2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
inşallah sağlıkla kucağına alırsın grubumuzun ilk doğan bebişi olacak dualarımız seninle canım

Eklentiler

• Screenshot_20231017-211933_Trendyol.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 46
Aynn canm aminnn sata göre 33 ama daha dün giddim kontrole doktor 31 haftalik dedi.insalh dedigin gibi bi avazla dogururz doguma cok sitres yapiyormbnm kizimda hic bisey yigememistim ama buda baya kotu gecti cok sukurde halime 9 haftaliken kusma sonucu sol gozum görmemeye başladi halada görmuyor hamilelikten dolayi bi işlemde yapamiyolar, vucudumda sivilcelenmeler oldu, ve nerdeyse hamile kaldigimdan beri çok afadersin kusuyorm canm ya hala da öyle , 1 ay öncede apantisten hastanede yattim. Bakalm tek duam sag salim hamileligimi atlatip yavrumu kucagima almak , baya zor geciyor hamilelik

Kızlar FLO uygulamasında Penti ürünlerinde bir alana bir bedava kampanyası var. İki tane pijama takımını toplam 750 TL ye aldım. İhtiyacı olan varsa göz atabilir
Bu kampanya Hepsiburada ve Trendyolda da varmış kuponu falan olan varsa bu sitelere baksın

Trendyoldan almistim. Urun bitmis ya da kaldirmislar
Bitmiş canım yarın stoğa girecekmiş
Ne kadara aldın canım sen?

Ay kıyamam ya az kalmış canım Allah'ın izniyle biraz daha sabır sağlıcakla al kucağına senin durumun benden beterrr kız benim bunda kusma hiç yoktu ilk üç ay bulantı vardı bide kokulara karşı hasasiyet mesela o zaman binyiycekten tiksinmistim hala yemem onu ve bı kaç koku türünden rahatsızım gozun şekerin mi var canım benim de bi ara gözüm görmedi sol gözümün yan tarafı bulanık goruyordu berbat bı his Allah yardım etsin inşallah biran önce düzel

Dualarımız seninle canım.
Bence bebeğin sağ salim sana kavuşacak yer gök dua

Cok tesekkur ederim canm allah razi olsun yok şeker degil zaten sekerimde yok kusma sonucu bi kitle oldugu çıktı gözümde tedavide olamiyorm gebelikten sonra bakilicak canm kitle tam olarak nerde ne sekilde ne buyuklukte belli degil emara girmem gerekiyorda ama doktor gozun arkasinda 10 milimlik bi kitleden şüpeleniyolar

İyi aksamlar canım hepimize oluyor günde 10 defa olursa sıkıntıymis

Rabbım yar ve yardımcınız olsun bebeğinizi sağ salim size bağışlasın insallah bence beklediğiniz gibi olmayacak insallah iyi dusunelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…