- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.401
ben kasımda emzirme danışmanından gebelik öncesi emzirme eğitimi alacağım size de haber veririm neler yapmamız gerektiğiniAynen canım
Bide kuru dut çayını çok duyuyorum
Son dönem iyice araştırcam
Bolca inanç ve motiasyon dışında sütümüzün en tazzikli ve bolca gelmesi için neler tüketmek gerekir ne yapmak gerekir hepsini araştrırız
Canım öncelikle gözün aydın sen içini ferah tut eminim ki sağlık konusunda da bir sıkıntısı yoktur güçlü bir savaşçı kız yetiştirmek için ilk adımı attın o zaten erken doğarak savaşa başladı sen kalbini ferah tut dualarımız seninle beynini boşaltmaya bak ki sütün çoğalsın ve küçük savaşçı kızınıza faydalı olKızlar günaydın. Kendimle ilgili iyiyim yarın taburcu bile olucam, kalktım yürüdüm vs. Onları hallettim, en cabuk toparlarım o sorun değil. Süt sağmaya ugrasıom bakalım bişeyler yapmaya çalışıcam arttırıcı bişeyler alıcam. dün belkı mama veririrz dedı yenıdogan hocası. Bugun bakalım ne dicekler.
Kız aklımda ,dün gördük uyuyodu bir sıkıntısı varmı acaba. Beklemek sadece ve süt sağmak su an yapabileceğim. Rabbim yardım eylesin.
Güzel duygularınıza teşekkür ederim son zamana kadar güzelce yasayın hamıleliğinizi. Beraber hastaneden cıkmayı saglıkla mutlulukla nasip olsun.
Yarın ilk işim eve cıkınca yapmak.birminikask2020 canım sıcak bı havluyu goguslerıne tut, dus da alabılırsın doktora sorup, ıkıncı gün bantla kapatıp alanlar vardı..sütün daha cabuk iner
Amin inşallah hepsi yoluna girecekKızlar günaydın. Kendimle ilgili iyiyim yarın taburcu bile olucam, kalktım yürüdüm vs. Onları hallettim, en cabuk toparlarım o sorun değil. Süt sağmaya ugrasıom bakalım bişeyler yapmaya çalışıcam arttırıcı bişeyler alıcam. dün belkı mama veririrz dedı yenıdogan hocası. Bugun bakalım ne dicekler.
Kız aklımda ,dün gördük uyuyodu bir sıkıntısı varmı acaba. Beklemek sadece ve süt sağmak su an yapabileceğim. Rabbim yardım eylesin.
Güzel duygularınıza teşekkür ederim son zamana kadar güzelce yasayın hamıleliğinizi. Beraber hastaneden cıkmayı saglıkla mutlulukla nasip olsun.
Elele bende almıstım baya kokudou hatta iade edıcektım makineye atılmazmış, ıslak bezle silip havalandırırım diodum ama bıdaha bakamadım malesef. İade gectı mecbur kullanırım ama kaliteli canta belkı koku gecmıstrElele babyden anne bebek çantası alan bir arkadaş vardı. Şu an bu yazıyı görüyorsan çantayı makineye attın mı acaba?
Bana da az önce geldi açar açmaz kokudan rahatsız oldum. Beğenerek de almıştım çantayı evet kaliteli belli. Termos kısmı ayrı diye atsam mı dedim bi ama çantayı mıncıkladığımda da köpüksü bir his alıyorum. Ben de havalandırıp güzel kokan bir şeyle sileyim o zaman.Elele bende almıstım baya kokudou hatta iade edıcektım makineye atılmazmış, ıslak bezle silip havalandırırım diodum ama bıdaha bakamadım malesef. İade gectı mecbur kullanırım ama kaliteli canta belkı koku gecmıstr
Bn baya araştırdım cnm yorumlarıda okudum çoğu çantada yikadiktan sonra perte çıkmış ama bebek esyalari konulcak illaki kirlenicek yani yıkanmamasi çok garipElele babyden anne bebek çantası alan bir arkadaş vardı. Şu an bu yazıyı görüyorsan çantayı makineye attın mı acaba?
Bebiş nasıl çok tatlıdır şimdiKızlar günaydın. Kendimle ilgili iyiyim yarın taburcu bile olucam, kalktım yürüdüm vs. Onları hallettim, en cabuk toparlarım o sorun değil. Süt sağmaya ugrasıom bakalım bişeyler yapmaya çalışıcam arttırıcı bişeyler alıcam. dün belkı mama veririrz dedı yenıdogan hocası. Bugun bakalım ne dicekler.
Canım geçmiş olsun inşallah sağ Salim evine götürmek de nasip olurKızlar günaydın. Kendimle ilgili iyiyim yarın taburcu bile olucam, kalktım yürüdüm vs. Onları hallettim, en cabuk toparlarım o sorun değil. Süt sağmaya ugrasıom bakalım bişeyler yapmaya çalışıcam arttırıcı bişeyler alıcam. dün belkı mama veririrz dedı yenıdogan hocası. Bugun bakalım ne dicekler.
Ben de göğüs ucu kremi almıcam gümüş kapak yeter diye düşünüyorum. En kötü Ayva jelini yapmış oluruz zaten. Onu sürerimkrem gümüse zarar vermesin diye oyle dedi herhalde, gümüş kapagın da iyileştirici özelliği varmıs
Bunu mavikelebekte atmıştı sanki o zaman araştırmıştım ben de beğenmiştim@almila000
Kızlar ben geçen merak ettim.Süt arttırcı Gebe okuludaki kadın tavsiye edince araştırdım hatta satıcıya birkaç gün önce başlasak olur mu dedim.
Hem bana hemde aynı şekildee doğum öncesi kullansak olur mu diye soranlara HAYIR doğum öncesi kullanılmaz dediler.
Büyük olaslılık süt bezlerimizin aktif olması için doğumun gerçekleşmiş olması gerektiğindendir.
Vücudumuzda doğum öncesi süt bezleri ve hormonları hareketlenir. Ama doğum sornası aktif olur.Bu takviyelerin erken doğumu tetiklememesi için doğum sonrası kullanımını öneriyorlardır
Yorumları güzel hemen doğum sonrası ve sezeryan sonrasıda kullanılıyormuş.
Süt için solgar brewer's yeast with vitamin b12 buna da bakabilirsin ben araştırırken bulmuştumKızlar günaydın. Kendimle ilgili iyiyim yarın taburcu bile olucam, kalktım yürüdüm vs. Onları hallettim, en cabuk toparlarım o sorun değil. Süt sağmaya ugrasıom bakalım bişeyler yapmaya çalışıcam arttırıcı bişeyler alıcam. dün belkı mama veririrz dedı yenıdogan hocası. Bugun bakalım ne dicekler.
Bunu benim ablamda kullandı aşırı süt yaptı gerçektenSüt için solgar brewer's yeast with vitamin b12 buna da bakabilirsin ben araştırırken bulmuştum
Şu an BİM’e ne gelecek gelenlerden ne alınır bir fikrim yok, en iyisi akşamdan araştırıp bir liste yapmakKızlar bu arada yarın BİM'e gelecek olan ürünlerden bazıları DİYTOY markası gibi bugün Hepsiburadada indirimde hatta bazılrı Bim'den daha uyguna geliyor.
Yarın için aklında oyuncak yada puzzle , ilk 100 sözcük tarzı ürünleri düşüneneler bir baksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?