- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.321
Valla bende mutlu oldum yanlız değilmişimTek kilo alan ben değilim diye mutlu oldum ya :)
11 kg da bende. 4 kg sigara bırakma hediyesi oldu ilk ay. Son 4 hafta bebek küçük ye dedi yedim sonra da çok yemişsin ama karbonhidrat yemişsin yeme dedi. Dengem şaştı :/
Yani dışarı çıkarken lazım oluyo bana a101 e geldiği zaman kesin al çok lazım demişlerdi bulamadım bulursam alırımBen mama saklama kabı hiç almıyorum geçen A101 de de vardı, gerekli mi o ?
Ay şükürler olsun çok sevindim vallaBu arada hastanede birminikask2020 ile de tanıstık,çok tatlı biridoktorumdan da bılgı aldım, bugun taburcu oluyor, bebek hıpotonık deılmıs, kılosu da guzel kısa zamanda toparlar dedı doktorum
Hepsiburada da buldum aynı markayı satıcıya sordumHiç görmedim, kutuda hiç bir bilgi yok çok saçma
Canım geçmiş olsun inşallah durdurabilirler serum falan yaptılar mıKızlar henüz bitmedi ama nst de üç kere 40 ın üzerine çıktı sancı yan yatıyorum bide düşünün yani
A 101 e camdan minik reçel kapları gelmişti onlar da olur mu acaba çok güzellerdiYani dışarı çıkarken lazım oluyo bana a101 e geldiği zaman kesin al çok lazım demişlerdi bulamadım bulursam alırım
benim drum başta erkek dedi, annem dr erkek demesine rağmen kız bu diyordu ben de cahil cahil konuşma diyordum mavi ip alacaktım aldırmamıştı ve gerçekten kız çıktıKiz bebek hamileligi daha agir oluyor diyorlar dogru mu acaba
Bana uyuyor bu tez çünkü bu bebeğim kız ve daha zorlu geçiyor hamileliğim birazda suyumun fazla olmasına bağlıyorum ben sanki onun verdiği karnımdaki gerginlik beni en zorlayan durumKiz bebek hamileligi daha agir oluyor diyorlar dogru mu acaba
Sen sormadan hiç aklıma gelmedi benim vallahHepsiburada da buldum aynı markayı satıcıya sordum
Cam daha iyi zaten yaa küçük olması gerekiyor bide akıtma yapıp yapmamasına dikkat et. Plastik değilde silikon kapaklar daha iyi plastik kapaklarda kırılma oluyoA 101 e camdan minik reçel kapları gelmişti onlar da olur mu acaba çok güzellerdi
Annem 2. Çocuğun cinsiyetini bilirsin demişti bana ilk çocukla arasında fark yoksa aynı fark varsa farklıdir şeklinde seni sağda iki oğlumu solda taşıdım diyor sende de öyle bir şey var mıKesinlikle farklı oluyor hemde ilk baştan beri belki kız erkek farkı belki yaş faktörü bilmiyorum ama çok fark var. Hep belime vurmuştu sancılar
Öğrenince yazarım sana daSen sormadan hiç aklıma gelmedi benim vallah
Onun kapağı metaldi olmadı gidip ondan alayımCam daha iyi zaten yaa küçük olması gerekiyor bide akıtma yapıp yapmamasına dikkat et. Plastik değilde silikon kapaklar daha iyi plastik kapaklarda kırılma oluyo
Oglumda minik cam kavanozlar kullanmistim. Disari cikarken sicak sicak hazirliyordum mamayi vakumlanmis oluyordu. Ama bu tarz mama kaplarindan gecen gun buyuk ogluma aldim, beslenmesine kuruyemis koymak rahat oluyorCam daha iyi zaten yaa küçük olması gerekiyor bide akıtma yapıp yapmamasına dikkat et. Plastik değilde silikon kapaklar daha iyi plastik kapaklarda kırılma oluyo
Sağ sol değilde ben bulantı ve kusmalardan demiştim bunun cinsiyeti kız galiba diye çünkü 16 hafta hep kustum ilk hamilelikte 1 kere bile bulantı yaşamamıştımAnnem 2. Çocuğun cinsiyetini bilirsin demişti bana ilk çocukla arasında fark yoksa aynı fark varsa farklıdir şeklinde seni sağda iki oğlumu solda taşıdım diyor sende de öyle bir şey var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?