2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Başı iki hafta önde karın çevresi 31 haftaya uyumlu ultrason kağıdında öyle yazıyor kilosuna 1900 dedi dün.
Zaten ciğer geliştiriciye de vurdurdun ikincide inşallah olur. Evet erken doğmasını istemiyoruz tabiki zamanında gelsin küvezde beklemek çok kötü. Ama önemli olan sağlıklı olması yaşaması ki bence bu saatten sonra yaşam şartlarını oluşturdu bi sıkıntısı olmaz inşallah bi hafta bekleriz üç hafta bekleriz yapacak bişi yok canları sağ olsun. Hani bu konuda sıkılma demek istediğim bu inşallah bebeğin sağ Salim seninle olacak. İnşallah vaktinde gelir

Ben 65le başladım ilk 4ay kilo almadım sayılır kusmaktan. Sonra bişi oldu zaten ödem var onu anlıyorum ellerim şipşiş 76 çok yaa. Umarım 78de dururumda doğururum

İnşallah inşallah bekler. Küvezden de korkuyorum beklemek eve eli boş dönmek düşündükçe katıla katıla ağlayasım geliyor. 2 hafta çok değil 2 hafta daha beklesin

Birde kızlar daha doğurmadan eşler konusunda başka boyuta geçmişiz çocuk olunca gerçekten aradaki ilişki değişiyor mu hep öyle söyleniyor da
Çocuk olmadan önce ilişkimize 10 üzerinden 9 puan veriyor, 1puanı kendimden kırıyordum. Çocuk olduktan sonra 10 üzerinden 1 verdim. O 1 puan da kendime ilk iki sene çok kötüydü. Biz uykusuzluktan kavga ediyorduk. Belki çocuğu uyuyan insanlar farklıdır. şimdi 5 yaşına geldi. 9 vermem de yine bir 7-8’e çıktı herhalde.

Gerçekten 2 günde ne yazılmış neler olmuş.
Hepsini okuyamadım bir bebeğimiz olmuş çok şükür darısı zamanında hayırla sağlıkla bizimkilere. Ben hala aynı ev arıyoruz, iş arıyoruz, ben işe gidiyorum, eşim hasta oldu ona refakatçilik yaptım, bebiş hareketli çok şükür, öyle beni zorlamıyor baktı hayat annesini zorluyor yavrum kıyamadı anasına. Ben de bugün onu ödüllendirdim “miggie “ aldım. burdan biri paylaşmıştı teşekkürler ama her şey yoluna girecek Allah’ın izniyle. Cumartesi doktor randevum var bakalım minik nasıl olmuş. İnşallah grupta kaçırdığım başka özel bir şey yoktur.

Balım bacak ağrısı kramp vs olmuyor mu hiç.
Benim baya başından beri alıyorum. Erken doğum riskine karşı 10 haftadır çift alıyorum. Hatta seraya doktor sancısı için 3 verdi.

Bacak ağrısı ve kramp yaşamadım çok şükür ama kabızlık için bile çok güzel geliyordu magnezyum

İzmir de hangi doktora gidiyorsunuz?

İrenbe’den Prof dr Ümit İnceboz’a gidiyorum

İnşallah vardır bir bildiği

İnşallah yani herkes kullanınca ve yazılınca içimden diretmeyerek saflık mı yapıyorum diye geçiriyorum açıkçası ama hayırlısı. Salı günü randevum var sonlara geldik ama belki sorarım

Ben de içiyorum maden suyu hatta bazen 2-3 tane çok seviyorum belki de ondan magnezyum eksikliğini çok hissetmedim kabızlık dışında

Canım doktorlarımız neden bir öyle bir böyle ya

Bugün dayanamadım beşik kurulacak diye temizlik yaptım sabahtan beri kasılma ve vajinal ağrı hissediyorum yorgunluktan mıdır kızlar yorulunca böyle olan var mı
Yorulunca olan ağrılar beş katına çıkıyor maslesef ama geçmezse tedbiri elden bırakma benimki ertesi gününe hafifliyor sadece dayanamıyorum yapıyorum temizliğimide

Canım ben de magnezyum kullanmıyorum ekstra. Ocean mummy kullanıyorum değerlerime de baktı vermedi magnezyum. Demir de solgar gentle ıron kullanıyorum. Bi de d-vit ve coraspirin.

Okadar fark oluyormu yaa
Şuan bende puanlasam 9- 10 falan veririm
Bebekten sonra daha çok bağlanırız sanıyordum

Ben de içiyorum maden suyu hatta bazen 2-3 tane çok seviyorum belki de ondan magnezyum eksikliğini çok hissetmedim kabızlık dışında

Canım doktorlarımız neden bir öyle bir böyle ya
Bende maren suyu içiyorum 2 tane ama 2 tane de magnezyum içiyorum ama hala kramplarım olabiliyor

Canım ben de magnezyum kullanmıyorum ekstra. Ocean mummy kullanıyorum değerlerime de baktı vermedi magnezyum. Demir de solgar gentle ıron kullanıyorum. Bi de d-vit ve coraspirin.

İyi bari benim gibi içmeyenler varmış tek kalmadığıma sevineyim mii? Ben de vitamin olarak regenesis max , demir için sidefer kullanıyorum bir de kan sulandırıcı ecopirin. D vitamini de vermedi mesela doktorum bak şimdi o da geldi aklıma of

maden suyu değilde şu şeker testi yaptırırken verdikleri çilekli sudan olsa içerdim.

Aaa bak ben de sevmiştim o içeceği benim ki de meyveli maden suyu gibiydi

Bende maren suyu içiyorum 2 tane ama 2 tane de magnezyum içiyorum ama hala kramplarım olabiliyor

Yaa, peki bunu doktoruna belirttin mi ne diyor çok merak ettim. Ben hapsız sadece maden suyuyla krampsız(bacak) geçiriyorum. Gerçekten de her hamilelik çok farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…