- 15 Nisan 2023
- 474
- 694
- 33
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.701
Ayy benimde böyle sjdjdkd en başından beri herkes kesin erkek dedi. Allaha şükür bu zamana kadar yüzümde ne bi sivilce ne bi leke hiçbir şey çıkmadıkarnıma bakan herkes erkek karnı diyor cildim çok güzelleşti ona da erkek güzelliği gelmiş diyorlar cinsiyet hurafelerinin neredeyse hepsinde erkek çıktım ama kızçem geliyo ben de tutmadı hiçbiri sadece ekşi ayşe harici
Normal en erken hissedenlerden biri bendim bazen iki üç gün hissetmiyodum yavaş yavaş daha da hareketlenecek korkmaKızlar merhaba 19 +5 günlük hamileyim. Bebeğimin hareketlerini hafif hafif hissediyorum ama bir gün fazla hissedersem bir gün çok az hissediyorum normal mi acaba? İlk gebeliğim bu arada
Cuma günü kontrol var. Geçen hafta test istemişlerdi. Onları göstereceğim.
Teşekkür ederim telaş yapıyorum işte bazenNormal en erken hissedenlerden biri benden bazen iki üç gün hissetmiyodum yavaş yavaş daha da hareketlenecek korkma
Normal zaten ilk gebelik olduğu için de normalmiş ben ilk zamanlar en çok sırt üstü yatarken hissediyordum balık gibi bir his veriyorduKızlar merhaba 19 +5 günlük hamileyim. Bebeğimin hareketlerini hafif hafif hissediyorum ama bir gün fazla hissedersem bir gün çok az hissediyorum normal mi acaba? İlk gebeliğim bu arada
Dün gece yaşananlardan sonra ben de uyuyamadım asla. Gözümü kapatsam çoluğu çocuğu düşündüm. Hem sinirliyim hem üzüntülü. Bir kaşık suda boğmak istediklerim var.Ay haberleri izlemeyin kızlar hele sosyal medyaya hiç bakmayın gelin buraya gelip yazınbütün gece rüyamda savaş vardı bakmamaya çalışıyorum ama önüme çıktı bişiler gördüm göreceğimi
Hiç telaş yapma ben 22. Haftadan itibaren tamamen hissettim. Öncesinde balık gibi kayıyordu. O kadar hissediyordum. Zaman ilerleyince yavrum vurma da uyuyayım diyeceksin. Ya da vuruyorsan da ne olur şuraya doğru vur diye pazarlık edeceksinTeşekkür ederim telaş yapıyorum işte bazen
Ben rüyamda bebeğim ile filistinde bir depoda sığınmacıydım.Ay haberleri izlemeyin kızlar hele sosyal medyaya hiç bakmayın gelin buraya gelip yazınbütün gece rüyamda savaş vardı bakmamaya çalışıyorum ama önüme çıktı bişiler gördüm göreceğimi
Bende savaşıyodum bebeğimle beraber değişik değişik bişiler Allah sonunuzu hayr etsinBen rüyamda bebeğim ile filistinde bir depoda sığınmacıydım.
Halen çıkamadım etkisinden
Sleepy alabilirsin küçük bebek olacağı için 0 numara alman gerekebilir ama heryerde yok sanırım o ebebekte falan ancaDoguma giricem ya Cantam evdey kalmıs bebek bezi almamışım ne marka alayım
Molfix,sleepy ikisi de olur.Doguma giricem ya Cantam evdey kalmıs bebek bezi almamışım ne marka alayım
Molfix pure&soft aldım ben canım. Dokusu yumuşaklığı çok güzelDoguma giricem ya Cantam evdey kalmıs bebek bezi almamışım ne marka alayım
Sudemcim ben magvital kullanıyordum reflüm olduğu için midemi mahvediyordu. Hap formunu verir misiniz dedim doktora geçen hafta magosit vermiş. Herhalde karşılıyor birbirlerini diye düşünüyorumKızlar magvital magosit yerine geçiyor mu?
Muadil mi bilen var mı?
canım prima ve molfix 0 numara olanlar var onlardan aldırmaya çalış.Doguma giricem ya Cantam evdey kalmıs bebek bezi almamışım ne marka alayım
Ben 19+5 te hareketini bile hissetmiyordum. 28.haftadayım canı ne zaman isterse bir gün az bir gün çok. Buna takılmayın. Bazen hiç hissedemediğim bile oluyor.Kızlar merhaba 19 +5 günlük hamileyim. Bebeğimin hareketlerini hafif hafif hissediyorum ama bir gün fazla hissedersem bir gün çok az hissediyorum normal mi acaba? İlk gebeliğim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?