- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.481
Bugün temiz kaldı çünkü yemek yapmayıp üstüne kocama iş çıkarttımKesinlikle öyle ya sabah topluyorum, öğlen dağılıyor sonra bir daha akşam yemeği yapılıyor yine dağılıyor
aynen bende başkasına sildircem yüksek zaten korkuyorum bu camları silmeye kocamanda karnım varay yok ben dolap içlerini yapıyorum ki cumartesi birini çağıracağım tek günde bitsin işi cam silsem kocamla dövüşürüz herhalde
Kuzu bılıyorum da benım hareket yasagı var, 6 saat kuaforde kalırsam dogururum kesınEvden çıkasım gelmiyor o yüzden bunalımlıyım kıyafet yok diye
Uyku bulantı baş ağrısı yaptı hamileliğimin başına dönmüş gibiyim ya
Annem var , valla hiç birşeyle ilgilenmiyorum 12 buçuk gibi uyudum üçte uyandım kafam kalkmıyor hala mal gibiyim
Kendi kaplarından alıp koyabilirsin biride kilitli poşet demiş oda mantıklı
Şok oldum yalan yok eşin ne yaptı bu durumda hadi sen küçük cahil yeni gelinsin
Gönlüne göre doktor buldun bak iyiki bizi dinledin
Çarpıntın stresten olmuş olabilir durma üstünde çok sen ilaçlarını içip dinlen bol bol benim azaldı hatta geçti sancılarım ilaç yan etki gösterdi ama razıyım aman sancım olmasın
Kızlar ombre röfle yaptırabilirsiniz boya saç derisine değmedikçe sorun yok Doğumdan önce isterseniz yaptırınben Doğumdan sonra yaptıracağım saçımı bakır istiyorum çünkü . Sarıdan bir sene önce vazgeçmiştim dinlendirmek için .. ombre yaptırıyor olsaydım çoktan yaptırmıştım
Benim karardı da içerik olarak uygun mu kullanmamız
Bu halde yemek mi düşünüyorsun allah aşkına kocan gelsin sana yapsın yemek
Doğumdan sonra yaptırmak isteyeceksinlohusa olmak başka birşey
canım nasıl geçti kontrolün, yazdıysan geriden geliyorum şuanGünaydın kızlarbugün doktor kontrolüm var bana dua edin lütfen gerginim biraz gidiyoruz şimdi
Ay şey diyorlar göbek deliğinden aşağı çizgi varsa erkek komple varsa kız bebek. Çizgisi olanlar doğru mu bu? Tam tersi de olabilir yanlış hatırlıyor olabilirimühü ühü benim de hem de göbek deliğimden sonra çizgi 2-3 cm paralel bir şekilde yandan aşağı iniyor
Evet benim komple var ve kızAy şey diyorlar göbek deliğinden aşağı çizgi varsa erkek komple varsa kız bebek. Çizgisi olanlar doğru mu bu? Tam tersi de olabilir yanlış hatırlıyor olabilirim
ben sabahları elim uyuşarak kalkıyorum, normalde öğlene kadar geçiyordu, şimdi parmaklarımda o hassasiyet devam ediyor.Kızlar telefonu elimde 10-15 dakika tutunca karıncalanma kramp oluyor sizde de oluyor mu bu? Özellikle sabah uyanınca tutamıyorum tlfnu
Galiba stresten oldu. İlk kez 140ı buldum yani bayılsam daha rahatlayacaktım. Normalde yüksek benim nabız ama hep öyleydi. 90 100 arası 140 olunca çok kötü oldum bir daha olursa mutlaka giderim. Çok sağ olS samozlem benim canım ilaç kullanan
Şöyleki çarpıntın ilk defa olduysa panik yapma muhtemelen yaşadığın strese bağlı olmuştur. Benim 2 aydır çarpıntım vardı ve artık nabzımın normal hali 120 olmuştu çarpıntım oluncada 140-150 arasına çıkıyordu doktorda kalp ilacı başladı bu şekilde devam etmemin bana zarar vereceğini söyledi. Sende kendini bir süre takip et çarpıntı olayın hep varsa mutlaka kardiyolojiye görün canım
Aman otur oturduğun yerde o zamanKuzu bılıyorum da benım hareket yasagı var, 6 saat kuaforde kalırsam dogururum kesın
İki kişi dediydi de uyduruyorlar heralde dedimEvet benim komple var ve kız
Ay şey diyorlar göbek deliğinden aşağı çizgi varsa erkek komple varsa kız bebek. Çizgisi olanlar doğru mu bu? Tam tersi de olabilir yanlış hatırlıyor olabilirim
Ya yok yok o da geçiyor. Merak etmeyintek geçmeyecek şey göğüs ucu kararmasıymış
Evet rahatladımİçin rahatladı mi azda olsa
Surekli carpinti yapmadi arada oluyordu benim. Ama nidicardi cok uzun sure kullanmadim zaten. Adalata gecirdi beniYok
Yok ilaçtan önce oldu. Geçiyor mu peki sonra nasıl geçiyor. İlacı mı kesti doktor.
Benim de komple var kızAy şey diyorlar göbek deliğinden aşağı çizgi varsa erkek komple varsa kız bebek. Çizgisi olanlar doğru mu bu? Tam tersi de olabilir yanlış hatırlıyor olabilirim
Çok sevindimEvet rahatladımsoracağım bir çok şey daha vardı ama cuma günü sorarım.
Benim komple var ve erkekİki kişi dediydi de uyduruyorlar heralde dedim
Anlaşıyordum ama bu kadar rahatlığı ve açıklama yapmaması bu hale getirdi. Hepimiz sağlıkla ve zamanında alalım bebekleri inşallahBen direkt yıkayıp kurutup dondurucuya koyuyorum sonra çıkartıp kaynatıyorum tam zamanı şimdi ben de geçen hafta aldım 3 kilo koydum kışın da kesin olurum çünkü idrar yolu enfeksiyonu hiç şaşmaz
Benim de hazır diş macunu diş fırçası gratisten küçük olanlardan aldım son dk onlarla uğraşmıyom diye hatta bi set de küçük boy şampuan krem duş jeli aldım, küçük boy kolonya koydum bir de
canım yaşlı doktorlarla anlaşmak çok zor teknolojinin geliştiğini kabul etmek bile istemiyorlar benim ilk doktorum da yaşlıydı beni daha 6-7.haftada strese soktu açlık şekerim yüksekmiş şekrr çıkabilirmiş karb yemeyecekmişim tansiyonum yüksekmiş tansiyonumu takip edecekmişim valla 3 randevu ancak dayandım hemen değiştirdim doktorumu çok şükür ne şeker ne tansiyon hiç bişeyim yok, sen de iyi ki gitmişsin başka bir doktora erken doğum riskin de yok çok şükür sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?