- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.441
Evet canımm yan etkılerı var maalesef, ac karna almak zorunda kalıyorım bazen sabahları, o zaman cok etkılıyor 15 20 dk sonra uyusma baslıyor, bas donmesı falan.. Ama tok karna alınca sure uzuyor.. Evdeyım zaten bol bol uyuyorum ben de.. Çarpıntı ara sıra oluyor gıbı, o zaman da nabız tansıyonu olcuyorum normal cıkıyor o da..Çarpıntı gibi bir yan etkisi oldumu sana sohrap canımSohrab
Benım yarısında var suan ombre ama uzadı baya.. Alıskanlık oldu bennde yıllardır boyatıyorum, aslında boyadan kurtulmak ıcın tam zamanı ama ıste bılmıuorumAyy evet oda var resmen bir günümüz gidiyor ben kendi saçıma tamamen geçmeme dört parmak kadar kaldı orayıda kestirirsem boyamak istemiyorum gebelikte benim çok uzamıyor ama o anki ruh halimiz ne gösterir bilmiyorumeşlerde öğrensin canım
Ben de alt temızleme ısını gunduz ben gece sen dıye pazarlık yapıyorunBen şimdiden şöyle altını değiştirceksin, kitap okucaksın, şu saatlerde sen bakacaksın diye söylüyorum bizimki korkmaya başladı
Ben de eğer gece deliksiz uyumak istiyorsan sabah 5e kadar uyursun sonra işe gidene kadar bebeğe bakarsın o arada ben uyurum diyorumBen de alt temızleme ısını gunduz ben gece sen dıye pazarlık yapıyorunama yardımcı olur ya, ben pımpırıklıyım ıste, sureklı bırbınırımıze vıdeolar atıyoruz bebek bakımı ıle ılgılı
Nasıl anladılar? Test mi yaptılar? Neymiş prki gelen akıntı mıAmniyon sıvısı değilmiş gelen.
Kesınlıkle, en cok bızım ihtiyacımız olacak uykuya..Ben de eğer gece deliksiz uyumak istiyorsan sabah 5e kadar uyursun sonra işe gidene kadar bebeğe bakarsın o arada ben uyurum diyorumhe yok ben o kadar erken kalkamam dersen de tüm gece her uyandığında seni de kaldırırım bizim içinde kesintisiz uyku çok önemli bence. Öbür türlü sarhoş gibi oluyor insan bağışıklığımız çok düşer. En az 2 3 saat kesintisiz uyumamız lazım
Tabi ki istisnalar olabilir canım bilmiyorum artık öyle dediler her fırsatta uzanmamak lazımmışBen bunun doğru olduğunu düşünmüyorum canım belki de haftam erken olduğundandır bilmiyorum genel konuşmuşlar bence. Benim bebeğimin kafası göbek deliğimin üst tarafında hep. Ayakları da kasıklarımda. Haftada 2 gün egzersiz yapıyorum. En az 3 gün de yürüyorum. Evdeki işleri saymıyorum yani oldukça hareketliyimsadece geceleri uyuyorum
Çok iyi o zamanYok kuzum doktor sıkıntı yok diyor, sadece havayı solumamamı istedi onun için de maske takıyorum. Zaten düzenli yaptırdığın vakit tamamen çıkartılmıyor solüsyon vs yok yani oje de zaten tırnağının hep üstünde kalan katmanın üstüne geliyor vs. Baya araştırdım içim rahat
Ayyy kolaysa kendileri taşısın bebişleri de kararsın her yerleri
Yaaaolsun bebiş için
Kendini iyi hissetmiyorsan eşin gelsin 2 yumurta kirsin kendini bunun için strese sokma artık vücudumuz son ratteye çıkıyor bu da bizi haliyle sersemlestiriyorKızlar kaç sayfa oldu bilmiyorum o kadar çok yazmışsınız ki yeni bitti 1 saattir okuyorum. bu gece sürekli saat başı kalkıp tuvalete gittim uykulu halde ama asla tam uyku denilemez sersemlik gibi bir şeydi sabaha kadar sanki ufaktan ateşim çıktı hasta olunca az ateşiniz çıkar ve bu sizin uykunuzu etkiler öyleydi 8 gibi artık dayanamadım bir şeyler yedim öyle uyumaya çalıştım en azından bir kaç saat uyudum şuan da belim ağrıyor dünde hafif sancı geldi geçti dizlerim ağrıyor sanki hasta olacam eşim bir saat sonra işten gelecek yemek yok o kadar halsizim ki ne yapcam bilmiyorum
amiiin mutfak dolapları bitti makine boşaltıp tezgahı toplayacağım ama biraz daha mola verdimYalnız şuan da yapmak zor karnım sertleşti eğil kalk yaptığım içinAllah kolaylık versin bizeeee
Amniyon sıvısı değilmiş gelen.
