- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.241
Bugün müydü onun günüüüüBanyo oturagina emin olamadigim için almamistim sabah şimdi bim geziyorum bulamıyorum keşke önce sizinle konuşsaydm alaym mi diye
Fazla sürmez bebiş de çıkacak bak inan sen moralini yüksek tut. Sütün çok gelsin. Bir de tarif var dut incir tarçın karanfil karışımı baya süt getiriyormus bilgin olsun
Çok şükür RabbimeBu arada hastanede birminikask2020 ile de tanıstık,çok tatlı biridoktorumdan da bılgı aldım, bugun taburcu oluyor, bebek hıpotonık deılmıs, kılosu da guzel kısa zamanda toparlar dedı doktorum
Çok iyiBu arada hastanede birminikask2020 ile de tanıstık,çok tatlı biridoktorumdan da bılgı aldım, bugun taburcu oluyor, bebek hıpotonık deılmıs, kılosu da guzel kısa zamanda toparlar dedı doktorum
Ayy çok sevindim şükürler olsunBu arada hastanede birminikask2020 ile de tanıstık,çok tatlı biridoktorumdan da bılgı aldım, bugun taburcu oluyor, bebek hıpotonık deılmıs, kılosu da guzel kısa zamanda toparlar dedı doktorum
Küçük değil öyleElelenin yorumlarinda da cok kucuk, bebegi oturturtmak cok zor gibi yorumlar var. Deneyip gorecegiz bakalim. Gelince ilk baktigim kisim o acilip kapanma yeriydi. Bana saglam geldi
Evet 3.bimde buldum şimdi herkes kapış kapış aldı diyor personellerBugün müydü onun günüüüü
İşte hafiyelerin ,Araştırır bulurumların kraliçesiBu arada hastanede birminikask2020 ile de tanıstık,çok tatlı biridoktorumdan da bılgı aldım, bugun taburcu oluyor, bebek hıpotonık deılmıs, kılosu da guzel kısa zamanda toparlar dedı doktorum
bundan trcih etmek daha mantıklı o zmnKüçük değil öylebacak yeri falan geniş e bebek in oturağıyla ebatini karsilatirmadim belki o daha büyüktür
Çok sevindimBu arada hastanede birminikask2020 ile de tanıstık,çok tatlı biridoktorumdan da bılgı aldım, bugun taburcu oluyor, bebek hıpotonık deılmıs, kılosu da guzel kısa zamanda toparlar dedı doktorum
Vakumu falanda güzel en kötü internetten alırsın beğenmezsen iade edersinbundan trcih etmek daha mantıklı o zmn
Ayy nasıl güzel bir haber hamdolsun rabbime nasıl sevindim anlatamam sağlık sıhhatle toparlayıp kavuşsun anneciğine inşallahBu arada hastanede birminikask2020 ile de tanıstık,çok tatlı biridoktorumdan da bılgı aldım, bugun taburcu oluyor, bebek hıpotonık deılmıs, kılosu da guzel kısa zamanda toparlar dedı doktorum
yok kuzu ben dişlikli olanlardan almıştım kuponla baya fark var aralarındaBen anlamadım öyle olmuyor mu zaten, hepsini aldım geçtim valla 4 çeşitti
ayyyy çok sevindim ya Allaha çok şükürBu arada hastanede birminikask2020 ile de tanıstık,çok tatlı biridoktorumdan da bılgı aldım, bugun taburcu oluyor, bebek hıpotonık deılmıs, kılosu da guzel kısa zamanda toparlar dedı doktorum
Şuan bizeBu arada hastanede birminikask2020 ile de tanıstık,çok tatlı biridoktorumdan da bılgı aldım, bugun taburcu oluyor, bebek hıpotonık deılmıs, kılosu da guzel kısa zamanda toparlar dedı doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?