- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.301
Evet ama 1. De hiç magnezyum bile kullanmadım ben böyle kasılmaları da hatırlamıyorum birde öyle rahattım ki ne yatakta dönerken zorlanırdım ne asansör kullandım son haftalar hep normal doğum olsun diye yürüyüş merdiven çıkma falan ama şimdi nerdee daha 30. Hafta ve evde iki iş yapsam nefesim gidiyor sanki makata doğru bi baskı oluyorSenin ikinci bebeğin olacak de mi
Ben de 9 günde limiti bitirdim ve aştım hatta, daha alacaklarım var napim yabu ay kart patladı 1 tl limit yokbu hafta kart harici 26bin tl ödemem var bir de haftaya pazara hamile çekimi ayarladım battı balık yan gider içimde kalacağına
hangisinden almıştın canım ona bakalım biz de
Kıza sordum 8.55 te kapıda sırada bekliyorlar, bebek ürünleri çabuk bitiyor dedi, valla o kadar olamam ben kalanı alırız napim dedimBurada ki bim de talan edilmiş
amann canımız sağolsun bu ekonomide para biriktirsen de bir şeye yaramıyor aldığın kardırBen de 9 günde limiti bitirdim ve aştım hatta, daha alacaklarım var napim yabitmiyor bir türlü aldığım gecelikleri pijamaları beğenemedim, iade edilip daha pahalısı alınacak sanırım bir de ordan içeri giricem
Her hamilelik birbirinden farklı oluyor diyorlardı demek ki doğruEvet ama 1. De hiç magnezyum bile kullanmadım ben böyle kasılmaları da hatırlamıyorum birde öyle rahattım ki ne yatakta dönerken zorlanırdım ne asansör kullandım son haftalar hep normal doğum olsun diye yürüyüş merdiven çıkma falan ama şimdi nerdee daha 30. Hafta ve evde iki iş yapsam nefesim gidiyor sanki makata doğru bi baskı oluyor
Biriktiremiyoruz bu da tesellimiz olsunamann canımız sağolsun bu ekonomide para biriktirsen de bir şeye yaramıyor aldığın kardır
Ebebektrn de aldım, ek gıdaya gecince mamaları kendim yapmayı düşünüyorum. Hazırlayıp koyarım çıkarır cıkarır ısıtırım, bir meyve kompostosu vs çantaya koyup bir yere giderken yedirmek için pratik olur diye düşündümBen mama saklama kabı hiç almıyorum geçen A101 de de vardı, gerekli mi o ?
Ay ne güzel haber buBu arada hastanede birminikask2020 ile de tanıstık,çok tatlı biridoktorumdan da bılgı aldım, bugun taburcu oluyor, bebek hıpotonık deılmıs, kılosu da guzel kısa zamanda toparlar dedı doktorum
Biberon kurtucudan ben de almak istiyorum içinde bpa var miKızlar 9da kalkmıştım geri uyuya kalmışım yarım saat önce gittim talan etmişler sadece bunları buldum, kahvaltı yapıp başka bime gideceğim yengeci çok istiyordum
Alisveris yaparken kendimi rahatlatma seklimamann canımız sağolsun bu ekonomide para biriktirsen de bir şeye yaramıyor aldığın kardır
Ben de ayrica magnezyum kullanmiyorum. Kramp fln olmuyor, kan degerimde de normal deger icinde. Ama ocean mummy aliyorum 1 senedir, onun icinde biraz var. Bir de son 2 aydir her gun 1 avuc cig kabak cekirdegi yiyorum.
Oyy gule gule giysin bebis :) bir bebegimiz oldu, guzel haberleri bekliyoruz insallahbirminikask2020 den. okumussundur belki.
Hehe ayni seyleri kullaniyoruzbenim ekstra progestan var sadece serklajdan beri.
Sana dedim kendi canım istedi bugün unutmuştum şimdi oturdum bir kaseyi bitirdim nerdeyse
Bakmak hiç aklıma gelmedi, şimdi baktım kutuda hiç bir şey yazmıyor. Nasıl anlarım?Biberon kurtucudan ben de almak istiyorum içinde bpa var mi
Katalogda yazıyor mu acanaBakmak hiç aklıma gelmedi, şimdi baktım kutuda hiç bir şey yazmıyor. Nasıl anlarım?
napalım ya bizden değerli miAlisveris yaparken kendimi rahatlatma seklimamaan bi daha mi cocugum olcak. Butun heveslerimi alayim
Kesinlikle farklı oluyor hemde ilk baştan beri belki kız erkek farkı belki yaş faktörü bilmiyorum ama çok fark var. Hep belime vurmuştu sancılarHer hamilelik birbirinden farklı oluyor diyorlardı demek ki doğruilk doğumunda sancin sırtında mi geldi karnında mi
Hiç görmedim, kutuda hiç bir bilgi yok çok saçmaKatalogda yazıyor mu acana
Kiz bebek hamileligi daha agir oluyor diyorlar dogru mu acabaKesinlikle farklı oluyor hemde ilk baştan beri belki kız erkek farkı belki yaş faktörü bilmiyorum ama çok fark var. Hep belime vurmuştu sancılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?