2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Mutfak benimde leş gibi karnım ağrıyor ayakta durunca o yüzden bıraktım yapmıyorum
Camlarım çok fena biri gelse evimi temizlese keşke
Aynen yaa keşke biri gelse de temizlese yavaş yavaş dinlene dinlene yapıyorum bende hepsi bi günlük iş ama benim 2 hafta sürer bu temizlik aşırı batıyo gözüme psikolojik olarak kendimi sürekli yorgun hissediyorum evin pisliğinden

İlk evlendiğimde ben çok salak bir kızdım ya her şeyin iyisi olsun kalitelisi olsun güler yüzlü olsun falan saçma sapan şeylere takılmışım zamanla aştım ama geç oldu safım diyorum üs işte insanların gerçek niyetini çözemiyorum

Ay evet. Bide bir yeri topluyorum öbür yer kirleniyor hele mutfak işi benim iyice sinirlerime dokunuyor resmen çok nankör bir iş

Ay evet. Bide bir yeri topluyorum öbür yer kirleniyor hele mutfak işi benim iyice sinirlerime dokunuyor resmen çok nankör bir iş
hergün kahvaltıdan sonra detaylı temizliyorum banamısın demiyo öğlen yine heryer dağılmış hayır evde tek başınayım nasıl başarıyorum bilmiyorum

calisiyorum her gun ayaktayim evde hareketliyim bu tez benim icin gecersiz o vakit bakalim donecekse ne zaman doner 33h.

hergün kahvaltıdan sonra detaylı temizliyorum banamısın demiyo öğlen yine heryer dağılmış hayır evde tek başınayım nasıl başarıyorum bilmiyorum
Kesinlikle öyle ya sabah topluyorum, öğlen dağılıyor sonra bir daha akşam yemeği yapılıyor yine dağılıyor

ay yok ben dolap içlerini yapıyorum ki cumartesi birini çağıracağım tek günde bitsin işi cam silsem kocamla dövüşürüz herhalde

Kızlar linea nigra çizgisi çıkan oldu mu? Bu göbekte boydan boya çıkan kara çizgi? Herkeste oluyor mu??
ben de çıktı hatta 3 aylıkken mi ne çıktı. hem de çok saçma şekilde göbek deliğimden sonra 3 cm sola kayık şekilde gögüs altıma kadar gidiyor :) yamuk çizgi yani.
Doktora söyledim çizgiyi normal geçer dedi, hatta bazı sezaryanlar dikişlerinde çizgi kayıyormuş, yamuk dikti sanıyorlarmış ama göbek küçülüyor ya çizgi yamuk gibi gözüküyormuş, eğer benim sezaryen olursa artık bir sürü zikzak olur göbeğimde

Ya kizlar muslin örtü kaç tane aldınız yada pazen ben doyamadım bataniye alamaya çok sevdim sanki aseriyorum bana gorsel atın bakım ne aldınız hiç
3 müslin aldım ben, acaba bende bi kaçtane alsam mı diye düşündüm, yeter mi bilmiyorum

Ya kizlar muslin örtü kaç tane aldınız yada pazen ben doyamadım bataniye alamaya çok sevdim sanki aseriyorum bana gorsel atın bakım ne aldınız hiç
1 tane 4 katli muslin, bi tane 2 katli muslin, 3 tane de ince muslin aldim. Ben de cok sevdim muslin almayi

ben de aynısıyım canım 33+a4.
benim de makat gelişli (31den sonradan dönmüş) ve göğüs kafesim ciğerlerim tam senin tarif ettiğin gibi
kafası sıkıştırıyor herhalde, kafası tam göğsümün altındaymış.
Senin hep makat gelişli miydi sonradan mı döndü?

3 müslin aldım ben, acaba bende bi kaçtane alsam mı diye düşündüm, yeter mi bilmiyorum
Bende de 2 tane var bide kv örüyor bide eşimin halası da örüyor. bide iki tane 10lu setim var onun içinde de penye battaniye var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…