- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.061
Kolay gelsin canimAy çok şükür kitap okurcasına okudum bitirdim 27 sayfayıarada gittim ütü yaptım geldim okudum gittim bir daha ütü yaptım şimdi son kez gideyim bitireyim de yatayım bari valiz işine giriştim bugün çok heyacanlı başladım ama yoruldum be bir de saçma geldi bana ama sorayım yine de bilgi paylaşmak güzeldir bu içlikler var ya ondan mı koysam ilk hemşireye verileceklere yoksa uzun kollu zıbın mı koysam bilemedim. İkisini de koysam giydirmezler heralde dimi hangisi daha kullanışlı
Günlük görme hakkı var cok kısa bilgi aldık. Gördüğümde uyuyordu. Cok cok küçük. Bu hafta kılo olarak azalırmış süt olsa süper olacak, Mama aldık. Onun dısında sütü uyarma ile uğraşıyorum, süt gelen bişey yok, dikişlerden yataga uzanıp kalkmak zor oda cok doğal agrı oluyor iğne ismi Dicloron iyi gelıyor. Arada yürümeye başladım.birminikask2020 canımm nasıl oldun bebek nasıl? Konuştunuz mu bilmiyorum geriye dönük okuyamadım. İnşallah iyisinizdir beğenini görünce yazmak istedim
Tahlil sonuçları ne zaman çıkacakmış kuzum bir bilgi verdiler mi? Genel anlamda iyi demi bebiş sadece tahlil sonuçlarını bekliyorsunuz? Sütün geleceğine inanıyorum ben, en kısa sürede kuzunada şifa olması dileğiyleGünlük görme hakkı var cok kısa bilgi aldık. Gördüğümde uyuyordu. Cok cok küçük. Bu hafta kılo olarak azalırmış süt olsa süper olacak, Mama aldık. Onun dısında sütü uyarma ile uğraşıyorum, süt gelen bişey yok, dikişlerden yataga uzanıp kalkmak zor oda cok doğal agrı oluyor iğne ismi Dicloron iyi gelıyor. Arada yürümeye başladım.
Ama dıkkat edin kızlar kasılmaya. Baktınız stres oldunuz sebep ne olursa olsun hemen ortamı değiştirin güzel komedi ağırlıklı filmler bakın kafanız dağılsın en önemlisi o bebeği mümkün oldukça ilerde tutmak. Tek düşüncemiz o.
1 ay sonra rutin topuk kanı cıkıomus Baska bılmıorum yapılan bişey varmı.Tahlil sonuçları ne zaman çıkacakmış kuzum bir bilgi verdiler mi? Genel anlamda iyi demi bebiş sadece tahlil sonuçlarını bekliyorsunuz? Sütün geleceğine inanıyorum ben, en kısa sürede kuzunada şifa olması dileğiyle
aynından bende de var bence sağlam bir dayak gerekiyor20 sayfa okudum da geldim
Bir gözüm görmüyor
Bir kulağım duymuyor
Eşimde haftasıno beni kuzenimin nikahına beşikataşa götürecekti . Malum bana marmarayda yer vermiyorlar
Pazartesiye yetişmesi gereken müşteri siparişi varmış beni götüremeyeceğimi ima ettikızdım azarladım
Beni hiç anlamıyorsun çok kırıyorsun dedi bana küstüeşi hamile adam bunalımında ne yapmak gerekiyor
Allah’ın izniyle her şey güzel olacak1 ay sonra rutin topuk kanı cıkıomus Baska bılmıorum yapılan bişey varmı.
Daha burdayız sonuclara gidişata gire hareket edicez
Eee canım bebeğin hareket ediyormu mesela doktorların bahsettiği gibi bir kas hastalığı durumu mevcut mu hiç bilgi vermedilermi size?1 ay sonra rutin topuk kanı cıkıomus Baska bılmıorum yapılan bişey varmı.
