2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bende minik bir vurgun yaptım sayılır
banyo oturagina yetişemedim malesef
Onun dışında istediğim herseyi aldim gibi gibi
Hisirtili kitapları begenmedim sayfası çok azdi 3 sayfa birseydi

Eklentiler

• 20231020_102945.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 77
Kurmalı yengeç hepiniz almışsınız alayım mu ya bilemedim
Ya ben onu amazonda görmüştüm bikaç ay önce eşimle aklımız kalmıştı biraz pahalıydı indirme girmesini bekliyoduk benim tek hedefim yengeç ve oturaktı diyebilirim. Diğerlerini de baktım alabiliyorum aldım

Bende minik bir vurgun yaptım sayılır
banyo oturagina yetişemedim malesef
Onun dışında istediğim herseyi aldim gibi gibi
Hisirtili kitapları begenmedim sayfası çok azdi 3 sayfa birseydi
ben de beğenmedim hışırtılı kitapları 1 tane aldım ama yine de ucuz diye

Herkes kocasını veya annesini göndermiş ellerinde telefon çalışanlara soruyolardı tek hamiş bendim bim de

Büyük ihtimalle açıp kapattikca orası esniyor
Elelenin yorumlarinda da cok kucuk, bebegi oturturtmak cok zor gibi yorumlar var. Deneyip gorecegiz bakalim. Gelince ilk baktigim kisim o acilip kapanma yeriydi. Bana saglam geldi

benim canım çok tatlıdır ilk hamileliğmde bende senin gibiydim sonra kendimi bu bebek bi şekilde içimden çıkacak falan diye kendimi sakinleştirip çok düşünmemeye çok takmamaya çalıştım. sonra o kadar rahat bir doğum geçirdim ki (sezeryan) 2 gün sonra hastaneden çıkarken eşime ya ben çok rahat yürüyorum hiç ağrımda yok bu nasıl oldu falan dediğimi hatırlıyorum :) yani sende hiç kafana takıp kendini strese sokma şimdiden inan korktuğun gibi olmayacak

Yalniz degilsiniz Z Zecmel ben de 74
Tam 11 kilo aldim
Toplaşıp sarılmamız lazım yanlız değilmişim
Haa doğru ben bulantı falan yaşamadım hiç şanslıydım o yüzden bana öyle geldi demekki
73 ne ben 78le hamile kaldım sjdkdkfjdjjdjd
Ben 58 ile hamile kaldım 73 oldum valla Amaann her halimiz bebek gibi güzel
Z Zecmel KelebeksiRY yalnız değilsiniz 72de ben oldum
Olsun be bizim içimizde çocuk var

Ay keşke alsaymışım o zaman 1000 lira bıraktım geldim bimde sabah sabah neyse gidersem bir daha kaldıysa alıvereyim ben poppitty araç aldım

Aksamustu kocam gelince giderim ben de bi sey kalmaz kesin. Zaten oyuncaklardan almayi dusunuyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…