- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.501
benim göbek deliğimin altında bitiyor ama kız ve ilk hamilelik belirtim buydu diyebilirimAy şey diyorlar göbek deliğinden aşağı çizgi varsa erkek komple varsa kız bebek. Çizgisi olanlar doğru mu bu? Tam tersi de olabilir yanlış hatırlıyor olabilirim
Benimki de yamuk
Hafta olarak uyumlu mu dedi bizimde kilomuz geride olduğu için satı bile değiştirdilerSelamlar hanımlar 32+0 doktor kontrolüne gittim.
Nst ye soktu problemsiz erken doğum riski gözükmüyor dedi.
Benim kızın gramaj 2 hafta geriden geliyor
1700 Gr
Boy iyi 42 cm
İnce uzun . Zayıf diye yemeğe başlamıştım ben kilo almışım 1 ayda 3 kg :S
Demir serumu taktırdı.
Bizde süreç bu şekilde şuan
ay gerçekten mi vallahi çok sevinirim öyle bişey olursa, koltuk altımda karardı ben hiç ağda da jilet de sürmezdim normal avuç içi beyazı gibiydi, o da karardı, geçmesini bekliyorumYa yok yok o da geçiyor. Merak etmeyin
Evet evet canım tarif ettiğin gibi. Yatamıyorum kalkarken bile batıyor. Benim de tam göğüslerimin altında kafası. Hep makat gelişliydi canım detaylı ultrasonda doktor söylemişti ilk 20. Haftada. Ondan sonra başı hiç aşağıya dönmedi, dönmeyecek gibi hissediyorum zaten hepben de aynısıyım canım 33+a4.
benim de makat gelişli (31den sonradan dönmüş) ve göğüs kafesim ciğerlerim tam senin tarif ettiğin gibi
kafası sıkıştırıyor herhalde, kafası tam göğsümün altındaymış.
Senin hep makat gelişli miydi sonradan mı döndü?
Benım göbek deliğinden asagı dogru, kızAy şey diyorlar göbek deliğinden aşağı çizgi varsa erkek komple varsa kız bebek. Çizgisi olanlar doğru mu bu? Tam tersi de olabilir yanlış hatırlıyor olabilirim
Bir aradda hamilelik belirtisi arıyormusuz birbirimizden habersizbenim göbek deliğimin altında bitiyor ama kız ve ilk hamilelik belirtim buydu diyebilirim
ahahahahaha ya niye çizgimiz yamuk yaaBenimki de yamukgöbek deliğine kadar düz göbek deliğinden sonra sola gidik
Aaa benim tam göbek deliğimden aşağıya kadar çizgi var ve erkek bebiş bekliyorumAy şey diyorlar göbek deliğinden aşağı çizgi varsa erkek komple varsa kız bebek. Çizgisi olanlar doğru mu bu? Tam tersi de olabilir yanlış hatırlıyor olabilirim
Yok hepsi geçiyor. Hatta ilk gebeliklerde vajina kararması da geçiyor. Ama benim 5’ten sonra o pek geçmedi de onu da napim, kimse görmüyor zaten.ay gerçekten mi vallahi çok sevinirim öyle bişey olursa, koltuk altımda karardı ben hiç ağda da jilet de sürmezdim normal avuç içi beyazı gibiydi, o da karardı, geçmesini bekliyorum
çok saçma ama benim de ayaklarım buz kesti, hiç yormamıştım ona ama, normalde el ayak yanması yaşarım ben hepbenim göbek deliğimin altında bitiyor ama kız ve ilk hamilelik belirtim buydu diyebilirim
Çok komik duruyorahahahahaha ya niye çizgimiz yamuk yaa
Anladım bakalım bende olacak mı.Evet canımm yan etkılerı var maalesef, ac karna almak zorunda kalıyorım bazen sabahları, o zaman cok etkılıyor 15 20 dk sonra uyusma baslıyor, bas donmesı falan.. Ama tok karna alınca sure uzuyor.. Evdeyım zaten bol bol uyuyorum ben de.. Çarpıntı ara sıra oluyor gıbı, o zaman da nabız tansıyonu olcuyorum normal cıkıyor o da..
Benim de sadece makas bıçak muhabbeti tuttukarnıma bakan herkes erkek karnı diyor cildim çok güzelleşti ona da erkek güzelliği gelmiş diyorlar cinsiyet hurafelerinin neredeyse hepsinde erkek çıktım ama kızçem geliyo ben de tutmadı hiçbiri sadece ekşi ayşe harici
penye battaniye ve normal battaniyeler hatta kundak yapmak için çıtçıtlı battaniye var ama müslin bilemedim yeter mi.Bende de 2 tane var bide kv örüyor bide eşimin halası da örüyor. bide iki tane 10lu setim var onun içinde de penye battaniye var
Benim de kese şekli, çin takvimi falan erkek ama kızım oluyorkarnıma bakan herkes erkek karnı diyor cildim çok güzelleşti ona da erkek güzelliği gelmiş diyorlar cinsiyet hurafelerinin neredeyse hepsinde erkek çıktım ama kızçem geliyo ben de tutmadı hiçbiri sadece ekşi ayşe harici
Olmaz ınsallahhAnladım bakalım bende olacak mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?