2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kaşık olayını okumuştum ama inanmamıştım doğruymuş demekki. Sağol canım deneyeyim

Yenidoğan kısmı o kadar sıcak oluyor ki değil polar penye bile terletir bizi canım emin ol birde emzirirken falan terleme oluyor zaten bence hiç polara girme. Ama üstüne polar sabahlık olabilir üşüyünce sırtına giyersin

Kızlar benim bugün akıntım çok arttı, su gibi geliyor 3cü çamaşır değiştirişim, suyum mu yoksa akıntı mı çözemedim bir türlü

Yarın @Zecmel senin mi randevun vardı canım kaçta burada bu hafta başka randevusu olan varı
Benim cumartesi
Kasılma ve sancılarımın olduğunu düşünmeye başladım bende ara ara normale dönüyorum kestiremiyorum . İnş cumartesiye kadar normalleşme sürecine girerim
Ama kızım 2-3 gündür çok fena hareketli canımı yakar pozisyonlarda duruyor hep
Ben halen kilo aldım sayılmaz sadece bebek alıyor göbek bölgem büyüyor.

Açıkçası göbek bölgemde yağ sıfır . Löp bebek o yüzden mi bu kadar fazla hissediyorum kızımı anlayamıyorum

Kızlar benim bugün akıntım çok arttı, su gibi geliyor 3cü çamaşır değiştirişim, suyum mu yoksa akıntı mı çözemedim bir türlü
Canım rengi nasıl
Yatış pozisyonuna geçince aynı akıntı aynı hız ve yoğunlukla geliyor mu bugün bir ebenin paylaşımını göndermiştim gruba sanalda atayım bir kıyaslama yap kendince

Sağ ol canım, uzandığımda bir akıntı yok ayakta olunca oluyor genelde sabah kalktığımda oluyor bi, bir de akşam oluyor çoğunlukla ama bugün bütün gün ayakta durdum ondan olabilir o zaman hiç uzanmadım doğru dürüz. Rengi ayırt edemiyorum çamaşırda sadece ıslaklık oluyor çünkü..
idrarı kaçırdığımızı hisseder miyiz yoksa hissetmeden de acaba kaçırma oluyor mu? Bir de şu an baskı hissetmeye başladım galiba bizim ki mesaneye çalışıyor

canım ben de çok hissediyorum şuan kudurmuş durumda mesela. aramızda da gün farkı var seninle. bebeğin en hareketli olduğu haftalardayız şuan yakında yeri daralacak

Ben pijamayi penye aldim. Ama uzerine polar bi sabahlik aldim. Pijamayi polar alirsak hatane sicak olursa sikinti olur

hastane var ya nasıl sıcak oluyor anlatamam bir polar sabahlık yeterli ona bile gerek yok desem yeridir zaten doğum sonrası ateş basıyor çoğu anneye fenalık geçirirsin
Bende düşündüm bir ara ama polar pijamalar naylon oluyo. Üşümeyelim diye totomuz yanabilir pamuklu almak daha mantıklı geldi. Ama ekstra bi hırka koycam nolur nolmaz diye de üşüyeceğimi de pek sanmıyorum

Genelde hastaneler sıcak oluyor o yüzden ben daha önce tercih ettim

Yaaa iyi ki varsınız kızlar cok haklısınız siz olmasanız ben almıştım şimdi polar pijama
Sıcağı çok seviyorum ben ama yine de hastane sıcaklığı emzirme falan fazla olur teşekkür ederim1❤❤

Benim de oyle canim. Diyetisyene kilo almak icin gitmistim bi donem. Vucudumda yag orani yuzde 9 cikmisti. Normalde kadinlarda yuzde 25 civari olmasi lazimmis. Vucutta yag olmadigi icin hareketleri daha rahat hissediyoruz bence. Ben ilk 13.haftada hissetmistim, o zaman bile disaridan gorunmustu dusun. Ama simdi canimi acitiyor hareketleri. Makat durdugunu bile farkediyorum, asagiya gum gum vurmasindan

Su kıvamlı mı oluyor acaba? Akıntı böyle kıvamlı oluyor ama su idrar gibi sıvı kı oluyor. Ablamın suyu patlamıştı ama o şırıl şırıl akmıştı

Hızlı kitler var 3 5 TL'ye onlardan al yap istersen Ama suphelendiysen acile git su gelmesi Allah korusun tehlikeli

Duruşu nasıl desem balık gibi canı nerede isterse orada bitiveriyor bir anda

Alt bölgeme pıt pıt tekme atıyor
Popsunu göbeğinin bir yanına dayıyor başıda olabilir
Ayak bir köşede kollar bir köşede bütün göbek bölgem dansöz gibi oynar vaziyette

Bende emin ol %0 dır yağ oranı

Yuzde 0 olamaz sanirim ya nerde var bend eyuzde 9 bilmiyorum ama disardan gorunen bi yag yok yani. Zaten 41 kiloyla hamile kaldim

Yuzde 0 olamaz sanirim ya nerde var bend eyuzde 9 bilmiyorum ama disardan gorunen bi yag yok yani. Zaten 41 kiloyla hamile kaldim
Tek iyi yanı kolesterol derdimiz yok hiç olmadı büyük olasılık bıçundan sonrada olmaz heralde
Ben 45 ile hamile kaldım
Kilo verdim geri aldım derken 48 civarıydım 2 hafta önce benim için büyük bir rakam .

Bütün gece bebekten dayak yiyorum resmen bu süreci bileydim bir iki kilo alırdım gebelik öncesi

Alabiliyor olsak alirdik bence. Ben 45 kilo olmak isterdim bi turlu alamazdim. Zayif olunca kiyafet bulmak da hep problem oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…