- 30 Mart 2023
- 343
- 232
- 18
- 25
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.581
Sezeryanmi istiyorsunz yoksa normal dogummuEliyle bu kadar sert vuramaz diye düşünüyorum sanırım yine makat gelişli oldu bebikohaftaya Salı randevum var bakalım meraktayım.
Sıkıyorum resmen pelvis kaslarımı sanki sıkmasam çıkacak gibi
İnşallah sağlıkla kavuşursunuz dualarımız sizinleSabah dogum var sezeryan. Doktor nts ye baktık, kalp atısı nın reaktıf. Ultrason da hareket yok hıpotonık olabılırmiş yanı kas olayı. Esım le yıkıldık resmen yarını beklıyoruz son gunler gelmısti. Nst de sancı cıkınca olay buraya geldi biz kalbın atınca tamam dedik meğer.....
Kendi doktorumda aradı oda teshıs olabılır dedı hıpotonık bebek kas olayı yok belkide bılmıorum sma. Ben nifty yaptrdm pgd yaptrdm ama kalıtsal bırsey var genetik yanı.
Canım kalbimiz dualarımız seninle inşallah her sey sorunsuz geçer sen ve bebek mükemmel sağlıkta olursunuzSabah dogum var sezeryan. Doktor nts ye baktık, kalp atısı nın reaktıf. Ultrason da hareket yok hıpotonık olabılırmiş yanı kas olayı. Esım le yıkıldık resmen yarını beklıyoruz son gunler gelmısti. Nst de sancı cıkınca olay buraya geldi biz kalbın atınca tamam dedik meğer.....
Kendi doktorumda aradı oda teshıs olabılır dedı hıpotonık bebek kas olayı yok belkide bılmıorum sma. Ben nifty yaptrdm pgd yaptrdm ama kalıtsal bırsey var genetik yanı.
Bol bol dua edecez sana sabah namazdan sonrada şifa niyetine yasini Şerif okurum sana ve bebeğine şimdide bir tane okudum rabbim safi ismiyle şifa versin.belkide yanılıyordur doktorlar bebeğin sağlıklı gelecek inşallahSabah erken saatte giricem Allah razı olsun
Rabbim korktugunuza ugratmasin canim. Insallah saglikla kavusursunuz bebeginle. Dua edecegim sizin icinSabah dogum var sezeryan. Doktor nts ye baktık, kalp atısı nın reaktıf. Ultrason da hareket yok hıpotonık olabılırmiş yanı kas olayı. Esım le yıkıldık resmen yarını beklıyoruz son gunler gelmısti. Nst de sancı cıkınca olay buraya geldi biz kalbın atınca tamam dedik meğer.....
2- bende hem depend var hem hasta bezi, hasta bezi hem kanama hem tuvalet mi tutuyor daha koruyucu hangisi bilginiz var mi ilk gün onu kullanırım ikisi de elimde varkenBu idrarı da tutuyormus kaçırma vb durumlarda almayı onluyormus
3- ben kapsız aldığım emzirme atleti ve sutyenlerinden cok pismanim cok fazla moralimi bozdu sekilleri, kaplı alıp devam edicem,almayan arkadaslarima da o şekilde de denedikten sonra almasini tavsiye ederimKızlar birsey sormak istiyorum siz Emzirme sutyeni mi aldiniz yoksa bustiyer mi. Kimisi Emzirme döneminde bustuyer daha iyi oluyor diyor bana da fikir verir misiniz ?
İlk mesajlarim beta hcg 300 çıktı ama kese gözükmezse dış gebelik midir diye sormuştum beni gereksiz yere ne kadar korkutmuslardi yaaaa , keseyi görmeden sevinme vs diyeKız sen böyle sayınca o ilk günlerimiz aklıma geliyor. Hepimiz heyecanlı, stresli sanki zaman hiç geçmeyecekmiş gibiydik. Şimdi yolun sonuna geldik neredeyse. Ay hayırla sağlıkla doğsalar da burda onları konuşsak hepimiz
Ay benimde soğuk oluyor hemde Antalya sıcağında her yerim sıcacık karnim buz gibi, neden acabaKızlar sizinde karnınız soğuk oluyomu sürekli yaa koruyorum güya ama genelde soğuk. Acaba sorun olurmu böyle soğuk olması
Bende assagisi var bitek kızAy şey diyorlar göbek deliğinden aşağı çizgi varsa erkek komple varsa kız bebek. Çizgisi olanlar doğru mu bu? Tam tersi de olabilir yanlış hatırlıyor olabilirim
Birtanem öncelikle sağlıkla al kucağına inşallah hayırla senin için dua edicem yeni. Mesajını okudum insallah düşündükleri gibi değildir sen içini ferak tut çünkü nasıl hisedersen öyle olur bı yerde görmüştüm muyluluk hücreleri kanser hücrelerini bile yeniyormus o yüzden güçlü ol ki bebisin de güçlü olsun hayırlısıyla doğsun inşallah minakk doktorlarda yanilabilir herşeyi Allah en iyi bilir hiç korkmaSabah dogum var sezeryan. Doktor nts ye baktık, kalp atısı nın reaktıf. Ultrason da hareket yok hıpotonık olabılırmiş yanı kas olayı. Esım le yıkıldık resmen yarını beklıyoruz son gunler gelmısti. Nst de sancı cıkınca olay buraya geldi biz kalbın atınca tamam dedik meğer.....
