- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.041
Değerlerimiz iyiyse gerek yok bence bi de kullandığımız bazı vitaminlerde zaten var yeterli oluyor sanırım. Depolanmayan vitaminleri vermiyorlardır diye düşünüyorum.İyi bari benim gibi içmeyenler varmıştek kalmadığıma sevineyim mii? Ben de vitamin olarak regenesis max , demir için sidefer kullanıyorum bir de kan sulandırıcı ecopirin. D vitamini de vermedi mesela doktorum bak şimdi o da geldi aklıma of
Aaa bak ben de sevmiştim o içeceğibenim ki de meyveli maden suyu gibiydi
Değerlerimiz iyiyse gerek yok bence bi de kullandığımız bazı vitaminlerde zaten var yeterli oluyor sanırım. Depolanmayan vitaminleri vermiyorlardır diye düşünüyorum.
Her ilişki farklıdırOkadar fark oluyormu yaa
Şuan bende puanlasam 9- 10 falan veririm
Bebekten sonra daha çok bağlanırız sanıyordum
Bebeğim korkmaaa Allah’a güvenİnşallah inşallah bekler. Küvezden de korkuyorum beklemek eve eli boş dönmek düşündükçe katıla katıla ağlayasım geliyor. 2 hafta çok değil 2 hafta daha beklesin
ay bende anlamadım ağrılarım bazen var bazen yok. Ama ağırlık hissediyorum nefes nefeseyim yürürken falanBen de içiyorum maden suyu hatta bazen 2-3 tane çok seviyorum belki de ondan magnezyum eksikliğini çok hissetmedim kabızlık dışında
Canım doktorlarımız neden bir öyle bir böyle ya
Sürüyor sürüyor ona hıçkırık değil de çok güzel bak bebeğin içerde suyuyla nefes almaya çalışıyor sen onun karın hareketlerini hissediyorsun demişti doktorum10-15 dk arası sürüyor benim bebitonun da canım normal sanıyorum, daha önce bi arkadaş daha yazmıştı 13 dk sürdü dedi diye hatırlıyorum
Bebekten sonraki ilk yil icin oyle bi beklenti icinde olma benceOkadar fark oluyormu yaa
Şuan bende puanlasam 9- 10 falan veririm
Bebekten sonra daha çok bağlanırız sanıyordum
Evet gerçekten öyle. Kramplarım vardı çok aşırı kramptı sonra ilacımı değiştirdi ve 2ye çıkardı yine kramp olsada kalıcı kramp olmuyor.Yaa, peki bunu doktoruna belirttin mi ne diyor çok merak ettim. Ben hapsız sadece maden suyuyla krampsız(bacak) geçiriyorum. Gerçekten de her hamilelik çok farklı
Canim sen nidicard kullaniyor muydunİnşallah inşallah bekler. Küvezden de korkuyorum beklemek eve eli boş dönmek düşündükçe katıla katıla ağlayasım geliyor. 2 hafta çok değil 2 hafta daha beklesin
Ben ilçedeyim burda doğal gaz olayı hiç yok. Klimayla ısınıyoruz her odada mecbur. O da havayı kurutuyor maalesef hava nemlendiricisi alcam. Xıaominin termometresini de almıştım ordan takip etcem artık nemi, sıcaklığı.Antalya'daki kızlar, Antalya'ya yeni taşındığım için bilgim yok, evde doğalgaz yok o yüzden klima alıcam, kışın ısıtmak içinde kullanicam son anda birisi bebege zarar verir dedi kafam karıştı siz ne dersiniz
Bu 3.trimester bizi fena vurdu ilk trimesterı aratıyor resmenBugün bayır çıktım tepeye ulaştığımda bi kasılma girdi oturma da oturamıyorum yer yok. Hem kasılma hemde tam genitalde ağrı. Sonra dinlenince geçti ama hiç bişi yapmadım yattım
Benim de aynı şekilde canım şimdi gidip yatacağım sabaha geçsin inşallah çünkü yıkama ütüleme işim varBen de bugün biraz yordum kendimi akşam saat 6dan beri lavabo ihtiyacı dışında hiç kalkamadım aşağıya doğru baskı var sanki biri itiyor gibi. Seninki de öyle olmuş olabilir, ben yattikca azaldı ama sen yine de takip et kendini
Kız bende öyle aslında sık ama az yiyorum zaten mideme baskı yaptığı için çok yiyemiyorum ama kilodur alıyorum vallaAllah razı olsun çok mutlu ettin beniya ben istemsiz kilo alıyorum aynı yemek yiyorum aynı WC ama kilo alıyorum. Dün çok komikti yaa havalı havalı kilo almadım diye doktorun yanında tartıya çıktım kilo almışım ben şok doktorda bana böyle bakıyo
Bende dayanamıyorum valla tutamıyorum kendimi seni çok iyi anlıyorum. Kontrol ediyorum sürekli saat falan ama düzensiz sanırım yorgunluktan yani inşallahYorulunca olan ağrılar beş katına çıkıyor maslesef ama geçmezse tedbiri elden bırakma benimki ertesi gününe hafifliyor sadece dayanamıyorum yapıyorum temizliğimide
Yazmadı canım sonuç çıksa haber verirdi sanırımKızlar minik bir aşkın bebeği nasıl kan sonucu geldi mi
Bebeğim korkmaaa Allah’a güvenemin ol O en doğrusunu bilir
ay bende anlamadım ağrılarım bazen var bazen yok. Ama ağırlık hissediyorum nefes nefeseyim yürürken falan
Ben de ben deeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?