2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Arkadasim 39 haftalikken acilma olmadi acil sezeryana girdi. Oglu 15 gun kuvezde kaldi. sutu onun da hemen gelmedi. makine ile yeme icme ile 10 gune anca geldi . Gelir ins merak etme bebek de orda buyuyecek mama ile sut ile su an fark etmez yesinler de.

Kızlar kasılmalar için uygulamadan bunu ekran kaydı almıştım

Eklentiler

• 0FF8168D-847A-43A7-921F-948C50B42DA8.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 78
Ayyy saat 02:48 ben halen uyumaya çalışıyorum resmen zombi oldum yatıyorum olmuyor sağa dön, sola dön kafanın altında üç yastık koy sırt üstü yat yok koltuğa geçtim oda olmadı anne olmak ne zormuş

Ay bitirdigime inanamiyorum suankac sayfa okudum ya 20 kusur.
Eve giristik. Daginikligi herseyi kolilere bastan yerlestirdik. Cok az kaldi benim stok manyakligimdan persiller cifler fln.
He bi noktada agladim. Kavga ettim vs. Yszmissiniz kavgayla ilgili. Okdr cok kavga edioeuz ki buara esim bu aksam bize nokdu dedi sonunda
Nolucak 7hafta var doguma evde heryer koli sokak ayakkabisi ile gezilio evin yarisinda
Neyse ayaklarim sizlio yorgunluktan ben de is yaoarken dogurucam bu gidisle Allah korusun dicem ama bukdr zorlamaya

D d_g_g doğum şekline karar verdin mi?
Yeni doktor ne dedi?
Daha önce olduğun ameliyat vs etkiler miymiş?
Ben en basindan beri normal istiorum balim. Suan sansim var gorunuyo. Ama hayat ne getirir bilemem. Dr smdilik normal olabilir dedi
Benim kendimden haverin yontu bugun valla Tumayi da biraz once anca okudum
Abi nie bunlarin hepsi bunalimda? Bana dioki ev haftaya biticekmis. Senden korkuma eve gelmek istemedim bagirip kizip aglayacaksin die. Santiyede yasiyorum laf edince trip yiorum
Erkekler kapatilsin
Ay kuzucum. İkiniz de iyisiniz ya cok sukur bin sukur. Ben inaniyorum uyucak da buyucek guclenicek kuvvetlenicek tum bu zor gunleriniz gecicek. Hergun hep guzel haberler alin insallah. Duamdasiniz

Bu saatte ağrıyla uyandım sola dönüyorum yatıyorum sola toplanıyor sağa dönüyorum yatıyorum sağa toplaniyor ben nasıl yatacam oturdum bekliyorum böyle iyi duruyor sakinledi

Bende ayaktayım

Bu saatte ağrıyla uyandım sola dönüyorum yatıyorum sola toplanıyor sağa dönüyorum yatıyorum sağa toplaniyor ben nasıl yatacam oturdum bekliyorum böyle iyi duruyor sakinledi
Yedi aylık hamilelik hayatımda bir gece rahat uyuyamadım geceleri doğuracak gibi bir hale bürünüyorum ağrı sızıdan
Annemde diyorki ben dört tane doğurdum bu kadar ağrım olmadı neyin ağrısını çekiyorsun

Bana da diyetisyenim günde 1 taneyi geçme dedi niye diye sormadım hiç ama bende sıcak havalarda hergun iciyordum şimdi haftada 3 tane falan içiyorum
Benımmdıyetısyen yasakladı, tuz oranlarından dolayı, benım tansıyon dogum oncesıne gore bı tık yuksek, ıcmene gerek yok dedı

Rennie duo dene, 5 dk içinde mis gıbı oluyorsun

Banada oluyordu valla üç yastık koyuyordum sırt üstü oturur gibi uyuyordum baktım belim felç hamile yastığı bir tık işe yaradı

Maden suyunun içindeki mineraller varya eğer vücutta yeteri kadar varsa böbrek fazlasını suzemiyormus bu da taş yapıyormuş ben 15 gün boyunca günde 1 tane içtim inanılmaz bir ağrı ile doktora gittim doktor da her gün maden suyunu kafana göre nasıl içiyorsun öyle bir şey yok dedi ama o böbrek taşı ağrısı inanılmaz kötü bir şey karnınız ağrıyor kasıklarıniz ağrıyor mideniz bulanıyor eşime dedim ki ben herhalde düşük yapıyorum ağrısı öyle bir agriydi

20 dakika da 10 kasılma çok bir nts çektirsen iyi olur sanki sağlık ocağında bile belki nts vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…