2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Benim babaanneminde kafası çok yerinde değildi o da kendi çıkarıyordu işte hep çok zor valla Allah sürekli onla durmak zorunda olanlara yardım etsin

Ağlamak ve stres gerçekten tetikliyor bugün emin oldum bende
hem de nasıl tetikliyor, bir kavgaya denk geldim kocamın kuzeninin düğününde acayip kasıldım kavgaya da alışkın değilim sonraki gün gün boyu kasılmam oldu. geçen cenazede aşırı üzüldüm yine ertesi gün hep kasıldı karnım. artık gitmiyorum hiçbir yere herkesten uzak duruyorum yeter kendime ve bebeğime öncelik vermem gerekiyo diyorum

Magnezyum iki içiyor musun?
Yorma bence kendini.
Misafir filan boşver hazır yesinler en kötü.

Alacağımız önemli şeyleri aldık zaten

Hayırlı olsun canım.

Kuzum ben kendim magosite başlamıştım, doktoruma söyledim kullanıyorum diye bana bıraktırdı. şuan sıfır yani hiç kullanmıyorum vermiyor doktorum

Bizim yazdıklarımız yetmiyormuş gibi bir de yazmayanlara da zorla yazdırmaya çalışıyoruz biz de böyle çılgın bir grubuz

Ağlamak ve stres gerçekten tetikliyor bugün emin oldum bende
Valla ben böyle takmaya devam edersem 2 haftaya doğururum bu çocukları hayır yani yeni ortaya çıkan bir gündemde değil kafaya taktığım şey ama dünden beri takıldım. düşünüp düşünüp ağlıyorum eşimi arayıp ağlıyorum adamda şaştı napacağını ama yinede eşimede gıcık kapıyorum mesela şuan evde olsa kinli kinli bakar sataşırdım

valla sorduğumda indirimli hali 2200dü, bir tane daha var beğendiğim sabahlığı görgüsüzlük olur diye almıyorum aşırı güzel modelleri var
Neyse kocama biraz daha kinlenip gıcık kaparsam gecenin bir yarısı kartından alabilirim aklımda dursun. Sağlıkla giyin canım gerçekten çok beğendim bende

Uzak dur aman ben haberlere bile bakmıyorum bide onları takıp takıp ağlayamam diyorum
Sen bensin ben senim İnan ki düşün düşün geril birilerine patla ağla
Elde değil ki

Uzak dur aman ben haberlere bile bakmıyorum bide onları takıp takıp ağlayamam diyorum

Elde değil ki
ben de öyle etkilenmemek için sosyal medyadan uzak duruyorum yoksa gazzeyle ilgili videolara dayanamam

Ne kadar detayli yazmissiniz,cok tesekkurler
Görüştüğünüz Ankaradaki yer Yasam Bankası Kordon Kani Bankası mi?

Elde değil ki
Ayyy benim patlayacağım kimsede yok ortada o yüzden oturup oturup ağlıyorum bak yazarken bile ağlayasım geldi. Kendimede sinir oluyorum neden takıyorum kafaya bu durum sancıyı tetikliyor diye ama durduramıyorumda kendimi. Valla saçma sapan bir kısır döngüye girdim allah ikimizede akıl fikir versin belki bu şekilde bebeğe odaklanıp unuturuz.
Not: Gel sarılalım kız ancak bu kadar benzer oluruz

mels'in fistolusu 1000 tlye var mesela beğenirseniz savascii backslash

Çok teşekkür ederim çok güzel açıklamışsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…