- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.901
Ne kadar etki eder bilmiyorum da insatgramda sürekli bu bilinçaltı sifalandirma şeyleri varya orada bir kadını takip ediyorum o diyor ki bebek anne karnındayken annenin yaşadığı her şeyden kendini mesul tutar gulmesinden ağlamasından üzülmesinden kusmasindan hastalanmasından anne psikolojik olarak hamilelikte kötü seyler yasadiysa bebekte erken doğuma hatta gelişim durdurmaya kadar gider demişti bir olumsuzluk yaşadığınız Zaman elinizi karnımızın üstüne koyup yaşadığım bu durumun seninle ilgisi yok senin benimle olmandan mutluluk duyuyorum gibi bir şeyin diyorduYok ilk Doğumda zamanında geldi bunda gerçekten çok üzüntü yaşadım her dönemim başka bi olayla geçti sanırım ondan ya
Gelip gidecek mi yoksa gitmeyecek mi benimki Cumartesi gecesi gidecek yine bi daha Doğuma gelir herhaldeAy bari evdeyken çeksin seni.Benimki daha pazar gelecek ben bu çocukları bi doğurayım daha hamilelik işine tövbe edicem
Trendyolda gitmiyorbir tek orada gitmiyor ama ne alakaysa diğerlerinde paso şifre istiyor adamda başka ilde benim şifreyi vermese dahada cinlenirim
Magositi neden bıraktırdi ki
Anladım dediğini anladım bi kaç ruhsal çalışma bende izledim öyle ama Benimkiler Doğumdan sonraydı hep yapılanlarNe kadar etki eder bilmiyorum da insatgramda sürekli bu bilinçaltı sifalandirma şeyleri varya orada bir kadını takip ediyorum o diyor ki bebek anne karnındayken annenin yaşadığı her şeyden kendini mesul tutar gulmesinden ağlamasından üzülmesinden kusmasindan hastalanmasından anne psikolojik olarak hamilelikte kötü seyler yasadiysa bebekte erken doğuma hatta gelişim durdurmaya kadar gider demişti bir olumsuzluk yaşadığınız Zaman elinizi karnımızın üstüne koyup yaşadığım bu durumun seninle ilgisi yok senin benimle olmandan mutluluk duyuyorum gibi bir şeyin diyorduinşallah tam anlatabilmisimdir videoyu da bulursam atayim
Hoş geldin aramızaKızlar bende dün eşimle kavga ettim hemde beni sevmiyorsun beni özlemiyorsun diye
Üf benimki de yanımda değil 2 aydır en nazlanabileceğimiz zamanda yoklar doğumdan sonra yandıAyy senin koca da mı yanında değil
Ben 23. Haftadan beri kullanıyorum kasılmaları çok iyi geliyorAhshshah en kısa zamanda deneyeyim ben de
Bir bilsemmmm sürekli kafamda bunu sorguluyorum ben desormadım da doktora koşulsuz tamam dedim
Suwen canımAy çok güzelmiş nerde bu
Ne iş yapıyor kuzum eşin? Benimki asker arada göreve gidiyor 6 ay hiç gelmiyor. İnşallah bir daha göndermezler diye dua ediyorumGelip gidecek mi yoksa gitmeyecek mi benimki Cumartesi gecesi gidecek yine bi daha Doğuma gelir herhalde
Bende öyle dedim zaten bir aydır yoksun iki gün çekemedin beni daha çok ağladım
Ben istiyorum iki üç yıl sonra ama tabi çocuğa bağlı belkide illallah ettirecek beni bilmiyorum
Link atar mısın canım?Kızlar ocean home sepette indirimli ben aldım, almak isteyenler kaçırmasın
Yoğurt kefir beyaz leblebi ama sadece anlık hafifletiyor sonra şurupKızlar mide yanması olanlar nasıl geçiriyorsunuz ilaçsız bir yolu var mı? soğuk süt içiyorum bikaç yudum o da fayda etmiyor artık afedersiniz acı su geliyor devamlı boğazım tahriş oldu
İyi olmaz tabi neler yaşamış yazıkCidden öyle ve kız o dönem psikolojik olarak da iyi değildi
2 gün önce de biz kavga ettik o kadar öfkeli sinirliydim ki kapıyı bir çarptım camı kırılacaktı, sinirimi tuvalet kağıdını yumruklayarak çıkardımKızlar bende dün eşimle kavga ettim hemde beni sevmiyorsun beni özlemiyorsun diye
Gerçekten tek isyanım bu zamanlama ... allah yardımcımız olsun inşallahÜf benimki de yanımda değil 2 aydır en nazlanabileceğimiz zamanda yoklar doğumdan sonra yandı
6 ay sen tek başına ne yapıyorsunNe iş yapıyor kuzum eşin? Benimki asker arada göreve gidiyor 6 ay hiç gelmiyor. İnşallah bir daha göndermezler diye dua ediyorumen azından çocuk biraz büyüyene kadar
Beyaz leblebi deneyeyim, kefiri dokusundan hiç içemiyorum yoğurt da ekşitiyor beni daha çokYoğurt kefir beyaz leblebi ama sadece anlık hafifletiyor sonra şurup
Ocean Home Textile 6'lı Bej Balıksırtı Valiz Düzenleyici Bavul İçi Organizer SetLink atar mısın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?