2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ayy benimde böyle sjdjdkd en başından beri herkes kesin erkek dedi. Allaha şükür bu zamana kadar yüzümde ne bi sivilce ne bi leke hiçbir şey çıkmadı ekşiden de ziyade benim çocuk en çok eti seviyor. Et köfte balık yiyeyim aman Allahım içimdeki minnoşum bir canavar oluyor sanki

Kızlar merhaba 19 +5 günlük hamileyim. Bebeğimin hareketlerini hafif hafif hissediyorum ama bir gün fazla hissedersem bir gün çok az hissediyorum normal mi acaba? İlk gebeliğim bu arada

Kızlar merhaba 19 +5 günlük hamileyim. Bebeğimin hareketlerini hafif hafif hissediyorum ama bir gün fazla hissedersem bir gün çok az hissediyorum normal mi acaba? İlk gebeliğim bu arada
Normal en erken hissedenlerden biri bendim bazen iki üç gün hissetmiyodum yavaş yavaş daha da hareketlenecek korkma

Normal zaten ilk gebelik olduğu için de normalmiş ben ilk zamanlar en çok sırt üstü yatarken hissediyordum balık gibi bir his veriyordu

Dün gece yaşananlardan sonra ben de uyuyamadım asla. Gözümü kapatsam çoluğu çocuğu düşündüm. Hem sinirliyim hem üzüntülü. Bir kaşık suda boğmak istediklerim var.

Teşekkür ederim telaş yapıyorum işte bazen
Hiç telaş yapma ben 22. Haftadan itibaren tamamen hissettim. Öncesinde balık gibi kayıyordu. O kadar hissediyordum. Zaman ilerleyince yavrum vurma da uyuyayım diyeceksin. Ya da vuruyorsan da ne olur şuraya doğru vur diye pazarlık edeceksin

Ben rüyamda bebeğim ile filistinde bir depoda sığınmacıydım.
Halen çıkamadım etkisinden

Ben rüyamda bebeğim ile filistinde bir depoda sığınmacıydım.
Halen çıkamadım etkisinden
Bende savaşıyodum bebeğimle beraber değişik değişik bişiler Allah sonunuzu hayr etsin savaşmaktan uyanamadım gece sen düşün uyandığımda da yorgundum görende gerçekten savaştı sanar

Kızlar magvital magosit yerine geçiyor mu?
Muadil mi bilen var mı?

Kızlar magvital magosit yerine geçiyor mu?
Muadil mi bilen var mı?
Sudemcim ben magvital kullanıyordum reflüm olduğu için midemi mahvediyordu. Hap formunu verir misiniz dedim doktora geçen hafta magosit vermiş. Herhalde karşılıyor birbirlerini diye düşünüyorum

Ben 19+5 te hareketini bile hissetmiyordum. 28.haftadayım canı ne zaman isterse bir gün az bir gün çok. Buna takılmayın. Bazen hiç hissedemediğim bile oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…