2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kolay gelsin canim ben ic zibin koydum gobisi acitmasin diye

birminikask2020 canımm nasıl oldun bebek nasıl? Konuştunuz mu bilmiyorum geriye dönük okuyamadım. İnşallah iyisinizdir beğenini görünce yazmak istedim
Günlük görme hakkı var cok kısa bilgi aldık. Gördüğümde uyuyordu. Cok cok küçük. Bu hafta kılo olarak azalırmış süt olsa süper olacak, Mama aldık. Onun dısında sütü uyarma ile uğraşıyorum, süt gelen bişey yok, dikişlerden yataga uzanıp kalkmak zor oda cok doğal agrı oluyor iğne ismi Dicloron iyi gelıyor. Arada yürümeye başladım.
Ama dıkkat edin kızlar kasılmaya. Baktınız stres oldunuz sebep ne olursa olsun hemen ortamı değiştirin güzel komedi ağırlıklı filmler bakın kafanız dağılsın en önemlisi o bebeği mümkün oldukça ilerde tutmak. Tek düşüncemiz o.

Tahlil sonuçları ne zaman çıkacakmış kuzum bir bilgi verdiler mi? Genel anlamda iyi demi bebiş sadece tahlil sonuçlarını bekliyorsunuz? Sütün geleceğine inanıyorum ben, en kısa sürede kuzunada şifa olması dileğiyle

1 ay sonra rutin topuk kanı cıkıomus Baska bılmıorum yapılan bişey varmı.
Daha burdayız sonuclara gidişata gire hareket edicez

aynından bende de var bence sağlam bir dayak gerekiyor

1 ay sonra rutin topuk kanı cıkıomus Baska bılmıorum yapılan bişey varmı.
Daha burdayız sonuclara gidişata gire hareket edicez
Eee canım bebeğin hareket ediyormu mesela doktorların bahsettiği gibi bir kas hastalığı durumu mevcut mu hiç bilgi vermedilermi size?

Canım kiloyu asla kafaya takma çok hızlı kilo alıyor bebişler. Ciğerlerinde nefes almada problem olmasın çok kalmaz küvezde bizim komşunun kızı 27 haftalık 1600 gram doğum yapmıştı 15 gün sonra çıkardılar küvezden kendi kendine nefes alıyor diye

Valla bu hemşirelerin ne yapacağı belli olmuyor ben ilk doğum nerden bileyim hemşireye ne verilir onlu hastane çıkışında ne varsa hepsini koydum verileceklere bebek bi geldi hem alt üst takımı giydirmişler hemde onların üstüne tulumu giydirmişler annemler altını değişecekleri zaman fark etti bebek su olmuştu hemen değişti annem yanı Eger hastane çıkışında hem tulum hem alt üst takım varsa birini koyun ben bilmedim hadi hemşirede bilmemiş ne varsa giydirmişti

Sen ikisini de koy. Onlar uygun bulduklarını giydirirler.

Ben de onlar bilir diyorum

Hangi magnezyumu kullanıyorsun canım
Magosit hap formunu kullanıyorum
Kabızlık yaşamadım şükür
Dün başka doktor mah vital vermek istedi almadım bünyem alıştı magosite.
Ben de içiyorum maden suyu hatta bazen 2-3 tane çok seviyorum belki de ondan magnezyum eksikliğini çok hissetmedim kabızlık dışında

Canım doktorlarımız neden bir öyle bir böyle ya
Maden suyu birden fazla içme.
N11 de 50 40 kuponu gelirse beni etiketler misiniz? Yazıyorum yazıyorum olmuyor
Bana da haber verin sepette bekleyen ürünlerim var.

Belki de hemşire sen iki kat giydirmek istediğini sanmıştır, hangi aya denk geldi ona da bağlı tabi

Neden birden fazla içmemeyim kuzum? Almanyadayken su bile içmiyoruz sadece maden suyu burdakiler daha asitli gibi gerçi ama

Neden birden fazla içmemeyim kuzum? Almanyadayken su bile içmiyoruz sadece maden suyu burdakiler daha asitli gibi gerçi ama
Ne kadar doğru bilmiyorum ama forumda başka grupta çok içmenin bebeğe iyi gelmediği yazıyordu.

Bir de L Lmntbrdgi ın dı sanırım birinin grupta böbreğinde taş mı sancı mı ne olmuştu doktor yasaklamıştı.

Her şeyin fazlası zarar, azı kar balım.

Belki de hemşire sen iki kat giydirmek istediğini sanmıştır, hangi aya denk geldi ona da bağlı tabi
Aralık bebeğiydi ama yinede o kadar kat kat giydirmek olmasına şaşırmıştık hastane soğuk olmuyor sonuçta ama ordan ders aldım bu sefer ne giydirilmesini istiyorsam sadece onları hemşireye verileceklere koyacam

İlki daha beterdi yaa ikinciyi bilemiyordum o neydi yaa sürekli sabah kalk kus yemek kokusuna kus ter kokan biri geçsin kus olmayan kokulara bile kus şimdi en azından zaman azaldı
Ay bide sancı yapıyo Allahtan memlekette değilim de merdiven çıkmak zorunda değilim hergün in çık anaaaamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…