- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.801
Sırayla doğumlar başladı gidiyor hadi inşallah hayırlısı olur hepimiz için güya Aralıkta doğum olacaktıSeni severim kadın
Elle muayenede sancım vardı evet Ebeye söyledi yanlış nst diye bayada takip etti geldi geldi gitti sancı
Pazartesi büyük ihtimal gün verecek bana ya
Aman olmasın noluuur
Yok yavrum muayeneden sonra 10 gün kontrol süresi var ücret hiç vermiyorsun sadece nst ödeniyor
Emin ol büyük bile gelecekler
Allahım yar ve yardımcın olsun
Kendiliğinden olacak herşey bu kadar stres yapma kendine
Doktorlar hep elle sağma üzerine gitmişler niyeyse bence çok önemli değil de ne bilim öğrenelim lazım olur belki2,5 sene emzirdim canım, hiç elle sağmayı beceremedim.
AhahahhZ Zecmel bizim keçiler vardı ben evlenmeden önce annemlerdeyken keçiler doğum yapardı yani o kadar kolay doğum olurdu ki onlara yardımcı olurdum emzirmeye çalışıyorlardı hemen tabi yavrusu küçük hemen ayağa kalkamıyor yardımcı olurduk bu konuda hayvanlar bile bu şekilde yapıyorsa hani öğrenilmeden o an refleks olarak biz niye yapmayalım tabi sağmayi sevmiyorlardi gün döndü devran bana geldişimdi keçileri daha iyi anlıyorum
Ya evet o biraz riskliİspanyaya başvuracağız bizim minik için mecbur. Aslında Almanya dan bizim vizelerimiz oğluma ve eşime 3er yıl çıkmıştı bana 2 yıl. Sanki başvursak verir yine ama almanya vizesiyle ispanyaya giriş yapmaya korkuyoruz.
Ben şu aşağıdakileri dönüşümlü olarak kullanıyorum, bayağı memnunum -badger belly butter ve loccitane skin oilBu arada bu hipp çatlak kremini kim kullanıyordu da önerdi hatırlamıyorum ama bu bildiğin Arko krem gibi kokusu da yapısı da
En mantıklısı. Benim de mutlaka bir tane almam lazım işte, dışarda vs sağabileyim. Canım ben de minnet etmemek için amerikaya giden arkadaşımdan kendisi sorduğu için sadece çok yer kaplamicak ufak şeyler istedim, onları da kendim amazondan sipariş verip kargolattım mağazalarda aramasın diye. Bir tane bebek kamerası, bir tane de hatch adında gece lambası/beyaz gürültü/ saat olan bir alet. Bunlarda Türkiye’de yoktu zaten. Bence nazın geçen biri giderse adresi de belliyse al önceden kargolat :)İlk basta bnde hastane tipi kiralicam. Aslinda spectra s2 getirtmek istiyorum ama kimseye minnet etmemek icin istemiyorum.
Spectra almazsam pembe olanindan mi alsam yedek dursun diorum. Kafamda deli sorular…
Ben marks&spencerdan almıştım 2’li tanesi 350-tl ye geliyordu. Ona da bakılabilir.Ya şu bildirimler için tepeye çıkma işine sinir oldum ne saçma bişikızlar kom sütyen alacaksanız en indirimlisi bu kuponla 370e geliyo daha da uygunu yok maalesef kargo dağıtımda gelsin iyiyse haber ederim.
Hayalıcgıyım Kom Mamma Emzirme Sütyeni Fiyatları ve Özellikleri
Hayalıcgıyım Kom Mamma Emzirme Sütyeni en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Sutumuz bol olsun sağariz zaten belli süre sonra göğüs yumusuyor bebek emdikçe o zaman daha kolay olur ilk başta zor olurDoktorlar hep elle sağma üzerine gitmişler niyeyse bence çok önemli değil de ne bilim öğrenelim lazım olur belki
Ahahahhdoğamızda var aslında gerçekten
Ay amiiinn inşallahSutumuz bol olsun sağariz zaten belli süre sonra göğüs yumusuyor bebek emdikçe o zaman daha kolay olur ilk başta zor olur
Kul kurar kader gülermişSırayla doğumlar başladı gidiyor hadi inşallah hayırlısı olur hepimiz için güya Aralıkta doğum olacaktı
C kap varmı?Ya evet o biraz riskliumarım çıkar sıkıntısız, pozitif mesajları evrene gönderelim
Ben şu aşağıdakileri dönüşümlü olarak kullanıyorum, bayağı memnunum -badger belly butter ve loccitane skin oil
Eki Görüntüle 3329655
En mantıklısı. Benim de mutlaka bir tane almam lazım işte, dışarda vs sağabileyim. Canım ben de minnet etmemek için amerikaya giden arkadaşımdan kendisi sorduğu için sadece çok yer kaplamicak ufak şeyler istedim, onları da kendim amazondan sipariş verip kargolattım mağazalarda aramasın diye. Bir tane bebek kamerası, bir tane de hatch adında gece lambası/beyaz gürültü/ saat olan bir alet. Bunlarda Türkiye’de yoktu zaten. Bence nazın geçen biri giderse adresi de belliyse al önceden kargolat :)
Ben marks&spencerdan almıştım 2’li tanesi 350-tl ye geliyordu. Ona da bakılabilir.
