- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.101
Arkadasim 39 haftalikken acilma olmadi acil sezeryana girdi. Oglu 15 gun kuvezde kaldi. sutu onun da hemen gelmedi. makine ile yeme icme ile 10 gune anca geldi . Gelir ins merak etme bebek de orda buyuyecek mama ile sut ile su an fark etmez yesinler de.Günlük görme hakkı var cok kısa bilgi aldık. Gördüğümde uyuyordu. Cok cok küçük. Bu hafta kılo olarak azalırmış süt olsa süper olacak, Mama aldık. Onun dısında sütü uyarma ile uğraşıyorum, süt gelen bişey yok, dikişlerden yataga uzanıp kalkmak zor oda cok doğal agrı oluyor iğne ismi Dicloron iyi gelıyor. Arada yürümeye başladım.
Ama dıkkat edin kızlar kasılmaya. Baktınız stres oldunuz sebep ne olursa olsun hemen ortamı değiştirin güzel komedi ağırlıklı filmler bakın kafanız dağılsın en önemlisi o bebeği mümkün oldukça ilerde tutmak. Tek düşüncemiz o.
Ben en basindan beri normal istiorum balim. Suan sansim var gorunuyo. Ama hayat ne getirir bilemem. Dr smdilik normal olabilir dedi
Benim kendimden haverin yontu bugun valla Tumayi da biraz once anca okudum
Abi nie bunlarin hepsi bunalimda? Bana dioki ev haftaya biticekmis. Senden korkuma eve gelmek istemedim bagirip kizip aglayacaksin die. Santiyede yasiyorum laf edince trip yiorum20 sayfa okudum da geldim
Bir gözüm görmüyor
Bir kulağım duymuyor
Eşimde haftasıno beni kuzenimin nikahına beşikataşa götürecekti . Malum bana marmarayda yer vermiyorlar
Pazartesiye yetişmesi gereken müşteri siparişi varmış beni götüremeyeceğimi ima ettikızdım azarladım
Beni hiç anlamıyorsun çok kırıyorsun dedi bana küstüeşi hamile adam bunalımında ne yapmak gerekiyor
Ay kuzucum. İkiniz de iyisiniz ya cok sukur bin sukur. Ben inaniyorum uyucak da buyucek guclenicek kuvvetlenicek tum bu zor gunleriniz gecicek. Hergun hep guzel haberler alin insallah. DuamdasinizGünlük görme hakkı var cok kısa bilgi aldık. Gördüğümde uyuyordu. Cok cok küçük. Bu hafta kılo olarak azalırmış süt olsa süper olacak, Mama aldık. Onun dısında sütü uyarma ile uğraşıyorum, süt gelen bişey yok, dikişlerden yataga uzanıp kalkmak zor oda cok doğal agrı oluyor iğne ismi Dicloron iyi gelıyor. Arada yürümeye başladım.
Ama dıkkat edin kızlar kasılmaya. Baktınız stres oldunuz sebep ne olursa olsun hemen ortamı değiştirin güzel komedi ağırlıklı filmler bakın kafanız dağılsın en önemlisi o bebeği mümkün oldukça ilerde tutmak. Tek düşüncemiz o.
