2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Mide yanması için olan ilaçlarda Duo double gibi yazan ilaçları alırsan daha kolay rahatlatıyor

Tahin helvası çok güzel süt yapıyor dedi arkadaşım o da sezeryanla doğum yaptı inşallah sana da yapar

Ne alacaksın bize de şöyle

A Öyle mi ben öncesinden kullanıma başlanabilir şeklinde okudum diye hatırlıyorum. Senin söylediğin şekildeyse biraz önce attığım yorumu kimse dikkate almasın
Belki tatlım ilaç formu olan kullanılıyordur ama pek sanmıyorum.
Vucutaki hormonlar he birbiri ile bağlantılı. Vucuda süt üret talimatı verirsek erken doğuma belki sebebiyet verebiliriz emin olmamakla birlkte en iyisi süt arttırcı olanları hemen doğum sonrası kullanmaya başlamak

*** Bu arada aklımdayken İNCİR uyuytması diye muhallebi tarzı bir tatlı vardı onunda çok iyi süt yaptığını duymutum
birminikask2020

Herkesin bünyesi bir değil ki canim ben ilk oğlumda bu kadar ağrı çekmedim hatta üç cm açıklık ile suyun boşalması ile normal bel ağrısı ile doğum yaptım. Ama bu ikinci hergun beni perişan etti ediyorsa sen çevreye bakma valla sabah oldu uyuyamadim yemek videoları izledim durdum oğlan okula gitti daha uyuyamıyorum hayırlısı bakalim

Süt artırıcı tarif
2 avuç dolusu kuru dut
2 tutam karanfil
4-5 çubuk tarçın
3 adet gün kurusu kayısı
2-3 adet kuru incir
Tek sayıyla hurma (15 tane konursa bol bol iyi oluyor)
2 litre su
Hepsini bir taşım kaynat altını kapatınca çubuk tarçın karı al geri kalanı mikserden geçir.

Doğum sancıları geldiğinde başla içmeye doğumdan sonrada devam et.

Kızlar süt artırıcı tarif uygulayanlar şaldir şaldir süt geldiğini söylüyor bilginiz olsun

Günaydın kızlar
Sancılanan sancılanana ..
Rabbim yardımcımız olsun
Benimde dün ilaçlara rağmen yine kasılmalarım oldu gece 10 buçukta doktoruma yazdım döndü hemen ilaçlara rağmen böyleyse 34 ü sor göreceğiz gibi dedi
6 saatten 4 saatte bire çıkardı ilaçları
Gece en son 3 te içtim ilaç sonra uykudan uyandım kasılmam yine vardı uyku arasında hissettiğim bir tane ama başka olduysa bilmiyorum
Birazdan hazırlanacağım nst içim erken çağırdı
Haberdar ederim sizleri

Yaaa Allah yardımcın olsun inşallah bir sorun olmaz

Insallah sikinti olmaz canim

Bugün ki savaştan kimler ganimetler ile dönecek çok merak ediyroum.
Ben çalışan bir hamiş olarak uslu uslu iş yerimde oturcam
Simdi kocami gonderdim ben de, telefonuna ekran goruntuleri atip o bulamazsa farkli sehirde annemi salacagim

Oyuncaklarin hepsi bitmez herhalde yarin ben bakarim doktor dönüşü arabayla onunde durup. Yani umarim Hisirtili kitaplarin icine bakmak istedim

Z Zecmel KelebeksiRY yalnız değilsiniz 72de ben oldum
+1
İnşallah güzel haberlerle gelirsin 36 ya kadar dayansa çok iyi olacaj

Balım yat dınlen
Annen ablan gelirse yardım eder yorma sancı geçene kadar kendini
Yatarkende olmaya başladı yavrum dört saatte biri içmeye başladım ilacı
DOKtoruna ulaşabildin mi Şuan nasılsın ? İlaçlarını kaç saatte bir içiyorsun
Bir yandan bağlamalı bir uzun kollu birde tulum ve ince bir yelek ver hastane sıcak olur gerekirse sadece yeleği çıkarırsın çorap ve patik de unutma duruma göre patiğide çıkarırsın odada ama gelene kadar yel almasın hiç bir yerinden
Gaviskon duble iyi geliyor normalinden daha etkili oda etki etmezse doktoruna söyle bana mide koruyucu vermişti
Ne güzel bilgilerle geldin sağol
Sinirler normal değil yavrum gerçekten karşılıklı olarak ilerliyor bu durum biz diyoruz dengesiziz size ne oluyorda onlarda diyor benim kabahatim ne çocuk gibi beni niye azarlıyor böyle sürüp gidiyor işte ... Şuan kocalarla hep aynıyız merak etme
Abi nie bunlarin hepsi bunalimda? Bana dioki ev haftaya biticekmis. Senden korkuma eve gelmek istemedim bagirip kizip aglayacaksin die. Santiyede yasiyorum laf edince trip yiorum
Erkekler kapatilsin
Yavaş yap işlerini ne olur bide sen başlama kasılmaya aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…