2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Siz bimden aldıklarınızı atınca dayanamadım görümcemi yolladım bime oğluşlarıma pembe askılık aldım ama napayım ucuzdu o kalmış sadece 2 tane çıngırak aldık bide biberon kurutucu

Eklentiler

• 83406424-46d1-4fb8-8115-3ab04a20072a.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 73
  • 94b10946-a7cf-4ff3-8610-f6bc948655d5.webp
    32 KB · Görüntüleme: 71
Valla bende mutlu oldum yanlız değilmişim ye dediniz bende yedim deseydin, yiyorsak hakkını vermek lazım bu arada bence en lezzetli şeyler karbonhidrat laşdjsmsşdod

Bu arada hastanede birminikask2020 ile de tanıstık,çok tatlı biri doktorumdan da bılgı aldım, bugun taburcu oluyor, bebek hıpotonık deılmıs, kılosu da guzel kısa zamanda toparlar dedı doktorum
Ay şükürler olsun çok sevindim valla göbek olmasa göbek atacam ama kasılmalardan anca kendime kahvaltı hazırlamaya kalkabiliyorum ama şöyle burdan atayım göbegimi

Yani dışarı çıkarken lazım oluyo bana a101 e geldiği zaman kesin al çok lazım demişlerdi bulamadım bulursam alırım
A 101 e camdan minik reçel kapları gelmişti onlar da olur mu acaba çok güzellerdi

Kiz bebek hamileligi daha agir oluyor diyorlar dogru mu acaba
benim drum başta erkek dedi, annem dr erkek demesine rağmen kız bu diyordu ben de cahil cahil konuşma diyordum mavi ip alacaktım aldırmamıştı ve gerçekten kız çıktı bana hamileliğiyle aynı geçiriyormuşum kız yükü tuz yükü çok ağır kız hamileliği diyor

A 101 e camdan minik reçel kapları gelmişti onlar da olur mu acaba çok güzellerdi
Cam daha iyi zaten yaa küçük olması gerekiyor bide akıtma yapıp yapmamasına dikkat et. Plastik değilde silikon kapaklar daha iyi plastik kapaklarda kırılma oluyo

Kesinlikle farklı oluyor hemde ilk baştan beri belki kız erkek farkı belki yaş faktörü bilmiyorum ama çok fark var. Hep belime vurmuştu sancılar
Annem 2. Çocuğun cinsiyetini bilirsin demişti bana ilk çocukla arasında fark yoksa aynı fark varsa farklıdir şeklinde seni sağda iki oğlumu solda taşıdım diyor sende de öyle bir şey var mı

Cam daha iyi zaten yaa küçük olması gerekiyor bide akıtma yapıp yapmamasına dikkat et. Plastik değilde silikon kapaklar daha iyi plastik kapaklarda kırılma oluyo
Onun kapağı metaldi olmadı gidip ondan alayım kapak şekilleri çok güzeldi

Oglumda minik cam kavanozlar kullanmistim. Disari cikarken sicak sicak hazirliyordum mamayi vakumlanmis oluyordu. Ama bu tarz mama kaplarindan gecen gun buyuk ogluma aldim, beslenmesine kuruyemis koymak rahat oluyor

İkinci veya üçüncü bebeği olacak olanlar bebeğe alışveriş yapınca ilk çocuğunuzun tepkileri ne oluyor ben bu konuda çok hassasım aman onu incitirim iç dünyasında farklı düşünceler olur diye çok korkuyorum bebeğe bisey aldıysak hemen onada biseyler sipariş veriyorum bilmiyorum dogru mu yapıyorum ama. Birde sona yaklaştıkça en büyük korkum dengeyi ya sağlayamazsak oğluma ya eksiklik yaparsam diye hep tedirginim.1 diş gebelik 3 düşükten sonra 4 yıl hasret sonunda gelmiş oğlum o yüzden çok üstüne düşerek büyüttük insallah bebeğin gelişi oğluma zarar vermez

Annem 2. Çocuğun cinsiyetini bilirsin demişti bana ilk çocukla arasında fark yoksa aynı fark varsa farklıdir şeklinde seni sağda iki oğlumu solda taşıdım diyor sende de öyle bir şey var mı
Sağ sol değilde ben bulantı ve kusmalardan demiştim bunun cinsiyeti kız galiba diye çünkü 16 hafta hep kustum ilk hamilelikte 1 kere bile bulantı yaşamamıştım

Yahu toplum baskısı denen şey
Gaza geldim
Gittim aldım oturağı sabah sabah 8 bim gezdirdiniz bana arabayla yaktığım benzin ne oldu kim bilir ✌tee kaç km ötedeki bime gitmişim
Evin dibindeki bim'de bulup geri bıraktım sonra bim bim gezip buldum✌

Ben de hastanenın oradakı bıme gıttım, içerisi yaşlı teyze amcalarla doluydu, epey bısey aldım 784 tuttu, kızlar bütün ürünler katalogdandır de mı ya hıc dusunmeden aldım, oturak ve hısırtılı kıtap ıstıyordum onları alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…