- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.281
Kart setinden almistim hepsiburadadan ben. Pek guzel degilmis. Siyah beyaz olanlarin boyutu guzel ama digerleri kucucukmus. Bi de cok cabuk yipranir gibi geldi bana. Bulabilirsem ben de alayim hisirtili kitaplardanbende 3 tane olmuş oldu ama uzunca bir süre oynuyorlar bunlarla bir de farklı şekiller görmesi filan iyi olur bana kartlardan kullanışlı geliyor bu kitaplar
Hıı bir bakaym ben teşekkür ederimBöyle canım çok kaliteli çift taraflı bölmeleri
Modeli rengi cok guzelmis bunun da gule gule kullan canimKüçük değil öylebacak yeri falan geniş e bebek in oturağıyla ebatini karsilatirmadim belki o daha büyüktür
O zaman gidim 1 2 3 ünü de alayım para harcıcak yer arıyoruzbende 3 tane olmuş oldu ama uzunca bir süre oynuyorlar bunlarla bir de farklı şekiller görmesi filan iyi olur bana kartlardan kullanışlı geliyor bu kitaplar
Kaç haftalıktı ben kaçırdım o kısmınıBu arada hastanede birminikask2020 ile de tanıstık,çok tatlı biridoktorumdan da bılgı aldım, bugun taburcu oluyor, bebek hıpotonık deılmıs, kılosu da guzel kısa zamanda toparlar dedı doktorum
Cok sevindim yaaaBu arada hastanede birminikask2020 ile de tanıstık,çok tatlı biridoktorumdan da bılgı aldım, bugun taburcu oluyor, bebek hıpotonık deılmıs, kılosu da guzel kısa zamanda toparlar dedı doktorum
Çok şükür sağ salim ikisi de toparlar kısa süredeBu arada hastanede birminikask2020 ile de tanıstık,çok tatlı biridoktorumdan da bılgı aldım, bugun taburcu oluyor, bebek hıpotonık deılmıs, kılosu da guzel kısa zamanda toparlar dedı doktorum
Hışır hışır benim sinirim çıkmaz inşallah yaKız her yer hışırtılı kitap olacak hangi birini oynıcak bu
bence de hem yıpranır hem ağzına soktukça yumuşar bebek yutar, yıkanabilir kitaplar var ya onlarda bayağı mantıklı indirimde filan denk gelse onlardan da alırımKart setinden almistim hepsiburadadan ben. Pek guzel degilmis. Siyah beyaz olanlarin boyutu guzel ama digerleri kucucukmus. Bi de cok cabuk yipranir gibi geldi bana. Bulabilirsem ben de alayim hisirtili kitaplardan
Benim doktorumda 20 leri 40 lari sancıdan saymıyor 60 üstünü ve düzenli olursa müdahale ederiz diye soyledi ben yinede panikliyorum özellikle akşam olunca artıyor bu sancılar gün içinde yoruluyormuyuz ne oluyor anlamadım gittiKızlaaar doktorun yorumu şu
Şuanki sancılar açılma yapacak cinsten değil günde dört ilaçla devam ediyoruz
Bebeğin kımıldaması 10 dan az olursa
Sancılar 15 dk bir tekrar ederse hemen geliyorsun dedi kendileri
Bu sefer nedense daha bi rahat çıktım doktordan içim ferah allah dualarınızı kabul mü etti ferah oldum allah razı olsun
Hedefim bir ay daha içimde tutmak Çınar ı
Ay çok şükür ya valla rahatladım bebekte sıkıntı olmamasınaBu arada hastanede birminikask2020 ile de tanıstık,çok tatlı biridoktorumdan da bılgı aldım, bugun taburcu oluyor, bebek hıpotonık deılmıs, kılosu da guzel kısa zamanda toparlar dedı doktorum
Cok sevindim canim. Psikoloji cok onemli. Sen de rahatlamissin cok sukur. Zaten gunde 4 e cikardigi icin ilacin etkisi gecmeye yakin digerini almis olacaksin, sanci hic olmayacak. Insallah bekleyecek cinar vaktiniKızlaaar doktorun yorumu şu
Şuanki sancılar açılma yapacak cinsten değil günde dört ilaçla devam ediyoruz
Bebeğin kımıldaması 10 dan az olursa
Sancılar 15 dk bir tekrar ederse hemen geliyorsun dedi kendileri
Bu sefer nedense daha bi rahat çıktım doktordan içim ferah allah dualarınızı kabul mü etti ferah oldum allah razı olsun
Hedefim bir ay daha içimde tutmak Çınar ı
Senin ikinci bebeğin olacak de miBenim doktorumda 20 leri 40 lari sancıdan saymıyor 60 üstünü ve düzenli olursa müdahale ederiz diye soyledi ben yinede panikliyorum özellikle akşam olunca artıyor bu sancılar gün içinde yoruluyormuyuz ne oluyor anlamadım gitti
Ben mama saklama kabı hiç almıyorum geçen A101 de de vardı, gerekli mi o ?Kızlar 9da kalkmıştım geri uyuya kalmışım yarım saat önce gittim talan etmişler sadece bunları buldum, kahvaltı yapıp başka bime gideceğim yengeci çok istiyordum
Oglumda almistim onlardan da banyo kitabi. Bebegi oyalayici oluyor banyoda kullanislibence de hem yıpranır hem ağzına soktukça yumuşar bebek yutar, yıkanabilir kitaplar var ya onlarda bayağı mantıklı indirimde filan denk gelse onlardan da alırım
Rabbim kabul etsin çektim bende , başta onlara sonra tüm şifa bekleyen arkadaşlarımıza ve bizlere de sağlıkla hayırla zamanında kolaylıkla doğum yapmayı nasip etsin rabbim
bu ay kart patladı 1 tl limit yokO zaman gidim 1 2 3 ünü de alayım para harcıcak yer arıyoruz
hangisinden almıştın canım ona bakalım biz deOglumda almistim onlardan da banyo kitabi. Bebegi oyalayici oluyor banyoda kullanisli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?