- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.201
Ya ben onu amazonda görmüştüm bikaç ay önce eşimle aklımız kalmıştı biraz pahalıydı indirme girmesini bekliyodukKurmalı yengeç hepiniz almışsınız alayım mu ya bilemedim
ben de beğenmedim hışırtılı kitapları 1 tane aldım ama yine de ucuz diyeBende minik bir vurgun yaptım sayılır
banyo oturagina yetişemedim malesef
Onun dışında istediğim herseyi aldim gibi gibi
Hisirtili kitapları begenmedim sayfası çok azdi 3 sayfa birseydi
O yüzden grupçana açılmayan alıyoruzBanyoya da giriyor sıcakta plastiği gevisetiyor ister istemez
Herkes kocasını veya annesini göndermiş ellerinde telefon çalışanlara soruyolardıSimdi kocami gonderdim ben de, telefonuna ekran goruntuleri atipo bulamazsa farkli sehirde annemi salacagim
Oyuncaklarin hepsi bitmez herhalde yarin ben bakarim doktor dönüşü arabayla onunde durup. Yani umarimHisirtili kitaplarin icine bakmak istedim
İyi yapmışsın canım hiç yoktan iyidir☺ben de beğenmedim hışırtılı kitapları 1 tane aldım ama yine de ucuz diye
Siveno alabilirsin bende hem siveno hem minoris var minoris pahalı siveno daha uygun temiz içeriklikızlar bebek deterjanı almadım hala ben, ne alayım bugün n11 kuponuyla
Elelenin yorumlarinda da cok kucuk, bebegi oturturtmak cok zor gibi yorumlar var. Deneyip gorecegiz bakalim. Gelince ilk baktigim kisim o acilip kapanma yeriydi. Bana saglam geldiBüyük ihtimalle açıp kapattikca orası esniyor
benim canım çok tatlıdır ilk hamileliğmde bende senin gibiydim sonra kendimi bu bebek bi şekilde içimden çıkacak falan diye kendimi sakinleştirip çok düşünmemeye çok takmamaya çalıştım. sonra o kadar rahat bir doğum geçirdim ki (sezeryan) 2 gün sonra hastaneden çıkarken eşime ya ben çok rahat yürüyorum hiç ağrımda yok bu nasıl oldu falan dediğimi hatırlıyorum :) yani sende hiç kafana takıp kendini strese sokma şimdiden inan korktuğun gibi olmayacakKilosuna takıyordum çok zayıf kalmasın diye koca kafalı mı olacak insan korkuyor. Ya ben korkuyorum gerçekten sezeryandan çok korkuyorum onun kasveti de çöktü içime biraz panik atakta var o günü hayal edemiyorum
Siveno 1500 ml 125 tl ye geliyor kacmaz50 ile onu alabilirsin ben aldım şimdi uygun bayakızlar bebek deterjanı almadım hala ben, ne alayım bugün n11 kuponuyla
Fiyat farkı da baya var resmen açılanın indirimli fiyatının da yarısı. İnşallah sağlıkla kullanmak nasip olur bıcırığımaİnternet yorumları açılmayanınki daha iyi bide çabuk bozuluyo falan da diyen oldu
Toplaşıp sarılmamız lazım
Haa doğru ben bulantı falan yaşamadım hiç şanslıydım o yüzden bana öyle geldi demekkiİlki daha beterdi yaa ikinciyi bilemiyordum o neydi yaa sürekli sabah kalk kus yemek kokusuna kus ter kokan biri geçsin kus olmayan kokulara bile kusşimdi en azından zaman azaldı
Ay bide sancı yapıyo Allahtan memlekette değilim de merdiven çıkmak zorunda değilim hergün in çık anaaaamm
Ben 58 ile hamile kaldım 73 oldum valla73 ne ben 78le hamile kaldım sjdkdkfjdjjdjd
Olsun be bizim içimizde çocuk var
Ay keşke alsaymışım o zamanYa ben onu amazonda görmüştüm bikaç ay önce eşimle aklımız kalmıştı biraz pahalıydı indirme girmesini bekliyodukbenim tek hedefim yengeç ve oturaktı diyebilirim. Diğerlerini de baktım alabiliyorum aldım
Ben anlamadım öyle olmuyor mu zaten, hepsini aldım geçtim valla 4 çeşittiben de beğenmedim hışırtılı kitapları 1 tane aldım ama yine de ucuz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?