2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
ben kasımda emzirme danışmanından gebelik öncesi emzirme eğitimi alacağım size de haber veririm neler yapmamız gerektiğini

Canım öncelikle gözün aydın sen içini ferah tut eminim ki sağlık konusunda da bir sıkıntısı yoktur güçlü bir savaşçı kız yetiştirmek için ilk adımı attın o zaten erken doğarak savaşa başladı sen kalbini ferah tut dualarımız seninle beynini boşaltmaya bak ki sütün çoğalsın ve küçük savaşçı kızınıza faydalı ol

Elele babyden anne bebek çantası alan bir arkadaş vardı. Şu an bu yazıyı görüyorsan çantayı makineye attın mı acaba?

Amin inşallah hepsi yoluna girecek

Elele babyden anne bebek çantası alan bir arkadaş vardı. Şu an bu yazıyı görüyorsan çantayı makineye attın mı acaba?
Elele bende almıstım baya kokudou hatta iade edıcektım makineye atılmazmış, ıslak bezle silip havalandırırım diodum ama bıdaha bakamadım malesef. İade gectı mecbur kullanırım ama kaliteli canta belkı koku gecmıstr

Bana da az önce geldi açar açmaz kokudan rahatsız oldum. Beğenerek de almıştım çantayı evet kaliteli belli. Termos kısmı ayrı diye atsam mı dedim bi ama çantayı mıncıkladığımda da köpüksü bir his alıyorum. Ben de havalandırıp güzel kokan bir şeyle sileyim o zaman.

Bn baya araştırdım cnm yorumlarıda okudum çoğu çantada yikadiktan sonra perte çıkmış ama bebek esyalari konulcak illaki kirlenicek yani yıkanmamasi çok garip

Bebiş nasıl çok tatlıdır şimdi resmen anne oldun kızını gördün azıcık daha sabır sonra sağlıkla eve döneceksiniz

Canım geçmiş olsun inşallah sağ Salim evine götürmek de nasip olur moralini yüksek tut sütünde en kısa sürede gelir inşallah

krem gümüse zarar vermesin diye oyle dedi herhalde, gümüş kapagın da iyileştirici özelliği varmıs
Ben de göğüs ucu kremi almıcam gümüş kapak yeter diye düşünüyorum. En kötü Ayva jelini yapmış oluruz zaten. Onu sürerim

Bunu mavikelebekte atmıştı sanki o zaman araştırmıştım ben de beğenmiştim

Kızlar bide sütü en çok artıran şey suymuş. İlk başta belki çok su içemeyiz o yüzden çorba içmek de çok önemli ilk iki üç gün bol bol çorbayla besleniriz diye düşünüyorum. ben de süt konusunda oldukça pozitifim. Çevremde de sütü gelmeyenler ya da kesilenler hep başında bık bık insanlar bulunanlardı. Kimseyi karıştırmadan yapabileceğimize inanıyorum bu bizim doğamız sonuçta. Memeli hayvanların tamamı emziriyor ay sütüm gelmedi mamaya geçeyim demiyor. Elbette aç kalmaması için sarılık için mama vereceğiz ama sütümüz gelecek . Dün burda okudum sanırım sütüm bir hafta sonra geldi demişti bir annemiz. Yani ben bir hafta on gün sonra bile sütüm gelse bebeğim beni emer diye düşünüyorum sonrasında o sürece kadar mama versek bile. Artık hepimizin doğumu yaklaşıyor hem çok hassasız hemde çabuk etkileniyoruz. O yüzden ben de özellikle ilk kez anne olacaklar için olumsuz doğum sonrası deneyimlerin paylaşılmasını doğru bulmuyorum

İnstagram da bi doktora denk geldim geçen gümüş kapaklar için diyordu ki eğer altın harici herşey sizde alerjik reaksiyon gösteriyorsa gümüş kapaklarında tedavi edici değil mevcut yarayı arttırıcı etkisi olabilir bunu okuyunca vazgeçtim almaktan çünkü ne gümüş ne diğer metaller hiç küpe takamam hep yara olur mahveder altın küpe sadece takabiliyorum o yüzden bana mantıklı geldi söyledikleri

Süt için solgar brewer's yeast with vitamin b12 buna da bakabilirsin ben araştırırken bulmuştum

Bide yeni duyduğum bir şeyi paylaşayım. Arkadaşım normal doğum yapmıştı. Dikişi çok olduğu için köpekbalığı karaciğeri yağı diye bir şey varmış ondan kullanmış çok iyi gelmiş . İlk kez duydum böyle bir şeyi. Bana da sezeryan dikişin için kullan hemen geçer dedi. Benim vücudum yarayı çok geç iyileştiriyor maalesef. Böyle sorunu olanlar varsa bi araştırsın derim

Şu an BİM’e ne gelecek gelenlerden ne alınır bir fikrim yok, en iyisi akşamdan araştırıp bir liste yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…