Daha burdayız sonuclara gidişata gire hareket edicez
Canım kiloyu asla kafaya takma çok hızlı kilo alıyor bebişler. Ciğerlerinde nefes almada problem olmasın çok kalmaz küvezde bizim komşunun kızı 27 haftalık 1600 gram doğum yapmıştı 15 gün sonra çıkardılar küvezden kendi kendine nefes alıyor diyeGünlük görme hakkı var cok kısa bilgi aldık. Gördüğümde uyuyordu. Cok cok küçük. Bu hafta kılo olarak azalırmış süt olsa süper olacak, Mama aldık. Onun dısında sütü uyarma ile uğraşıyorum, süt gelen bişey yok, dikişlerden yataga uzanıp kalkmak zor oda cok doğal agrı oluyor iğne ismi Dicloron iyi gelıyor. Arada yürümeye başladım.
Ama dıkkat edin kızlar kasılmaya. Baktınız stres oldunuz sebep ne olursa olsun hemen ortamı değiştirin güzel komedi ağırlıklı filmler bakın kafanız dağılsın en önemlisi o bebeği mümkün oldukça ilerde tutmak. Tek düşüncemiz o.
Valla bu hemşirelerin ne yapacağı belli olmuyor ben ilk doğum nerden bileyim hemşireye ne verilir onlu hastane çıkışında ne varsa hepsini koydum verileceklere bebek bi geldi hem alt üst takımı giydirmişler hemde onların üstüne tulumu giydirmişler annemler altını değişecekleri zaman fark etti bebek su olmuştu hemen değişti annem yanı Eger hastane çıkışında hem tulum hem alt üst takım varsa birini koyun ben bilmedim hadi hemşirede bilmemiş ne varsa giydirmiştiAy çok şükür kitap okurcasına okudum bitirdim 27 sayfayıarada gittim ütü yaptım geldim okudum gittim bir daha ütü yaptım şimdi son kez gideyim bitireyim de yatayım bari valiz işine giriştim bugün çok heyacanlı başladım ama yoruldum be bir de saçma geldi bana ama sorayım yine de bilgi paylaşmak güzeldir bu içlikler var ya ondan mı koysam ilk hemşireye verileceklere yoksa uzun kollu zıbın mı koysam bilemedim. İkisini de koysam giydirmezler heralde dimi hangisi daha kullanışlı
Sen ikisini de koy. Onlar uygun bulduklarını giydirirler.Ay çok şükür kitap okurcasına okudum bitirdim 27 sayfayıarada gittim ütü yaptım geldim okudum gittim bir daha ütü yaptım şimdi son kez gideyim bitireyim de yatayım bari valiz işine giriştim bugün çok heyacanlı başladım ama yoruldum be bir de saçma geldi bana ama sorayım yine de bilgi paylaşmak güzeldir bu içlikler var ya ondan mı koysam ilk hemşireye verileceklere yoksa uzun kollu zıbın mı koysam bilemedim. İkisini de koysam giydirmezler heralde dimi hangisi daha kullanışlı
Ben de onlar bilir diyorumValla bu hemşirelerin ne yapacağı belli olmuyor ben ilk doğum nerden bileyim hemşireye ne verilir onlu hastane çıkışında ne varsa hepsini koydum verileceklere bebek bi geldi hem alt üst takımı giydirmişler hemde onların üstüne tulumu giydirmişler annemler altını değişecekleri zaman fark etti bebek su olmuştu hemen değişti annem yanı Eger hastane çıkışında hem tulum hem alt üst takım varsa birini koyun ben bilmedim hadi hemşirede bilmemiş ne varsa giydirmişti
Magosit hap formunu kullanıyorumHangi magnezyumu kullanıyorsun canım
Kabızlık yaşamadım şükürBacak ağrısı ve kramp yaşamadım çok şükürama kabızlık için bile çok güzel geliyordu magnezyum
İrenbe’den Prof dr Ümit İnceboz’a gidiyorum
İnşallahyani herkes kullanınca ve yazılınca içimden diretmeyerek saflık mı yapıyorum diye geçiriyorum açıkçası ama hayırlısı. Salı günü randevum var sonlara geldik ama belki sorarım
