2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Benim de 3. Gun gelmisti diye hatirliyorum. 5 cc filan cikmisti siringaya cekip goturmustum bebege. Mama icince biberona alisir olayi da olmamisti cok sukur sonrasinda. Ilk zamanlar hem emzirdim hem sagip verdim. Bi sure sonra zaten istemesem de cogalmisti. Hatta bi ara misir yemeye korkar olmustum sutu artiriyor diye. Hic sutum olmaz mi acaba dusuncesi olmadi bende ilk baslarda bile. Guzel dusunelim guzel olsun insallah, bol bol sutumuz olsun

Ahahah iyi benzetme. Elimi göndericem bakalım umarım başarılı olur

Bence de öyle yap. Uzanırken ayağının altına minder alman çok farda verecektir.

Canım çok çok geçmiş olsun Allahım analı babalı büyütsün inşallah bebişimiz de en kısa sürede güzel haberlerini vericek bize inşallah namazımda size dua edicem.

Eşlere güvenme bence
Ben A101 'e sarı paket molfix almaya gönderdim .
Resmini attım 84'lü olanı alması gerektiğini filan söyledim v.s
Bana MAVİ PAKET olanı alıp eve gelmiş.
Söylecekelerim bu kadar...
Ahahah iyi benzetme. Elimi göndericem bakalım umarım başarılı olur

Hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah

Patlat kafasına bi tane bugün bende hep cinlendim kocama oda agresifti çatıştık durduk
En son neye sinirlendim biliyor Musun bensiz uyumaya alışmış beyfendi uyurken kaçıyor resmen
Agaha cus onu biz birlik olur doveriz bu erkekler tam dayaklik neyse yeni gune baslayalim bugunumuz guzel gecsin heeepimizin insallah
Ayy kuzuuumm senden haberle gune baslamak ne guzelinsallah yok bir sikintisi poncigimizin sadece biraz erken davrandi okadar en guzel haberleri alicaksin Allahin izniyle hep dualarimizdasin gonlumuzdesin❤

birminikask2020 canım sabah mesajını görünce çok sevindim bebişinde en kısa zamanda küvezden çıkacak kilo önemli değil kendi kendine nefes alıp beslenmeye başladığı anda çıkartıyolar zaten küvezden. Bebişindede hiç bir sağlık problemi çıkmayacak allahın izniyle korkma hiç

Kızlar karnım çok acıyor bugün normal mi acaba?
Benim de ilk defa dün gece acıdı çok. Daha önce başıma gelmemişti sağ tarafımda kramp girdi sanki bi süre sonra geçti ama acısı var hala. Doktorum düzenli kramp olmadığı sürece sorun yok demişti bana ama korkuttu valla

Kızlar günaydın bugün randevum vardı geldim nst girdim ilk sanırım sancılarım var diye tekrar nst istedi doktor günlerdir sancılanıyorum moralim de bozuktu zaten bugün tek iyi hoş olan şey gelişimi güzel ilerliyor tahminen kilosunu da söyledi ama kafa hiç yerinde durmuyor 2 hafta ilerden gidiyor yani sizin anlayacağınız normal doğum falan yalan olcak gibi gerçekten çok mutsuzum

Az önce kart borcumu ödeyip bilinçsizce bir halt yemiş olabilirim
Ama hepiciği ihtiyaç diyerek kendimi motive ediyorum.
Beni motive edin kızlar.
Evdeeczanede uyguna geldi İncia-Bepantol Baby ve diş kaşıyıcı-
Kendime o kadar güveniyorum ki bırakın emzirmeyi depo için saklama poşeti bile aldım.
Herşey inanmakla başlar

Olumsuz düşünme canım.
Önemli olan bebeğin sağlıklı doğması
Normal veya sezeryan ikiside doğum sonuçta kendini şartlandırma

Ben bu bimdeki ürünlerin bazılarını 2 yıl önce çocuk düşünmeye başladığımız zamanlarda almıştım sonra çocuk olmadı tedavi derken 2 yıl geçmiş… duygulandım yine..

Canım benim kendini üzme bebişin sağlıklıymış önemli olan da bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…