- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.421
Ayy evet oda var resmen bir günümüz gidiyor ben kendi saçıma tamamen geçmeme dört parmak kadar kaldı orayıda kestirirsem boyamak istemiyorum gebelikte benim çok uzamıyor ama o anki ruh halimiz ne gösterir bilmiyorumBen bu sene sacımı boyatmadım, ombre yaptırıyorum ama dıp boyası yaptırmıyorum, kendı dıplerıme yapıyor, 5 6 saat oturayamayacagım ıcın erteledım, artık bebek 8 aylık olunca boyatabılırım, okullar acılmadan hemen evvel, onun kaygısını cekmeye basladım 6 saat bebegı kıme bırakıcam, nasıl bırakıcam dıye soylenıyorum, esım şaşkın bunu dert edıyorum dıye.. Ben bakarım diyo zavallı bi de.. Aaa dedım hıc aklıma gelmedı senın de bakabılecegınbana küstü gitti
Alüminyum içerir genelde beyazlatıcılar siveno da yoksa bizde kullanalım benim koltuk altından ziyade genital bölgede kararma oldu birde beyaz tenliyim çok komik görünüyor birde gebelik sonrası eski rengine gelmeme durumu varmışSelamlar ben de bir süredir uzaktan takip ediyordum, inşallah hepimizin bebişleri zamanında gelir
Benim doktorum 32.haftaya kadar sıkıntı yoksa ayda bir muayene, 32'den itibaren de 2 haftada bir muayene dedi.
Benim miniğin 24.haftada başı aşağıdaydı 28'de tekrar dönmüştü daha çok değişir zaman var dedi
Bir de koltukaltı kararması yaşayanlar ben sivenonun beyazlatıcılı rolonunu kullanıyorum rengini açtı belki size de faydası olur
Ben geceleri tekmelerden arada inliyorum ofluyorum . Bi doğsun rahatlarsın diyor eşim sanıyor ki bebiş suspus doğacakBen şimdiden şöyle altını değiştirceksin, kitap okucaksın, şu saatlerde sen bakacaksın diye söylüyorum bizimki korkmaya başladı
Yalnız şuan da yapmak zor karnım sertleşti eğil kalk yaptığım içinvalla mecbur artık 2 hafta koşturucam ben de sonrasında yapamam hissediyorum
Allah görüyo bebeğim sen sesini çıkartmadın ama Allah ne yapacağını iyi bilir karşısına çıkar mutlaka yaptıkları şeyapmaErken evlendim ya bn 22-23 te saftik işte cahillik şimdiki aklım olsa yikardim bı eşime diyebildim sinir olduğum la kaldim
Benim sağlık ocağımdaki ebe bana bu şekil emzirme eğitimi verdi. Aynısını söyledi bide memeyi tutma şekli çok önemli ded makas gibi tutmayacaksın dediBirkaç haftaya hepimizin çok ihtiyacı olacağı bir video
Bu ebeye bayılıyorum açık net ve en ihtiyacımız olabilecek bilgileri veriyor
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Amnion sıvısı ve suyun gelmesi içinde ayrı bir story atmış idrarla sızıntı şeklinde amnion sıvısı gelirse nasıl ayrım yapılabilir onuda dinlemenizi tavsiye ederim kızlar
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Ben çalıştığım için henüz gebe okullarına gidemedim.Benim sağlık ocağımdaki ebe bana bu şekil emzirme eğitimi verdi. Aynısını söyledi bide memeyi tutma şekli çok önemli ded makas gibi tutmayacaksın dedi
Ay vala ilk hamilelikte öyleydim bunda da şu vakte kadar boylr geldim insalalh sadece ebe doğum anında maruz kalır bı zahmet o daben de çok gerilmistim alhtan bı kere yaşadım kız onu kalbim sürekli kaldırmaz sonra doğumdan sonrada Altan bı kontrol muhabeti döndü hemen kaçtım hemennnn
Vala öyle gözüküyor inşallah bı sorun olmasın da başka böyle iyi ne çok az ne çok fazla gelişsin derdindeyimolsaydı dediğin gibi soylerdii heralde canım evet işte bende onu diyorum ama bence 2 hafta vaktinden önce gelir gibi hisediyorum ben yine de beli olmaz kızım da öyle doğdu sağlık olsun da vala artık hareket etmek yaşamak çok sorun olmuş çıksa iyi olcak
Ne ebeler varBenim sağlık ocağımdaki ebe bana bu şekil emzirme eğitimi verdi. Aynısını söyledi bide memeyi tutma şekli çok önemli ded makas gibi tutmayacaksın dedi
Benim sağlık ocağım o kadar iyi ki maşallahNe ebeler varbizimkisini bul bulabilirsen
İçin rahatladı mi azda olsaHastaneden geldim. Doktor ilgilendi. Rahim boyumu 40 mm ölçtü. Erken doğum riskin yüzde 7 dedi. Dün ki nst yi gösterdim. İlaç başlayalım dedi 1 haftalık nidicard verdi cuma mutlaka bekliyorum dedi. Serum takıldı bir de acilde. Kasılmaların yoğun kontrol altına alırız dedi. Bebeğin bugünde 2 hafta önde olduğunu öğrendim. Başı hep iri deniyordu. Kilosu 2kg çıktı dün 1700 denmişti hatta 10 gün öncede aynısı denmişti. Beklerken nabzım 140a çıktı niye oldu bilmiyorum tekerlekli sandalye kullandığım halde. Doktorun kapısında müdahale etmek zorunda kaldılar doktor şekerden olabilir dedi. Aramızda bu ilacı kullanan vardı duyuyordum hep. Günde 4 sefer 6 saat arayla dedi bana da. Umarım kasılmalara fayda eder. Bi de şu çarpıntım geçer.
