2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
hiç enerjini öyle gönderme 36-37ye kadar dönebiliyormuş. doktor bana dönsün diye egzersiz verdi, benim canım sıkılmıştı ters döndü diye, motive etmek için birlikte yapıyoruz şuan hareketleri :)
ama sürekli mi dönüyor anlamıyorum. bazen tam göbeğimin altında keskin vuruşları hissediyorum bazen göğüs altımda yuvarlandığnı da hissediyorum. sürekli mi dönüyor napıyor acaba :)

Son ana kadar donme sanslari var canim. Oglum 36 da dogum pozisyonu almisken 37 de makat dondu

39 da bile dönen varmış umudunuzu kaybetmeyin

Bence sürekli dönüyorlar canım canları sıkılıyor akşama kadar herhalde, ne yapsınlar sağlıkla gelsinler de inşallah katlanırız artık

Son ana kadar donme sanslari var canim. Oglum 36 da dogum pozisyonu almisken 37 de makat dondu
Ben zaten sezeryan istiyorum canım Allah’ın izniyle ama niye diye de düşünmüyorum değil teşekkür ediyorum Allahtan hayırlısı inşallah. Sağlıkla gelsin yavrularımız

Kulak çubuğu gibi şeyle numune aldı solüsyonda baktı tek çizgi çıktı negatif çift çıksa amniyon sıvısıymış, devlete gittim , özelde 3 bin küsurdu test.
Aa çok iyi basit bir yöntem yani, smear gibi mi yoksa korona testi gibi mi?

Bence sürekli dönüyorlar canım canları sıkılıyor akşama kadar herhalde, ne yapsınlar sağlıkla gelsinler de inşallah katlanırız artık
Benim bebek sadece gece çok hareketli. Gündüz süzülüyor gibi kafasını falan sürtüyor gibi. Normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…