlar merak etme rahat edersin biraz. Demekki gittigin doktor yanlis olcmus. Cok gerildin ya ondan da oynamis olabilir tansiyon ve carpinti.
Ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum canım belki de haftam erken olduğundandır bilmiyorum genel konuşmuşlar bence. Benim bebeğimin kafası göbek deliğimin üst tarafında hep. Ayakları da kasıklarımda. Haftada 2 gün egzersiz yapıyorum. En az 3 gün de yürüyorum. Evdeki işleri saymıyorum yani oldukça hareketliyimKızlar bebeği hala dönmeyenler var sanırım gebe okulunda bunun genel sebebinin annenin hareketsizligi her fırsatta uzanmasi yatar pozisyonda olmasından kaynaklı olduğunu söylediler.
Yani her fırsatta dik durmak lazımmış sürekli uzanmamaliymisiz oyle olunca bebek dönmezmis masallah benimki 27-28. Haftalardan beri doğum pozisyonunda
Kısa programa atıyorum hani kokusu değişsin diye ama kurutma alamadım bir türlü onları bir de kurutmaya çalışıyorumbenim ev kalktı gidiyo perşembe cuma badana var. bugün mutfak dolabımı temizliyorum yarın da gardrobumu temizleyeceğim. ben kışlıkları yıkayıp kaldırıyorum kışında kurutmada tazelemeye atıyorum yeterli oluyor. şu yumoşun spreyleri çıktı ya onu da sıkınca mis gibi kokuyo
aynen acıcı sıkıntılı, normal boya olsa yine iyi bitkiselleri var çünkü ben yaptım hiç bir zararı olmadı şükürHahaha benimde eşim saçını boyatmıyorsun tırnak yaptırıyorsun aynı şey deyip söyleniyordu ama dedim saçımda çok fazla açıcı kullanılıyor aynı şey değil
ben hep hemen her şey olsun diye telaşlıyım ona biraz strese giriyorum galiba, bir türlü sakin olmayı beceremiyorumBana da kimse yardım etmeyecek isten çıkmayı bekliyordum başlamak için önce bebisin kıyafetlerini yıkarım sonra kis temizliği yaparım yavaş yavaş aceleye telaşa gerek yok acele ise şeytan karışır daha vaktimiz var stres yapma
S samozlem benim canım ilaç kullananHaberlerin güzel olmasına sevindim. Erken doğum riskin yok demek mi oluyor 7 olması? İlaç kullananlar var grupta. İlaç verip hem gönlünü rahatlatmış hem daha az stres olursun. Çarpıntı içinde biri vardı oda ilaç kullanıyordu kardiyolojiye gitmişti. Belki sana da ilaç verirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?