2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Çarpıntı gibi bir yan etkisi oldumu sana sohrap canım Sohrab
Evet canımm yan etkılerı var maalesef, ac karna almak zorunda kalıyorım bazen sabahları, o zaman cok etkılıyor 15 20 dk sonra uyusma baslıyor, bas donmesı falan.. Ama tok karna alınca sure uzuyor.. Evdeyım zaten bol bol uyuyorum ben de.. Çarpıntı ara sıra oluyor gıbı, o zaman da nabız tansıyonu olcuyorum normal cıkıyor o da..

Kızlar cıvıl in bu takımını alan var mı 0-1 ay diyor ama çok mu ufak

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-17-15-18-55-450_com.pozitron.hepsiburada.webp
    21 KB · Görüntüleme: 43
Benım yarısında var suan ombre ama uzadı baya.. Alıskanlık oldu bennde yıllardır boyatıyorum, aslında boyadan kurtulmak ıcın tam zamanı ama ıste bılmıuorum

Ben şimdiden şöyle altını değiştirceksin, kitap okucaksın, şu saatlerde sen bakacaksın diye söylüyorum bizimki korkmaya başladı
Ben de alt temızleme ısını gunduz ben gece sen dıye pazarlık yapıyorun ama yardımcı olur ya, ben pımpırıklıyım ıste, sureklı bırbınırımıze vıdeolar atıyoruz bebek bakımı ıle ılgılı

Ben de eğer gece deliksiz uyumak istiyorsan sabah 5e kadar uyursun sonra işe gidene kadar bebeğe bakarsın o arada ben uyurum diyorum he yok ben o kadar erken kalkamam dersen de tüm gece her uyandığında seni de kaldırırım bizim içinde kesintisiz uyku çok önemli bence. Öbür türlü sarhoş gibi oluyor insan bağışıklığımız çok düşer. En az 2 3 saat kesintisiz uyumamız lazım

Kesınlıkle, en cok bızım ihtiyacımız olacak uykuya..

Tabi ki istisnalar olabilir canım bilmiyorum artık öyle dediler her fırsatta uzanmamak lazımmış

Çok iyi o zaman ben hayatım boyunca 3 4 kez oje sürdüğüm için toplasan bilgim 0

Kendini iyi hissetmiyorsan eşin gelsin 2 yumurta kirsin kendini bunun için strese sokma artık vücudumuz son ratteye çıkıyor bu da bizi haliyle sersemlestiriyor

benm kizim 40 + 4 gunlukken gelmisti bu nasil olur bilemiyorm sag dalim dogursaydim dünyalar benm olucakpeki cinsiyetiniz ne bir kiziniz var
Benim de kızım 2 yaşında canım bizim biraz ara az ama sanırım altı yedi yıl sonra bu cesaret bana bı daha gelemzdi 37+6 altı da doğdu ama ebe bana doğum anında plesenta yaslanmis dedi yani doğum vaktin gelmiş zaten dedi bende şaşırdım sanırım haftayla ilgisi yok bu işin canım gelisini tamamlayan bebeis te geliyormus o yüzden canatayi hazirlayalim aynı şeyi bende düşünüyorum göbeğim yaşamımı çok etkiliyor canım anlatamam bu erkek Allah ikisinden de verdi şükürler olsun prensesim abla oldu artık cocukkk yokkk30 yaşından sonra çok istersem belki
Ayyy kolaysa kendileri taşısın bebişleri de kararsın her yerleri
Ay kız bende aynı şeyi söylüyorum bide bana diyor ki sen benim yerime çalış ben bakarım eve falan halbuki onu en azından dinlenmesi var tatili var ben evdeyim ama öyle birşey asla yok bazen fazla nazlandigimi düşünüyor adam ama gerçekten hamilelik çok zor vala vucud desen gidiyor sağlık ayrı bazen gidiyor yani dokuz ay boyunca sonrasında da ömür boyu ama erkekler bazen çok kolay olduğunu düşünüyor benim ki zaten kara kömür olur bide onu beyazlatmakla ugraşamam he

