- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.461
Aynen yaa keşke biri gelse de temizleseMutfak benimde leş gibi karnım ağrıyor ayakta durunca o yüzden bıraktım yapmıyorum
Camlarım çok fena biri gelse evimi temizlese keşke
İlk evlendiğimde ben çok salak bir kızdım ya her şeyin iyisi olsun kalitelisi olsun güler yüzlü olsun falan saçma sapan şeylere takılmışım zamanla aştım ama geç oldu safım diyorum üs işte insanların gerçek niyetini çözemiyorumEski dontorum 36 itibaren giriceksin demisti
Yarin kontrolum var bakalim yenisi ne diyecek. Doktordan doktora ve anne adayina gore degisiyor bence.
Ay bazen insanin basireti baglaniyor iste..
Ben dun tayt pantalon bisiler aliym die avm ye gittim. Yani hicbir yerde yontu. Olanlarda yazlik incecik. Esas almak istedigim yer bunları bulamazsiniz artik spor kiyafete donuyoruz online da var dedi. Bosuna trafige girmis oldumyine online dan almak zorunda kaldim.
1pwntwlon aldim smdilik. Ustleri ben hep bolbol giydigim icin kisim olur die dusunuyorum. Ama alt ve ayakkabi buyuk sikinti
Buarada ayagin 1,5 numara buyunus
Bot baktim olmadi terlik bsktim okmadi
Alsam hamilelikten sonra elimde patlarlarsa die. Napicagimi bilemedim
Ay evet. Bide bir yeri topluyorum öbür yer kirleniyorAynen yaa keşke biri gelse de temizleseyavaş yavaş dinlene dinlene yapıyorum bende hepsi bi günlük iş ama benim 2 hafta sürer bu temizlik aşırı batıyo gözüme psikolojik olarak kendimi sürekli yorgun hissediyorum evin pisliğinden
hergün kahvaltıdan sonra detaylı temizliyorum banamısın demiyo öğlen yine heryer dağılmış hayır evde tek başınayım nasıl başarıyorum bilmiyorumAy evet. Bide bir yeri topluyorum öbür yer kirleniyorhele mutfak işi benim iyice sinirlerime dokunuyor resmen çok nankör bir iş
calisiyorum her gun ayaktayim evde hareketliyim bu tez benim icin gecersiz o vakit bakalim donecekse ne zaman doner 33h.Kızlar bebeği hala dönmeyenler var sanırım gebe okulunda bunun genel sebebinin annenin hareketsizligi her fırsatta uzanmasi yatar pozisyonda olmasından kaynaklı olduğunu söylediler.
Yani her fırsatta dik durmak lazımmış sürekli uzanmamaliymisiz oyle olunca bebek dönmezmis masallah benimki 27-28. Haftalardan beri doğum pozisyonunda
Kesinlikle öyle ya sabah topluyorum, öğlen dağılıyor sonra bir daha akşam yemeği yapılıyor yine dağılıyorhergün kahvaltıdan sonra detaylı temizliyorum banamısın demiyo öğlen yine heryer dağılmış hayır evde tek başınayım nasıl başarıyorum bilmiyorum
makas gibi tutus onerdiler hep nasil bir tutma oneriyorlar pekiBenim sağlık ocağımdaki ebe bana bu şekil emzirme eğitimi verdi. Aynısını söyledi bide memeyi tutma şekli çok önemli ded makas gibi tutmayacaksın dedi
ay yok ben dolap içlerini yapıyorum ki cumartesi birini çağıracağım tek günde bitsin işi cam silsem kocamla dövüşürüz herhaldeMutfağı bende bitirsem süper olacaktıperşembe muhtemelen mutfak temizliği sıraya koydum. Kız cam falan silme hee zaten yağmur yağacak haftaya da yağacak. Şuan yağan yağmurlar hep çamur boşyere silmiş oluruz
Makas şeklinde tutunca akışı engelliyormuşuz. C şeklinde tutmak gerekiyor. Başparmak ve işaret parmağı c yapacak.makas gibi tutus onerdiler hep nasil bir tutma oneriyorlar peki
L şeklinde diyebilirim galiba. Nasıl anlatacağımı bilemedimmakas gibi tutus onerdiler hep nasil bir tutma oneriyorlar peki
ben de çıktı hatta 3 aylıkken mi ne çıktı. hem de çok saçma şekilde göbek deliğimden sonra 3 cm sola kayık şekilde gögüs altıma kadar gidiyor :) yamuk çizgi yani.Kızlar linea nigra çizgisi çıkan oldu mu? Bu göbekte boydan boya çıkan kara çizgi? Herkeste oluyor mu??
3 müslin aldım ben, acaba bende bi kaçtane alsam mı diye düşündüm, yeter mi bilmiyorumYa kizlar muslin örtü kaç tane aldınız yada pazen ben doyamadım bataniye alamaya çok sevdim sanki aseriyorum bana gorsel atın bakım ne aldınız hiç
1 tane 4 katli muslin, bi tane 2 katli muslin, 3 tane de ince muslin aldim. Ben de cok sevdim muslin almayiYa kizlar muslin örtü kaç tane aldınız yada pazen ben doyamadım bataniye alamaya çok sevdim sanki aseriyorum bana gorsel atın bakım ne aldınız hiç
ben de aynısıyım canım 33+a4.Kızlar 33. Haftamdayım. Bebeğim şu anda makat gelişli. Yatınca sanki ciğerlerim batıyor resmen göğüs kafesim ağrıyor gibi hissediyorum nefes alamıyorum, bebeğin pozisyonuna bağlı olabilir mi? Ne yapabilirim bu durumda
tek geçmeyecek şey göğüs ucu kararmasıymışBenim de et beni çıktı 2 tane ama miniminnacıklar dahakarartılar da geçer doğumdan sonra diye düşünüyorum
Cidden mitek geçmeyecek şey göğüs ucu kararmasıymış
Bende de 2 tane var bide kv örüyor bide eşimin halası da örüyor. bide iki tane 10lu setim var onun içinde de penye battaniye var3 müslin aldım ben, acaba bende bi kaçtane alsam mı diye düşündüm, yeter mi bilmiyorum
ühü ühü benim de hem de göbek deliğimden sonra çizgi 2-3 cm paralel bir şekilde yandan aşağı iniyorBenim kaburga birleşiminden göbeğimi en altına kadar komple çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?