2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Birkaç haftaya hepimizin çok ihtiyacı olacağı bir video
Bu ebeye bayılıyorum açık net ve en ihtiyacımız olabilecek bilgileri veriyor

Amnion sıvısı ve suyun gelmesi içinde ayrı bir story atmış idrarla sızıntı şeklinde amnion sıvısı gelirse nasıl ayrım yapılabilir onuda dinlemenizi tavsiye ederim kızlar

Ayy evet oda var resmen bir günümüz gidiyor ben kendi saçıma tamamen geçmeme dört parmak kadar kaldı orayıda kestirirsem boyamak istemiyorum gebelikte benim çok uzamıyor ama o anki ruh halimiz ne gösterir bilmiyorum eşlerde öğrensin canım

Alüminyum içerir genelde beyazlatıcılar siveno da yoksa bizde kullanalım benim koltuk altından ziyade genital bölgede kararma oldu birde beyaz tenliyim çok komik görünüyor birde gebelik sonrası eski rengine gelmeme durumu varmış

Ben şimdiden şöyle altını değiştirceksin, kitap okucaksın, şu saatlerde sen bakacaksın diye söylüyorum bizimki korkmaya başladı
Ben geceleri tekmelerden arada inliyorum ofluyorum . Bi doğsun rahatlarsın diyor eşim sanıyor ki bebiş suspus doğacak

Geçen günde beni sabah iş yeri servisimin güzergahına bırakmak için normalde 45 dk erkek uyanıyor garip kocam . İzne ayrılsanda bende rahat rahat uyusam diyor

Ben izne çıkınca yıllarca uyuyamayacağı bir döngünün miladi olacağının farkında değil

valla mecbur artık 2 hafta koşturucam ben de sonrasında yapamam hissediyorum
Yalnız şuan da yapmak zor karnım sertleşti eğil kalk yaptığım için Allah kolaylık versin bizeeee
Erken evlendim ya bn 22-23 te saftik işte cahillik şimdiki aklım olsa yikardim bı eşime diyebildim sinir olduğum la kaldim
Allah görüyo bebeğim sen sesini çıkartmadın ama Allah ne yapacağını iyi bilir karşısına çıkar mutlaka yaptıkları şeyapma

Benim sağlık ocağımdaki ebe bana bu şekil emzirme eğitimi verdi. Aynısını söyledi bide memeyi tutma şekli çok önemli ded makas gibi tutmayacaksın dedi

Benim sağlık ocağımdaki ebe bana bu şekil emzirme eğitimi verdi. Aynısını söyledi bide memeyi tutma şekli çok önemli ded makas gibi tutmayacaksın dedi
Ben çalıştığım için henüz gebe okullarına gidemedim.

Bu atölyeleri takip etmek bile bilinçlendiriyor insanı

benm kizim 40 + 4 gunlukken gelmisti bu nasil olur bilemiyorm sag dalim dogursaydim dünyalar benm olucakpeki cinsiyetiniz ne bir kiziniz var

S samozlem canim nidicard bende carpinti yapmisti. Ilaci kullandiktan sonra olduysa carpinti yaptiysa normal canim

Ne ebeler var bizimkisini bul bulabilirsen
Benim sağlık ocağım o kadar iyi ki maşallah köy gibi bir yerde oturuyorum o yüzden çok gelen giden olmuyor her gittiğimde boş oluyor sağlık ocağı. O yüzden geniş geniş oturup anlatıyorlar her gittiğimde kalp atışını bile dinletiyor

İçin rahatladı mi azda olsa

Ah canım yaa. Yazık insan evladının hakkını yer mi? Çok yazık valla. Sonuçta takılar gelin ve damadın dir. Hatta Yargıtay kararlarında takılar gelindir diyor.
Bizimkiler de çaktırmadan almıştır. Günahı boynuna ama gözlemlerime dayanarak bir miktar aldıklarıni düşünüyorum çünkü ne ben ne de kız tarafından kimse sayarken göstermediler.dugune gelemeyip sonradan taki gonderenlerinki zaten hiç verilmedi.
Yapacak bir şey yok. Helal etmeyelim biz de

