- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.679
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.141
Kaldıysa inşallahBütün birikimimi harcadım, uçan kuşa borcum var ama kızıma alacakları bitiremedimbimden de liste yaptım öğle arasında gidip alıcam kalırsa
Cocuk kuveti filesi 37
Banyo oturagi 169
İlk 100 sözcük 69
Tummy time 89
Hisirtili kitap 34
Top 20
Bana galviks Verdi doktorum gaviscon muadili surup, bana o iyi geliyorKızlar günlerdir mide yanmasından mahvoldum gaviscon ve süt dışında ne yapıyorsunuz bı ilaç kullanan var mı geçti diyen valla sabahtan gidip doktora yazdirtacam ne kötü bişi bu ya mide öz suyum sanki yemek borumda yaşıyor
Ben muradıma erdim tummy time şeysini kaptım. Bir de yanına diş kaşıyıcı alıverdim. İlk girenler banyo oturağını vs almış hep. Küveti de görmedim. Fileyle maşrapası vardı tek.Bugün ki savaştan kimler ganimetler ile dönecek çok merak ediyroum.
Ben çalışan bir hamiş olarak uslu uslu iş yerimde oturcam
kız ben hepsini aldım yaBabam da bir magazaya bakmis, 1 tane gelmis ve hemen kapilmis banyo oturagi. Esim de ordaki gorevliye sordurmus 7 magaza aramislar telefonla yokmus.
Bir de hisirtili kitaplar hic gelmemis, sahaya gonderdigim kisilerden 3 magaza da durumlar boyle :) esim daha kasa sirasindaydiBizi soktugun su hallere bak ekonomi ve bim
Oo harika sanslisin :)kız ben hepsini aldım yamağazayı talan ettim resmen
Hemen bgn yemeye baslarım.Tahin helvası çok güzel süt yapıyor dedi arkadaşım o da sezeryanla doğum yaptı inşallah sana da yapar
Ya ben kararsız kaldımAy bizim bime banyo oturagi gelmemis. Gorevli bulmaya calisirim demis esime ama 10 kisi soruyordu onu dedi esim. Ivir zivir aldirdim ancak biberon kurutucuyu fln
Annem ile deniyorum sansimi simdi
ben de önden açılmaması noktasında kararsız kaldım ama annem dedi ki en kötü ihtimalle benim eve bırakırsın ya da tatile vs giderken arabana atarsın mantıklı geldi aldımYa ben kararsız kaldım
Önden açılmıyor
Çocugu nasıl oturtacaksın
Sürekli üstten indir bindir
Ya da nasıl çıkaracaksın
Bir de ne ile yarıyor tam olarak banyoda niye oturuyor çocuk ben bu aleti anlamadım hiç
Ay oturağı bulmuşsun bizimkinde hiç yoktu uyuzlarkız ben hepsini aldım yamağazayı talan ettim resmen
Önden açılan kaç para?ben de önden açılmaması noktasında kararsız kaldım ama annem dedi ki en kötü ihtimalle benim eve bırakırsın ya da tatile vs giderken arabana atarsın mantıklı geldi aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?