Maden suyu birden fazla içme.Ben de içiyorum maden suyu hatta bazen 2-3 tane çok seviyorum belki de ondan magnezyum eksikliğini çok hissetmedim kabızlık dışında
Canım doktorlarımız neden bir öyle bir böyle ya
Bana da haber verin sepette bekleyen ürünlerim var.N11 de 50 40 kuponu gelirse beni etiketler misiniz? Yazıyorum yazıyorum olmuyor
Bence gün ıcınde dene kacmaz50, mucize40Yarın 50 ve 40 tl kuponları kaçırmamam lazım ✌
Etiket atarsanız sevinirim canlar
Belki de hemşire sen iki kat giydirmek istediğini sanmıştır, hangi aya denk geldi ona da bağlı tabiValla bu hemşirelerin ne yapacağı belli olmuyor ben ilk doğum nerden bileyim hemşireye ne verilir onlu hastane çıkışında ne varsa hepsini koydum verileceklere bebek bi geldi hem alt üst takımı giydirmişler hemde onların üstüne tulumu giydirmişler annemler altını değişecekleri zaman fark etti bebek su olmuştu hemen değişti annem yanı Eger hastane çıkışında hem tulum hem alt üst takım varsa birini koyun ben bilmedim hadi hemşirede bilmemiş ne varsa giydirmişti
Magosit hap formunu kullanıyorum
Kabızlık yaşamadım şükür
Dün başka doktor mah vital vermek istedi almadım bünyem alıştı magosite.
Maden suyu birden fazla içme.
Bana da haber verin sepette bekleyen ürünlerim var.
Murat'a bakacam artık fırsat buldukça.Bence gün ıcınde dene kacmaz50, mucize40
Ne kadar doğru bilmiyorum ama forumda başka grupta çok içmenin bebeğe iyi gelmediği yazıyordu.Neden birden fazla içmemeyim kuzum? Almanyadayken su bile içmiyoruz sadece maden suyuburdakiler daha asitli gibi gerçi ama
Aralık bebeğiydi ama yinede o kadar kat kat giydirmek olmasına şaşırmıştık hastane soğuk olmuyor sonuçta ama ordan ders aldım bu sefer ne giydirilmesini istiyorsam sadece onları hemşireye verileceklere koyacamBelki de hemşire sen iki kat giydirmek istediğini sanmıştır, hangi aya denk geldi ona da bağlı tabi
İlki daha beterdi yaa ikinciyi bilemiyordum o neydi yaa sürekli sabah kalk kus yemek kokusuna kus ter kokan biri geçsin kus olmayan kokulara bile kusBu 3.trimester bizi fena vurdu ilk trimesterı aratıyor resmenbende şimdi yatağa geçiyorum pilim bitti eşime diyorum kantin kapandı artık herkes kendine
Benim de aynı şekilde canım şimdi gidip yatacağım sabaha geçsin inşallah çünkü yıkama ütüleme işim var
Kız bende öyle aslında sık ama az yiyorum zaten mideme baskı yaptığı için çok yiyemiyorum ama kilodur alıyorum vallabenim ebe en son kiloyu görünce gözleri dışarı çıkacaktı, ondan sonra tartılmadım yanında ama şansıma bakınca kötü durmuyor fizikle alakalı sanırım
Bende dayanamıyorum valla tutamıyorum kendimi seni çok iyi anlıyorum. Kontrol ediyorum sürekli saat falan ama düzensiz sanırım yorgunluktan yani inşallah
Ay bide sancı yapıyo Allahtan memlekette değilim de merdiven çıkmak zorunda değilim hergün in çık anaaaammAğırlık kesinlikle bende de var, otururken yatarken ayakta hep dardayım sankimerdiven çıkmak hele üst kata çıkınca oturuyorum önce bi soluklanıp öyle işime bakıyorum ah canım ikinci trimester gerçekten ne kadar da güzelmiş kıymetini bilememişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?