2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Sırayla doğumlar başladı gidiyor hadi inşallah hayırlısı olur hepimiz için güya Aralıkta doğum olacaktı

2,5 sene emzirdim canım, hiç elle sağmayı beceremedim.
Doktorlar hep elle sağma üzerine gitmişler niyeyse bence çok önemli değil de ne bilim öğrenelim lazım olur belki
Ahahahh doğamızda var aslında gerçekten

Ya evet o biraz riskli umarım çıkar sıkıntısız, pozitif mesajları evrene gönderelim
Bu arada bu hipp çatlak kremini kim kullanıyordu da önerdi hatırlamıyorum ama bu bildiğin Arko krem gibi kokusu da yapısı da
Ben şu aşağıdakileri dönüşümlü olarak kullanıyorum, bayağı memnunum -badger belly butter ve loccitane skin oil

İlk basta bnde hastane tipi kiralicam. Aslinda spectra s2 getirtmek istiyorum ama kimseye minnet etmemek icin istemiyorum.
Spectra almazsam pembe olanindan mi alsam yedek dursun diorum. Kafamda deli sorular…
En mantıklısı. Benim de mutlaka bir tane almam lazım işte, dışarda vs sağabileyim. Canım ben de minnet etmemek için amerikaya giden arkadaşımdan kendisi sorduğu için sadece çok yer kaplamicak ufak şeyler istedim, onları da kendim amazondan sipariş verip kargolattım mağazalarda aramasın diye. Bir tane bebek kamerası, bir tane de hatch adında gece lambası/beyaz gürültü/ saat olan bir alet. Bunlarda Türkiye’de yoktu zaten. Bence nazın geçen biri giderse adresi de belliyse al önceden kargolat :)
Ben marks&spencerdan almıştım 2’li tanesi 350-tl ye geliyordu. Ona da bakılabilir.

Doktorlar hep elle sağma üzerine gitmişler niyeyse bence çok önemli değil de ne bilim öğrenelim lazım olur belki

Ahahahh doğamızda var aslında gerçekten
Sutumuz bol olsun sağariz zaten belli süre sonra göğüs yumusuyor bebek emdikçe o zaman daha kolay olur ilk başta zor olur

Kızlar bu arada bilginize belki bilmeyen vardır lohusa olunca soğuk çok soğuk buzlu su içmeyin normal oda ısısında olan suyu için hani belki içim yandı diye içmek isterseniz. Annem unutup içmiş 40 gün boyunca çok kötü oldum hep apse geldi dedi

C kap varmı?

Canım hatch rest 2 mi aldın? Denedin mi memnun musun? Türkiye’de var ama fiyatı yüksek memnun kalan birini bulsam alcam

Kızlar ben birsey duydum 37. Haftadan sonra sutlerini sagmaya başlıyorlarmis hem bebek Doğduğunda sütün gogsunde hazır gelmis oluyormus hemde yedekte sütun oluyormus bana mantıklı geldi siz ne diyorsunuz
İlk doğduğunda o ilk sütü anne memesinden emmesi bağışıklığı için daha iyi

Domates en azından uygun onu yeseydin
Alisincaya kdr airfryer pismanliktir alistiktan sonra allahim beden bunca yil bunsuz yasadimdir. Tecrubeyle sabitannemde de aynisi oldu. Aklinin bi kosesinde olsun
O dedigin seyler cok kanserojen die biliorum ben

A ozmn haber et banada
Mulineks almış mulineks iyidir yani.
Çok yerler yağdan kızaran gibi değil dedi bugün tekrar sordum. Fırına sürmek daha pratik bize yetmiyor tek air fry da pişen dedi.
Aldı geri sattı
Yaa ablam teknoloji düşmanı ya robot al dedim aldı iki sene sonra bıraktı kullanmayı dysona geçti.
O yüzden kargo gelince orijinal mi değil mi haber vercem elimdekiyle kıyaslayıp. Teşekkürler bu arada

dağıtımda hala yaa adam bana getirmeyi unuttu da kendi takdı zaar hala getirmedi
Benim araştırdığımda 450 lerde idi.
Bakayım istersen sahte olduğunu düşündüğüm yere.
Ben Siveno aldım canım bebek için . Kendimizde perwol omo karışık kullanıyoruz
Bingo büyük yeşil ve pembe iyi diyolar beyazlar için sanırım
Bebek için mi? Aile için mi?
Boykot için soruyor kız
Dikkat et balım.
Nidicartı bırakmış mıydın?
Hiç sancı kesici içmiyor muydun?
Fermuar var ama o alt kısmının fermuarlı. Çıkıyorsa üzülürüm he ıpıslak duruyor zaten kurumaz da bu şimdi
Baksana ya fermuar komple çıkmıyor ise neden var kafamda deli sorular
Ben de omo kullanıyorum ama istemiyorum kullanmak. Perwolü siyahlara kullanıyorum arada. Ama onun menşeini de bilmiyorum
Perwol Alman menşe galiba
Ya bunu alanlar nasıl kullandı cidden ? Bu arada yorumlara bakmak yeni aklıma geldi kokuyo cidden pis yıkanmadan da nasıl kullanılacak ki
Ayy bende 1 puan veren yorum pkuyup genelde ürün almaktan cayan tipim kendini feda ettin resmen
@d_g_g sudem34 kızlar geldi kargo elimdekiyle de kıyasladım orijinal. Sadece beyaz istedim siyah geldi. Şuan başka bu fiyata bulamayız bence 370 çok iyi kom için Kendi mağazasında 620 olmuş
Orjinal ise gözün aydın
Hangisini alalım ben siyahlar da siyah yumos renklilerde renkli yumos kullanıyorum sıvı beyazlara da Ariel ile çamaşır sodası karistiriyorum ben bunlar yerine ne kullanabilirim
Bingo yeşil ve pembe iyi diyor evimdekitemizlik teki kadın sanırım beyazlara kullanıyor renklilere de perwol dü galiba
O kadın da boykot yapıyorum diyor dikkatimi çekerse söylerim.
Benim evde deterjanlar var biraz.
Peros da yerli imiş. O da baya indirimde 10 kilosu 179 lira şokta.Kalitesini hiç bilmiyorum.

Benim bir arkadaş yeşil anne mi ne onu kullanıyor organik diye. Green mom mu işte söylüyor da unutuyorum.

30 unda riskli gruba giriş yaptım
Daha önce başlamıştı kasılmalar ama düzenli değildi düzenli olmaya başlayınca koşturdum hastaneye
Çoğumuzun galiba 30dan sonra başladı risk durumu benim de öyle hiçbir şey yoktu herşey iyiydi bir anda oluyor

Anne adayları aranızda göbeği ürtiker döken oldu mu sadece karnımda döküntüler oldu baska vücudumun hicbir yerinde yok ama deli gibi kaşınıyor uyku denilen birsey sadece hayal oldu 35. Haftama yeni girdim doktorumda kasik agrim yoksa bebegin hareketleride normalse bir sorun olmaz ılık su tut dedi ama ılık su ile geçecek gibi değil alternatif kaşıntıyi azaltacak çözüm yolu bileniniz var mı? Badem yağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum cok da etkili olduklari soylenemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…