- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.261
ay doğru mu anladım bebekte hiç sıkıntı yokmuymusBu arada hastanede birminikask2020 ile de tanıstık,çok tatlı biridoktorumdan da bılgı aldım, bugun taburcu oluyor, bebek hıpotonık deılmıs, kılosu da guzel kısa zamanda toparlar dedı doktorum
Sen daha mı az tüketiyorsunSenın diyet biraz daha rahat geldı bana göre
40 derece 800 devir diye hatırlıyorumAy vallaha mı kaç derecede devirde yıkadın
Yani şimdi napayım ben iade mi edeyimyok kuzu ben dişlikli olanlardan almıştım kuponla baya fark var aralarında
bunu ben de merak ediyorum vallasivenonun leke çıkarması nasıl kızlar
yok yok dursun kız nolucak veririz eline ucuzdu zaten ama molie'nin dişlikli hışırtılı kitaplarından da almanı öneririm çok güzel kaliteleri renkleri ebatı da büyüktü.Yani şimdi napayım ben iade mi edeyimnapcamı bilemedim, sayılardan 1 2 3 kısmını almamışım gidim onu da alayım diyordum
Ya süper bir haberBu arada hastanede birminikask2020 ile de tanıstık,çok tatlı biridoktorumdan da bılgı aldım, bugun taburcu oluyor, bebek hıpotonık deılmıs, kılosu da guzel kısa zamanda toparlar dedı doktorum
İç kısmı nasıl alıp geri bıraktım onu ben yaKızlar albümü bulursanız kesinlikle kaçırmayın derim, o kadar güzel kişimdiden ultrason fotolarıyla yarısından çoğunu doldurdum.
baby me'nin çamaşır tozu ve leke çıkarıcısı iyiymiş diyorlar ama deterjanı nasıl acababunu ben de merak ediyorum valla
Kız her yer hışırtılı kitap olacak hangi birini oynıcak buyok yok dursun kız nolucak veririz eline ucuzdu zaten ama molie'nin dişlikli hışırtılı kitaplarından da almanı öneririm çok güzel kaliteleri renkleri ebatı da büyüktü.
Benimde tek bulduğum şey buyduKızlar albümü bulursanız kesinlikle kaçırmayın derim, o kadar güzel kişimdiden ultrason fotolarıyla yarısından çoğunu doldurdum.
Böyle canım çok kaliteli çift taraflı bölmeleriİç kısmı nasıl alıp geri bıraktım onu ben ya
Kız 34.5 tanesi molie ne kadaryok yok dursun kız nolucak veririz eline ucuzdu zaten ama molie'nin dişlikli hışırtılı kitaplarından da almanı öneririm çok güzel kaliteleri renkleri ebatı da büyüktü.
Gözün aydın canımKızlaaar doktorun yorumu şu
Şuanki sancılar açılma yapacak cinsten değil günde dört ilaçla devam ediyoruz
Bebeğin kımıldaması 10 dan az olursa
Sancılar 15 dk bir tekrar ederse hemen geliyorsun dedi kendileri
Bu sefer nedense daha bi rahat çıktım doktordan içim ferah allah dualarınızı kabul mü etti ferah oldum allah razı olsun
Hedefim bir ay daha içimde tutmak Çınar ı
bende 3 tane olmuş oldu ama uzunca bir süre oynuyorlar bunlarla bir de farklı şekiller görmesi filan iyi olur bana kartlardan kullanışlı geliyor bu kitaplarKız her yer hışırtılı kitap olacak hangi birini oynıcak bu
güncel 95 tl ben 75ten 2 tane alıp 50 tl kupon kullanmıştımKız 34.5 tanesi molie ne kadar
50 ye almıştım ben heralde canımKız 34.5 tanesi molie ne kadar
Ayy hadi inşallah Çınar kuş sakin sakin durur durduğu yerdeKızlaaar doktorun yorumu şu
Şuanki sancılar açılma yapacak cinsten değil günde dört ilaçla devam ediyoruz
Bebeğin kımıldaması 10 dan az olursa
Sancılar 15 dk bir tekrar ederse hemen geliyorsun dedi kendileri
Bu sefer nedense daha bi rahat çıktım doktordan içim ferah allah dualarınızı kabul mü etti ferah oldum allah razı olsun
Hedefim bir ay daha içimde tutmak Çınar ı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?