2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar size bir şey diyim gülün sabah sabah eşimin başına gelenler su doldurayim taze ekmek alayım diye gitti. İlk ekmek almaya gitmiş bidonları da sokakta sürekli astığı bir yer var oraya asmış geldiğinde bidonlar yok Allah ne yapmasın altı üstü 2 bidon ya öyle istese bile verirdi adam kaldım öyle diyor

Fazla sürmez bebiş de çıkacak bak inan sen moralini yüksek tut. Sütün çok gelsin. Bir de tarif var dut incir tarçın karanfil karışımı baya süt getiriyormus bilgin olsun

Bu arada hastanede birminikask2020 ile de tanıstık,çok tatlı biri doktorumdan da bılgı aldım, bugun taburcu oluyor, bebek hıpotonık deılmıs, kılosu da guzel kısa zamanda toparlar dedı doktorum
Çok iyi sevindim ya gözü aydın

Bu arada hastanede birminikask2020 ile de tanıstık,çok tatlı biri doktorumdan da bılgı aldım, bugun taburcu oluyor, bebek hıpotonık deılmıs, kılosu da guzel kısa zamanda toparlar dedı doktorum
Ayy çok sevindim şükürler olsun

Elelenin yorumlarinda da cok kucuk, bebegi oturturtmak cok zor gibi yorumlar var. Deneyip gorecegiz bakalim. Gelince ilk baktigim kisim o acilip kapanma yeriydi. Bana saglam geldi
Küçük değil öyle bacak yeri falan geniş e bebek in oturağıyla ebatini karsilatirmadim belki o daha büyüktür

Eklentiler

• IMG_20231020_112849.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20231020_112842.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 49
Çok sevindim

Ayy nasıl güzel bir haber hamdolsun rabbime nasıl sevindim anlatamam sağlık sıhhatle toparlayıp kavuşsun anneciğine inşallah

ayyyy çok sevindim ya Allaha çok şükür birminikask2020

Şuan bize birminikask2020 dan daha fazla bilgi verdin çok sevindim yaa valla inşallah sağlıklı olur kıza sorma da soramıyoruz üzülür diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…