Bence evlenen çiftler ertesi gün balayına girmemeli. Öyle olunca takı meselesi gerçekten sıkıntı oluyor. Biz ertesi hafta gittik mesela. Gerçi bizimki işle ilgili bir durumda ama. Herşeyi oturtup öyle gittik. Evlenecek çiftlere hep öyle yapmalarını tavsiye ederim

Sağol canım cuma günü bizim burda pazar eşime aldırayım da yapayım bıktım artık bu illetten
Ben direkt yıkayıp kurutup dondurucuya koyuyorum sonra çıkartıp kaynatıyorum tam zamanı şimdi ben de geçen hafta aldım 3 kilo koydum kışın da kesin olurum çünkü idrar yolu enfeksiyonu hiç şaşmaz
Benim de hazır diş macunu diş fırçası gratisten küçük olanlardan aldım son dk onlarla uğraşmıyom diye hatta bi set de küçük boy şampuan krem duş jeli aldım, küçük boy kolonya koydum bir de
canım yaşlı doktorlarla anlaşmak çok zor teknolojinin geliştiğini kabul etmek bile istemiyorlar benim ilk doktorum da yaşlıydı beni daha 6-7.haftada strese soktu açlık şekerim yüksekmiş şekrr çıkabilirmiş karb yemeyecekmişim tansiyonum yüksekmiş tansiyonumu takip edecekmişim valla 3 randevu ancak dayandım hemen değiştirdim doktorumu çok şükür ne şeker ne tansiyon hiç bişeyim yok, sen de iyi ki gitmişsin başka bir doktora erken doğum riskin de yok çok şükür sağlıkla kucağına alacaksın inşallah

Kızlar kaç sayfa oldu bilmiyorum o kadar çok yazmışsınız ki yeni bitti 1 saattir okuyorum. bu gece sürekli saat başı kalkıp tuvalete gittim uykulu halde ama asla tam uyku denilemez sersemlik gibi bir şeydi sabaha kadar sanki ufaktan ateşim çıktı hasta olunca az ateşiniz çıkar ve bu sizin uykunuzu etkiler öyleydi 8 gibi artık dayanamadım bir şeyler yedim öyle uyumaya çalıştım en azından bir kaç saat uyudum şuan da belim ağrıyor dünde hafif sancı geldi geçti dizlerim ağrıyor sanki hasta olacam eşim bir saat sonra işten gelecek yemek yok o kadar halsizim ki ne yapcam bilmiyorum

Bilmiyorum kuzum inan ki. 20. Haftadan beri böyle kaburgalarıma mideme çok baskı yapıyor kafası işin tuhaf tarafı niyeti de yok gibi belki de dönmeyecekler
Al benden de o kadar oturamıyorum baskı yüzünden benim de baştan beri makat pozisyon benim de hiç niyeti yok sanırım gayet mutlu halinden inşallah dönerler ya

Ben hep hareketliyim hala her gün temizlik yemek pasta yaparım durmadan ayrıca iki günde bir 40 dk Yürüyüş ama dönmüyor maşallah senin bebişe benim babası gibi tembel olacak herhalde

Anne sütüne karışır mi acaba işlemin solüsyonlari

Yok kuzum doktor sıkıntı yok diyor, sadece havayı solumamamı istedi onun için de maske takıyorum. Zaten düzenli yaptırdığın vakit tamamen çıkartılmıyor solüsyon vs yok yani oje de zaten tırnağının hep üstünde kalan katmanın üstüne geliyor vs. Baya araştırdım içim rahat

Ay vala bende şaşkınım eşim iki de bir diz kapagin kararmis deyip durup moralimi daha bozuyor aamannnn

Ayyy kolaysa kendileri taşısın bebişleri de kararsın her yerleri

Bende ameliyat oldum iki kez sadece işaret parmağımı çıkarmıştım dün doktor hepsini çıkar doğumda dedi

Yaaa olsun bebiş için

Kızlar 30 haftalık hamileyim geceleri rüyamda erken doğduğunu gördüğüm için kıyafetlerini yıkama ve ütüleme valiz hazırlamaya başladım bir haftadır devam ediyor bu süreç başlamayan varsa başlasın ilerleyen haftalarda daha zor olurmuş onu anladım başlamayan varsa acil başlayip aklınızdan çıkarin bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…