- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.521
Anladım teşekkür ederimSurekli carpinti yapmadi arada oluyordu benim. Ama nidicardi cok uzun sure kullanmadim zaten. Adalata gecirdi beni
hiç enerjini öyle gönderme 36-37ye kadar dönebiliyormuş. doktor bana dönsün diye egzersiz verdi, benim canım sıkılmıştı ters döndü diye, motive etmek için birlikte yapıyoruz şuan hareketleri :)Evet evet canım tarif ettiğin gibi. Yatamıyorum kalkarken bile batıyor. Benim de tam göğüslerimin altında kafası. Hep makat gelişliydi canım detaylı ultrasonda doktor söylemişti ilk 20. Haftada. Ondan sonra başı hiç aşağıya dönmedi, dönmeyecek gibi hissediyorum zaten hep
Benim de öyleBenimki de yamukgöbek deliğine kadar düz göbek deliğinden sonra sola gidik
Son ana kadar donme sanslari var canim. Oglum 36 da dogum pozisyonu almisken 37 de makat donduEvet evet canım tarif ettiğin gibi. Yatamıyorum kalkarken bile batıyor. Benim de tam göğüslerimin altında kafası. Hep makat gelişliydi canım detaylı ultrasonda doktor söylemişti ilk 20. Haftada. Ondan sonra başı hiç aşağıya dönmedi, dönmeyecek gibi hissediyorum zaten hep
anladiim ne guzel emiyorL şeklinde diyebilirim galiba. Nasıl anlatacağımı bilemedim
Bu şekilde
39 da bile dönen varmış umudunuzu kaybetmeyinhiç enerjini öyle gönderme 36-37ye kadar dönebiliyormuş. doktor bana dönsün diye egzersiz verdi, benim canım sıkılmıştı ters döndü diye, motive etmek için birlikte yapıyoruz şuan hareketleri :)
ama sürekli mi dönüyor anlamıyorum. bazen tam göbeğimin altında keskin vuruşları hissediyorum bazen göğüs altımda yuvarlandığnı da hissediyorum. sürekli mi dönüyor napıyor acaba :)
Ay evet ya yenidoğan döneminde emzirebilirsek sonrasında kolay olacak inşallahanladiim ne guzel emiyordarisi bizimkilere
Değil mi benim 57 gün kaldı bazen aşırı çok geliyor bazen bitmiş bile diyorumAy kızlar listeye baktım kasım ayında bazıları sadece 30 günü kalmış olacak çok az değil mi
39 a kadar dayanırsak inşallah39 da bile dönen varmış umudunuzu kaybetmeyin
Bence sürekli dönüyorlar canım canları sıkılıyor akşama kadar herhalde, ne yapsınlarhiç enerjini öyle gönderme 36-37ye kadar dönebiliyormuş. doktor bana dönsün diye egzersiz verdi, benim canım sıkılmıştı ters döndü diye, motive etmek için birlikte yapıyoruz şuan hareketleri :)
ama sürekli mi dönüyor anlamıyorum. bazen tam göbeğimin altında keskin vuruşları hissediyorum bazen göğüs altımda yuvarlandığnı da hissediyorum. sürekli mi dönüyor napıyor acaba :)
Ben zaten sezeryan istiyorum canım Allah’ın izniyle ama niye diye de düşünmüyorum değilSon ana kadar donme sanslari var canim. Oglum 36 da dogum pozisyonu almisken 37 de makat dondu
Bide 1inde 3ünde falan tahmini doğum tarihi olanlarDeğil mi benim 57 gün kaldı bazen aşırı çok geliyor bazen bitmiş bile diyorum
Nasıl anladılar? Test mi yaptılar? Neymiş prki gelen akıntı mı
Kulak çubuğu gibi şeyle numune aldı solüsyonda baktı tek çizgi çıktı negatif çift çıksa amniyon sıvısıymış, devlete gittim , özelde 3 bin küsurdu test.Sevindim canım geçmiş olsunnasıl test edildi ne dediler
Aa çok iyi basit bir yöntem yani, smear gibi mi yoksa korona testi gibi mi?Kulak çubuğu gibi şeyle numune aldı solüsyonda baktı tek çizgi çıktı negatif çift çıksa amniyon sıvısıymış, devlete gittim , özelde 3 bin küsurdu test.
Dimi bana çocuğu bebek erkenci olacak gibime geliyorBide 1inde 3ünde falan tahmini doğum tarihi olanlar
Benim bebek sadece gece çok hareketli. Gündüz süzülüyor gibi kafasını falan sürtüyor gibi. Normal mi acabaBence sürekli dönüyorlar canım canları sıkılıyor akşama kadar herhalde, ne yapsınlarsağlıkla gelsinler de inşallah katlanırız artık
Ay ben 36 geçeyim ne zaman doğarsa doğsunDimi bana çocuğu bebek erkenci olacak gibime geliyorkasımın ortasında doğacak gibi ilk kim doğuracak acaba
Her bebeğin hareket saatleri farklı oluyor canımBenim bebek sadece gece çok hareketli. Gündüz süzülüyor gibi kafasını falan sürtüyor gibi. Normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?