2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Yok ilk Doğumda zamanında geldi bunda gerçekten çok üzüntü yaşadım her dönemim başka bi olayla geçti sanırım ondan ya
Ne kadar etki eder bilmiyorum da insatgramda sürekli bu bilinçaltı sifalandirma şeyleri varya orada bir kadını takip ediyorum o diyor ki bebek anne karnındayken annenin yaşadığı her şeyden kendini mesul tutar gulmesinden ağlamasından üzülmesinden kusmasindan hastalanmasından anne psikolojik olarak hamilelikte kötü seyler yasadiysa bebekte erken doğuma hatta gelişim durdurmaya kadar gider demişti bir olumsuzluk yaşadığınız Zaman elinizi karnımızın üstüne koyup yaşadığım bu durumun seninle ilgisi yok senin benimle olmandan mutluluk duyuyorum gibi bir şeyin diyordu inşallah tam anlatabilmisimdir videoyu da bulursam atayim

Ay bari evdeyken çeksin seni. Benimki daha pazar gelecek ben bu çocukları bi doğurayım daha hamilelik işine tövbe edicem
Gelip gidecek mi yoksa gitmeyecek mi benimki Cumartesi gecesi gidecek yine bi daha Doğuma gelir herhalde
Bende öyle dedim zaten bir aydır yoksun iki gün çekemedin beni daha çok ağladım
Ben istiyorum iki üç yıl sonra ama tabi çocuğa bağlı belkide illallah ettirecek beni bilmiyorum

Trendyolda gitmiyor bir tek orada gitmiyor ama ne alakaysa diğerlerinde paso şifre istiyor adamda başka ilde benim şifreyi vermese dahada cinlenirim

Ahshshah en kısa zamanda deneyeyim ben de

Magositi neden bıraktırdi ki

Bir bilsemmmm sürekli kafamda bunu sorguluyorum ben de sormadım da doktora koşulsuz tamam dedim

Anladım dediğini anladım bi kaç ruhsal çalışma bende izledim öyle ama Benimkiler Doğumdan sonraydı hep yapılanlar
Senin söylediğini dener konuşurum onunla

Kızlar mide yanması olanlar nasıl geçiriyorsunuz ilaçsız bir yolu var mı? soğuk süt içiyorum bikaç yudum o da fayda etmiyor artık afedersiniz acı su geliyor devamlı boğazım tahriş oldu

Ahshshah en kısa zamanda deneyeyim ben de

Bir bilsemmmm sürekli kafamda bunu sorguluyorum ben de sormadım da doktora koşulsuz tamam dedim
Ben 23. Haftadan beri kullanıyorum kasılmaları çok iyi geliyor ishal tarzj bir sorunun mu var

Kızlar ocean home sepette indirimli ben aldım, almak isteyenler kaçırmasın

Eklentiler

• C633AB0B-9D3D-4767-BC60-EC7DFC1E01BA.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 57
Ne iş yapıyor kuzum eşin? Benimki asker arada göreve gidiyor 6 ay hiç gelmiyor. İnşallah bir daha göndermezler diye dua ediyorum en azından çocuk biraz büyüyene kadar

Kızlar mide yanması olanlar nasıl geçiriyorsunuz ilaçsız bir yolu var mı? soğuk süt içiyorum bikaç yudum o da fayda etmiyor artık afedersiniz acı su geliyor devamlı boğazım tahriş oldu
Yoğurt kefir beyaz leblebi ama sadece anlık hafifletiyor sonra şurup

Ne iş yapıyor kuzum eşin? Benimki asker arada göreve gidiyor 6 ay hiç gelmiyor. İnşallah bir daha göndermezler diye dua ediyorum en azından çocuk biraz büyüyene kadar
6 ay sen tek başına ne yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…