2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334

Aaa üzüldüm aman bir de taşla uğraşmayalım

Bana da diyetisyenim günde 1 taneyi geçme dedi niye diye sormadım hiç ama bende sıcak havalarda hergun iciyordum şimdi haftada 3 tane falan içiyorum

Bana da diyetisyenim günde 1 taneyi geçme dedi niye diye sormadım hiç ama bende sıcak havalarda hergun iciyordum şimdi haftada 3 tane falan içiyorum
İçinde çok fazla mineral vs var.
Her markayı bile önermiyorlar.
Ben sadece beypazarı içiyorum.
12 lı mi 24 lü mü ne büyük iki koli alıyorum markete gittikçe baya bir ay filan gidiyor oğlumla arada içiyoruz.

Kan şekerini de düşürüyormuş fazla içmek, doktorum magnezyumu bırakmamı istedi ishal yaptığı için günde 1 maden suyu bir çay bardağı kadarda kabak çekirdeği çitle dedi

Kabak çekirdeği senden duymuştum galiba daha öncede almıştım yarın yiyeyim

Bu eşler nedense bizim hamilelikteki belirtilerimizi gösteriyorlar ben hafızası çok iyi biriyken hamilelikte unutkanlığın zirvesini yaşıyorum eşime kırk kere bana hatırlat dediğim şeyleri kendi kendime hatırlamama rağmen bir de onunla ilgili şeyleri de ben hatırlayıp ona hatırlatıyorum çünkü nedense kendisi benden daha unutkan bu yüzden benim hatırlamam gerekiyor birkaç gün sonra hatırlasam da bu durumda ne yapmak gerekiyor ben de senin soruna soru eklemek istedim

Bacilar bugün temizlik yaptım yapmaz olaydım belim sırtım kopuyor karnım aşağı baski yapıyor simdiden böyle olduysam temizlik yapınca son ay nasıl olurum Allah bilir ilk defa hamilelik beni zorladi☹
Bugün birisi daha kendisini zorladığı için aşağı baskı hissediyordu (ismini hatırlayamadım) ben de öyleyim aksamdan beri yatıyorum sanırım sonlara yaklaştıkça kendimizi yormamamiz gerekiyor. Dinlenmek bana iyi geldi sen de güzelce dinlen inşallah iyi olursun

İnşallah sen de bebek de hızlı bir şekilde toparlanirsiniz ben inanıyorum her şey güzel olacak. Geriye baktığında bebeğim ve ben çok güçlüydük ve zor günleri atlattık diyeceksin

Ben de ayrica magnezyum kullanmiyorum. Kramp fln olmuyor, kan degerimde de normal deger icinde. Ama ocean mummy aliyorum 1 senedir, onun icinde biraz var. Bir de son 2 aydir her gun 1 avuc cig kabak cekirdegi yiyorum.
Oyy gule gule giysin bebis :) bir bebegimiz oldu, guzel haberleri bekliyoruz insallah birminikask2020 den. okumussundur belki.
Canım ben de magnezyum kullanmıyorum ekstra. Ocean mummy kullanıyorum değerlerime de baktı vermedi magnezyum. Demir de solgar gentle ıron kullanıyorum. Bi de d-vit ve coraspirin.
Hehe ayni seyleri kullaniyoruz benim ekstra progestan var sadece serklajdan beri.

Ya bak ne kadar güzel her şey iyiye varıyor bi kaç gün önceye kadar gruptan ayrılmak ismini sildirmek istiyordun. Hiçbir zaman gönlümüzü karartmamalıyız. Çok sevindim çok mutlu oldum . Sen streslenirsen bebişine geçer.
Bebişin de güçlü olacak bunları atlatacak . Benim arkadaşım 800 gram doğmuş maşallah turp gibi şimdi.

Süt arttırma için kuru dut çayını çok duydum. Ciddi derecede etkisini gösteriyormuş bir dene istersen.
Bir de hastane tipi süt sağma makinesi ile sağmayı dene . Yoksa kirala. Normal süt sapmalara göre daha etkili sağım yapıyormuş canım

A Öyle mi ben öncesinden kullanıma başlanabilir şeklinde okudum diye hatırlıyorum. Senin söylediğin şekildeyse biraz önce attığım yorumu kimse dikkate almasın

Kızlar günlerdir mide yanmasından mahvoldum gaviscon ve süt dışında ne yapıyorsunuz bı ilaç kullanan var mı geçti diyen valla sabahtan gidip doktora yazdirtacam ne kötü bişi bu ya mide öz suyum sanki yemek borumda yaşıyor

İyi geceler kızlar.
Bugün epey yazışma olmuş. Çok yoğun bir gün geçirdim biraz okuyayım dedim 2075e kadar geldim çok yorgunum
Bugün bi arkadaşım doğum yaptı yanına gittim
Kaşık biberon, enjektör minik kadeh koyun doğum çantanıza hastanede olmayabilir zorunlu olarak biberonla besin takviyesi vermeniz gerekebilir. Bizimkiler kaşık biberon istediler yokmuş hastanede.

Bebişe ten teması çok önemliymiş. Hemşire annesine arada bebişi zıbınla bırak çıplak tenleriniz temas etsin hem sizin hem babasıyla dedi. Güvenli bağlanma için de sanırım önemli
Başka bir arkadaşıma da aynısını yapmış hemşireler.

Bir de bebekler doğduğunda uyumaya çok meyilli uyandırmak gerekiyormuş sarılık olmaması için o yüzden ayak altlarına parmağınızla su sıçratır gibi vurun . Hemşire bu şekilde uyandırın dedi. Annesi ne yaptıysa uyandırmadı hemşire ayağına vurdu hemen uyandı. Korkmayın diyor

Onun dışında benim ciddi derecede kasılmalarım başladı arttık 20dk da 10 kere kasılmam olmuştur . Kısa süren umarım her şey yolundadır.

Sizler de iyisinizdir umarım doktor randevuları vardı sanırım bugün tam hatırlayamadım umarım iyi geçmiştir

Kasılma için doktora gittin mi şuan nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…