- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.161
Onden acilanlari da var baska markalarda canim. Sadece banyo icin degil mutfak tezgahinda bir is yaprken bile oturtabiliriz alti vakumlu cunkuYa ben kararsız kaldım
Önden açılmıyor
Çocugu nasıl oturtacaksın
Sürekli üstten indir bindir
Ya da nasıl çıkaracaksın
Bir de ne ile yarıyor tam olarak banyoda niye oturuyor çocuk ben bu aleti anlamadım hiç
Tanitim videosunda Onden aciliyor diye gormustum. Ama gozumle gormedim bilmiyorum. Cocuk oturmaya baslayinca tek basina dusun icine oturtup yikayabilmek icin istiyordum ben.Ya ben kararsız kaldım
Önden açılmıyor
Çocugu nasıl oturtacaksın
Sürekli üstten indir bindir
Ya da nasıl çıkaracaksın
Bir de ne ile yarıyor tam olarak banyoda niye oturuyor çocuk ben bu aleti anlamadımq
aaa aaa aramızda bir bordo bereli var..kız ben hepsini aldım yamağazayı talan ettim resmen
Ben bulamadım bulsaydım alacaktımKurmalı yengeç hepiniz almışsınız alayım mu ya bilemedim
Allah razı olsun allah kabul etsin inşallah teşekkür ederim
Ben baby jeminkini indirimde 260 a almistimÖnden açılan kaç para?
Fiyat farkı çok mu?
Ne demek kuşum inşallah sağlıklı şekilde gelirler az daha bekler inşallah minnoşAllah razı olsun allah kabul etsin inşallah teşekkür ederim
Ben döndüm daha doğrusu anişkom almışBugün ki savaştan kimler ganimetler ile dönecek çok merak ediyroum.
Ben çalışan bir hamiş olarak uslu uslu iş yerimde oturcam
şimdi baktım 57 miymiş sayısı bende çekeyim abdestim varken 99 mu 57 mi kafam karıştı şimdi amaBen bulamadım bulsaydım alacaktım
130 tl gibi bir fark var.Önden açılan kaç para?
Fiyat farkı çok mu?
ahshdhd teşekkürler teşekkürler beni tc ekonomisi bu hale getirdiaaa aaa aramızda bir bordo bereli var..
Aslansın
99 değilmiydi kızşimdi baktım 57 miymiş sayısı bende çekeyim abdestim varken 99 mu 57 mi kafam karıştı şimdi ama
Valla bi kaç sayfada sayısının 57 olduğu yazıyordu ama bende 99 çektim99 değilmiydi kız
Sadece yürüyor canım başka özelliği yok biri açıp baktı da ışık ve ses yokBen bulamadım bulsaydım alacaktım
bir savasçi olarak hayat seni bile bezdirdi tatlımKızlar ben zaten kalkamadığım için kimseyede git al demedim bu sefer. Niye bilmiyorum hiç savaş veresim gelmedi bim için ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?