Kızlar cıvıl in bu takımını alan var mı 0-1 ay diyor ama çok mu ufak
Canım ben civile geçen bakmıştım
Açıkçası hayal krıklığına uğrarsın kumaşları biraz basit duruyor .
Çok dağa güzel ürünler bulabilirsin aynı fiyata

amiiin mutfak dolapları bitti makine boşaltıp tezgahı toplayacağım ama biraz daha mola verdim
Mutfağı bende bitirsem süper olacaktı perşembe muhtemelen mutfak temizliği sıraya koydum. Kız cam falan silme hee zaten yağmur yağacak haftaya da yağacak. Şuan yağan yağmurlar hep çamur boşyere silmiş oluruz

Amniyon sıvısını çok merak ediyorum ama instagramım yok izleyemiyorum

Yıllarca demeyelim de iki seneyi gözden çıkarın.
Bi arkadaşım bebeğin beşiğine 8-10 tane emzik koyuyordu. Çocuk gece kendi ağzına takıp uyumaya devam ediyordu. Emzik emen çocuklar mışıl mışıl uyuyor. Ben 2,5 sene evde arabada yatakta memelerim açık gezdim yürüyen ve uyuyan emzik sıfatıyla.

Hamilelikte aldigim kiyafetler de olmamaya basladi yaz boyu hamile sortu,elbise giydim zaten. Sjmdi evde giyebildigim sadece 1 esofman alti,1 taytim var. Uzerine de esimin tisortleri hamilelikte 2 beden buyuyunce hic bi sey olmuyormus
Evden çıkasım gelmiyor o yüzden bunalımlıyım kıyafet yok diye
Nidicard başladıysa cnm bnm bile kolay kolay baş ağrım olmaz üç dört gün baya çektirdi ama sonr vücut alışıyor hafifliyor bol su tüket ilaç sonrası mutlaka zamanla azalır seninde ins
Uyku bulantı baş ağrısı yaptı hamileliğimin başına dönmüş gibiyim ya
Yanında birileri var mı yatabiliyor musun? Eşin yoktu sanırım şuan, çocuklarla kim ilgileniyor. Dinlenebilsen keşke
Annem var , valla hiç birşeyle ilgilenmiyorum 12 buçuk gibi uyudum üçte uyandım kafam kalkmıyor hala mal gibiyim
Kendi kaplarından alıp koyabilirsin biride kilitli poşet demiş oda mantıklı
Şok oldum yalan yok eşin ne yaptı bu durumda hadi sen küçük cahil yeni gelinsin
Gönlüne göre doktor buldun bak iyiki bizi dinledin
Çarpıntın stresten olmuş olabilir durma üstünde çok sen ilaçlarını içip dinlen bol bol benim azaldı hatta geçti sancılarım ilaç yan etki gösterdi ama razıyım aman sancım olmasın
Hahaha benimde eşim saçını boyatmıyorsun tırnak yaptırıyorsun aynı şey deyip söyleniyordu ama dedim saçımda çok fazla açıcı kullanılıyor aynı şey değil
Kızlar ombre röfle yaptırabilirsiniz boya saç derisine değmedikçe sorun yok Doğumdan önce isterseniz yaptırın ben Doğumdan sonra yaptıracağım saçımı bakır istiyorum çünkü . Sarıdan bir sene önce vazgeçmiştim dinlendirmek için .. ombre yaptırıyor olsaydım çoktan yaptırmıştım
Benim karardı da içerik olarak uygun mu kullanmamız
Bu halde yemek mi düşünüyorsun allah aşkına kocan gelsin sana yapsın yemek
Benım yarısında var suan ombre ama uzadı baya.. Alıskanlık oldu bennde yıllardır boyatıyorum, aslında boyadan kurtulmak ıcın tam zamanı ama ıste bılmıuorum
Doğumdan sonra yaptırmak isteyeceksin lohusa olmak başka birşey

Mutfak benimde leş gibi karnım ağrıyor ayakta durunca o yüzden bıraktım yapmıyorum
Camlarım çok fena biri gelse evimi temizlese keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…