2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
kızlar Elele Mİdo alanlar pusetine nasıl örtü aldınız.
Benim daha kargom gelmedi.
Bazı pusetlerde tutma yeri ayrı bunda bitişik gibi duruyor.
Eki Görüntüle 3320935
Benim pusetimde de boyle kendi gunesligi var. Puset ortusunu takmak icin o gunesligi cikarmak gerekiyor

kız simdi kafamı karıştırdınız önden açılanından mı alsam babyjem 330 tl bu 170 tl idi 150 tl fark var. iade mi etsem

Sağ Salim doğdu kızını gördün çok şükür iyileşecek gidip alıp döneceksin kendini üzme ki sütun bol gelsin

Ben bilerek elelenin almıştım önden açılmayan yorumlarda bebek buyunce orayı çekip açıyormus öyle birkaç kişinin bebeği tezgahtan düşmüş

Emzik bizim burdakilerde vardı istanbulda mısın yakınsan bana alırım senin için. Cam biberon vardı ondan bulursan al. Burda tek bi tanr vardı wee onu aldım ben. Tummy time yoksa eğer onu da alabilirsin bence. Biberon fırçası ebebekten almıştım ona benziyo bence iş görür. Yorganım var benim yastık annem yapıyo ama bi tane yastık aldım yine lazım olur diye baya uygundu. Hışırtılı kitaplardan da alabilirsin bence

Ben bilerek elelenin almıştım önden açılmayan yorumlarda bebek buyunce orayı çekip açıyormus öyle birkaç kişinin bebeği tezgahtan düşmüş
Ay Allah korusun. Ben bile zor actim onunu nasil acmis bebekler acaba

Alllah korusun ya. Ben valla hiç önden açılıyo açılmıyo düşünmemiştim. Bi tane gelmişti aldım bence baya iş görür beğendim ben

Alllah korusun ya. Ben valla hiç önden açılıyo açılmıyo düşünmemiştim. Bi tane gelmişti aldım bence baya iş görür beğendim ben
İnternet yorumları açılmayanınki daha iyi bide çabuk bozuluyo falan da diyen oldu

Buldum canım emzik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…