- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.601
Link atamiyorum canim. Markasi migie ydiKızlar ya owli muadili dış kundak alanlarınız vardı. Markası neydi link atabilirmisiniz?
inşallah sağlıkla kucağına alırsın grubumuzun ilk doğan bebişi olacak dualarımız seninle canımÜç doktora gittim kızlar. Olabilecekleri söylediler. Yarın 32 ye ayrılıodum alısverıs yapcaktım mutlu mesut.
Sizleri tanımasam da derdımı paylasıyım dedım. Bir süredir burdayım bende güzel haberler vermek isterdim, güzel haberlerınızı almak nasip olsun. Allah razı olsun dua her işiniz kolay olsun.
Sabah yazarım girerken
Trendyoldan mı aldın canım? Bide tekrardan resim atma şansın varmı?Link atamiyorum canim. Markasi migie ydi
Trendyoldan almistim. Urun bitmis ya da kaldirmislarTrendyoldan mı aldın canım? Bide tekrardan resim atma şansın varmı?
Aynn canm aminnnBirtanem öncelikle sağlıkla al kucağına inşallah hayırla senin için dua edicem yeni. Mesajını okudum insallah düşündükleri gibi değildir sen içini ferak tut çünkü nasıl hisedersen öyle olur bı yerde görmüştüm muyluluk hücreleri kanser hücrelerini bile yeniyormus o yüzden güçlü ol ki bebisin de güçlü olsun hayırlısıyla doğsun inşallah minakk doktorlarda yanilabilir herşeyi Allah en iyi bilir hiç korkma
Ay hadi hayırlısıyla doğsun minoşun canım çok sevindim senin adınahamilelik işi tamamen nasip işi bence canım Allah herşeyin vaktinin zamanının olduğunu gösteriyor aslında bize insalalh dediğin gibi sağlıkla sihatle bı avazda alalım kucağımıza hepimiz vala ben daha yikamadim da canım ya inşallah bende becericem o işi sen kaç haftaliktin ben unutum vala insallwh benim bu da öyle gelir zorla dogurtamam yoksa iki buçuk ay daha dayanamiycam he vala güzel canım hiç mide bulantısı falan yaşamadım ama çok yorgunum bide bel ağrım var kızımda boyle değildim çok enerjiktim sonlarda ama başlarda çok kotuydum kusmalar falan baya berbati
O kasılma oluyor heralde canım yalancı sancı gibi birşey benim ki de öyle böyle sıkıyormuş gibi icerden
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben bundan aldım ama sürekli tükeniyor üç gündür stok bekliyordum bugün alabildim sabah 8 gibi yenileniyor stok ve hızlı bir şekilde tükeniyor. Almak istersen bu saatlerde stok durumuna bakabilirsinKızlar ya owli muadili dış kundak alanlarınız vardı. Markası neydi link atabilirmisiniz?
Bu kampanya Hepsiburada ve Trendyolda da varmış kuponu falan olan varsa bu sitelere baksınKızlar FLO uygulamasında Penti ürünlerinde bir alana bir bedava kampanyası var. İki tane pijama takımını toplam 750 TL ye aldım. İhtiyacı olan varsa göz atabilir
Bitmiş canım yarın stoğa girecekmişTrendyoldan almistim. Urun bitmis ya da kaldirmislar
Ne kadara aldın canım sen?migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben bundan aldım ama sürekli tükeniyor üç gündür stok bekliyordum bugün alabildim sabah 8 gibi yenileniyor stok ve hızlı bir şekilde tükeniyor. Almak istersen bu saatlerde stok durumuna bakabilirsin
239 a aldımBitmiş canım yarın stoğa girecekmiş
Ne kadara aldın canım sen?
Çok sağol canım yarın bende alarm kurayım alayım hemen239 a aldım
Rica ederimÇok sağol canım yarın bende alarm kurayım alayım hemen
Ay kıyamam ya az kalmış canım Allah'ın izniyle biraz daha sabırAynn canm aminnnsata göre 33 ama daha dün giddim kontrole doktor 31 haftalik dedi.insalh dedigin gibi bi avazla dogururz doguma cok sitres yapiyorm bnm kizimda hic bisey yigememistim ama buda baya kotu gecti cok sukurde halime 9 haftaliken kusma sonucu sol gozum görmemeye başladi halada görmuyor hamilelikten dolayi bi işlemde yapamiyolar, vucudumda sivilcelenmeler oldu, ve nerdeyse hamile kaldigimdan beri çok afadersin kusuyorm canm ya hala da öyle , 1 ay öncede apantisten hastanede yattim. Bakalm tek duam sag salim hamileligimi atlatip yavrumu kucagima almak , baya zor geciyor hamilelik
Poli̇ester %95, Elastan %5 miş alinir mi bilemedimLink atar misin
Dualarımız seninle canım.Sabah dogum var sezeryan. Doktor nts ye baktık, kalp atısı nın reaktıf. Ultrason da hareket yok hıpotonık olabılırmiş yanı kas olayı. Esım le yıkıldık resmen yarını beklıyoruz son gunler gelmısti. Nst de sancı cıkınca olay buraya geldi biz kalbın atınca tamam dedik meğer.....
Kendi doktorumda aradı oda teshıs olabılır dedı hıpotonık bebek kas olayı yok belkide bılmıorum sma. Ben nifty yaptrdm pgd yaptrdm ama kalıtsal bırsey var genetik yanı.
Hepsiburada yorumlarina baktım çekti dikisleri attı yazmışlarPoli̇ester %95, Elastan %5 miş alinir mi bilemedim
Cok tesekkur ederim canm allah razi olsunAy kıyamam ya az kalmış canım Allah'ın izniyle biraz daha sabırsağlıcakla al kucağına senin durumun benden beterrr kız benim bunda kusma hiç yoktu ilk üç ay bulantı vardı bide kokulara karşı hasasiyet mesela o zaman binyiycekten tiksinmistim hala yemem onu ve bı kaç koku türünden rahatsızım gozun şekerin mi var canım benim de bi ara gözüm görmedi sol gözümün yan tarafı bulanık goruyordu berbat bı his Allah yardım etsin inşallah biran önce düzel
İyi aksamlar canım hepimize oluyor günde 10 defa olursa sıkıntıymisKızlar iyi akşamlar. Bebeğim bazen sağ bazen sol tarafıma toplanıyor bi tümsek oluşturuyor ben de ya başıdır ya poposudur diyorum siz böyle bir şey yaşıyor musunuz ? Ağrı falan yok çok şükür
Rabbım yar ve yardımcınız olsun bebeğinizi sağ salim size bağışlasın insallah bence beklediğiniz gibi olmayacak insallah iyi dusunelimSabah dogum var sezeryan. Doktor nts ye baktık, kalp atısı nın reaktıf. Ultrason da hareket yok hıpotonık olabılırmiş yanı kas olayı. Esım le yıkıldık resmen yarını beklıyoruz son gunler gelmısti. Nst de sancı cıkınca olay buraya geldi biz kalbın atınca tamam dedik meğer.....
Kendi doktorumda aradı oda teshıs olabılır dedı hıpotonık bebek kas olayı yok belkide bılmıorum sma. Ben nifty yaptrdm pgd yaptrdm ama kalıtsal bırsey var genetik yanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?