Ah canım yaa. Yazık insan evladının hakkını yer mi? Çok yazık valla. Sonuçta takılar gelin ve damadın dir. Hatta Yargıtay kararlarında takılar gelindir diyor.Dur o konuya hiç girme biz hemen balayına gidicez diye altınlar ne kdr diye bakmadan bile direk kese içinde onlara bırakıp gittik geldik oturmuş saymış not almışlar bizede gönüllerinden üç beş altın geçmiş onu kurdeleye takip verdiler hala içimde uktedir
Bence evlenen çiftler ertesi gün balayına girmemeli. Öyle olunca takı meselesi gerçekten sıkıntı oluyor. Biz ertesi hafta gittik mesela. Gerçi bizimki işle ilgili bir durumda ama. Herşeyi oturtup öyle gittik. Evlenecek çiftlere hep öyle yapmalarını tavsiye ederimDur o konuya hiç girme biz hemen balayına gidicez diye altınlar ne kdr diye bakmadan bile direk kese içinde onlara bırakıp gittik geldik oturmuş saymış not almışlar bizede gönüllerinden üç beş altın geçmiş onu kurdeleye takip verdiler hala içimde uktedir
Ben direkt yıkayıp kurutup dondurucuya koyuyorum sonra çıkartıp kaynatıyorum tam zamanı şimdi ben de geçen hafta aldım 3 kilo koydum kışın da kesin olurum çünkü idrar yolu enfeksiyonu hiç şaşmazSağol canım cuma günü bizim burda pazar eşime aldırayım da yapayım bıktım artık bu illetten
Benim de hazır diş macunu diş fırçası gratisten küçük olanlardan aldım son dk onlarla uğraşmıyom diye hatta bi set de küçük boy şampuan krem duş jeli aldım, küçük boy kolonya koydum bir deBen hazirladim canim. Bavulum kapinin onunde duruyorbir de son anda alinacaklar listesi yaptim dis macunu, tarak,hastane odasi suslemeleri gibi. Acil cikmak zorunda kalmam insallah.bavulu hazirlayinca rahatladim ama, tavsiye ederim kafa rahatligi icin
canım yaşlı doktorlarla anlaşmak çok zor teknolojinin geliştiğini kabul etmek bile istemiyorlar benim ilk doktorum da yaşlıydı beni daha 6-7.haftada strese soktu açlık şekerim yüksekmiş şekrr çıkabilirmiş karb yemeyecekmişim tansiyonum yüksekmiş tansiyonumu takip edecekmişim valla 3 randevu ancak dayandım hemen değiştirdim doktorumu çok şükür ne şeker ne tansiyon hiç bişeyim yok, sen de iyi ki gitmişsin başka bir doktora erken doğum riskin de yok çok şükür sağlıkla kucağına alacaksın inşallahİçeri girer girmez kim üzdü seni canın neye sıkıldı dedi adam suratıma bakıptakipli olduğum doktoru sordu kim dedi söyledşm adını. Bazıları mesleği bırakmak istemiyor. Yaşlandığını kabul etmiyor dedi :) 62 yaşındaydı
Al benden de o kadar oturamıyorum baskı yüzünden benim de baştan beri makat pozisyonBilmiyorum kuzum inan ki. 20. Haftadan beri böyle kaburgalarıma mideme çok baskı yapıyor kafasıişin tuhaf tarafı niyeti de yok gibi belki de dönmeyecekler
Ben hep hareketliyim hala her gün temizlik yemek pasta yaparım durmadan ayrıca iki günde bir 40 dk Yürüyüş ama dönmüyorKızlar bebeği hala dönmeyenler var sanırım gebe okulunda bunun genel sebebinin annenin hareketsizligi her fırsatta uzanmasi yatar pozisyonda olmasından kaynaklı olduğunu söylediler.
Yani her fırsatta dik durmak lazımmış sürekli uzanmamaliymisiz oyle olunca bebek dönmezmis masallah benimki 27-28. Haftalardan beri doğum pozisyonunda
Anne sütüne karışır mi acaba işlemin solüsyonlari
Ay vala bende şaşkınım eşim iki de bir diz kapagin kararmis deyip durup moralimi daha bozuyor aamannnn
Bende ameliyat oldum iki kez sadece işaret parmağımı çıkarmıştım dün doktor hepsini çıkar doğumda dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?