- 9 Nisan 2023
- 400
- 805
- 18
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.681
Bence bizi doğum sonrasına hazırlıyor vücut ya tuvaletim geliyor ya bebek tekmeliyor ya rüya görüyorum bi şekilde uyanıyorum illabu gece cin gibi uyanıp uyuyamamalar beni delirtecek 2 saattir mal gibi dönüyorum uyuyamıyorum ağlayacağım en son sinirden
Icımde guzel bır hıs var, ınanıyorum ben.. Rabbim sana bagıslasın yavrunuHiç uyumadım allak bullak olduk napıcam kara kara düşünüyorum inşallah güzel sonuc gelir okuyorum bakıyorum sadece nıpty testı değil orda az gene bakılıyormuş genıs kapsamlı olanını yaptırsaydım keşke. Olmadı amniyosentez, bazı testleri genıs olarak yaptırsaydık, erken davrandık yaşım ileri kızlar 43 oldum. buda son zamanlarım resmen zindan oldu günlerim.
Cok detayı düşünemedım zamanı geriye alabilsem. Bugun de bukadar hareket olmazdı kac kere denk geldim kıpırdamasına. Artık son hıssetmelerım. Cok sevdım hamileliği bambaşka bişey her zamanı Bayadır cok mutluydum. Şimdi Üzüntüm cok keske güzel haberi gelse saglıkla gelse. Büyük nimet sağlık hemde çok.
Ameliyatta sonrasi da mükemmel geçsin , rabbim kolaylaştırsın her şeyiHiç uyumadım allak bullak olduk napıcam kara kara düşünüyorum inşallah güzel sonuc gelir okuyorum bakıyorum sadece nıpty testı değil orda az gene bakılıyormuş genıs kapsamlı olanını yaptırsaydım keşke. Olmadı amniyosentez, bazı testleri genıs olarak yaptırsaydık, erken davrandık yaşım ileri kızlar 43 oldum. buda son zamanlarım resmen zindan oldu günlerim.
Cok detayı düşünemedım zamanı geriye alabilsem. Bugun de bukadar hareket olmazdı kac kere denk geldim kıpırdamasına. Artık son hıssetmelerım. Cok sevdım hamileliği bambaşka bişey her zamanı Bayadır cok mutluydum. Şimdi Üzüntüm cok keske güzel haberi gelse saglıkla gelse. Büyük nim
Kesinlikle aynı fikirdeyim, uykumun bölünmesinden hiç hoşlanmazdım sanki vücudum bile alıştı az uykuya.Bence bizi doğum sonrasına hazırlıyor vücut ya tuvaletim geliyor ya bebek tekmeliyor ya rüya görüyorum bi şekilde uyanıyorum illa
Hamileligin başinda kusma sonucu sol gozum gormemeye başladi ve hala görmuyorNasil? Sana ne oldu?
Cok tesekkur ederim hamileligimin basinda kusma sonucu sol gozum gormemeye basladi ve hala gormuyor doguma kadar ani bi komplikasyon gelişmezse dogumdan sonra bakicaklar bidehayrolsun kız ne operasyonu çok geçmiş olsun
Bnde ayni sorunu yasiyorum saat başı kalkıyorm sonrada uykuya dalamiyormbu gece cin gibi uyanıp uyuyamamalar beni delirtecek 2 saattir mal gibi dönüyorum uyuyamıyorum ağlayacağım en son sinirden
Bende ağlamak üzereyim bıktım bu uyku sorunundan vallahi şu yeter yeter diye bağıran amcaya dönüşmeme 2 dk falan kaldıbu gece cin gibi uyanıp uyuyamamalar beni delirtecek 2 saattir mal gibi dönüyorum uyuyamıyorum ağlayacağım en son sinirden
Teşekkür ederim.Ameliyatta sonrasi da mükemmel geçsin , rabbim kolaylaştırsın her şeyi
Rabbim yardımcınız olsun. Şafi ismiyle ikinize de şifa versin.Kac kez nst ye girdim kalp atısı pek deısen deıl buda bebek hakkında genel bilgi verıomus. Nst ye girince belkı arastırırsınız vs. Bende genelde oyleydı ve bekledik kac gundur ne sancı ne acılma nede Baska bişey ama sıkıntı oldugu bıyerde cıkıyor demek istedıgım daha once ki yazıma karsı elimden zaten bısey gelmiyor ama kendimi bu süreçte daha sakın ve uzak tutsam belki boyle bısey yasamıcaktım sankı tansıyon sırtıma vurmıs gibi uzun zamandır yastıga basımı koyunca titriyordum,, vucudumda stres vardı ben onu demek istedim. Keske sonucum güzel cıksaydı evime gidebilseydim bebegım yanıma gelseydi sezeryan olmamda ilk olucak onunda tedirginliği var.