Ay hadi hayırlısıyla doğsun minoşun canım çok sevindim senin adınaBenmde ilki kız 3 bucuk yaşinda şuan nasipse buda erkek olucaksabirsizlikla bekliyorm benm kizimda tedavi gebeligi oldu sonra hemen istedim ben ama olmadi 2 sene doktorlara giddim nasip bu zamanaymiş insalh saglikli sihatli aliriz kucaklarimiza dua edicem bu arada kiyafetlerini yikadim ben bi çantasina koymasi kaldı , plesantasinin yaşlı olmasini duymustum çok şasırdim hakli olabilirsn canm gelisimini tatamlayan bebek geliyor ,benm kizim gelmicekti daha da zorla dogurttular hamileligin nasil geciyor zorlaniyormusn göbek dışında
O kasılma oluyor heralde canım yalancı sancı gibi birşey benim ki de öyle böyle sıkıyormuş gibi icerdenKızlar iyi akşamlar. Bebeğim bazen sağ bazen sol tarafıma toplanıyor bi tümsek oluşturuyor ben de ya başıdır ya poposudur diyorum siz böyle bir şey yaşıyor musunuz ? Ağrı falan yok çok şükür
Ne güzel denk gelmişinan hamile kaldığım ay o kadar aramıyordum ki günümü bile takip etmemiştim hatta bir sonraki ay tüp bebek için tedaviye başlamak üzere doktora gittim ertesi günün gecesi aklıma geldi lan ben neden adet olmadım diye evdeki ovülasyon testini yaptım pozitif çıktı sabahına gidip gebelik testi aldım pozitif çıktı güvenmedim gittim tekrar aldım
Link atar misinKızlar FLO uygulamasında Penti ürünlerinde bir alana bir bedava kampanyası var. İki tane pijama takımını toplam 750 TL ye aldım. İhtiyacı olan varsa göz atabilir
Ne yazılır bilmiyorum çok zor bir imtihan ama bu şekilde söylenip sağlıklı doğan milyonlarca bebek varSabah dogum var sezeryan. Doktor nts ye baktık, kalp atısı nın reaktıf. Ultrason da hareket yok hıpotonık olabılırmiş yanı kas olayı. Esım le yıkıldık resmen yarını beklıyoruz son gunler gelmısti. Nst de sancı cıkınca olay buraya geldi biz kalbın atınca tamam dedik meğer.....
Bende ne korkularımı yazdım buraya deprem psikolojisi, depremde düşen ilk bebeğim. Ne günlerdi. Boşuna endişe etmişiz Rabbim getirdi bu günlere şükğr1-Ben otribebe almıştım burun temizleme için onu kullanirken solisyon gerekiyor mu
2- bende hem depend var hem hasta bezi, hasta bezi hem kanama hem tuvalet mi tutuyor daha koruyucu hangisi bilginiz var mi ilk gün onu kullanırım ikisi de elimde varken
3- ben kapsız aldığım emzirme atleti ve sutyenlerinden cok pismanim cok fazla moralimi bozdu sekilleri, kaplı alıp devam edicem,almayan arkadaslarima da o şekilde de denedikten sonra almasini tavsiye ederim
İlk mesajlarim beta hcg 300 çıktı ama kese gözükmezse dış gebelik midir diye sormuştum beni gereksiz yere ne kadar korkutmuslardi yaaaa , keseyi görmeden sevinme vs diyebu seferde kese gözüktü kalp atışı görülmezse de gebelik olmayabilir vs felannn ahhhh bu insanlarrr
Ay benimde soğuk oluyor hemde Antalya sıcağında her yerim sıcacık karnim buz gibi, neden acaba
Bende assagisi var bitek kız
Depend ilk 2 gün tam koruma sağlıyormuş1-Ben otribebe almıştım burun temizleme için onu kullanirken solisyon gerekiyor mu
2- bende hem depend var hem hasta bezi, hasta bezi hem kanama hem tuvalet mi tutuyor daha koruyucu hangisi bilginiz var mi ilk gün onu kullanırım ikisi de elimde varken
3- ben kapsız aldığım emzirme atleti ve sutyenlerinden cok pismanim cok fazla moralimi bozdu sekilleri, kaplı alıp devam edicem,almayan arkadaslarima da o şekilde de denedikten sonra almasini tavsiye ederim
İlk mesajlarim beta hcg 300 çıktı ama kese gözükmezse dış gebelik midir diye sormuştum beni gereksiz yere ne kadar korkutmuslardi yaaaa , keseyi görmeden sevinme vs diyebu seferde kese gözüktü kalp atışı görülmezse de gebelik olmayabilir vs felannn ahhhh bu insanlarrr
Ay benimde soğuk oluyor hemde Antalya sıcağında her yerim sıcacık karnim buz gibi, neden acaba
Bende assagisi var bitek kız
Penti Blossom Soft Gömlek Pantolon Beyaz Pijama Takımı 201023937 | FloLink atar misin
Canım her zaman yaz buraya inşallah güzel sonuçlanır doktorlar her zaman kötüyü söyler sen iyi düşünÜç doktora gittim kızlar. Olabilecekleri söylediler. Yarın 32 ye ayrılıodum alısverıs yapcaktım mutlu mesut.
Sizleri tanımasam da derdımı paylasıyım dedım. Bir süredir burdayım bende güzel haberler vermek isterdim, güzel haberlerınızı almak nasip olsun. Allah razı olsun dua her işiniz kolay olsun.
Sabah yazarım girerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?