2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
İnşallah sağlıkla kavuşursunuz dualarımız sizinle

Canım kalbimiz dualarımız seninle inşallah her sey sorunsuz geçer sen ve bebek mükemmel sağlıkta olursunuz

Sabah erken saatte giricem Allah razı olsun
Bol bol dua edecez sana sabah namazdan sonrada şifa niyetine yasini Şerif okurum sana ve bebeğine şimdide bir tane okudum rabbim safi ismiyle şifa versin.belkide yanılıyordur doktorlar bebeğin sağlıklı gelecek inşallah

Rabbim korktugunuza ugratmasin canim. Insallah saglikla kavusursunuz bebeginle. Dua edecegim sizin icin

1-Ben otribebe almıştım burun temizleme için onu kullanirken solisyon gerekiyor mu
Bu idrarı da tutuyormus kaçırma vb durumlarda almayı onluyormus
2- bende hem depend var hem hasta bezi, hasta bezi hem kanama hem tuvalet mi tutuyor daha koruyucu hangisi bilginiz var mi ilk gün onu kullanırım ikisi de elimde varken
Kızlar birsey sormak istiyorum siz Emzirme sutyeni mi aldiniz yoksa bustiyer mi. Kimisi Emzirme döneminde bustuyer daha iyi oluyor diyor bana da fikir verir misiniz ?
3- ben kapsız aldığım emzirme atleti ve sutyenlerinden cok pismanim cok fazla moralimi bozdu sekilleri, kaplı alıp devam edicem,almayan arkadaslarima da o şekilde de denedikten sonra almasini tavsiye ederim

İlk mesajlarim beta hcg 300 çıktı ama kese gözükmezse dış gebelik midir diye sormuştum beni gereksiz yere ne kadar korkutmuslardi yaaaa , keseyi görmeden sevinme vs diye bu seferde kese gözüktü kalp atışı görülmezse de gebelik olmayabilir vs felannn ahhhh bu insanlarrr

Kızlar sizinde karnınız soğuk oluyomu sürekli yaa koruyorum güya ama genelde soğuk. Acaba sorun olurmu böyle soğuk olması
Ay benimde soğuk oluyor hemde Antalya sıcağında her yerim sıcacık karnim buz gibi, neden acaba
Ay şey diyorlar göbek deliğinden aşağı çizgi varsa erkek komple varsa kız bebek. Çizgisi olanlar doğru mu bu? Tam tersi de olabilir yanlış hatırlıyor olabilirim
Bende assagisi var bitek kız

Kızlar FLO uygulamasında Penti ürünlerinde bir alana bir bedava kampanyası var. İki tane pijama takımını toplam 750 TL ye aldım. İhtiyacı olan varsa göz atabilir

Birtanem öncelikle sağlıkla al kucağına inşallah hayırla senin için dua edicem yeni. Mesajını okudum insallah düşündükleri gibi değildir sen içini ferak tut çünkü nasıl hisedersen öyle olur bı yerde görmüştüm muyluluk hücreleri kanser hücrelerini bile yeniyormus o yüzden güçlü ol ki bebisin de güçlü olsun hayırlısıyla doğsun inşallah minakk doktorlarda yanilabilir herşeyi Allah en iyi bilir hiç korkma
Ay hadi hayırlısıyla doğsun minoşun canım çok sevindim senin adına hamilelik işi tamamen nasip işi bence canım Allah herşeyin vaktinin zamanının olduğunu gösteriyor aslında bize insalalh dediğin gibi sağlıkla sihatle bı avazda alalım kucağımıza hepimiz vala ben daha yikamadim da canım ya inşallah bende becericem o işi sen kaç haftaliktin ben unutum vala insallwh benim bu da öyle gelir zorla dogurtamam yoksa iki buçuk ay daha dayanamiycam he vala güzel canım hiç mide bulantısı falan yaşamadım ama çok yorgunum bide bel ağrım var kızımda boyle değildim çok enerjiktim sonlarda ama başlarda çok kotuydum kusmalar falan baya berbati
O kasılma oluyor heralde canım yalancı sancı gibi birşey benim ki de öyle böyle sıkıyormuş gibi icerden

Ne güzel denk gelmiş

Ne yazılır bilmiyorum çok zor bir imtihan ama bu şekilde söylenip sağlıklı doğan milyonlarca bebek var

Bende ne korkularımı yazdım buraya deprem psikolojisi, depremde düşen ilk bebeğim. Ne günlerdi. Boşuna endişe etmişiz Rabbim getirdi bu günlere şükğr

Kızlar kocaman bir uçuk çıkarmak üzereyim çenemde bile noktalar var tavsiyeniz var mı? Benim uçuklarım hem iltihaplı hem ağrılı hemde uzun süreli olur kremlerim var ama kullanamıyorum gebelik dolayısıyla.

Depend ilk 2 gün tam koruma sağlıyormuş

Üç doktora gittim kızlar. Olabilecekleri söylediler. Yarın 32 ye ayrılıodum alısverıs yapcaktım mutlu mesut.
Sizleri tanımasam da derdımı paylasıyım dedım. Bir süredir burdayım bende güzel haberler vermek isterdim, güzel haberlerınızı almak nasip olsun. Allah razı olsun dua her işiniz kolay olsun.
Sabah yazarım girerken

Canım her zaman yaz buraya inşallah güzel sonuçlanır doktorlar her zaman kötüyü söyler sen iyi düşün

Kızlar ya owli muadili dış kundak alanlarınız vardı. Markası neydi link atabilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…