2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kesinlikle öyle ya sabah topluyorum, öğlen dağılıyor sonra bir daha akşam yemeği yapılıyor yine dağılıyor
Bugün temiz kaldı çünkü yemek yapmayıp üstüne kocama iş çıkarttım du bakalım akşam inşallah dövüşmeyiz
ay yok ben dolap içlerini yapıyorum ki cumartesi birini çağıracağım tek günde bitsin işi cam silsem kocamla dövüşürüz herhalde
aynen bende başkasına sildircem yüksek zaten korkuyorum bu camları silmeye kocamanda karnım var

Kuzu bılıyorum da benım hareket yasagı var, 6 saat kuaforde kalırsam dogururum kesın

ühü ühü benim de hem de göbek deliğimden sonra çizgi 2-3 cm paralel bir şekilde yandan aşağı iniyor
Ay şey diyorlar göbek deliğinden aşağı çizgi varsa erkek komple varsa kız bebek. Çizgisi olanlar doğru mu bu? Tam tersi de olabilir yanlış hatırlıyor olabilirim

Ay şey diyorlar göbek deliğinden aşağı çizgi varsa erkek komple varsa kız bebek. Çizgisi olanlar doğru mu bu? Tam tersi de olabilir yanlış hatırlıyor olabilirim
Evet benim komple var ve kız

Kızlar telefonu elimde 10-15 dakika tutunca karıncalanma kramp oluyor sizde de oluyor mu bu? Özellikle sabah uyanınca tutamıyorum tlfnu
ben sabahları elim uyuşarak kalkıyorum, normalde öğlene kadar geçiyordu, şimdi parmaklarımda o hassasiyet devam ediyor.
doktor normal dedi, ama hiç birşey tutamazsan, kapatamazsan vs gel hemen yönlendiricem seni dedi

Galiba stresten oldu. İlk kez 140ı buldum yani bayılsam daha rahatlayacaktım. Normalde yüksek benim nabız ama hep öyleydi. 90 100 arası 140 olunca çok kötü oldum bir daha olursa mutlaka giderim. Çok sağ ol

Yok

Yok ilaçtan önce oldu. Geçiyor mu peki sonra nasıl geçiyor. İlacı mı kesti doktor.
Surekli carpinti yapmadi arada oluyordu benim. Ama nidicardi cok uzun sure kullanmadim zaten. Adalata gecirdi beni

Benim de komple var kız

Anlaşıyordum ama bu kadar rahatlığı ve açıklama yapmaması bu hale getirdi. Hepimiz sağlıkla ve zamanında alalım bebekleri inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…