- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.721
Canım ben hap fformunda magosit kullanıyorum. Memnunum onu yazdırabilrisin doktorunaKızlar magvital magosit yerine geçiyor mu?
Muadil mi bilen var mı?
İnşallah canım geçirsem bile inşallah hemen atlatırsınSaol canm guzel dualarin icin insalh ama bi operasyon geciricem gibi duruyor
Sağlıcakla gelecek inşallah üzme kendini güzel olacak inşallahHiç uyumadım allak bullak olduk napıcam kara kara düşünüyorum inşallah güzel sonuc gelir okuyorum bakıyorum sadece nıpty testı değil orda az gene bakılıyormuş genıs kapsamlı olanını yaptırsaydım keşke. Olmadı amniyosentez, bazı testleri genıs olarak yaptırsaydık, erken davrandık yaşım ileri kızlar 43 oldum. buda son zamanlarım resmen zindan oldu günlerim.
Cok detayı düşünemedım zamanı geriye alabilsem. Bugun de bukadar hareket olmazdı kac kere denk geldim kıpırdamasına. Artık son hıssetmelerım. Cok sevdım hamileliği bambaşka bişey her zamanı Bayadır cok mutluydum. Şimdi Üzüntüm cok keske güzel haberi gelse saglıkla gelse. Büyük nimet sağlık hemde çok.
3.5da hortladım 6da zor uyudum kısa süren uyuyamamalara tamamım ama böyle uzun sürünce cinlerin tepeme çıkıyor gerçekten bugün 5karış suratla uyandımBende ağlamak üzereyim bıktım bu uyku sorunundan vallahi şu yeter yeter diye bağıran amcaya dönüşmeme 2 dk falan kaldıeşim kişisi de horluyor şuan sanırım onu boğacağım az sonra bütün sinirimi kendine çekti adam uykuda habersizce
Kendini suçlama her şey bizim elimizde değil ki Allah korusun bütün testleri a dan Z ye yaptırsam sorun olmasa doğumda olacaktı belki hicbirimizin garantisi yok ki güzel haberler vereceksin bize inşallahHiç uyumadım allak bullak olduk napıcam kara kara düşünüyorum inşallah güzel sonuc gelir okuyorum bakıyorum sadece nıpty testı değil orda az gene bakılıyormuş genıs kapsamlı olanını yaptırsaydım keşke. Olmadı amniyosentez, bazı testleri genıs olarak yaptırsaydık, erken davrandık yaşım ileri kızlar 43 oldum. buda son zamanlarım resmen zindan oldu günlerim.
Cok detayı düşünemedım zamanı geriye alabilsem. Bugun de bukadar hareket olmazdı kac kere denk geldim kıpırdamasına. Artık son hıssetmelerım. Cok sevdım hamileliği bambaşka bişey her zamanı Bayadır cok mutluydum. Şimdi Üzüntüm cok keske güzel haberi gelse saglıkla gelse. Büyük nimet sağlık hemde çok.
Ben de şimdi fetih suresi okuyacağım, Allah yar ve yardımcın olsun, korktuğundan korusunKızlarbirminikask2020 saat 10 gibi alıcaklarmıs, müsait olanlar enbiya veya fetih suresi okuyabılırler mı, rica ediyor
Insalhhh cok saolİnşallah canım geçirsem bile inşallah hemen atlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?