- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.881
O hasan varya bizim hocanın yigeniyle nisanlanmisti kız doktordu güzelde kızdı annesini falan kaybetti bunlar pat diye ayrıldı sonra duyduk ki bu gönül dağındaki dilek varya kızı onla aldatmış ama %100 doğru mu bilmiyorumMesela hasan
RevaniBenim bugünkü şeysim trileçeydi. Her güne bir tatlı hayali.
Çok şükür cnm adet agrilarimda azaldı nidicard başladığından beri biraz daha hafifledi ins bebisler bekler 36 yı
Cnm seni kaçıncı hftada alicak doktor sezeryanaIyiyiz biz :) cumartesi kontrol günü :) biraz agirlastim sanki yatmak kalkmak zorlasti. Ama kizlar uslu uslu duruyor, gelmeye kalkan yok cok şükür:) planli tarihe 5 hafta kaldi :)
Ben bunu magazin sayfalarında görmüştüm doğru mu gerçekten ya. Çokta güzeldi nişanlısıO hasan varya bizim hocanın yigeniyle nisanlanmisti kız doktordu güzelde kızdı annesini falan kaybetti bunlar pat diye ayrıldı sonra duyduk ki bu gönül dağındaki dilek varya kızı onla aldatmış ama %100 doğru mu bilmiyorum
İlk doğumda erken mi olmuştu yoksa bunda kendini çok uzup yordun muGece gittik saat üçte vuruldum yarın nst için doktora gideceğim yavrum bugün bi iyi oldum bi kötü oldum bi ara sinir bozukluğundan kocama sardım şimdi yatıyorum
Dört beş kere kasılma yaşadım yine ilacı içtikten iki saat sonra kasılma yine oluyor anlamadım ben bu gırımı aha Şuan yine başladı on dk önce canımı yakacak kadar olmuştu
Bir saat kaldı ilaç içmeme
Bakalım yarın ne diyecek doktor
Kıyafetleri sermiştim kurumadı yarısı yarın artık onları halledeceğim
Bugün sinirden çamaşır katladım astım hep adrenalin geçti kalkamıyorum şimdide
Neyse kocama biraz daha kinlenip gıcık kaparsam gecenin bir yarısı kartından alabilirimaklımda dursun. Sağlıkla giyin canım gerçekten çok beğendim bende
Ben bu fistoyu hiç sevmiyorum yamels'in fistolusu 1000 tlye var mesela beğenirsenizsavascii @backslash
Dolap - İkinci El Alışveriş
Milyonların favori uygulaması Dolap’la tanışmaya hazır mısın? Dolap ile artık Kadın, Bebek&Çocuk, Ev&Yaşam, Erkek ve Elektronik kategorilerinde yeni bir dönem başlıyor. Seçkin markaların yeni ve etiketli, ikinci el, sıfır ve sahibinden ürünlerini almak da satmak da Trendyol güvencesi ile...link.dolap.com
Trendyolda gitmiyorAy sürekli kavga edince kartını patlatasım geliyor ama küçük miktarda bile şifre gidiyor smsle eşimin telefonunadaha da sinirim bozuluyor
Baya kızın bütün ailesi çocuğu sildi gibi oldu kız da ilçede doktorluk yapıyor halaBen bunu magazin sayfalarında görmüştüm doğru mu gerçekten ya. Çokta güzeldi nişanlısı
Kocam olmasaydı benimde öyle içimde patlıyordu seni anlıyorum bugünde ona patladım bi de halden anlamaz daha beter etti beni bazen normal görüyor gerçekten Halimi unutuyor konuşmadım belki iki saat sonra geldi sarıldı ben özür diledim o hakkını helal etti sonra konuştum konuştum ağladım şimdi Pert şekilde yatıyorumAyyy benim patlayacağım kimsede yok ortadao yüzden oturup oturup ağlıyorum bak yazarken bile ağlayasım geldi. Kendimede sinir oluyorum neden takıyorum kafaya bu durum sancıyı tetikliyor diye ama durduramıyorumda kendimi. Valla saçma sapan bir kısır döngüye girdim allah ikimizede akıl fikir versin belki bu şekilde bebeğe odaklanıp unuturuz.
Not: Gel sarılalım kız ancak bu kadar benzer oluruz
Magositi neden bıraktırdi kiKuzum ben kendim magosite başlamıştım, doktoruma söyledim kullanıyorum diye bana bıraktırdı.şuan sıfır yani hiç kullanmıyorum vermiyor doktorum
Bizim yazdıklarımız yetmiyormuş gibi bir de yazmayanlara da zorla yazdırmaya çalışıyoruzbiz de böyle çılgın bir grubuz
ben de pek sevmiyorum daha çok satenciyim ama çok moda şu sıraBen bu fistoyu hiç sevmiyorum yaama sen bu işte iyisin dolap sana hizmet ediyor
Böyleyse doğru demek ki iddialar. Yazık valla birazcık ünlü olunca bazıları çok değişiyorBaya kızın bütün ailesi çocuğu sildi gibi oldu kız da ilçede doktorluk yapıyor hala
Yok ilk Doğumda zamanında geldi bunda gerçekten çok üzüntü yaşadım her dönemim başka bi olayla geçti sanırım ondan yaİlk doğumda erken mi olmuştu yoksa bunda kendini çok uzup yordun mu
Cidden öyle ve kız o dönem psikolojik olarak da iyi değildiBöyleyse doğru demek ki iddialar. Yazık valla birazcık ünlü olunca bazıları çok değişiyor
Detayli yazip adini yazmamisimNe kadar detayli yazmissiniz,cok tesekkurler
Görüştüğünüz Ankaradaki yer Yasam Bankası Kordon Kani Bankası mi?
37 dedi canim. Tam gununu konusmadik bu cumartesi soracagim :)Cnm seni kaçıncı hftada alicak doktor sezeryana
Ay bari evdeyken çeksin seni.Kocam olmasaydı benimde öyle içimde patlıyordu seni anlıyorum bugünde ona patladım bi de halden anlamaz daha beter etti beni bazen normal görüyor gerçekten Halimi unutuyor konuşmadım belki iki saat sonra geldi sarıldı ben özür diledim o hakkını helal etti sonra konuştum konuştum ağladım şimdi Pert şekilde yatıyorum
Sarılalım bacım bizi bizden başka anlayan yok be
oooo sen bu işte usta olmuşsun önünde düğmemi ilikliyorumben de pek sevmiyorum daha çok satenciyim ama çok moda şu sıraikinci el dedin mi ben, 23bin tllik bebek arabasını 4500tlye aldım 1800 tllik adaptörünü 500 tlye bedava bulmuş gibi oldu ve çok kaliteli
Ayy senin koca da mı yanında değilTrendyolda gitmiyorbir tek orada gitmiyor ama ne alakaysa diğerlerinde paso şifre istiyor adamda başka ilde benim şifreyi vermese dahada cinlenirim
tc ekonomisi sağolsunoooo sen bu işte usta olmuşsun önünde düğmemi ilikliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?