2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
3 müslin aldım ben, acaba bende bi kaçtane alsam mı diye düşündüm, yeter mi bilmiyorum
Al canım ya o kadar aşırı da alma bende öyle yapcam ben de bı iki tane Alicam kış ya bence kirlenirler kuruması da sorun oluyor ondan
1 tane 4 katli muslin, bi tane 2 katli muslin, 3 tane de ince muslin aldim. Ben de cok sevdim muslin almayi
Ay vala aynı durumdayım bayıldım bebek elbiselerine falan
Ay şey diyorlar göbek deliğinden aşağı çizgi varsa erkek komple varsa kız bebek. Çizgisi olanlar doğru mu bu? Tam tersi de olabilir yanlış hatırlıyor olabilirim
Kız benim tam tersi sanki hiç çizgi yok ama kızımda vardı kararmalarim da daha fazlaydı bunda cildim güzel 7 ayı doldurdum iyim maşallah ama kilo bakımından iyi degilimmmm

Bende ekşi yedim hep 5.aya kadar erkek çıktı bencede yanlış

Benim bebek sadece gece çok hareketli. Gündüz süzülüyor gibi kafasını falan sürtüyor gibi. Normal mi acaba
Bebeğim gündüz beşik misali sürekli hareket ettiğimiz için onları uyutuyoruz. Gece de biz hareketsiz olduğumuz için onlar uyanık kalıyorlar sonra da kuduruyorlar niye uyuyoruz diye

Çok durmasıda iyi değilki gittikçe büyüyorlar
Geceleri kendime acıyıp ağlayasım geliyor
Bir bedene iki kişi sığmaya çalışıp
Uyumaya çalışıyoruz diye
Evet orası öyle de kasımı geçirmek istiyorum en azından bir an önce aralık gelsin

Sancılarım olduğu için şuanlık daha nolur dur zamanında gel modundayım
Kız yerim onları zamanında gelsinler yaa erken değil zaman hızlı geçsin amin ve bebeklerimizi iyi bir dünyaya getirelim en çok buna amin haber izlememeye çalışıyorum ama önüme çıkıyor yinede Allah sonunuzu hayr etsin

Aynen aynı düşüncedeyim zamanında gelsinler ama zamanı hızlı gelsin. Ayh maalesef zaten haber izlemiyordum şimdide instagramda çıkıyor karşıma izlemeden geçiyorum ama olduğunu bilmek bile üzüyor. Amin canım amin

Bir aradda hamilelik belirtisi arıyormusuz birbirimizden habersiz
inan hamile kaldığım ay o kadar aramıyordum ki günümü bile takip etmemiştim hatta bir sonraki ay tüp bebek için tedaviye başlamak üzere doktora gittim ertesi günün gecesi aklıma geldi lan ben neden adet olmadım diye evdeki ovülasyon testini yaptım pozitif çıktı sabahına gidip gebelik testi aldım pozitif çıktı güvenmedim gittim tekrar aldım

birminikask2020 bebeğim arada yaz aklımda sende inşallah iyisindir
Sabah dogum var sezeryan. Doktor nts ye baktık, kalp atısı nın reaktıf. Ultrason da hareket yok hıpotonık olabılırmiş yanı kas olayı. Esım le yıkıldık resmen yarını beklıyoruz son gunler gelmısti. Nst de sancı cıkınca olay buraya geldi biz kalbın atınca tamam dedik meğer.....
Kendi doktorumda aradı oda teshıs olabılır dedı hıpotonık bebek kas olayı yok belkide bılmıorum sma. Ben nifty yaptrdm pgd yaptrdm ama kalıtsal bırsey var genetik yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…