2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ayyy canım kaçta gireceksin doğuma o saatte senin için hepimiz dua edelim? Rabbim korktuğunuza uğratmasın inşallah

Şuan ne yazacağımı ne diyeceğimi inan bilemedim inşallah herşey yolunda olur sağlıklı olur. Ne olur arada haber et bize merak ediyorum sizleri. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın

Çok geçmiş olsun bizi mutlaka haberdar et inşallah güzel olacak bebeğin de sende sağlıkla çıkacaksınız kızlar bugün sabah namazından sonra veya müsait olduğunuzda fetih suresi okuyalım niyetine

Canım çok şaşırdım umarım her şey yolunda gider, sağlıkla gelsin bebişin

Hafta olarak uyumlu mu dedi bizimde kilomuz geride olduğu için satı bile değiştirdiler

Sıkıntı olmaz ,gramaj olarak 30+4 ile uyumlu dedi.
Bir önceki kontrolde 3 kg doğmaz ama stres yapma demişti.
Bu sefer 3 u geçeriz, hafta olarak boy iyi dedi.
Karbonhidrat azalt protein ağırlıklı beslen diyor sürekli.
2 haftadan fazla olunca sık çağrıyor kontrole. 2 hafta ve altında ise problem yok diyor

Dualarımız seninle inşallah kolaylıkla olacak bebeğin de sen de çok iyi olacaksınız Allah ın izniyle

Çok geçmiş olsun bizi mutlaka haberdar et inşallah güzel olacak bebeğin de sende sağlıkla çıkacaksınız kızlar bugün sabah namazından sonra veya müsait olduğunuzda fetih suresi okuyalım niyetine
Sabah erken saatte giricem Allah razı olsun

tek geçmeyecek şey göğüs ucu kararmasıymış
Yoo geçiyor o da. Benim geçmişti yani şimdi yine karadılar he bu arada size bir tavsiye vereyim emzirirken iki göğsü de eşit emzirmeye özen gösterin benimki solu çok emerdi sağı pek istemezdi böyle böyle sağ göğsümde süt de azalınca mecbur sola çok yüklendik ve sol göğsüm sağ göğsümden bariz daha büyük kaldı geçmedi de

Aaa bu çok ilginçmiş hayır madem çıktın oralara neden kayıyorsun yanii

tek geçmeyecek şey göğüs ucu kararmasıymış

Yapma ya bunu bilmiyordum ben beyaz tenli ve sarıyım ona rağmen meme uçlarım baya karaydı artık iyice siyah olacak demek ki

Kızlar bebiş yine ters döndü sanırım, ayakları yine aşağı indi gibi öyle bir vuruyor ki gerçekten açıverecek rahmi gibime geliyor çığlık atıyorum resmen vurduğunda aşağı ciddi anlamda canımı yakıyor. Normal mi bu?

Benmde ilki kız 3 bucuk yaşinda şuan nasipse buda erkek olucak sabirsizlikla bekliyorm benm kizimda tedavi gebeligi oldu sonra hemen istedim ben ama olmadi 2 sene doktorlara giddim nasip bu zamanaymiş insalh saglikli sihatli aliriz kucaklarimiza dua edicem bu arada kiyafetlerini yikadim ben bi çantasina koymasi kaldı , plesantasinin yaşlı olmasini duymustum çok şasırdim hakli olabilirsn canm gelisimini tatamlayan bebek geliyor ,benm kizim gelmicekti daha da zorla dogurttularhamileligin nasil geciyor zorlaniyormusn göbek dışında

Bence ters döndüyse aşariya baski yapmasi normal tekmeleri aşariya dogru oldugu icin canini yakacaktır

Benim de öyle canım sanki ayağı alttan çıkacak gibi oluyor

bende kızım olursa ismini begüm koymak istemiştim ama nasip değilmiş erkek çıktı cinsiyet

Ayy canım şimdi okudum mesajını, lütfen güzel düşün inşallah sağlıklı gelecek bebeğin sana kendini iyi hissettiğin en kısa zamanda bize de haber ver aklımızda sende ve bebeğinde. Dualarımız seninle

Bence ters döndüyse aşariya baski yapmasi normal tekmeleri aşariya dogru oldugu icin canini yakacaktır

Eliyle bu kadar sert vuramaz diye düşünüyorum sanırım yine makat gelişli oldu bebiko haftaya Salı randevum var bakalım meraktayım.

Benim de öyle canım sanki ayağı alttan çıkacak gibi oluyor

Sıkıyorum resmen pelvis kaslarımı sanki sıkmasam çıkacak gibi

Eliyle bu kadar sert vuramaz diye düşünüyorum sanırım yine makat gelişli oldu bebiko haftaya Salı randevum var bakalım meraktayım.

Sıkıyorum resmen pelvis kaslarımı sanki sıkmasam çıkacak gibi
Benim de öyle canım hatta bazen öyle tekme atıyor ki aşağı zıplıyorum resmen,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…