2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar merhaba 4 gündür hastane de yatıyodum 29+5 iz bugün kanamayla gittim nst de sancı çıktı yatış yapıldı kasılmalar durdurulması için serum iğne vs vs. Dün taburcu oldum yoğun idrar yolu enfeksiyonu varmış hiç farketmem belirti olmadı hiç dün eve geldik bugün yine pembelikler oldu yaşayan var mı yada çevreniz de

Hay allshim. Rabbim yardimcin
Hemen gecsin sancin kanaman insallah

bu gece cin gibi uyanıp uyuyamamalar beni delirtecek 2 saattir mal gibi dönüyorum uyuyamıyorum ağlayacağım en son sinirden
Bn 6ya geliodu uyudum. Uykuya dalamadim. Birminikask ve filistin beni bitirdi dun.. cok uzgunum ya
Hamileligin başinda kusma sonucu sol gozum gormemeye başladi ve hala görmuyor
Tansiyondan damar fln degil ama kesin kitle mi acaba. Allah sifa versin kuzucum. İstanbuldaysan iki cok iyi dr onerebilirim

Günaydın kızlar, bende çok kalktım bu gece zaten uyuyana kadar 4 oldu. Her tuvalete gitmemde karnım sertleşti, şu an kasıklarım ağrıyor yine idrar yolu enfeksiyonu oldum

Çok geçmiş olsun ben önemsemiyordum idrar yolu enfeksiyonu nu

Arkadaşlar ciğer geliştirici iğne için çağırdı doktor artık kasılmalar çok. Sanırım bebek için önlem alınıyor. Bana dua edin şans dileyin. Stresten artık tükendim ellerim yıkanmış gibi ıslak kalbim ağzımda. Dua edin bana. Bugün 32+1.

Rabbim yardımcın olsun

Sudemcim ben magvital kullanıyordum reflüm olduğu için midemi mahvediyordu. Hap formunu verir misiniz dedim doktora geçen hafta magosit vermiş. Herhalde karşılıyor birbirlerini diye düşünüyorum
Muadilmiş karşılıyor
Canım ben hap fformunda magosit kullanıyorum. Memnunum onu yazdırabilrisin doktoruna
Sorma magosit muadil oluyor bu sefer de doktora tardyferon dedim gnotardferon yazmış

Tekrar sağlık ocağına gidip tekrar yazdırdım. Aile hekimi güldü bana gyno veya değil çok farketmez dedi. Dedim muadil olarak karşılamıyor ama üstelik başka vitamin vs kullanıyorum. Fazla gelmesin gyno genelde ekstra vitamin ilavesi gibi aklımda kalmış ya da yoğun form.

Çok geçmiş olsun ben önemsemiyordum idrar yolu enfeksiyonu nu
Canım idrar yolu enfeksiyyonu önemli bir rahatsızlık.
Sadece mesaneyi etkilemiyor.
İltihaplanma için ilaç ve sıvı takviyesini doğru zamanda almazsan ilerleyebiliyor.Böbreğe sıçrıyor enfeksiyon ( Ben geçen ay böbreklerime vurdu iltihaplanma günlerce kendime gelemedim.
Allah korusun böbreğe geçtiğinde zamanında antibiyotik ve tedavi olmazsa Erken doğum riski bile oluşuyor.
İdrar yollarında enfeksiyon hissettiğinde mutlaka test yaptır gerekli ilk basamak ilaçlarını kullan tatlım

Bn 6ya geliodu uyudum. Uykuya dalamadim. Birminikask ve filistin beni bitirdi dun.. cok uzgunum ya

Tansiyondan damar fln degil ama kesin kitle mi acaba. Allah sifa versin kuzucum. İstanbuldaysan iki cok iyi dr onerebilirim
Kitleden şupeleniyolar ultrasonda gözde bi anormallik oldugu gozukuyor zaten . Cok tesekkur ederim ama malesef balikesirdeyim burdaki doktorlarda izmire yönlendrdi ordaki izmirdeki doktorlarda hamileyim diye bisey yapamiyolar dogumdan sonra bakicaz bakalm

Çıkınca haber ver mutlaka inşallah güzel haberler verirsin

Canım doktorun tedbirli davranmak istemiş. Zaten artık bebişin haftası gayet iyi hiç korkma o yüzden. En kötü ihtimal yatış verir biraz kalırsın süreci öylede uzatırlar. Bak ben 1 gece yattım 1 günde acilde 1 lt serum aldım sancılarım azaldı yine çoğalırsa gidicem bu şekilde ne kadar daha ileri giderse artık

Çok geçmiş olsun canım önleyebildikleri kadar önlerler hastaneye gidince bize de yaz

İnşallah zaten yatmam gerekiyorsa yatırın dicem. Biz neyin hayırlı olup olmadığını bilemiyoruz. Allah hepimizin için ne hayırlısı ise onu karşımıza çıkarsın onu yaşatsın

Ben bugün ürolojiye gidecem bu sebeple hamileliğim boyunca devamlı idrar yolu enfeksiyonu peşimi bırakmadı artık kadın doğumcum da sağlık ocağı doktorumda artık ürolojiye muayene olmam gerektiğini söyledi. Öğlen gidicem işte inşallah doğru tedaviyle kurtulurum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…