Bende ayaktayımAyyy saat 02:48 ben halen uyumaya çalışıyorum resmen zombi oldumyatıyorum olmuyor sağa dön, sola dön kafanın altında üç yastık koy sırt üstü yat yok koltuğa geçtim oda olmadı anne olmak ne zormuş
Bende ayaktayım
Yedi aylık hamilelik hayatımda bir gece rahat uyuyamadım geceleri doğuracak gibi bir hale bürünüyorum ağrı sızıdanBu saatte ağrıyla uyandım sola dönüyorum yatıyorum sola toplanıyor sağa dönüyorum yatıyorum sağa toplaniyor ben nasıl yatacam oturdum bekliyorumböyle iyi duruyor sakinledi
Benımmdıyetısyen yasakladı, tuz oranlarından dolayı, benım tansıyon dogum oncesıne gore bı tık yuksek, ıcmene gerek yok dedıBana da diyetisyenim günde 1 taneyi geçme dedi niye diye sormadım hiç ama bende sıcak havalarda hergun iciyordum şimdi haftada 3 tane falan içiyorum
Rennie duo dene, 5 dk içinde mis gıbı oluyorsunKızlar günlerdir mide yanmasından mahvoldum gaviscon ve süt dışında ne yapıyorsunuz bı ilaç kullanan var mı geçti diyen valla sabahtan gidip doktora yazdirtacam ne kötü bişi bu ya mide öz suyum sanki yemek borumda yaşıyor
Ben annemi savaşmaya gönderiyorum bimi tarif ettim umarım bulur ama dişlidir tuttuğunu koparır birde liste verdim elineGünaydın bebesi uykusuz bırakan, bimde savaşacak olan canım anneler
Ahahaha bime ne geliyor ki?Günaydın bebesi uykusuz bırakan, bimde savaşacak olan canım anneler
Banada oluyordu valla üç yastık koyuyordum sırt üstü oturur gibi uyuyordum baktım belim felç hamile yastığı bir tık işe yaradıBu saatte ağrıyla uyandım sola dönüyorum yatıyorum sola toplanıyor sağa dönüyorum yatıyorum sağa toplaniyor ben nasıl yatacam oturdum bekliyorumböyle iyi duruyor sakinledi
Maden suyunun içindeki mineraller varya eğer vücutta yeteri kadar varsa böbrek fazlasını suzemiyormus bu da taş yapıyormuş ben 15 gün boyunca günde 1 tane içtim inanılmaz bir ağrı ile doktora gittim doktor da her gün maden suyunu kafana göre nasıl içiyorsun öyle bir şey yok dedi ama o böbrek taşı ağrısı inanılmaz kötü bir şey karnınız ağrıyor kasıklarıniz ağrıyor mideniz bulanıyor eşime dedim ki ben herhalde düşük yapıyorum ağrısı öyle bir agriydi
Bebek eşyalarıAhahaha bime ne geliyor ki?
20 dakika da 10 kasılma çok bir nts çektirsen iyi olur sanki sağlık ocağında bile belki nts vardırİyi geceler kızlar.
Bugün epey yazışma olmuş. Çok yoğun bir gün geçirdim biraz okuyayım dedim 2075e kadar geldim çok yorgunum
Bugün bi arkadaşım doğum yaptı yanına gittim
Kaşık biberon, enjektör minik kadeh koyun doğum çantanıza hastanede olmayabilir zorunlu olarak biberonla besin takviyesi vermeniz gerekebilir. Bizimkiler kaşık biberon istediler yokmuş hastanede.
Bebişe ten teması çok önemliymiş. Hemşire annesine arada bebişi zıbınla bırak çıplak tenleriniz temas etsin hem sizin hem babasıyla dedi. Güvenli bağlanma için de sanırım önemli
Başka bir arkadaşıma da aynısını yapmış hemşireler.
Bir de bebekler doğduğunda uyumaya çok meyilli uyandırmak gerekiyormuş sarılık olmaması için o yüzden ayak altlarına parmağınızla su sıçratır gibi vurun . Hemşire bu şekilde uyandırın dedi. Annesi ne yaptıysa uyandırmadı hemşire ayağına vurdu hemen uyandı. Korkmayın diyor
Onun dışında benim ciddi derecede kasılmalarım başladı arttık 20dk da 10 kere kasılmam olmuştur . Kısa süren umarım her şey yolundadır.
Sizler de iyisinizdir umarım doktor randevuları vardı sanırım bugün tam hatırlayamadım umarım iyi geçmiştir
Bebek eşyaları küveti, oyuncağı vsAhahaha bime ne geliyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?