- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.081
Ne kadar doğru bilmiyorum ama forumda başka grupta çok içmenin bebeğe iyi gelmediği yazıyordu.
Bir de @Lmntbrdgi ın dı sanırım birinin grupta böbreğinde taş mı sancı mı ne olmuştu doktor yasaklamıştı.
Her şeyin fazlası zarar, azı kar balım.
Bana da diyetisyenim günde 1 taneyi geçme dedi niye diye sormadım hiç ama bende sıcak havalarda hergun iciyordum şimdi haftada 3 tane falan içiyorumNe kadar doğru bilmiyorum ama forumda başka grupta çok içmenin bebeğe iyi gelmediği yazıyordu.
Bir de @Lmntbrdgi ın dı sanırım birinin grupta böbreğinde taş mı sancı mı ne olmuştu doktor yasaklamıştı.
Her şeyin fazlası zarar, azı kar balım.
Salı günü doktoruna sor bence.Aaa üzüldüm aman bir de taşla uğraşmayalım
İçinde çok fazla mineral vs var.Bana da diyetisyenim günde 1 taneyi geçme dedi niye diye sormadım hiç ama bende sıcak havalarda hergun iciyordum şimdi haftada 3 tane falan içiyorum
Kan şekerini de düşürüyormuş fazla içmek, doktorum magnezyumu bırakmamı istedi ishal yaptığı için günde 1 maden suyu bir çay bardağı kadarda kabak çekirdeği çitle dediAaa üzüldüm aman bir de taşla uğraşmayalım
Kan şekerini de düşürüyormuş fazla içmek, doktorum magnezyumu bırakmamı istedi ishal yaptığı için günde 1 maden suyu bir çay bardağı kadarda kabak çekirdeği çitle dedi
Bu eşler nedense bizim hamilelikteki belirtilerimizi gösteriyorlar20 sayfa okudum da geldim
Bir gözüm görmüyor
Bir kulağım duymuyor
Eşimde haftasıno beni kuzenimin nikahına beşikataşa götürecekti . Malum bana marmarayda yer vermiyorlar
Pazartesiye yetişmesi gereken müşteri siparişi varmış beni götüremeyeceğimi ima ettikızdım azarladım
Beni hiç anlamıyorsun çok kırıyorsun dedi bana küstüeşi hamile adam bunalımında ne yapmak gerekiyor
Bugün birisi daha kendisini zorladığı için aşağı baskı hissediyordu (ismini hatırlayamadım) ben de öyleyim aksamdan beri yatıyorum sanırım sonlara yaklaştıkça kendimizi yormamamiz gerekiyor. Dinlenmek bana iyi geldi sen de güzelce dinlen inşallah iyi olursunBacilar bugün temizlik yaptım yapmaz olaydım belim sırtım kopuyor karnım aşağı baski yapıyor simdiden böyle olduysam temizlik yapınca son ay nasıl olurum Allah bilir ilk defa hamilelik beni zorladi☹
İnşallah sen de bebek de hızlı bir şekilde toparlanirsiniz ben inanıyorum her şey güzel olacak. Geriye baktığında bebeğim ve ben çok güçlüydük ve zor günleri atlattık diyeceksinGünlük görme hakkı var cok kısa bilgi aldık. Gördüğümde uyuyordu. Cok cok küçük. Bu hafta kılo olarak azalırmış süt olsa süper olacak, Mama aldık. Onun dısında sütü uyarma ile uğraşıyorum, süt gelen bişey yok, dikişlerden yataga uzanıp kalkmak zor oda cok doğal agrı oluyor iğne ismi Dicloron iyi gelıyor. Arada yürümeye başladım.
Ama dıkkat edin kızlar kasılmaya. Baktınız stres oldunuz sebep ne olursa olsun hemen ortamı değiştirin güzel komedi ağırlıklı filmler bakın kafanız dağılsın en önemlisi o bebeği mümkün oldukça ilerde tutmak. Tek düşüncemiz o.
Ben de ayrica magnezyum kullanmiyorum. Kramp fln olmuyor, kan degerimde de normal deger icinde. Ama ocean mummy aliyorum 1 senedir, onun icinde biraz var. Bir de son 2 aydir her gun 1 avuc cig kabak cekirdegi yiyorum.Grupta magnezyum kullanmayan bir benim galibahamilelikten önce de seve seve kullanıyordum doktor şak diye bırak onu dedi ne açıklama ne bir şey ben de koyun muyum neyim hemen timimm dedim ishal falan da yok hatta aksine kabız olduğum için başladım da dedim. Hatta Bandırma’da emre bey yazmıştı bana magositi izmirde kendi doktorum bıraktırdı
Oyy gule gule giysin bebis :) bir bebegimiz oldu, guzel haberleri bekliyoruz insallahGerçekten 2 günde ne yazılmış neler olmuş.
