- 1 Eylül 2011
- 1.226
- 1.938
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.621
Üç doktora gittim kızlar. Olabilecekleri söylediler. Yarın 32 ye ayrılıodum alısverıs yapcaktım mutlu mesut.
Sizleri tanımasam da derdımı paylasıyım dedım. Bir süredir burdayım bende güzel haberler vermek isterdim, güzel haberlerınızı almak nasip olsun. Allah razı olsun dua her işiniz kolay olsun.
Sabah yazarım girerken
ben girdim direk gece100 kuponu vardı onunla ana kucağı aldım manuel olanlardanE bebege indirim geldi hemen uygulama çöktü, kullanabilmenin bir yolunu kesfeden var mi
Sepetim bile hazırdı ama alamıyorum hata veriyorben girdim direk gece100 kuponu vardı onunla ana kucağı aldım manuel olanlardan
İndirim kuponunu yazacağım alan gelmiyorben girdim direk gece100 kuponu vardı onunla ana kucağı aldım manuel olanlardan
Bir arkadaş burada bana çay kaşığını sıcak suya batırıp üstüne bastırmamı söylemişti, tam çıkmadan söndü gerçekten… ben bir de diş macunu sürdüm günde bi kere üstüneKızlar kocaman bir uçuk çıkarmak üzereyim çenemde bile noktalar var tavsiyeniz var mı? Benim uçuklarım hem iltihaplı hem ağrılı hemde uzun süreli olur kremlerim var ama kullanamıyorum gebelik dolayısıyla.
allah allah neden ki ben direk senden görünce girdim aldımİndirim kuponunu yazacağım alan gelmiyor
Tam çıkmasına yakın sıcak basın derler canım çay kaşığı filanKızlar kocaman bir uçuk çıkarmak üzereyim çenemde bile noktalar var tavsiyeniz var mı? Benim uçuklarım hem iltihaplı hem ağrılı hemde uzun süreli olur kremlerim var ama kullanamıyorum gebelik dolayısıyla.
Dr kagan Kocatepe de diyor ki: aslında kız bebek bekleyenler güzelleşir çünkü vücut fazla östrojen ürettiği için, erkek anneleri testesteron çoğalır ve bu saç dökülmesine, cildin bozulmasına vs neden olurkarnıma bakan herkes erkek karnı diyor cildim çok güzelleşti ona da erkek güzelliği gelmiş diyorlar cinsiyet hurafelerinin neredeyse hepsinde erkek çıktım ama kızçem geliyo ben de tutmadı hiçbiri sadece ekşi ayşe harici
Allah yardımcın olsun canımSabah dogum var sezeryan. Doktor nts ye baktık, kalp atısı nın reaktıf. Ultrason da hareket yok hıpotonık olabılırmiş yanı kas olayı. Esım le yıkıldık resmen yarını beklıyoruz son gunler gelmısti. Nst de sancı cıkınca olay buraya geldi biz kalbın atınca tamam dedik meğer.....
Kendi doktorumda aradı oda teshıs olabılır dedı hıpotonık bebek kas olayı yok belkide bılmıorum sma. Ben nifty yaptrdm pgd yaptrdm ama kalıtsal bırsey var genetik yanı.
oy kuzum inşallah mucize olur da rahatsız denip turp gibi çıkan bebeklerden olur senin bebeğin de Allah yar ve yardımcınız olsunSabah dogum var sezeryan. Doktor nts ye baktık, kalp atısı nın reaktıf. Ultrason da hareket yok hıpotonık olabılırmiş yanı kas olayı. Esım le yıkıldık resmen yarını beklıyoruz son gunler gelmısti. Nst de sancı cıkınca olay buraya geldi biz kalbın atınca tamam dedik meğer.....
Kendi doktorumda aradı oda teshıs olabılır dedı hıpotonık bebek kas olayı yok belkide bılmıorum sma. Ben nifty yaptrdm pgd yaptrdm ama kalıtsal bırsey var genetik yanı.
Ben pijamayi penye aldim. Ama uzerine polar bi sabahlik aldim. Pijamayi polar alirsak hatane sicak olursa sikinti olur
Kızlar hastane için şoyle polar pijama alsak daha iyi degil mi malum aralikta dogurucaz soğuk olmaz mı ben şimdiden üşüyorum
hastane var ya nasıl sıcak oluyor anlatamam bir polar sabahlık yeterli ona bile gerek yok desem yeridir zaten doğum sonrası ateş basıyor çoğu anneye fenalık geçirirsin
Kızlar hastane için şoyle polar pijama alsak daha iyi degil mi malum aralikta dogurucaz soğuk olmaz mı ben şimdiden üşüyorum
Yarın sabah randevu inşallah
benimkide böyle bişi kanz 2 aylıkken aldığım şeylerden biriben girdim direk gece100 kuponu vardı onunla ana kucağı aldım manuel olanlardan
Bende düşündüm bir ara ama polar pijamalar naylon oluyo. Üşümeyelim diye totomuz yanabilir pamuklu almak daha mantıklı geldi. Ama ekstra bi hırka koycam nolur nolmaz diye de üşüyeceğimi de pek sanmıyorum
Aynen benim hastane de çok sıcak oluyo Polat giyersem sonumu düşünemiyorumhastane var ya nasıl sıcak oluyor anlatamam bir polar sabahlık yeterli ona bile gerek yok desem yeridir zaten doğum sonrası ateş basıyor çoğu anneye fenalık geçirirsin
Genelde hastaneler sıcak oluyor o yüzden ben daha önce tercih ettim
Daha inceGenelde hastaneler sıcak oluyor o yüzden ben daha önce tercih ettim
Normal doğum istiyorum kısmetseSezeryanmi istiyorsunz yoksa normal dogummu
Kızlar iyi akşamlar. Bebeğim bazen sağ bazen sol tarafıma toplanıyor bi tümsek oluşturuyor ben de ya başıdır ya poposudur diyorum siz böyle bir şey yaşıyor musunuz ? Ağrı falan yok çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?