- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.561
Ayyy canım kaçta gireceksin doğuma o saatte senin için hepimiz dua edelim? Rabbim korktuğunuza uğratmasın inşallahSabah dogum var sezeryan. Doktor nts ye baktık, kalp atısı nın reaktıf. Ultrason da hareket yok hıpotonık olabılırmiş yanı kas olayı. Esım le yıkıldık resmen yarını beklıyoruz son gunler gelmısti. Nst de sancı cıkınca olay buraya geldi biz kalbın atınca tamam dedik meğer.....
Kendi doktorumda aradı oda teshıs olabılır dedı hıpotonık bebek kas olayı yok belkide bılmıorum sma. Ben nifty yaptrdm pgd yaptrdm ama kalıtsal bırsey var genetik yanı.
Şuan ne yazacağımı ne diyeceğimi inan bilemedim inşallah herşey yolunda olur sağlıklı olur. Ne olur arada haber et bize merak ediyorum sizleri. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsınSabah dogum var sezeryan. Doktor nts ye baktık, kalp atısı nın reaktıf. Ultrason da hareket yok hıpotonık olabılırmiş yanı kas olayı. Esım le yıkıldık resmen yarını beklıyoruz son gunler gelmısti. Nst de sancı cıkınca olay buraya geldi biz kalbın atınca tamam dedik meğer.....
Kendi doktorumda aradı oda teshıs olabılır dedı hıpotonık bebek kas olayı yok belkide bılmıorum sma. Ben nifty yaptrdm pgd yaptrdm ama kalıtsal bırsey var genetik yanı.
Çok geçmiş olsun bizi mutlaka haberdar et inşallah güzel olacak bebeğin de sende sağlıkla çıkacaksınızSabah dogum var sezeryan. Doktor nts ye baktık, kalp atısı nın reaktıf. Ultrason da hareket yok hıpotonık olabılırmiş yanı kas olayı. Esım le yıkıldık resmen yarını beklıyoruz son gunler gelmısti. Nst de sancı cıkınca olay buraya geldi biz kalbın atınca tamam dedik meğer.....
Canım çok şaşırdım umarım her şey yolunda gider, sağlıkla gelsin bebişinSabah dogum var sezeryan. Doktor nts ye baktık, kalp atısı nın reaktıf. Ultrason da hareket yok hıpotonık olabılırmiş yanı kas olayı. Esım le yıkıldık resmen yarını beklıyoruz son gunler gelmısti. Nst de sancı cıkınca olay buraya geldi biz kalbın atınca tamam dedik meğer.....
Hafta olarak uyumlu mu dedi bizimde kilomuz geride olduğu için satı bile değiştirdiler
Dualarımız seninle inşallah kolaylıkla olacak bebeğin de sen de çok iyi olacaksınız Allah ın izniyleSabah dogum var sezeryan. Doktor nts ye baktık, kalp atısı nın reaktıf. Ultrason da hareket yok hıpotonık olabılırmiş yanı kas olayı. Esım le yıkıldık resmen yarını beklıyoruz son gunler gelmısti. Nst de sancı cıkınca olay buraya geldi biz kalbın atınca tamam dedik meğer.....
Sabah erken saatte giricem Allah razı olsunÇok geçmiş olsun bizi mutlaka haberdar et inşallah güzel olacak bebeğin de sende sağlıkla çıkacaksınızkızlar bugün sabah namazından sonra veya müsait olduğunuzda fetih suresi okuyalım niyetine
Yoo geçiyor o da. Benim geçmişti yani şimdi yine karadılartek geçmeyecek şey göğüs ucu kararmasıymış
İnşallah sağlıkla kavuşursun yavruna ve korktuğunuz herşey yersiz çıkar çok sağlıklı bir bebektir inşallahSabah erken saatte giricem Allah razı olsun
ben de çıktı hatta 3 aylıkken mi ne çıktı. hem de çok saçma şekilde göbek deliğimden sonra 3 cm sola kayık şekilde gögüs altıma kadar gidiyor :) yamuk çizgi yani.
