2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bütün birikimimi harcadım, uçan kuşa borcum var ama kızıma alacakları bitiremedim bimden de liste yaptım öğle arasında gidip alıcam kalırsa
Cocuk kuveti filesi 37
Banyo oturagi 169
İlk 100 sözcük 69
Tummy time 89
Hisirtili kitap 34
Top 20

Ay bizim bime banyo oturagi gelmemis. Gorevli bulmaya calisirim demis esime ama 10 kisi soruyordu onu dedi esim. Ivir zivir aldirdim ancak biberon kurutucuyu fln
Annem ile deniyorum sansimi simdi

Kaldıysa inşallah

Bana galviks Verdi doktorum gaviscon muadili surup, bana o iyi geliyor

Bugün ki savaştan kimler ganimetler ile dönecek çok merak ediyroum.
Ben çalışan bir hamiş olarak uslu uslu iş yerimde oturcam
Ben muradıma erdim tummy time şeysini kaptım. Bir de yanına diş kaşıyıcı alıverdim. İlk girenler banyo oturağını vs almış hep. Küveti de görmedim. Fileyle maşrapası vardı tek. Sonra askılara bakıyordum afişte üçlü 22 ₺ diye görmüştüm meğer altılıymış hee o zaman alınabilirmiş diye birine elimi attım ötekini de hemen bi çalışan kaptı telefonda ayırdım dedi. 6 tane askı yetmez bana deyip bırakıverdim.

Babam da bir magazaya bakmis, 1 tane gelmis ve hemen kapilmis banyo oturagi. Esim de ordaki gorevliye sordurmus 7 magaza aramislar telefonla yokmus.
Bir de hisirtili kitaplar hic gelmemis, sahaya gonderdigim kisilerden 3 magaza da durumlar boyle :) esim daha kasa sirasindaydi Bizi soktugun su hallere bak ekonomi ve bim

kız ben hepsini aldım ya mağazayı talan ettim resmen

Eklentiler

• 8C08C855-2577-4E25-B024-BFA520F87F8B.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 114
Tahin helvası çok güzel süt yapıyor dedi arkadaşım o da sezeryanla doğum yaptı inşallah sana da yapar
Hemen bgn yemeye baslarım.
K Kaskade eve gıdınce bgn yaparım.

Mochi marka verdiler süt sağma makinesi bısey gelmedı daha hastanede şu an cıkınca kiralama yapıcaz. Dus vs süt için ilaç aldık sabah akşam içicem iyi yorumlar var.

Hersey hallolur ağrıda geçer ama kızla çıkamadık biraz üzüntülüyüm.

Kızlar günaydın Bim den aldıklarım. Bebek yorganı, nevresimi, yastığı, biberon fırçası da vardı. Onlardan emin olamadım alınır mı, genellikle onları almaya gelmişler Kısa kollu body den aldım iki tane kalitesini bilmiyorum diye iyiyse devamını da alırım. Var mı başka tavsiyeniz şunu da al dediğiniz? Emzik kalmamış başka bime bakmaya gidicem

Eklentiler

• AF092497-4342-4140-9049-D060227D5D78.webp
    72 KB · Görüntüleme: 105
Günaydın gece saat başı alarm kurup uyandım kontrol ettim. Fena geçmedi kötü değildim. Bugün iğneyi vurdurucam artık. İkinci gittiğim doktor görüş almak için gittiğim açılman olsaydı ciğer geliştirici vururdum ama bu iğnenin bebekte hiperaktiviteye sebep olduğunu düşünüyoruz demişti. Takipli doktorum vuralım artık demişti nst iyi çıkınca biraz daha bekleyelim dedi o da ama. Dün geceden sonra riske atıyormuşum gibi hissediyorum. Her doktor ayrı risk alıyor arkadaşlar. Kasılma için verilen ilacı doktorum yine kullanma dedi. Bu ilaç tansiyon ilacı ve kar zarar hesabı yapılıp veriliyor kimi doktor vermiyor işte. Benim ki açılman yok kalbe etkili kullanma diyor ısrarla Doğumumu nasipse kendisi yapacak güvenmekten başka çarem yok. Sabah akşam magnezyum almaya devam ediyorum. Bugün tekrar nst ye giricem. Rabbimden dileğim isteğim 34ü görmek. Sancılı kasılmalı rahatsız tüm arkadaşlarıma şifa diliyorum. Allah bebeklerimizi ve bizleri korusun. Hepinizi çok iyi anlıyorum dua ediyorum dua beklerim. Hayırlı haberler inşallah

Ay bizim bime banyo oturagi gelmemis. Gorevli bulmaya calisirim demis esime ama 10 kisi soruyordu onu dedi esim. Ivir zivir aldirdim ancak biberon kurutucuyu fln
Annem ile deniyorum sansimi simdi
Ya ben kararsız kaldım
Önden açılmıyor
Çocugu nasıl oturtacaksın
Sürekli üstten indir bindir
Ya da nasıl çıkaracaksın

Bir de ne ile yarıyor tam olarak banyoda niye oturuyor çocuk ben bu aleti anlamadım hiç

ben de önden açılmaması noktasında kararsız kaldım ama annem dedi ki en kötü ihtimalle benim eve bırakırsın ya da tatile vs giderken arabana atarsın mantıklı geldi aldım

ben de önden açılmaması noktasında kararsız kaldım ama annem dedi ki en kötü ihtimalle benim eve bırakırsın ya da tatile vs giderken arabana atarsın mantıklı geldi aldım
Önden açılan kaç para?
Fiyat farkı çok mu?

Bunlar da benim alabildiklerim banyo oturagindan emin olamadigim için almadım

Eklentiler

• IMG_20231020_095215.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 99
Kızlar bu bir zafer fotoğrafıdır sıranın en arkasındaydım ama engin tecrübelerimle herşeyi sadece ben aldım oturaktan bi tane getirmişler onu ben aldım. Çarşaf ihtiyacım vardı baktım herkes gri almış üzüldüm kalmadı diye sonra bi baktım bi kolinin içinde görünmeyen yerde çatşaf ve banyo filesi var onları da öyle aldım yavrumun şansına
Normalde geçen ay yine bimden kaylanabilir banyo setini almıştım bi aydır kimse dokunmamış bikaç bimde vardı hatta en temizini seçip almıştım. Bu sefer bu katlanabilirler hemen bitti. Geçen ay niye almadılar bilmem. Onları daha da uyguna almıştım

Eklentiler

• 3C0AE3F1-371F-41F6-9468-C8ED8C46A526.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 91
  • CCA6528E-54B8-46F3-A9F8-E80D9AE8966C.webp
    149,8 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…