- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.121
Mide yanması için olan ilaçlarda Duo double gibi yazan ilaçları alırsan daha kolay rahatlatıyorKızlar günlerdir mide yanmasından mahvoldum gaviscon ve süt dışında ne yapıyorsunuz bı ilaç kullanan var mı geçti diyen valla sabahtan gidip doktora yazdirtacam ne kötü bişi bu ya mide öz suyum sanki yemek borumda yaşıyor
Tahin helvası çok güzel süt yapıyor dedi arkadaşım o da sezeryanla doğum yaptı inşallah sana da yaparGünlük görme hakkı var cok kısa bilgi aldık. Gördüğümde uyuyordu. Cok cok küçük. Bu hafta kılo olarak azalırmış süt olsa süper olacak, Mama aldık. Onun dısında sütü uyarma ile uğraşıyorum, süt gelen bişey yok, dikişlerden yataga uzanıp kalkmak zor oda cok doğal agrı oluyor iğne ismi Dicloron iyi gelıyor. Arada yürümeye başladım.
Ama dıkkat edin kızlar kasılmaya. Baktınız stres oldunuz sebep ne olursa olsun hemen ortamı değiştirin güzel komedi ağırlıklı filmler bakın kafanız dağılsın en önemlisi o bebeği mümkün oldukça ilerde tutmak. Tek düşüncemiz o.
Ne alacaksın bize de şöyleMagosit hap formunu kullanıyorum
Kabızlık yaşamadım şükür
Dün başka doktor mah vital vermek istedi almadım bünyem alıştı magosite.
Maden suyu birden fazla içme.
Bana da haber verin sepette bekleyen ürünlerim var.
Belki tatlım ilaç formu olan kullanılıyordur ama pek sanmıyorum.A Öyle mi ben öncesinden kullanıma başlanabilir şeklinde okudum diye hatırlıyorum. Senin söylediğin şekildeyse biraz önce attığım yorumu kimse dikkate almasın
Herkesin bünyesi bir değil ki canim ben ilk oğlumda bu kadar ağrı çekmedim hatta üç cm açıklık ile suyun boşalması ile normal bel ağrısı ile doğum yaptım. Ama bu ikinci hergun beni perişan etti ediyorsa sen çevreye bakma valla sabah oldu uyuyamadim yemek videoları izledim durdum oğlan okula gitti daha uyuyamıyorum hayırlısı bakalimYedi aylık hamilelik hayatımda bir gece rahat uyuyamadım geceleri doğuracak gibi bir hale bürünüyorum ağrı sızıdan
Annemde diyorki ben dört tane doğurdum bu kadar ağrım olmadı neyin ağrısını çekiyorsun
Bugün ki savaştan kimler ganimetler ile dönecek çok merak ediyroum.Günaydın bebesi uykusuz bırakan, bimde savaşacak olan canım anneler
Ayy ben almadım hamile yastığı gerek yok diye alsa mıydım ki yaaBanada oluyordu valla üç yastık koyuyordum sırt üstü oturur gibi uyuyordum baktım belim felç hamile yastığı bir tık işe yaradı
Olsun kadının kalçalısı makbuldür
Yaaa Allah yardımcın olsun inşallah bir sorun olmazGünaydın kızlar
Sancılanan sancılanana ..
Rabbim yardımcımız olsun
Benimde dün ilaçlara rağmen yine kasılmalarım oldu gece 10 buçukta doktoruma yazdım döndü hemen ilaçlara rağmen böyleyse 34 ü sor göreceğiz gibi dedi
6 saatten 4 saatte bire çıkardı ilaçları
Gece en son 3 te içtim ilaç sonra uykudan uyandım kasılmam yine vardı uyku arasında hissettiğim bir tane ama başka olduysa bilmiyorum
Birazdan hazırlanacağım nst içim erken çağırdı
Haberdar ederim sizleri
+1
Insallah sikinti olmaz canimGünaydın kızlar
Rabbim yardımcımız olsun
Benimde dün ilaçlara rağmen yine kasılmalarım oldu gece 10 buçukta doktoruma yazdım döndü hemen ilaçlara rağmen böyleyse 34 ü sor göreceğiz gibi dedi
Gece en son 3 te içtim ilaç sonra uykudan uyandım kasılmam yine vardı uyku arasında hissettiğim bir tane ama başka olduysa bilmiyorum
Haberdar ederim sizleri
Simdi kocami gonderdim ben de, telefonuna ekran goruntuleri atipBugün ki savaştan kimler ganimetler ile dönecek çok merak ediyroum.