Doktora söyledim çizgiyi normal geçer dedi, hatta bazı sezaryanlar dikişlerinde çizgi kayıyormuş, yamuk dikti sanıyorlarmış ama göbek küçülüyor ya çizgi yamuk gibi gözüküyormuş, eğer benim sezaryen olursa artık bir sürü zikzak olur göbeğimde
tek geçmeyecek şey göğüs ucu kararmasıymış
Yarin insallah hayirli guzel sonuclanir dualarimiz seninleSabah erken saatte giricem Allah razı olsun
Benmde ilki kız 3 bucuk yaşinda şuan nasipse buda erkek olucakBenim de kızım 2 yaşında canımbizim biraz ara az ama sanırım altı yedi yıl sonra bu cesaret bana bı daha gelemzdi 37+6 altı da doğdu ama ebe bana doğum anında plesenta yaslanmis dedi yani doğum vaktin gelmiş zaten dedi bende şaşırdım sanırım haftayla ilgisi yok bu işin canım gelisini tamamlayan bebeis te geliyormus o yüzden canatayi hazirlayalim aynı şeyi bende düşünüyorum göbeğim yaşamımı çok etkiliyor canım anlatamam bu erkek Allah ikisinden de verdi şükürler olsun prensesim abla oldu artık cocukkk yokkk 30 yaşından sonra çok istersem belki
Ay kız bende aynı şeyi söylüyorum bide bana diyor ki sen benim yerime çalış ben bakarım eve falan halbuki onu en azından dinlenmesi var tatili var ben evdeyim ama öyle birşey asla yok bazen fazla nazlandigimi düşünüyor adamama gerçekten hamilelik çok zor vala vucud desen gidiyor sağlık ayrı bazen gidiyor yani dokuz ay boyunca sonrasında da ömür boyu ama erkekler bazen çok kolay olduğunu düşünüyor benim ki zaten kara kömür olur bide onu beyazlatmakla ugraşamam he
Bence ters döndüyse aşariya baski yapmasi normal tekmeleri aşariya dogru oldugu icin canini yakacaktırKızlar bebiş yine ters döndü sanırım, ayakları yine aşağı indi gibi öyle bir vuruyor ki gerçekten açıverecek rahmi gibime geliyor çığlık atıyorum resmen vurduğunda aşağıciddi anlamda canımı yakıyor. Normal mi bu?
Benim de öyle canım sanki ayağı alttan çıkacak gibi oluyorKızlar bebiş yine ters döndü sanırım, ayakları yine aşağı indi gibi öyle bir vuruyor ki gerçekten açıverecek rahmi gibime geliyor çığlık atıyorum resmen vurduğunda aşağıciddi anlamda canımı yakıyor. Normal mi bu?
bende kızım olursa ismini begüm koymak istemiştim ama nasip değilmiş erkek çıktı cinsiyetBen 37 e kadar işe giderim modundaydım dün gece gece 35. Haftada izne çıkma kararı aldım .
Kendimide bebeşide zorlamamın anlamı yok
Z Zecmel canım benim pıtıcığın ismi Begümben dün çok hasta olunca eşim moralim düzelsin diye 7 aydır direndiği mızmızlandığı ismi kabul etti . Mutlulıtan ağladım sonra tekrar kustum
Sabah dogum var sezeryan. Doktor nts ye baktık, kalp atısı nın reaktıf. Ultrason da hareket yok hıpotonık olabılırmiş yanı kas olayı. Esım le yıkıldık resmen yarını beklıyoruz son gunler gelmısti. Nst de sancı cıkınca olay buraya geldi biz kalbın atınca tamam dedik meğer.....
Bence ters döndüyse aşariya baski yapmasi normal tekmeleri aşariya dogru oldugu icin canini yakacaktır
Benim de öyle canım sanki ayağı alttan çıkacak gibi oluyor
Benim de öyle canım hatta bazen öyle tekme atıyor ki aşağı zıplıyorum resmen,Eliyle bu kadar sert vuramaz diye düşünüyorum sanırım yine makat gelişli oldu bebikohaftaya Salı randevum var bakalım meraktayım.
Sıkıyorum resmen pelvis kaslarımı sanki sıkmasam çıkacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?