- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.381
hadi bakalım üşenmezsin inşallahBenimde hedeflerim var dışarı çıkmak gibi ama hayırlısı
hahahahaha yüzünüzü kara çıkarmayacağımişte aradığım azim
aradığım kararlılık
örnek bir Aralık Anası
annemle yarın sabah vaziyet alacağız bimde, a101deki son savaşta beni teyzeler yenmiştidoğru canım yarın gelecek ürünler
biz önden online satışı varmı bakalım dedik.
Yokmuş mobil uygulama ile online alışveriş yapabiliyorsun oda aktürellerde geçerli değil
Yarın ürünlere sahip olmak isteyenler bordo berelii mahalledeki teyzeleri aşıp bebek ürün reonlarına ulaşmalı
20 Ekim Bİm Survivor 2023 yarın başlıyor.
ayva çekirdeği jeli yap canım çok iyi diyorlarBen henuz krem almadım, ınstgramda bı doktoranne var, kapak kullanacaksanız krem kullanmayın demıs, kapak aldım.. Kapak ıse yaramazsa kreme gecerım dıye dusundum
Evet doğru bestlak bi arkadaşım erken doğum yapmıştı hatta 30dan da önceydi sanırım bir süre anne sütü vermediler bebeğe ama anneye süt gelmesi için başlamışlardı.Bestlak mi acaba? Hemen kullaniliyor mu acaba dogumdan sonra o
yan geldim yatıyorum vallahadi bakalım üşenmezsin inşallah
hahahahaha yüzünüzü kara çıkarmayacağım
annemle yarın sabah vaziyet alacağız bimde, a101deki son savaşta beni teyzeler yenmişti
Biz de alip koyalim o zaman ondan. BulunsunEvet doğru bestlak bi arkadaşım erken doğum yapmıştı hatta 30dan da önceydi sanırım bir süre anne sütü vermediler bebeğe ama anneye süt gelmesi için başlamışlardı.
Esma kim kızBurda arkadaşlarla okuduğumuz bir esma vardı ya erken doğum düşük riski için galiba neydi o esma ya kusura bakmayın hafizam biraz gidikbirminikask2020 arkadaşım senide dualarıma katıyorum sürekli belki bu konuda çok bilgili değilim ama gönülden yapılan dualar kabul olurmuş Keşke hepinizle aynı şehirde olsak bebekler doğduktan sonra buluşur tanışırdık
HeeeBurda arkadaşlarla okuduğumuz bir esma vardı ya erken doğum düşük riski için galiba neydi o esma ya kusura bakmayın hafizam biraz gidikbirminikask2020 arkadaşım senide dualarıma katıyorum sürekli belki bu konuda çok bilgili değilim ama gönülden yapılan dualar kabul olurmuş Keşke hepinizle aynı şehirde olsak bebekler doğduktan sonra buluşur tanışırdık
O da aklımda evet, ayva cıktı mı hıc pazara manava da gıtmıyorumayva çekirdeği jeli yap canım çok iyi diyorlar
Esmaül hüsnaEsma kim kız
Ya mübdiEsma kim kız
Ben Allah ne verdiyse savaş boyası sürer gibi kullancam heralde almışım hepsindenBen henuz krem almadım, ınstgramda bı doktoranne var, kapak kullanacaksanız krem kullanmayın demıs, kapak aldım.. Kapak ıse yaramazsa kreme gecerım dıye dusundum
Planlı sezeryan olacaksak, bu takvıyelerı 1 2 hafta öncesinden tüketmeye mı baslasak acaba
krem gümüse zarar vermesin diye oyle dedi herhalde, gümüş kapagın da iyileştirici özelliği varmısBen Allah ne verdiyse savaş boyası sürer gibi kullancam heralde almışım hepsinden
O zaman hastane csntasında baş köseye koyalımalmila000
Kızlar ben geçen merak ettim.Süt arttırcı Gebe okuludaki kadın tavsiye edince araştırdım hatta satıcıya birkaç gün önce başlasak olur mu dedim.
Hem bana hemde aynı şekildee doğum öncesi kullansak olur mu diye soranlara HAYIR doğum öncesi kullanılmaz dediler.
Yorumları güzel hemen doğum sonrası ve sezeryan sonrasıda kullanılıyormuş.
Aynen canımO zaman hastane csntasında baş köseye koyalım
Alip hastane cantasina koyalim o zaman. Gecen gun muhendisinoglu da bi tane sut artirici takviye paylasmisti temiz icerikli diye ondan da aldim ben. Bu da iyiyse bi tane de bundan alayim o zaman. Benim aldigim da buydualmila000
Kızlar ben geçen merak ettim.Süt arttırcı Gebe okuludaki kadın tavsiye edince araştırdım hatta satıcıya birkaç gün önce başlasak olur mu dedim.
Hem bana hemde aynı şekildee doğum öncesi kullansak olur mu diye soranlara HAYIR doğum öncesi kullanılmaz dediler.
Büyük olaslılık süt bezlerimizin aktif olması için doğumun gerçekleşmiş olması gerektiğindendir.
Vücudumuzda doğum öncesi süt bezleri ve hormonları hareketlenir. Ama doğum sornası aktif olur.Bu takviyelerin erken doğumu tetiklememesi için doğum sonrası kullanımını öneriyorlardır
Yorumları güzel hemen doğum sonrası ve sezeryan sonrasıda kullanılıyormuş.
ayva çekirdeği jeli yap canım çok iyi diyorlar
haptan ziyade çay olan form bana daha mantıklı geldi sankiAlip hastane cantasina koyalim o zaman. Gecen gun muhendisinoglu da bi tane sut artirici takviye paylasmisti temiz icerikli diye ondan da aldim ben. Bu da iyiyse bi tane de bundan alayim o zaman. Benim aldigim da buydu
milkin 60 Bitkisel Kapsül - Anne Sütü Arttırıcı Gıda Takviyesi - Fiyatı, Yorumları
milkin 60 Bitkisel Kapsül - Anne Sütü Arttırıcı Gıda Takviyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?