Benim de kızım 2 yaşında canımbenm kizim 40 + 4 gunlukken gelmisti bu nasil olur bilemiyorm sag dalim dogursaydim dünyalar benm olucak peki cinsiyetiniz ne bir kiziniz var
Ay kız bende aynı şeyi söylüyorum bide bana diyor ki sen benim yerime çalış ben bakarım eve falan halbuki onu en azından dinlenmesi var tatili var ben evdeyim ama öyle birşey asla yok bazen fazla nazlandigimi düşünüyor adamAyyy kolaysa kendileri taşısın bebişleri de kararsın her yerleri
Canım ben civile geçen bakmıştımKızlar cıvıl in bu takımını alan var mı 0-1 ay diyor ama çok mu ufak
Mutfağı bende bitirsem süper olacaktıamiiin mutfak dolapları bitti makine boşaltıp tezgahı toplayacağım ama biraz daha mola verdim
Amniyon sıvısını çok merak ediyorum ama instagramım yok izleyemiyorumBirkaç haftaya hepimizin çok ihtiyacı olacağı bir video
Bu ebeye bayılıyorum açık net ve en ihtiyacımız olabilecek bilgileri veriyor
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Amnion sıvısı ve suyun gelmesi içinde ayrı bir story atmış idrarla sızıntı şeklinde amnion sıvısı gelirse nasıl ayrım yapılabilir onuda dinlemenizi tavsiye ederim kızlar
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Yıllarca demeyelim deBen geceleri tekmelerden arada inliyorum ofluyorum . Bi doğsun rahatlarsın diyor eşim sanıyor ki bebiş suspus doğacak
Geçen günde beni sabah iş yeri servisimin güzergahına bırakmak için normalde 45 dk erkek uyanıyor garip kocam . İzne ayrılsanda bende rahat rahat uyusam diyor
Ben izne çıkınca yıllarca uyuyamayacağı bir döngünün miladi olacağının farkında değil
Evden çıkasım gelmiyor o yüzden bunalımlıyım kıyafet yok diyeHamilelikte aldigim kiyafetler de olmamaya basladiyaz boyu hamile sortu,elbise giydim zaten. Sjmdi evde giyebildigim sadece 1 esofman alti,1 taytim var. Uzerine de esimin tisortleri hamilelikte 2 beden buyuyunce hic bi sey olmuyormus
Uyku bulantı baş ağrısı yaptı hamileliğimin başına dönmüş gibiyim yaNidicard başladıysa cnm bnm bile kolay kolay baş ağrım olmaz üç dört gün baya çektirdi ama sonr vücut alışıyor hafifliyor bol su tüket ilaç sonrası mutlaka zamanla azalır seninde ins
Annem var , valla hiç birşeyle ilgilenmiyorum 12 buçuk gibi uyudum üçte uyandım kafam kalkmıyor hala mal gibiyimYanında birileri var mı yatabiliyor musun? Eşin yoktu sanırım şuan, çocuklarla kim ilgileniyor. Dinlenebilsen keşke
Kendi kaplarından alıp koyabilirsin biride kilitli poşet demiş oda mantıklıHadi size cahil cahil bir soru sorayımşimdi hastane çantasından konu açılmışken. Bu biberon ve emziklerini sterilize ettim diyelim doğumdan önce, eeee sonra nereye koycam ben bunu temiz kalsın diye bez çantaya koysam olmaz kapalı kutuya falan mı? Akıl verin please
Şok oldum yalan yok eşin ne yaptı bu durumda hadi sen küçük cahil yeni gelinsinDur o konuya hiç girme biz hemen balayına gidicez diye altınlar ne kdr diye bakmadan bile direk kese içinde onlara bırakıp gittik geldik oturmuş saymış not almışlar bizede gönüllerinden üç beş altın geçmiş onu kurdeleye takip verdiler hala içimde uktedir
Gönlüne göre doktor buldun bak iyiki bizi dinledinHastaneden geldim. Doktor ilgilendi. Rahim boyumu 40 mm ölçtü. Erken doğum riskin yüzde 7 dedi. Dün ki nst yi gösterdim. İlaç başlayalım dedi 1 haftalık nidicard verdi cuma mutlaka bekliyorum dedi. Serum takıldı bir de acilde. Kasılmaların yoğun kontrol altına alırız dedi. Bebeğin bugünde 2 hafta önde olduğunu öğrendim. Başı hep iri deniyordu. Kilosu 2kg çıktı dün 1700 denmişti hatta 10 gün öncede aynısı denmişti. Beklerken nabzım 140a çıktı niye oldu bilmiyorum tekerlekli sandalye kullandığım halde. Doktorun kapısında müdahale etmek zorunda kaldılar doktor şekerden olabilir dedi. Aramızda bu ilacı kullanan vardı duyuyordum hep. Günde 4 sefer 6 saat arayla dedi bana da. Umarım kasılmalara fayda eder. Bi de şu çarpıntım geçer.
