- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.181
Ikiniz icin de cektim. Insallah vaktinde dogsun bebislerAllah razı olsun allah kabul etsin inşallah teşekkür ederim
Al al bitmiyorbir savasçi olarak hayat seni bile bezdirdi tatlım
Benim pusetimde de boyle kendi gunesligi var. Puset ortusunu takmak icin o gunesligi cikarmak gerekiyorkızlar Elele Mİdo alanlar pusetine nasıl örtü aldınız.
Benim daha kargom gelmedi.
Bazı pusetlerde tutma yeri ayrı bunda bitişik gibi duruyor.
Eki Görüntüle 3320935
Sağ Salim doğdu kızını gördün çok şükür iyileşecek gidip alıp döneceksin kendini üzme ki sütun bol gelsin
Iade edeceksen hemen alma. E bebekte indirim oluyor sık sık banyo urunlerinde. Ben 260 a aldim ebebektenkız simdi kafamı karıştırdınız önden açılanından mı alsam babyjem 330 tl bu 170 tl idi 150 tl fark var. iade mi etsem
Ben bilerek elelenin almıştım önden açılmayan yorumlarda bebek buyunce orayı çekip açıyormus öyle birkaç kişinin bebeği tezgahtan düşmüşYa ben kararsız kaldım
Önden açılmıyor
Çocugu nasıl oturtacaksın
Sürekli üstten indir bindir
Ya da nasıl çıkaracaksın
Bir de ne ile yarıyor tam olarak banyoda niye oturuyor çocuk ben bu aleti anlamadım hiç
ay Allah korusun çok tehlikeliBen bilerek elelenin almıştım önden açılmayan yorumlarda bebek buyunce orayı çekip açıyormus öyle birkaç kişinin bebeği tezgahtan düşmüş
Emzik bizim burdakilerde vardı istanbulda mısın yakınsan bana alırım senin için. Cam biberon vardı ondan bulursan al. Burda tek bi tanr vardı wee onu aldım ben. Tummy time yoksa eğer onu da alabilirsin bence. Biberon fırçası ebebekten almıştım ona benziyo bence iş görür. Yorganım var benim yastık annem yapıyo ama bi tane yastık aldım yine lazım olur diye baya uygundu. Hışırtılı kitaplardan da alabilirsin benceKızlar günaydınBim den aldıklarım. Bebek yorganı, nevresimi, yastığı, biberon fırçası da vardı. Onlardan emin olamadım alınır mı, genellikle onları almaya gelmişler Kısa kollu body den aldım iki tane kalitesini bilmiyorum diye iyiyse devamını da alırım. Var mı başka tavsiyeniz şunu da al dediğiniz? Emzik kalmamış başka bime bakmaya gidicem
Ay Allah korusun. Ben bile zor actim onunu nasil acmis bebekler acabaBen bilerek elelenin almıştım önden açılmayan yorumlarda bebek buyunce orayı çekip açıyormus öyle birkaç kişinin bebeği tezgahtan düşmüş
Büyük ihtimalle açıp kapattikca orası esniyorAy Allah korusun. Ben bile zor actim onunu nasil acmis bebekler acaba
Bende gördüm bebek açıyormuş o yüzden elele nin alırım dedim Bime gelende ona benziyoBen bilerek elelenin almıştım önden açılmayan yorumlarda bebek buyunce orayı çekip açıyormus öyle birkaç kişinin bebeği tezgahtan düşmüş
Alllah korusun ya. Ben valla hiç önden açılıyo açılmıyo düşünmemiştim. Bi tane gelmişti aldım bence baya iş görür beğendim benBen bilerek elelenin almıştım önden açılmayan yorumlarda bebek buyunce orayı çekip açıyormus öyle birkaç kişinin bebeği tezgahtan düşmüş
İnternet yorumları açılmayanınki daha iyi bide çabuk bozuluyo falan da diyen olduAlllah korusun ya. Ben valla hiç önden açılıyo açılmıyo düşünmemiştim. Bi tane gelmişti aldım bence baya iş görür beğendim ben
Bime gelen açılmıyor muAlllah korusun ya. Ben valla hiç önden açılıyo açılmıyo düşünmemiştim. Bi tane gelmişti aldım bence baya iş görür beğendim ben
Banyoya da giriyor sıcakta plastiği gevisetiyor ister istemezİnternet yorumları açılmayanınki daha iyi bide çabuk bozuluyo falan da diyen oldu
Buldum canım emzikEmzik bizim burdakilerde vardı istanbulda mısın yakınsan bana alırım senin için. Cam biberon vardı ondan bulursan al. Burda tek bi tanr vardı wee onu aldım ben. Tummy time yoksa eğer onu da alabilirsin bence. Biberon fırçası ebebekten almıştım ona benziyo bence iş görür. Yorganım var benim yastık annem yapıyo ama bi tane yastık aldım yine lazım olur diye baya uygundu. Hışırtılı kitaplardan da alabilirsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?