- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.421
Kullanan birine şahit olmuş birini görünce içim daha da rahatlıyorBunu benim ablamda kullandı aşırı süt yaptı gerçekten
Ben aynalı tummy time şeysi için savaşcamŞu an BİM’e ne gelecek gelenlerden ne alınır bir fikrim yok, en iyisi akşamdan araştırıp bir liste yapmak
Benim de 3. Gun gelmisti diye hatirliyorum. 5 cc filan cikmistiKızlar bide sütü en çok artıran şey suymuş. İlk başta belki çok su içemeyiz o yüzden çorba içmek de çok önemli ilk iki üç gün bol bol çorbayla besleniriz diye düşünüyorum. ben de süt konusunda oldukça pozitifim. Çevremde de sütü gelmeyenler ya da kesilenler hep başında bık bık insanlar bulunanlardı. Kimseyi karıştırmadan yapabileceğimize inanıyorum bu bizim doğamız sonuçta. Memeli hayvanların tamamı emziriyor ay sütüm gelmedi mamaya geçeyim demiyor. Elbette aç kalmaması için sarılık için mama vereceğiz ama sütümüz gelecek . Dün burda okudum sanırım sütüm bir hafta sonra geldi demişti bir annemiz. Yani ben bir hafta on gün sonra bile sütüm gelse bebeğim beni emer diye düşünüyorum sonrasında o sürece kadar mama versek bile. Artık hepimizin doğumu yaklaşıyor hem çok hassasız hemde çabuk etkileniyoruz. O yüzden ben de özellikle ilk kez anne olacaklar için olumsuz doğum sonrası deneyimlerin paylaşılmasını doğru bulmuyorum
Ahahahdoğru canım yarın gelecek ürünler
biz önden online satışı varmı bakalım dedik.
Yokmuş mobil uygulama ile online alışveriş yapabiliyorsun oda aktürellerde geçerli değil
Yarın ürünlere sahip olmak isteyenler bordo berelii mahalledeki teyzeleri aşıp bebek ürün reonlarına ulaşmalı
20 Ekim Bİm Survivor 2023 yarın başlıyor.
Bence de öyle yap. Uzanırken ayağının altına minder alman çok farda verecektir.Bize hiç uzun kısa şu boy vs demedi Dr hep güzel dedi boyu için ama sonlara yaklaştıkça belli de olmuyor kısalacak elbet dr uma gidinceye kadar en azından bir hafta daha çok dolanmadan kendimi yormadan dinleneyim basit işleri yapayım ben bari.
Canım çok çok geçmiş olsunŞimdi müsait oldum, bebek küvözde yenı gördük daha, uyuyodu bayada küçük. Topuk kanı alınmıs bakalım beklıcez.
Bende sezeryan valla bıraz zormuş belden uyuştum, ilk olduğu ıcın tecrübe ettik, idare ediyoruz. İlk saatler bacaklarım baya agır geldi ılac etkisiyle sanırım, bikaç saate de hafifledim en cok sonda zorladı nedense. Ve karın ağrısı gibi bişey. Bıraz acı oluyor kalktım yürüdüm 8.saat.
Bebegın iyi haberine odaklandım. Hepsi gecer bakalım.
Hepsını okumadım hemen yazayım dedim süt sağmaya ugrasıyorum 2 saatte bir bişey yok şimdilik yoksa mama baslancakmıs. Süt önemliymiş inşallah hemen gelir toparlar
Ahahahiyi benzetme. Elimi göndericem bakalım umarım başarılı olur
Hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsünŞimdi müsait oldum, bebek küvözde yenı gördük daha, uyuyodu bayada küçük. Topuk kanı alınmıs bakalım beklıcez.
Bende sezeryan valla bıraz zormuş belden uyuştum, ilk olduğu ıcın tecrübe ettik, idare ediyoruz. İlk saatler bacaklarım baya agır geldi ılac etkisiyle sanırım, bikaç saate de hafifledim en cok sonda zorladı nedense. Ve karın ağrısı gibi bişey. Bıraz acı oluyor kalktım yürüdüm 8.saat.
Bebegın iyi haberine odaklandım. Hepsi gecer bakalım.
Hepsını okumadım hemen yazayım dedim süt sağmaya ugrasıyorum 2 saatte bir bişey yok şimdilik yoksa mama baslancakmıs. Süt önemliymiş inşallah hemen gelir toparlar
Agaha cus onu biz birlik olur doverizPatlat kafasına bi tane bugün bende hep cinlendim kocama oda agresifti çatıştık durduk
En son neye sinirlendim biliyor Musun bensiz uyumaya alışmış beyfendi uyurken kaçıyor resmen
Ayy kuzuuumm senden haberle gune baslamak ne guzelKızlar günaydın. Kendimle ilgili iyiyim yarın taburcu bile olucam, kalktım yürüdüm vs. Onları hallettim, en cabuk toparlarım o sorun değil. Süt sağmaya ugrasıom bakalım bişeyler yapmaya çalışıcam arttırıcı bişeyler alıcam. dün belkı mama veririrz dedı yenıdogan hocası. Bugun bakalım ne dicekler.
Kız aklımda ,dün gördük uyuyodu bir sıkıntısı varmı acaba. Beklemek sadece ve süt sağmak su an yapabileceğim. Rabbim yardım eylesin.
Güzel duygularınıza teşekkür ederim son zamana kadar güzelce yasayın hamıleliğinizi. Beraber hastaneden cıkmayı saglıkla mutlulukla nasip olsun.
Görmedim onu yaaa nasıl ben de anneme aldırayımBen aynalı tummy time şeysi için savaşcam
Benim de ilk defa dün gece acıdı çok. Daha önce başıma gelmemişti sağ tarafımda kramp girdi sanki bi süre sonra geçti ama acısı var hala. Doktorum düzenli kramp olmadığı sürece sorun yok demişti bana ama korkuttu vallaKızlar karnım çok acıyor bugün normal mi acaba?
Olumsuz düşünme canım.Kızlar günaydın bugün randevum vardı geldim nst girdim ilk sanırım sancılarım var diye tekrar nst istedi doktor günlerdir sancılanıyorum moralim de bozuktu zaten bugün tek iyi hoş olan şey gelişimi güzel ilerliyor tahminen kilosunu da söyledi ama kafa hiç yerinde durmuyor 2 hafta ilerden gidiyoryani sizin anlayacağınız normal doğum falan yalan olcak gibi gerçekten çok mutsuzum
Ben bu bimdeki ürünlerin bazılarını 2 yıl önce çocuk düşünmeye başladığımız zamanlarda almıştımKızlar bu arada yarın BİM'e gelecek olan ürünlerden bazıları DİYTOY markası gibi bugün Hepsiburadada indirimde hatta bazılrı Bim'den daha uyguna geliyor.
Yarın için aklında oyuncak yada puzzle , ilk 100 sözcük tarzı ürünleri düşüneneler bir baksın
Canım benim kendini üzme bebişin sağlıklıymış önemli olan da buKızlar günaydın bugün randevum vardı geldim nst girdim ilk sanırım sancılarım var diye tekrar nst istedi doktor günlerdir sancılanıyorum moralim de bozuktu zaten bugün tek iyi hoş olan şey gelişimi güzel ilerliyor tahminen kilosunu da söyledi ama kafa hiç yerinde durmuyor 2 hafta ilerden gidiyoryani sizin anlayacağınız normal doğum falan yalan olcak gibi gerçekten çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?