Ben çalışan bir hamiş olarak uslu uslu iş yerimde oturcam
+1
İnşallah güzel haberlerle gelirsin 36 ya kadar dayansa çok iyi olacajGünaydın kızlar
Rabbim yardımcımız olsun
Haberdar ederim sizleri
Yatarkende olmaya başladı yavrum dört saatte biri içmeye başladım ilacıBalım yat dınlen
Annen ablan gelirse yardım eder yorma sancı geçene kadar kendini
DOKtoruna ulaşabildin mi Şuan nasılsın ? İlaçlarını kaç saatte bir içiyorsunArkadaşlar epey yazışmışsınız okuyamadım. Benim kasılmalar çok arttı yine akşam üzerinden beri aşağı doğru basınç da var. İnşallah sabaha kadar bişey olmazsa yarın ciğer geliştiriciyi vurulucam artık korkuyorum çok. Kasıldıkça nefesim kesiliyor nabzım hızlanıyor.. İnşallah bu gece bişey olmadan geçer. Gece daha kötü olursam giderim acile diyorum. Zor bir gece uykusuzluk beni bekliyor
Bir yandan bağlamalı bir uzun kollu birde tulum ve ince bir yelek ver hastane sıcak olur gerekirse sadece yeleği çıkarırsın çorap ve patik de unutma duruma göre patiğide çıkarırsın odada ama gelene kadar yel almasın hiç bir yerindenAy çok şükür kitap okurcasına okudum bitirdim 27 sayfayıarada gittim ütü yaptım geldim okudum gittim bir daha ütü yaptım şimdi son kez gideyim bitireyim de yatayım bari valiz işine giriştim bugün çok heyacanlı başladım ama yoruldum be bir de saçma geldi bana ama sorayım yine de bilgi paylaşmak güzeldir bu içlikler var ya ondan mı koysam ilk hemşireye verileceklere yoksa uzun kollu zıbın mı koysam bilemedim. İkisini de koysam giydirmezler heralde dimi hangisi daha kullanışlı
Gaviskon duble iyi geliyor normalinden daha etkili oda etki etmezse doktoruna söyle bana mide koruyucu vermiştiKızlar günlerdir mide yanmasından mahvoldum gaviscon ve süt dışında ne yapıyorsunuz bı ilaç kullanan var mı geçti diyen valla sabahtan gidip doktora yazdirtacam ne kötü bişi bu ya mide öz suyum sanki yemek borumda yaşıyor
Ne güzel bilgilerle geldin sağolİyi geceler kızlar.
Bugün epey yazışma olmuş. Çok yoğun bir gün geçirdim biraz okuyayım dedim 2075e kadar geldim çok yorgunum
Bugün bi arkadaşım doğum yaptı yanına gittim
Kaşık biberon, enjektör minik kadeh koyun doğum çantanıza hastanede olmayabilir zorunlu olarak biberonla besin takviyesi vermeniz gerekebilir. Bizimkiler kaşık biberon istediler yokmuş hastanede.
Bebişe ten teması çok önemliymiş. Hemşire annesine arada bebişi zıbınla bırak çıplak tenleriniz temas etsin hem sizin hem babasıyla dedi. Güvenli bağlanma için de sanırım önemli
Başka bir arkadaşıma da aynısını yapmış hemşireler.
Bir de bebekler doğduğunda uyumaya çok meyilli uyandırmak gerekiyormuş sarılık olmaması için o yüzden ayak altlarına parmağınızla su sıçratır gibi vurun . Hemşire bu şekilde uyandırın dedi. Annesi ne yaptıysa uyandırmadı hemşire ayağına vurdu hemen uyandı. Korkmayın diyor
Onun dışında benim ciddi derecede kasılmalarım başladı arttık 20dk da 10 kere kasılmam olmuştur . Kısa süren umarım her şey yolundadır.
Sizler de iyisinizdir umarım doktor randevuları vardı sanırım bugün tam hatırlayamadım umarım iyi geçmiştir
Sinirler normal değil yavrum gerçekten karşılıklı olarak ilerliyor bu durum biz diyoruz dengesiziz size ne oluyorda onlarda diyor benim kabahatim ne çocuk gibi beni niye azarlıyor böyle sürüp gidiyor işte ... Şuan kocalarla hep aynıyız merak etmeAy bitirdigime inanamiyorum suankac sayfa okudum ya 20 kusur.
Eve giristik. Daginikligi herseyi kolilere bastan yerlestirdik. Cok az kaldi benim stok manyakligimdan persiller cifler fln.
He bi noktada agladim. Kavga ettim vs. Yszmissiniz kavgayla ilgili. Okdr cok kavga edioeuz ki buara esim bu aksam bize nokdu dedi sonunda
Nolucak 7hafta var doguma evde heryer koli sokak ayakkabisi ile gezilio evin yarisinda
Neyse ayaklarim sizlio yorgunluktan ben de is yaoarken dogurucam bu gidisle Allah korusun dicem ama bukdr zorlamaya
Yavaş yap işlerini ne olur bide sen başlama kasılmaya amanAbi nie bunlarin hepsi bunalimda? Bana dioki ev haftaya biticekmis. Senden korkuma eve gelmek istemedim bagirip kizip aglayacaksin die. Santiyede yasiyorum laf edince trip yiorum
Erkekler kapatilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?