Hahaha benimde eşim saçını boyatmıyorsun tırnak yaptırıyorsun aynı şey deyip söyleniyordu ama dedim saçımda çok fazla açıcı kullanılıyor aynı şey değil
Kızlar ombre röfle yaptırabilirsiniz boya saç derisine değmedikçe sorun yok Doğumdan önce isterseniz yaptırınBen bu sene sacımı boyatmadım, ombre yaptırıyorum ama dıp boyası yaptırmıyorum, kendı dıplerıme yapıyor, 5 6 saat oturayamayacagım ıcın erteledım, artık bebek 8 aylık olunca boyatabılırım, okullar acılmadan hemen evvel, onun kaygısını cekmeye basladım 6 saat bebegı kıme bırakıcam, nasıl bırakıcam dıye soylenıyorum, esım şaşkın bunu dert edıyorum dıye.. Ben bakarım diyo zavallı bi de.. Aaa dedım hıc aklıma gelmedı senın de bakabılecegınbana küstü gitti
Benim karardı da içerik olarak uygun mu kullanmamızSelamlar ben de bir süredir uzaktan takip ediyordum, inşallah hepimizin bebişleri zamanında gelir
Benim doktorum 32.haftaya kadar sıkıntı yoksa ayda bir muayene, 32'den itibaren de 2 haftada bir muayene dedi.
Benim miniğin 24.haftada başı aşağıdaydı 28'de tekrar dönmüştü daha çok değişir zaman var dedi
Bir de koltukaltı kararması yaşayanlar ben sivenonun beyazlatıcılı rolonunu kullanıyorum rengini açtı belki size de faydası olur
Bu halde yemek mi düşünüyorsun allah aşkına kocan gelsin sana yapsın yemekKızlar kaç sayfa oldu bilmiyorum o kadar çok yazmışsınız ki yeni bitti 1 saattir okuyorum. bu gece sürekli saat başı kalkıp tuvalete gittim uykulu halde ama asla tam uyku denilemez sersemlik gibi bir şeydi sabaha kadar sanki ufaktan ateşim çıktı hasta olunca az ateşiniz çıkar ve bu sizin uykunuzu etkiler öyleydi 8 gibi artık dayanamadım bir şeyler yedim öyle uyumaya çalıştım en azından bir kaç saat uyudum şuan da belim ağrıyor dünde hafif sancı geldi geçti dizlerim ağrıyor sanki hasta olacam eşim bir saat sonra işten gelecek yemek yok o kadar halsizim ki ne yapcam bilmiyorum
Doğumdan sonra yaptırmak isteyeceksinBenım yarısında var suan ombre ama uzadı baya.. Alıskanlık oldu bennde yıllardır boyatıyorum, aslında boyadan kurtulmak ıcın tam zamanı ama ıste bılmıuorum
Mutfak benimde leş gibi karnım ağrıyor ayakta durunca o yüzden bıraktım yapmıyorumMutfağı bende bitirsem süper olacaktıperşembe muhtemelen mutfak temizliği sıraya koydum. Kız cam falan silme hee zaten yağmur yağacak haftaya da yağacak. Şuan yağan yağmurlar hep çamur boşyere silmiş oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?