2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Değerlerimiz iyiyse gerek yok bence bi de kullandığımız bazı vitaminlerde zaten var yeterli oluyor sanırım. Depolanmayan vitaminleri vermiyorlardır diye düşünüyorum.

İnşallah inşallah bekler. Küvezden de korkuyorum beklemek eve eli boş dönmek düşündükçe katıla katıla ağlayasım geliyor. 2 hafta çok değil 2 hafta daha beklesin
Bebeğim korkmaaa Allah’a güven emin ol O en doğrusunu bilir
Ben de içiyorum maden suyu hatta bazen 2-3 tane çok seviyorum belki de ondan magnezyum eksikliğini çok hissetmedim kabızlık dışında

Canım doktorlarımız neden bir öyle bir böyle ya
ay bende anlamadım ağrılarım bazen var bazen yok. Ama ağırlık hissediyorum nefes nefeseyim yürürken falan

10-15 dk arası sürüyor benim bebitonun da canım normal sanıyorum, daha önce bi arkadaş daha yazmıştı 13 dk sürdü dedi diye hatırlıyorum
Sürüyor sürüyor ona hıçkırık değil de çok güzel bak bebeğin içerde suyuyla nefes almaya çalışıyor sen onun karın hareketlerini hissediyorsun demişti doktorum hıçkırık dedikleri olay oymuş meğer

Okadar fark oluyormu yaa
Şuan bende puanlasam 9- 10 falan veririm
Bebekten sonra daha çok bağlanırız sanıyordum
Bebekten sonraki ilk yil icin oyle bi beklenti icinde olma bence oglum 1 yasina gelene kadarki donem esimle bir daha hic eskisi gibi olamayacagiz diye dusunmustum. Biz normalde esimle cok duskunuzdur birbirimize ama o cocuklu ilk yilimiz biraz sikintili gecti. cocuk buyudukce iliskimiz eskisinden de guzel oldu cok sukur

Yaa, peki bunu doktoruna belirttin mi ne diyor çok merak ettim. Ben hapsız sadece maden suyuyla krampsız(bacak) geçiriyorum. Gerçekten de her hamilelik çok farklı
Evet gerçekten öyle. Kramplarım vardı çok aşırı kramptı sonra ilacımı değiştirdi ve 2ye çıkardı yine kramp olsada kalıcı kramp olmuyor.

İnşallah inşallah bekler. Küvezden de korkuyorum beklemek eve eli boş dönmek düşündükçe katıla katıla ağlayasım geliyor. 2 hafta çok değil 2 hafta daha beklesin
Canim sen nidicard kullaniyor muydun

Ben ilçedeyim burda doğal gaz olayı hiç yok. Klimayla ısınıyoruz her odada mecbur. O da havayı kurutuyor maalesef hava nemlendiricisi alcam. Xıaominin termometresini de almıştım ordan takip etcem artık nemi, sıcaklığı.

Bugün bayır çıktım tepeye ulaştığımda bi kasılma girdi oturma da oturamıyorum yer yok. Hem kasılma hemde tam genitalde ağrı. Sonra dinlenince geçti ama hiç bişi yapmadım yattım
Bu 3.trimester bizi fena vurdu ilk trimesterı aratıyor resmen bende şimdi yatağa geçiyorum pilim bitti eşime diyorum kantin kapandı artık herkes kendine
Benim de aynı şekilde canım şimdi gidip yatacağım sabaha geçsin inşallah çünkü yıkama ütüleme işim var
Kız bende öyle aslında sık ama az yiyorum zaten mideme baskı yaptığı için çok yiyemiyorum ama kilodur alıyorum valla benim ebe en son kiloyu görünce gözleri dışarı çıkacaktı, ondan sonra tartılmadım yanında ama şansıma bakınca kötü durmuyor fizikle alakalı sanırım
Yorulunca olan ağrılar beş katına çıkıyor maslesef ama geçmezse tedbiri elden bırakma benimki ertesi gününe hafifliyor sadece dayanamıyorum yapıyorum temizliğimide
Bende dayanamıyorum valla tutamıyorum kendimi seni çok iyi anlıyorum. Kontrol ediyorum sürekli saat falan ama düzensiz sanırım yorgunluktan yani inşallah

Bebeğim korkmaaa Allah’a güven emin ol O en doğrusunu bilir

ay bende anlamadım ağrılarım bazen var bazen yok. Ama ağırlık hissediyorum nefes nefeseyim yürürken falan

Ağırlık kesinlikle bende de var, otururken yatarken ayakta hep dardayım sanki merdiven çıkmak hele üst kata çıkınca oturuyorum önce bi soluklanıp öyle işime bakıyorum ah canım ikinci trimester gerçekten ne kadar da güzelmiş kıymetini bilememişim

20 sayfa okudum da geldim
Bir gözüm görmüyor
Bir kulağım duymuyor

Eşimde haftasıno beni kuzenimin nikahına beşikataşa götürecekti . Malum bana marmarayda yer vermiyorlar

Pazartesiye yetişmesi gereken müşteri siparişi varmış beni götüremeyeceğimi ima etti kızdım azarladım

Beni hiç anlamıyorsun çok kırıyorsun dedi bana küstü eşi hamile adam bunalımında ne yapmak gerekiyor

Ay çok şükür kitap okurcasına okudum bitirdim 27 sayfayı arada gittim ütü yaptım geldim okudum gittim bir daha ütü yaptım şimdi son kez gideyim bitireyim de yatayım bari valiz işine giriştim bugün çok heyacanlı başladım ama yoruldum be bir de saçma geldi bana ama sorayım yine de bilgi paylaşmak güzeldir bu içlikler var ya ondan mı koysam ilk hemşireye verileceklere yoksa uzun kollu zıbın mı koysam bilemedim. İkisini de koysam giydirmezler heralde dimi hangisi daha kullanışlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…