Ya evet o biraz riskliumarım çıkar sıkıntısız, pozitif mesajları evrene gönderelim
Ben şu aşağıdakileri dönüşümlü olarak kullanıyorum, bayağı memnunum -badger belly butter ve loccitane skin oil
Eki Görüntüle 3329655
En mantıklısı. Benim de mutlaka bir tane almam lazım işte, dışarda vs sağabileyim. Canım ben de minnet etmemek için amerikaya giden arkadaşımdan kendisi sorduğu için sadece çok yer kaplamicak ufak şeyler istedim, onları da kendim amazondan sipariş verip kargolattım mağazalarda aramasın diye. Bir tane bebek kamerası, bir tane de hatch adında gece lambası/beyaz gürültü/ saat olan bir alet. Bunlarda Türkiye’de yoktu zaten. Bence nazın geçen biri giderse adresi de belliyse al önceden kargolat :)
Ben marks&spencerdan almıştım 2’li tanesi 350-tl ye geliyordu. Ona da bakılabilir.
Kaderde ne varsa gerçekten o geliyor insanın başına hayırlısı olsun hepimiz içinKul kurar kader gülermiş
Senin birden oldu dimi başta yoktu sanki sıkıntı böyleKul kurar kader gülermiş
AMin canım amiiinnnKaderde ne varsa gerçekten o geliyor insanın başına hayırlısı olsun hepimiz için
İlk doğduğunda o ilk sütü anne memesinden emmesi bağışıklığı için daha iyiKızlar ben birsey duydum 37. Haftadan sonra sutlerini sagmaya başlıyorlarmis hem bebek Doğduğunda sütün gogsunde hazır gelmis oluyormus hemde yedekte sütun oluyormus bana mantıklı geldi siz ne diyorsunuz
30 unda riskli gruba giriş yaptımSenin birden oldu dimi başta yoktu sanki sıkıntı böyle
Domates en azından uygun onu yeseydinKız iyi ki şekerin yok. Biz sahile geldik, kız kumlarla oynamak istedi. Eşim diyor ki muz yer misin, kağıt helva yer misin, ekmek domates sandviç yer misin, elma yer misinyav diyorum içinde şeker olmayan bir tek şey getirmedin mi? Kahve getirmiş Allah razı olsun. Onu da acıkınca iççem
Dün burnuma kestane kokusuyla geldi, çok özledim. Doğurayım her gün pasta dondurma yiycemyaza kadar da zayıflamsm gerekiyor. Nasıl olcaksa o iş
Mulineks almış mulineks iyidir yani.Alisincaya kdr airfryer pismanliktir alistiktan sonra allahim beden bunca yil bunsuz yasadimdir. Tecrubeyle sabitannemde de aynisi oldu. Aklinin bi kosesinde olsun
O dedigin seyler cok kanserojen die biliorum ben
A ozmn haber et banada
Yaa ablam teknoloji düşmanı ya robot al dedim aldı iki sene sonra bıraktı kullanmayı dysona geçti.sudem34 airfry benim de eşim çok almak istedi ben aldırmadım. Şimdi vazgeçemiyorum. Çocuk sık sık patates kızartması istiyor. Bir kaşık yağla içim rahat yediriyorum. Köfteyi hatta pirzolayı bile yağdan daha lezzetli yapıyor bence. Ocak silmemek de cabası. Ve suya tutunca hemen akıyor kiri. Balık, kek denemedim.
Benim araştırdığımda 450 lerde idi.O yüzden kargo gelince orijinal mi değil mi haber vercem elimdekiyle kıyaslayıp. Teşekkürler bu arada
dağıtımda hala yaa adam bana getirmeyi unuttu da kendi takdı zaar hala getirmedi
Bingo büyük yeşil ve pembe iyi diyolar beyazlar için sanırımBen Siveno aldım canım bebek için . Kendimizde perwol omo karışık kullanıyoruz
Boykot için soruyor kızBebek için mi? Aile için mi?
Dikkat et balım.Canlar okuyamadım henüz cevaplarınızı Eve yeni geldim tansiyonlarım yerlerde yemek yiyeyim kendime geleyim geliyorum
Bebek iyi fakat sancılarım var nst yanlış çıkmış diyorum ki sancım var nst de yok hissediyorum doktorum geldi sonra takip etti kesinleşti nidicarda tekrar başlıyorum günde dört tane olarak
Pazartesi tekrar gideceğim yüksek ihtimal önümüzdeki hafta Doğum planlanacak 35 i doldurmaya çalışacağız
Baksana ya fermuar komple çıkmıyor ise neden var kafamda deli sorularFermuar var ama o alt kısmının fermuarlı. Çıkıyorsa üzülürüm heıpıslak duruyor zaten kurumaz da bu şimdi
Perwol Alman menşe galibaBen de omo kullanıyorum ama istemiyorum kullanmak. Perwolü siyahlara kullanıyorum arada. Ama onun menşeini de bilmiyorum
Ayy bende 1 puan veren yorum pkuyup genelde ürün almaktan cayan tipimYa bunu alanlar nasıl kullandı cidden ? Bu arada yorumlara bakmak yeni aklıma geldikokuyo cidden pis yıkanmadan da nasıl kullanılacak ki
Orjinal ise gözün aydın
Bingo yeşil ve pembe iyi diyor evimdekitemizlik teki kadın sanırım beyazlara kullanıyor renklilere de perwol dü galibaHangisini alalımben siyahlar da siyah yumos renklilerde renkli yumos kullanıyorum sıvı beyazlara da Ariel ile çamaşır sodası karistiriyorum ben bunlar yerine ne kullanabilirim
Çoğumuzun galiba 30dan sonra başladı risk durumu benim de öyle hiçbir şey yoktu herşey iyiydi bir anda oluyor30 unda riskli gruba giriş yaptım
Daha önce başlamıştı kasılmalar ama düzenli değildi düzenli olmaya başlayınca koşturdum hastaneye
Beden aralığı bayağı geniş, hem de deneyip alabiliyorsun. Baktım m&sdan L beden almışım, pentiden 90c almışım öyle karşılaştırma yapabilirsin canım.C kap varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?