2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
O hasan varya bizim hocanın yigeniyle nisanlanmisti kız doktordu güzelde kızdı annesini falan kaybetti bunlar pat diye ayrıldı sonra duyduk ki bu gönül dağındaki dilek varya kızı onla aldatmış ama %100 doğru mu bilmiyorum

Ben bunu magazin sayfalarında görmüştüm doğru mu gerçekten ya. Çokta güzeldi nişanlısı

İlk doğumda erken mi olmuştu yoksa bunda kendini çok uzup yordun mu

Neyse kocama biraz daha kinlenip gıcık kaparsam gecenin bir yarısı kartından alabilirim aklımda dursun. Sağlıkla giyin canım gerçekten çok beğendim bende

Ay sürekli kavga edince kartını patlatasım geliyor ama küçük miktarda bile şifre gidiyor smsle eşimin telefonuna daha da sinirim bozuluyor

Ben bu fistoyu hiç sevmiyorum ya ama sen bu işte iyisin dolap sana hizmet ediyor

Ay sürekli kavga edince kartını patlatasım geliyor ama küçük miktarda bile şifre gidiyor smsle eşimin telefonuna daha da sinirim bozuluyor
Trendyolda gitmiyor bir tek orada gitmiyor ama ne alakaysa diğerlerinde paso şifre istiyor adamda başka ilde benim şifreyi vermese dahada cinlenirim

Ben bunu magazin sayfalarında görmüştüm doğru mu gerçekten ya. Çokta güzeldi nişanlısı
Baya kızın bütün ailesi çocuğu sildi gibi oldu kız da ilçede doktorluk yapıyor hala

Kocam olmasaydı benimde öyle içimde patlıyordu seni anlıyorum bugünde ona patladım bi de halden anlamaz daha beter etti beni bazen normal görüyor gerçekten Halimi unutuyor konuşmadım belki iki saat sonra geldi sarıldı ben özür diledim o hakkını helal etti sonra konuştum konuştum ağladım şimdi Pert şekilde yatıyorum
Sarılalım bacım bizi bizden başka anlayan yok be

Magositi neden bıraktırdi ki

Ben bu fistoyu hiç sevmiyorum ya ama sen bu işte iyisin dolap sana hizmet ediyor
ben de pek sevmiyorum daha çok satenciyim ama çok moda şu sıra ikinci el dedin mi ben, 23bin tllik bebek arabasını 4500tlye aldım 1800 tllik adaptörünü 500 tlye bedava bulmuş gibi oldu ve çok kaliteli

Ne kadar detayli yazmissiniz,cok tesekkurler
Görüştüğünüz Ankaradaki yer Yasam Bankası Kordon Kani Bankası mi?
Detayli yazip adini yazmamisim dokucell kordon kani bankasi. Reklam olmaz umarim. Benim baska yer arastirmaya enerjim yok su an. Doktoruma guveniyorum direk buraya saklatacagim. Bir de bazi lablarda 34. Hafta sarti varmis. Burada yok. Erken dogar diye bu da bir kriter benim icin.
Cnm seni kaçıncı hftada alicak doktor sezeryana
37 dedi canim. Tam gununu konusmadik bu cumartesi soracagim :)

Ay bari evdeyken çeksin seni. Benimki daha pazar gelecek ben bu çocukları bi doğurayım daha hamilelik işine tövbe edicem.
ben de pek sevmiyorum daha çok satenciyim ama çok moda şu sıra ikinci el dedin mi ben, 23bin tllik bebek arabasını 4500tlye aldım 1800 tllik adaptörünü 500 tlye bedava bulmuş gibi oldu ve çok kaliteli
oooo sen bu işte usta olmuşsun önünde düğmemi ilikliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…