2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Yorumlarını dört gözle bekliyoruz tatlım.
İyi olmana çok sevindim minik kızımızda iyi olacak enerjini buna odakla
Çok güzel süt arttırıcı takviye doğal ürünler gıdalar var.
Prolaktin seviyen sen psikolojik olarak inanırsan hızlıca yükselir diye düşünüyorum. Sonra inş ay bu kız çok emdi süt bankasına çevirdi beni diye öflenmelerini duymak için sabırsızanıyorum

Ben inanıyorum inşallah kızın seninle sağlıklı olacak İnan çok dua ettik. Sen hala aralık annesisin o yüzden lütfen yaz. Hiç yalnızlık hissetme de yani. Allah evladını sağlıklı sıhhatli sana bağışlasın inşallah

Canım benim maşallah daha da iyi olacaksın. Güzel kızımız da çok daha iyi olacak. Birkaç gündür zor zamanlar yaşadın. Kendine sakinleşme fırsatı tanı. Güzel bir duş al. Meditasyon yap. Rahatla ki sütün de gelsin. Ben yapabileceğini biliyorum. Bak neleri atlattınız birlikte güzel kızınla. Hepimiz yanındayız. Arkandayız. Yapabilirsin güveniyoruz sana.

Darısı sağlıkla evinize götürmeye, tahlillerden güzel sonuçlar almaya olsun ve bol bol sütünüz olsun inşallah, dualarımızdasınız

Grubumuzun ilk minigi gelmis hosgelmis. Iyi olmana sevindim canim. Insallah bebis de iyi olacak. Bi sikinti cikmayacak. Sut konusunda moralini yuksek tut gelecek insallah. Sagdikca da gelecek

Cok Gecmis olsun Canim saglikla al kucagina insallah, Benim arkadasim 26+4 te dogurmussun ve cocugu simdi 5 yasinda ve cok saglikli, her cocuk gibi senin haftan güzeldi, insallah güzel haberler alacaksin

Günaydinn hepimiz seni çok merak ettik ikinizde cok iyi olacaksınız inşalllah allah yardımcınız olsun güç kuvvet versin ayrıca Artık o bizim bebelerin ablası oldu ilk doğan meleğimiz

Bize hiç uzun kısa şu boy vs demedi Dr hep güzel dedi boyu için ama sonlara yaklaştıkça belli de olmuyor kısalacak elbet dr uma gidinceye kadar en azından bir hafta daha çok dolanmadan kendimi yormadan dinleneyim basit işleri yapayım ben bari.

Süt gelmeyecek mi diye stres yapmamaya çalış bak canım ben emzirme danışmanından danışmanlık almıştım oğlum emmeyince bana dediği şey sütümüz 6. Ayda üretilmeye başlıyor ve bebeği orda bekliyor plesenta ayrıldığında da iniyor ama stres kaygı inmesini baskılayabiliyor yani İnan sütüm orda bebeğime yetecek de kendine.

Birde oksitosin masajı var YouTube dan onuda izle eşin yada bir yakının uygulasın sırtta uygulanıyor sütün inmesini sağlıyor gerçekten çok faydasını görmüştüm.

Oksitosin hormonu sütun meme ucuna inmesini sağlıyor

Kizlar sut artirici caylar ya da takviyeler sutun inmesini de saglar mi acaba ilk basta
Ay ben hiç bilmiyorum. Soğan özellikle çok güzel süt yapar bildiğim. Geçen bi ebeyle konuştuk bulgur çok süt yapar dedi oda ama gazda yapar sezeryanda hele yenmemesi lazım. Bol su çok güzel süt yapar. Bildiklerim bu

su an konulari nasil takip edeceginizi nasil biliyorsaniz bunun tıpkısının ayni oldugunu da bilirsiniz.. onyargi diyip isin icinden cikma kolayligi da artik islevsiz. Sayet onyargi olsaydi tavrim, daha once gormediginiz konulari es gecip sadece kendi konunuza odaklandiginizi size belirtmezdik.

Göğüs ucu kremini, gümüş kapağı kullanmaya başlamayı, hatta göğüs ucu masajını da öneriyorlar tarih belliyse
Ben henuz krem almadım, ınstgramda bı doktoranne var, kapak kullanacaksanız krem kullanmayın demıs, kapak aldım.. Kapak ıse yaramazsa kreme gecerım dıye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…