2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ay şey diyorlar göbek deliğinden aşağı çizgi varsa erkek komple varsa kız bebek. Çizgisi olanlar doğru mu bu? Tam tersi de olabilir yanlış hatırlıyor olabilirim
benim göbek deliğimin altında bitiyor ama kız ve ilk hamilelik belirtim buydu diyebilirim

Hafta olarak uyumlu mu dedi bizimde kilomuz geride olduğu için satı bile değiştirdiler

Evet evet canım tarif ettiğin gibi. Yatamıyorum kalkarken bile batıyor. Benim de tam göğüslerimin altında kafası. Hep makat gelişliydi canım detaylı ultrasonda doktor söylemişti ilk 20. Haftada. Ondan sonra başı hiç aşağıya dönmedi, dönmeyecek gibi hissediyorum zaten hep

Ay şey diyorlar göbek deliğinden aşağı çizgi varsa erkek komple varsa kız bebek. Çizgisi olanlar doğru mu bu? Tam tersi de olabilir yanlış hatırlıyor olabilirim
Aaa benim tam göbek deliğimden aşağıya kadar çizgi var ve erkek bebiş bekliyorum

ay gerçekten mi vallahi çok sevinirim öyle bişey olursa, koltuk altımda karardı ben hiç ağda da jilet de sürmezdim normal avuç içi beyazı gibiydi, o da karardı, geçmesini bekliyorum
Yok hepsi geçiyor. Hatta ilk gebeliklerde vajina kararması da geçiyor. Ama benim 5’ten sonra o pek geçmedi de onu da napim, kimse görmüyor zaten.

Anladım bakalım bende olacak mı.

Benim de sadece makas bıçak muhabbeti tuttu

Bende de 2 tane var bide kv örüyor bide eşimin halası da örüyor. bide iki tane 10lu setim var onun içinde de penye battaniye var
penye battaniye ve normal battaniyeler hatta kundak yapmak için çıtçıtlı battaniye var ama müslin bilemedim yeter mi.

Ama almayacağım artık bişey artık lazım olursa doğumdan sonra alırım

Benim de kese şekli, çin takvimi falan erkek ama kızım oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…