- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.221
Saol canım kaptım bir tane hemen
Oyuncak ve kitap kalır canım genellikle diğer ürünler daha çok tercih ediliyor kitaplara bakan görmedimAksamustu kocam gelince giderim ben de bi sey kalmaz kesin. Zaten oyuncaklardan almayi dusunuyorum sadece
Aldım canım sağol
3 boyutlu kitapları ben de gördüm de 3+ yazıyor diye bu da sonraya kalsın 3 yıl varmış daha diye kararsız kalıp almadımBen de eşime katalogdan işaretlemiştim, banyo oturağı bi tane gelmiş zaten ona yetişememiş ama kitap kule hışırtılı kitap, emzik kutusu almış. 3 boyutlu kitaplar bulmuş bi de ben onları görmemiştim. Kısa günün kârı
O hangi marka bana da söyleyinO yüzden grupçana açılmayan alıyoruz
ay aynen biri kardeşini göndermiş ablasına benim tlfnumdan video foto attık bir deHerkes kocasını veya annesini göndermiş ellerinde telefon çalışanlara soruyolardıtek hamiş bendim bim de
maşallah canım ne kadar güzel kilo alıyor büyüyor bebişinKızlar bugun 28+0 ama bebegım 29+0ıle uyumlu cıktı cok sukur, 1367 gr olmus
Kontroller 2 haftaya bır olacakmıs bı de bundan sonra
Eşim bey hiç dikkat etmemiş olabilir ben gitsem almazdım muhtemelen3 boyutlu kitapları ben de gördüm de 3+ yazıyor diye bu da sonraya kalsın 3 yıl varmış daha diye kararsız kalıp almadım
Proteın diyeti sayesındeO hangi marka bana da söyleyin
ay aynen biri kardeşini göndermiş ablasına benim tlfnumdan video foto attık bir de
maşallah canım ne kadar güzel kilo alıyor büyüyor bebişin
Bakalım ben de farkedecek miProteın diyeti sayesınde
Maşallah bebişeKızlar bugun 28+0 ama bebegım 29+0ıle uyumlu cıktı cok sukur, 1367 gr olmus
Kontroller 2 haftaya bır olacakmıs bı de bundan sonra
Zamanında sağlıkla doğsun inşallah kuzunUltrasonda 9 gün öndeyiz 1 buçuk kilo olmuşuz 29 +3 olduk ciğer gelistiriciyi biz geçen hafta yaptırdık acikligim ağrım hiç biseyim yok ama korkuyorum herkes erken doğum yapıyor dedim için rahatlasın yapalım da dedi doktor tahmini doğum 1 ocakti sezeryan düşünüyorum Aralık 15/20 gibi gelcez heralde erken gelmesin de
kızlar bebek deterjanı almadım hala ben, ne alayım bugün n11 kuponuyla
İnşallah canım inşallah her şey güzel olur hepimiz içinbenim canım çok tatlıdır ilk hamileliğmde bende senin gibiydim sonra kendimi bu bebek bi şekilde içimden çıkacak falan diye kendimi sakinleştirip çok düşünmemeye çok takmamaya çalıştım. sonra o kadar rahat bir doğum geçirdim ki (sezeryan) 2 gün sonra hastaneden çıkarken eşime ya ben çok rahat yürüyorum hiç ağrımda yok bu nasıl oldu falan dediğimi hatırlıyorum :) yani sende hiç kafana takıp kendini strese sokma şimdiden inan korktuğun gibi olmayacak
@Zecmel tatlım mesajı bulamadım ama kilo konusunda bende seni yanlız bırakmadım merak etme 73 kilo da ben oldum
Allah yardımcın olsun haber et bize deGünaydın kızlar
Sancılanan sancılanana ..
Rabbim yardımcımız olsun
Benimde dün ilaçlara rağmen yine kasılmalarım oldu gece 10 buçukta doktoruma yazdım döndü hemen ilaçlara rağmen böyleyse 34 ü sor göreceğiz gibi dedi
6 saatten 4 saatte bire çıkardı ilaçları
Gece en son 3 te içtim ilaç sonra uykudan uyandım kasılmam yine vardı uyku arasında hissettiğim bir tane ama başka olduysa bilmiyorum
Birazdan hazırlanacağım nst içim erken çağırdı
Haberdar ederim sizleri
Senın diyet biraz daha rahat geldı bana göreBakalım ben de farkedecek miSenin diyetinle benimki biraz farklı sanırım ama
Maşallah bebişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?