2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334

İyi haberlerinizi alacagiz insallah.Dualarimiz sizinle

Bir arkadaş burada bana çay kaşığını sıcak suya batırıp üstüne bastırmamı söylemişti, tam çıkmadan söndü gerçekten… ben bir de diş macunu sürdüm günde bi kere üstüne

Dr kagan Kocatepe de diyor ki: aslında kız bebek bekleyenler güzelleşir çünkü vücut fazla östrojen ürettiği için, erkek anneleri testesteron çoğalır ve bu saç dökülmesine, cildin bozulmasına vs neden olur kız annelerinde tam tersi doğru bilinen yanlışlar yani

Allah yardımcın olsun canım gönlünce olsun bebeğin inşallah sağlıklıdır herşey yolundadır inşallah

oy kuzum inşallah mucize olur da rahatsız denip turp gibi çıkan bebeklerden olur senin bebeğin de Allah yar ve yardımcınız olsun

hastane var ya nasıl sıcak oluyor anlatamam bir polar sabahlık yeterli ona bile gerek yok desem yeridir zaten doğum sonrası ateş basıyor çoğu anneye fenalık geçirirsin

Yarın Z Zecmel senin mi randevun vardı canım kaçta burada bu hafta başka randevusu olan varı
Yarın sabah randevu inşallah
ben girdim direk gece100 kuponu vardı onunla ana kucağı aldım manuel olanlardan
benimkide böyle bişi kanz 2 aylıkken aldığım şeylerden biri
Bende düşündüm bir ara ama polar pijamalar naylon oluyo. Üşümeyelim diye totomuz yanabilir pamuklu almak daha mantıklı geldi. Ama ekstra bi hırka koycam nolur nolmaz diye de üşüyeceğimi de pek sanmıyorum

hastane var ya nasıl sıcak oluyor anlatamam bir polar sabahlık yeterli ona bile gerek yok desem yeridir zaten doğum sonrası ateş basıyor çoğu anneye fenalık geçirirsin
Aynen benim hastane de çok sıcak oluyo Polat giyersem sonumu düşünemiyorum

Sezeryanmi istiyorsunz yoksa normal dogummu
Normal doğum istiyorum kısmetse

Evet göbek resmen şekil değiştiriyor bazenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…