İnşallah herşey daha güzel olur. Hayırlı haberlerle gelirsinKac kez nst ye girdim kalp atısı pek deısen deıl buda bebek hakkında genel bilgi verıomus. Nst ye girince belkı arastırırsınız vs. Bende genelde oyleydı ve bekledik kac gundur ne sancı ne acılma nede Baska bişey ama sıkıntı oldugu bıyerde cıkıyor demek istedıgım daha once ki yazıma karsı elimden zaten bısey gelmiyor ama kendimi bu süreçte daha sakın ve uzak tutsam belki boyle bısey yasamıcaktım sankı tansıyon sırtıma vurmıs gibi uzun zamandır yastıga basımı koyunca titriyordum,, vucudumda stres vardı ben onu demek istedim. Keske sonucum güzel cıksaydı evime gidebilseydim bebegım yanıma gelseydi sezeryan olmamda ilk olucak onunda tedirginliği var.
Canım herşey güzel olacak sıkma canını bebeğin için dayan, bu haftaya kadar geldiniz bundan sonrasında bebeğin sıkı sıkı hayata tutunur sağlıkla kucağına alırsın inşallah üzme kendini. Cok dua edecegim sizin içinKac kez nst ye girdim kalp atısı pek deısen deıl buda bebek hakkında genel bilgi verıomus. Nst ye girince belkı arastırırsınız vs. Bende genelde oyleydı ve bekledik kac gundur ne sancı ne acılma nede Baska bişey ama sıkıntı oldugu bıyerde cıkıyor demek istedıgım daha once ki yazıma karsı elimden zaten bısey gelmiyor ama kendimi bu süreçte daha sakın ve uzak tutsam belki boyle bısey yasamıcaktım sankı tansıyon sırtıma vurmıs gibi uzun zamandır yastıga basımı koyunca titriyordum,, vucudumda stres vardı ben onu demek istedim. Keske sonucum güzel cıksaydı evime gidebilseydim bebegım yanıma gelseydi sezeryan olmamda ilk olucak onunda tedirginliği var.
Erkenden dediler ama onunda sırasına göre. Girerken yazarımİnşallah herşey daha güzel olur. Hayırlı haberlerle gelirsinkaçta olacak sezeryan
Hepimiz senden hayırlı haberler bekliyoruz canım dualarımız seninleBenı tanımadan o kadar yazdınız cok cok sağ olun ne diyeyim kardesım olsanız bu kadar olur
Ben kilo sevmezdim 45 benim gibi minyon biri için idealdi . Genel vücüt değerlerim çok iyiydi.Hiç kilo alsam düşüncem olmuyordu bileAlabiliyor olsak alirdik bence. Ben 45 kilo olmak isterdim bi turlu alamazdim. Zayif olunca kiyafet bulmak da hep problem oluyordu
Ay benim 1. Aydan beri var. Hatta ilk hamilelik belirtilerimden biri diyebilirim. Kanda pozitifi gördükten (regl günüm) 3 gün sonra fark ettim sjdjdkf boydan boya göğsüme kadar var ve minnoşum kızAy şey diyorlar göbek deliğinden aşağı çizgi varsa erkek komple varsa kız bebek. Çizgisi olanlar doğru mu bu? Tam tersi de olabilir yanlış hatırlıyor olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?