2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Senin ikinci bebeğin olacak de mi
Evet ama 1. De hiç magnezyum bile kullanmadım ben böyle kasılmaları da hatırlamıyorum birde öyle rahattım ki ne yatakta dönerken zorlanırdım ne asansör kullandım son haftalar hep normal doğum olsun diye yürüyüş merdiven çıkma falan ama şimdi nerdee daha 30. Hafta ve evde iki iş yapsam nefesim gidiyor sanki makata doğru bi baskı oluyor

Ben de 9 günde limiti bitirdim ve aştım hatta, daha alacaklarım var napim ya bitmiyor bir türlü aldığım gecelikleri pijamaları beğenemedim, iade edilip daha pahalısı alınacak sanırım bir de ordan içeri giricem

amann canımız sağolsun bu ekonomide para biriktirsen de bir şeye yaramıyor aldığın kardır

Her hamilelik birbirinden farklı oluyor diyorlardı demek ki doğru ilk doğumunda sancin sırtında mi geldi karnında mi

Ben mama saklama kabı hiç almıyorum geçen A101 de de vardı, gerekli mi o ?
Ebebektrn de aldım, ek gıdaya gecince mamaları kendim yapmayı düşünüyorum. Hazırlayıp koyarım çıkarır cıkarır ısıtırım, bir meyve kompostosu vs çantaya koyup bir yere giderken yedirmek için pratik olur diye düşündüm

Bu arada hastanede birminikask2020 ile de tanıstık,çok tatlı biri doktorumdan da bılgı aldım, bugun taburcu oluyor, bebek hıpotonık deılmıs, kılosu da guzel kısa zamanda toparlar dedı doktorum
Ay ne güzel haber bu okuyunca ağladım sevinçten. Sanki bi yakınımın bebeği çıkmış gibi. İnşallah evinizde sağlıklı mutlu olursunuz birminikask2020

Kızlar 9da kalkmıştım geri uyuya kalmışım yarım saat önce gittim talan etmişler sadece bunları buldum, kahvaltı yapıp başka bime gideceğim yengeci çok istiyordum
Biberon kurtucudan ben de almak istiyorum içinde bpa var mi

Aaa bir tık rahatladım, artık doktoruma gıcık olmaya başlamıştım çünkü

Sana dedim kendi canım istedi bugün unutmuştum şimdi oturdum bir kaseyi bitirdim nerdeyse

Ahshajsha afiyet olsun kuzum canımız hep böyle sağlıklı şeyler çeksin inşallah aminnnnnn

Her hamilelik birbirinden farklı oluyor diyorlardı demek ki doğru ilk doğumunda sancin sırtında mi geldi karnında mi
Kesinlikle farklı oluyor hemde ilk baştan beri belki kız erkek farkı belki yaş faktörü bilmiyorum ama çok fark var. Hep belime vurmuştu sancılar

Sohrab canım çok sağol ya birminikask2020 aşırı aşırı sevindim çok şükür rabbim korktuğun ile karşılaştırmadı şimdi minik prensesin kilo alıp hızlıca evine geldiği günleri görmeyi bekliyoru
S Seray94 canım sanada çok sevindim bende yarınki nstde sancı çıkarsa yatırırmı yine diye korkuyordum ama demekki yatırmaz benide. İçim rahat gidebilirim artık muayeneye seni biraz kullanmış gibi oldum ama affet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…