2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Pentide bir alana bir hediye kampanyası var pijamada ben kampanya olmadan 500e aldım bdenim aldığımı 800 yapmışlar. Aklıma direk sen geldin
Doğumlar başlayana kadar size tüm e-ticaret piyasanın döngüsünü ve sırlarını paylaşacağım hepiciğiniz aralık anneleri olarak çılgınlar gibi bilinçli olacaksınız

Doğumlar başlayana kadar size tüm e-ticaret piyasanın döngüsünü ve sırlarını paylaşacağım hepiciğiniz aralık anneleri olarak çılgınlar gibi bilinçli olacaksınız
Ya varya kendi sitesinden alma çok uyguna geliyor genelde.
Sanal kart ile alınca sorun olmaz inşallah.
Dün eqru dan pijama beğendim lcw da aynısını satıyor yok efenim bam indirim cart curt güya fiyatı düşüyor baktım aynı ürün trndyl vs her yerde var farklı fiyatları gittim kendi mağazasından geceye özel indirimden daha ucuza aldım.
Alırken araştırmasan indirim ayağına bindiriyorlar valla

Düğüne gidecekler maskesiz gitmeyin Allah korusun vücudumuzun hastalıkla uğraşacak kalkanı pek yok
Elti olcam diyorum abiye giyemiyorum zaten ordan elti ağırlığım gitti maske takarsam bide makyajım gözükmez püüğ

Bekliyorum doğurunca da devam çocuğun ihtiyaçları devam ediyor

Ben de çok merak ediyorum. İnşallah ikisi de sağlıklıdır
İnşallah ya, iyi olsunlar da gerisi önemli değil ama yüksek ihtimal bebek küvezde kalır
Çevremde herkes doğurdu 2 3 aylık oldular onları gördükçe yıllardır hamileymiş gibi hissediyorum psikolojimi bozuyorlar

Bu kilo verme nasıl oluyor ben veremiyorum 2.haftam dolmak üzere diyette 1 kilo aldım sayılır

Bana da öyle geliyor yaa çocuğum hep içimdeymiş sanki

birminikask2020 seni çok merak ediyorum görünce bize haber ver
Şimdi müsait oldum, bebek küvözde yenı gördük daha, uyuyodu bayada küçük. Topuk kanı alınmıs bakalım beklıcez.
Bende sezeryan valla bıraz zormuş belden uyuştum, ilk olduğu ıcın tecrübe ettik, idare ediyoruz. İlk saatler bacaklarım baya agır geldi ılac etkisiyle sanırım, bikaç saate de hafifledim en cok sonda zorladı nedense. Ve karın ağrısı gibi bişey. Bıraz acı oluyor kalktım yürüdüm 8.saat.
Bebegın iyi haberine odaklandım. Hepsi gecer bakalım.
Hepsını okumadım hemen yazayım dedim süt sağmaya ugrasıyorum 2 saatte bir bişey yok şimdilik yoksa mama baslancakmıs. Süt önemliymiş inşallah hemen gelir toparlar

Ya sabahtan beri merakla bekliyoruz canım hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün sırada bebişinin güzel haberini almak var inş her şey yolunda olacak

Ya sabahtan beri merakla bekliyoruz canım hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün sırada bebişinin güzel haberini almak var inş her şey yolunda olacak
İnşallah kalabalıktı Bırde kendime gelemedim ondan yazamadım.
Çok teşekkür ederim. Amin.

Canim bnm okdr merak ettik ki. Bir dua ettik.. onu sana ve esine sag salim bagislasin allahin insallah. Guzel haberleri tez alin

İyi olmana çok sevindim güzel kuzunun da güzel haberlerini alacağız İnşallah

Ay çok şükür aklımız hep sende kaldı bildirimi görünce çok sevindim Bebek genel olarak nasıl şuan bilgi veriler mi? Sen nasıl hissediyorsun?

Tabiki canım
Trendyol Hb n11 sanal Avm
Firmalar buraya bir nevi ürün başına kira ödüyor ( komisyon )

Beğendiğiniz ürünü mağaza ve firma ismi aratarak bakın Google’da dolu dolu bir web sitesi varsa direkt satıcıdan almaya çalışın ürün başına (%15-20 ) daha uyguna alabilirsiniz

Baktınız siteden emin olmadığınız bana küçük bir etiket hemen size site güvenilir değil söylerim

Bilmediğiniz bir sitede ilk alışverişinizde İYZİCO tarzı ödeme yöntemi varsa onu tercih edin iptal veya iade süreci daha güvenli olur

çok geçmiş olsun hayırlı haberler al inşallah sütüm geliyor diye hayal et biraz rahatlamaya çalış daha çabuk gelir

Rabbimin izniyle bir de bebişin güzel haberlerini alırsak derin bir oh çekicez. İnsallah korktuğumuz hiç bir şey gerçekleşmez de sadece nazlı üşengeç bebekmiş deriz Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Mesela eskiden ty de alışveriş karlıydı hem müşteri hem satıcı için. Ama şuan biraz abarttılar satıcı komisyonlarını artırdılar infulencer komisyonlarını düşürdüler. Birazda abarttılar artık. Kendi içinde bile reklam döndürüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…