- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.541
Al canım ya o kadar aşırı da alma bende öyle yapcam3 müslin aldım ben, acaba bende bi kaçtane alsam mı diye düşündüm, yeter mi bilmiyorum
Ay vala aynı durumdayım bayıldım bebek elbiselerine falan1 tane 4 katli muslin, bi tane 2 katli muslin, 3 tane de ince muslin aldim. Ben de cok sevdim muslin almayi
Kız benim tam tersi sanki hiç çizgi yok ama kızımda vardı kararmalarim da daha fazlaydı bunda cildim güzel 7 ayı doldurdum iyim maşallah ama kilo bakımından iyi degilimmmmAy şey diyorlar göbek deliğinden aşağı çizgi varsa erkek komple varsa kız bebek. Çizgisi olanlar doğru mu bu? Tam tersi de olabilir yanlış hatırlıyor olabilirim
İnsallah doğunca da gece uyumamazlık yapmaz hdhdhsHer bebeğin hareket saatleri farklı oluyor canım
Benimde göbeğim yamuk yani çocuk nasıl bi pozisyonda duruyorsa artık göbek deliğim sola bakıyoBenimki de yamukgöbek deliğine kadar düz göbek deliğinden sonra sola gidik
Bende ekşi yedim hep 5.aya kadar erkek çıktı bencede yanlışkarnıma bakan herkes erkek karnı diyor cildim çok güzelleşti ona da erkek güzelliği gelmiş diyorlar cinsiyet hurafelerinin neredeyse hepsinde erkek çıktım ama kızçem geliyo ben de tutmadı hiçbiri sadece ekşi ayşe harici
Yoo değil aralık gelsin doğuralım artık eğlendik güldük ben doydum şuan zor aşamalardayızAy kızlar listeye baktım kasım ayında bazıları sadece 30 günü kalmış olacak çok az değil mi
Benimki aralik ortasina kadar beklesin mumkunseYoo değil aralık gelsin doğuralım artık eğlendik güldük ben doydum şuan zor aşamalardayız
Normaldir tabii gece daha hareketli oluyorlarBenim bebek sadece gece çok hareketli. Gündüz süzülüyor gibi kafasını falan sürtüyor gibi. Normal mi acaba
Zamanında sağlıklı gelsinler yeterki yaa. Doğumdan sonrada boyuna artık süt gaz muhabbeti yapacazBenimki aralik ortasina kadar beklesin mumkunse
Bebeğim gündüz beşik misali sürekli hareket ettiğimiz için onları uyutuyoruz. Gece de biz hareketsiz olduğumuz için onlar uyanık kalıyorlar sonra da kuduruyorlar niye uyuyoruz diyeBenim bebek sadece gece çok hareketli. Gündüz süzülüyor gibi kafasını falan sürtüyor gibi. Normal mi acaba
Orası öyle tabi bıkkınlık gelebilir kasımda hepimize artık doğsunlar diyeYoo değil aralık gelsin doğuralım artık eğlendik güldük ben doydum şuan zor aşamalardayız
Bana geldiler yaa sana daha gelmediler miOrası öyle tabi bıkkınlık gelebilir kasımda hepimize artık doğsunlar diye
Çok durmasıda iyi değilki gittikçe büyüyorlarOrası öyle tabi bıkkınlık gelebilir kasımda hepimize artık doğsunlar diye
Sancılarım olduğu için şuanlık daha nolur dur zamanında gel modundayımBana geldiler yaa sana daha gelmediler mi
Evet orası öyle de kasımı geçirmek istiyorum en azından bir an önce aralık gelsinÇok durmasıda iyi değilki gittikçe büyüyorlar
Geceleri kendime acıyıp ağlayasım geliyor
Bir bedene iki kişi sığmaya çalışıp
Uyumaya çalışıyoruz diye
Kız yerim onlarıSancılarım olduğu için şuanlık daha nolur dur zamanında gel modundayım
Aynen aynı düşüncedeyim zamanında gelsinler ama zamanı hızlı gelsin. Ayh maalesef zaten haber izlemiyordum şimdide instagramda çıkıyor karşıma izlemeden geçiyorum ama olduğunu bilmek bile üzüyor. Amin canım aminKız yerim onlarızamanında gelsinler yaa erken değil zaman hızlı geçsin amin ve bebeklerimizi iyi bir dünyaya getirelim en çok buna amin haber izlememeye çalışıyorum ama önüme çıkıyor yinede Allah sonunuzu hayr etsin
inan hamile kaldığım ay o kadar aramıyordum ki günümü bile takip etmemiştim hatta bir sonraki ay tüp bebek için tedaviye başlamak üzere doktora gittim ertesi günün gecesi aklıma geldi lan ben neden adet olmadım diye evdeki ovülasyon testini yaptım pozitif çıktı sabahına gidip gebelik testi aldım pozitif çıktı güvenmedim gittim tekrar aldımBir aradda hamilelik belirtisi arıyormusuz birbirimizden habersiz
Sabah dogum var sezeryan. Doktor nts ye baktık, kalp atısı nın reaktıf. Ultrason da hareket yok hıpotonık olabılırmiş yanı kas olayı. Esım le yıkıldık resmen yarını beklıyoruz son gunler gelmısti. Nst de sancı cıkınca olay buraya geldi biz kalbın atınca tamam dedik meğer.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?