2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
birminikask2020 canım sabah uyanır uyanmaz aklıma ilk sen geldin o ameliyattan bebeğinle beraber sağlıklı ve güçlü bir şekilde çıkacaksınız ben inanıyorum bebeğin sana sımsıkı tutunacak. Lütfen gönlünü dar etme bebeğinle anne karnındaki bağınızın son dakikaları karnını sev bebeğine güçlü olmasını söyle. Sonrasında kocaman bir maraton seni bekliyor kızlar bebeğim sapa sağlam ama sütüm az geliyor sanki ne yapmalıyım diye daha bize bir ton şey soracaksın. Biz grubumuzun ilk bebişini merak edip seni darlıyacağız her şey ama her şey çok çok güzel olacak

Sağlıcakla gelecek inşallah üzme kendini güzel olacak inşallah

3.5da hortladım 6da zor uyudum kısa süren uyuyamamalara tamamım ama böyle uzun sürünce cinlerin tepeme çıkıyor gerçekten bugün 5karış suratla uyandım

birminikask2020 sabah kalkar kalkmaz aklıma sen geldin dualarımdasın.
Güzel haberlerini bekliyoruz. Seni çok seviyoruz canım.
Grubumuzun ilk bebeği. Hadi gel ilk göz ağrımız ol. Sonra seni anacağız. Yaramaz acele etti ilk olmak için diye.
Büyüdüğünüz de kardeşlerine anlatacağız seni.
Hadi güzel bebeğim bekliyoruz seni.
Rabbim en sağlıklı şekilde dünyaya getirsin seni.

Kendini suçlama her şey bizim elimizde değil ki Allah korusun bütün testleri a dan Z ye yaptırsam sorun olmasa doğumda olacaktı belki hicbirimizin garantisi yok ki güzel haberler vereceksin bize inşallah

Günlerdir yazasım gelmiyor bunalımdayım ama her gün girip okudum birminikask2020 sadece aklımda sen varsın günlerdir dua ediyorum aklıma geldikçe içimden geçiriyorum o kadar üzüldüm ki ama bi yanım hep umutla dolu çıktığında güzel haberlerini almak beni çok mutlu edecek seni Allah’a emanet ediyorum Rabbim tüm korkularını tüm korkularımızı boşa çıkartsın en güzel haberlerle müjdelerle günümüzü aydınlatsın

Kızlar sleepy bebek bezleri pahalanmis, en uygun hangisi geliyor biliyor musunuz
Ben 1 ve 2.numara toplam 200 almıştım ama çok az geldi gözüme günde 8 tane kullansa 25 günde 3 numaraya gecemeyiz demi, bir veya iki numara biraz daha alicam

Kızlar 30.hafta içersinde Kaan Kocatepeyi dinledim sabah

*** Geceleri tuhaf rüyalar görmemiz ve sık sık 2 saatte bir uyanmamız doğum sonrası uykusuzluğa vücuda alıştırmak içinmiş.Biranda 8 saat uyuyan biri emzirme döneminde bocalamasın diye 30. haftadan sonra vucut düzenli aralıklarla uyanmamıza neden olurmuş.

*** Bebişlerdeki sert ve aşırı hareketlilik bebekte artık bilinçli hareket oluşmaya başladığı içinmiş.Aynı bir yetişkin gibi aynı pozisyonda oturmak ve durmak rahatsızlık veriyormuş. Kas dokusunu zinde tutmak için hareket ediyormuş.Bizim hep aynı pozisyonda oturunca hareket etme esneme istediğimiz artık bebişlerde bilinçli olarak oluşmuş

***Başparmağını veya diğer parmaklarını emdiği için emme refleksi büyük oranda gelişiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…