Hepsini okuyamadım bir bebeğimiz olmuş çok şükür darısı zamanında hayırla sağlıkla bizimkilere. Ben hala aynı ev arıyoruz, iş arıyoruz, ben işe gidiyorum, eşim hasta oldu ona refakatçilik yaptım, bebiş hareketli çok şükür, öyle beni zorlamıyor baktı hayat annesini zorluyor yavrum kıyamadı anasına. Ben de bugün onu ödüllendirdim “miggie “ aldım.burdan biri paylaşmıştı teşekkürler ama her şey yoluna girecek Allah’ın izniyle. Cumartesi doktor randevum var bakalım minik nasıl olmuş. İnşallah grupta kaçırdığım başka özel bir şey yoktur.
Hehe ayni seyleri kullaniyoruzCanım ben de magnezyum kullanmıyorum ekstra. Ocean mummy kullanıyorum değerlerime de baktı vermedi magnezyum. Demir de solgar gentle ıron kullanıyorum. Bi de d-vit ve coraspirin.
Sana dedim kendi canım istedi bugün unutmuştum şimdi oturdum bir kaseyi bitirdim nerdeyseKabak çekirdeği senden duymuştum galiba daha öncede almıştım yarın yiyeyim
Ya bak ne kadar güzel her şey iyiye varıyor bi kaç gün önceye kadar gruptan ayrılmak ismini sildirmek istiyordun. Hiçbir zaman gönlümüzü karartmamalıyız. Çok sevindim çok mutlu oldum . Sen streslenirsen bebişine geçer.Kızlar günaydın. Kendimle ilgili iyiyim yarın taburcu bile olucam, kalktım yürüdüm vs. Onları hallettim, en cabuk toparlarım o sorun değil. Süt sağmaya ugrasıom bakalım bişeyler yapmaya çalışıcam arttırıcı bişeyler alıcam. dün belkı mama veririrz dedı yenıdogan hocası. Bugun bakalım ne dicekler.
Kız aklımda ,dün gördük uyuyodu bir sıkıntısı varmı acaba. Beklemek sadece ve süt sağmak su an yapabileceğim. Rabbim yardım eylesin.
Güzel duygularınıza teşekkür ederim son zamana kadar güzelce yasayın hamıleliğinizi. Beraber hastaneden cıkmayı saglıkla mutlulukla nasip olsun.
Doğumdan 1- 2 hafta önce de kullanılması gerekiyormuş bestlakınBestlak mi acaba? Hemen kullaniliyor mu acaba dogumdan sonra o
A Öyle mi ben öncesinden kullanıma başlanabilir şeklinde okudum diye hatırlıyorum. Senin söylediğin şekildeyse biraz önce attığım yorumu kimse dikkate almasın@almila000
Kızlar ben geçen merak ettim.Süt arttırcı Gebe okuludaki kadın tavsiye edince araştırdım hatta satıcıya birkaç gün önce başlasak olur mu dedim.
Hem bana hemde aynı şekildee doğum öncesi kullansak olur mu diye soranlara HAYIR doğum öncesi kullanılmaz dediler.
Büyük olaslılık süt bezlerimizin aktif olması için doğumun gerçekleşmiş olması gerektiğindendir.
Vücudumuzda doğum öncesi süt bezleri ve hormonları hareketlenir. Ama doğum sornası aktif olur.Bu takviyelerin erken doğumu tetiklememesi için doğum sonrası kullanımını öneriyorlardır
Yorumları güzel hemen doğum sonrası ve sezeryan sonrasıda kullanılıyormuş.
6 Mart cnm bilmiyorum bnden ileri olan ikiz gebeler var mı bnm hekim 36 yı gördükten sonra alma taraftarıSenin sat a göre daha büyük galiba diğerlerinden ay inşallah acele etmezler sağlıklı gelsinler
Kasılma için doktora gittin mi şuan nasılsınİyi geceler kızlar.
Bugün epey yazışma olmuş. Çok yoğun bir gün geçirdim biraz okuyayım dedim 2075e kadar geldim çok yorgunum
Bugün bi arkadaşım doğum yaptı yanına gittim
Kaşık biberon, enjektör minik kadeh koyun doğum çantanıza hastanede olmayabilir zorunlu olarak biberonla besin takviyesi vermeniz gerekebilir. Bizimkiler kaşık biberon istediler yokmuş hastanede.
Bebişe ten teması çok önemliymiş. Hemşire annesine arada bebişi zıbınla bırak çıplak tenleriniz temas etsin hem sizin hem babasıyla dedi. Güvenli bağlanma için de sanırım önemli
Başka bir arkadaşıma da aynısını yapmış hemşireler.
Bir de bebekler doğduğunda uyumaya çok meyilli uyandırmak gerekiyormuş sarılık olmaması için o yüzden ayak altlarına parmağınızla su sıçratır gibi vurun . Hemşire bu şekilde uyandırın dedi. Annesi ne yaptıysa uyandırmadı hemşire ayağına vurdu hemen uyandı. Korkmayın diyor
Onun dışında benim ciddi derecede kasılmalarım başladı arttık 20dk da 10 kere kasılmam olmuştur . Kısa süren umarım her şey yolundadır.
Sizler de iyisinizdir umarım doktor randevuları vardı sanırım bugün tam hatırlayamadım umarım iyi geçmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?