- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.821
Kızlar ben birsey duydum 37. Haftadan sonra sutlerini sagmaya başlıyorlarmis hem bebek Doğduğunda sütün gogsunde hazır gelmis oluyormus hemde yedekte sütun oluyormus bana mantıklı geldi siz ne diyorsunuz
Yavrum endol fitil zehirleyince beni tüm ilaçları kesti doktorum zaten endol sayesinde bugüne kadar sancısızdım bugün başladık nidicard a ama oda kesmiyor biliyor Musun dün gece 10 gibi içmiştim hiç faydasınız görmedim bakalım dört tane içince geçecek mi daha önce de dört içiyordum içtikten iki saat sonra yine kasılıyordum Artık yatarken bile olmaya başladı yürümekle ilgisi kalmadıDikkat et balım.
Nidicartı bırakmış mıydın?
Hiç sancı kesici içmiyor muydun?
evet 30 ü devirene birşeyler oldu şaka gibiÇoğumuzun galiba 30dan sonra başladı risk durumu benim de öyle hiçbir şey yoktu herşey iyiydi bir anda oluyor
ivitCanım hatch rest 2 mi aldın? Denedin mi memnun musun? Türkiye’de var ama fiyatı yüksek memnun kalan birini bulsam alcam
Surekli nemli tutman lazim. Urtiker bende hamilelik oncesinde vardi. Nemlendiriciler bi yere kadar etkili oluyor. Benim kronik urtikerimi geciren sey probiyotik kullanmak oldu. Geri geleck korkumdan surekli probiyotik kullaniuorum gecti cok sukurAnne adayları aranızda göbeği ürtiker döken oldu mu sadece karnımda döküntüler oldu baska vücudumun hicbir yerinde yok ama deli gibi kaşınıyor uyku denilen birsey sadece hayal oldu 35. Haftama yeni girdim doktorumda kasik agrim yoksa bebegin hareketleride normalse bir sorun olmaz ılık su tut dedi ama ılık su ile geçecek gibi değil alternatif kaşıntıyi azaltacak çözüm yolu bileniniz var mı? Badem yağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum cok da etkili olduklari soylenemez
Bende aynı moddayım bugün çok sinirimi bozduben bugün kocamı camdan atmadıysam herhalde kolay kolay atmam. bir oda yerleştirdik, duvar çıtası yaptık beni delirtti. ilk kez böyle bir iş yaptığına şahit oldum yapamıyormuş onu anladım
iddia ediyorum benimkiyle bugün biri yarışamazdı, öyle bir silikon çekmiş ki görünce oturdum ağladımBende aynı moddayım bugün çok sinirimi bozdu
Ayy başkasının evinde kendi düzenini arayanlar dan seninki de desene. Benimki de aynı maşa, kepçe, tahta kaşık, yer silme kovası vs ayarladı kendine göre her şeyiMühendisinoğlu boronu öneriyordu. Ben uzun süre kullandım. Hem bebeğe hem kendimize. Sonra cici kv gelip eşime marketten çeşit çeşit omolar yumuşatıcılar aldırmıştı ☺içeriği temizdi boronun. Hala öyle mi bilmiyorum. Ve türk malı.
Mom’s green de alabilirsin ama pahalı sanki.
Aklımda olsun balım. Benim influenzer ablamsudem34
Canım ben gebeliğimde farkında olmadan almıştım
Mutfak dolaplarımda artık kızartma kokusu ve yağ lekelerine v.s veda ettik . Sulu yemek için ocak , kek börek tarzı olanlar için fırın
Sucuk köfte patates et biber aklına ne gelirde aitfry kullanıyoruz . Eşim robot süpürgeden sonra eve aldığımız en mantıklı ve gerekli ürün diyor .
1 kaşık yağ ile yapıyoruz 7-8 aydır yemekleri hem sağlıklı hemde uzun vadede çok tasarruflu
Bu Arada ilk aylarda ben somon tarzı balık yapmıştım ama folyoya sarıp pişirmiştim güzel olmuştu . Balık ve et kokusu kolay kolay dışarı yayılmıyor büyük rahatlık
Ben 3-4 ay elden ayaktan düşüp çok kötü hasta olunca eşim tüm yiyecekleri akşam eve gelip air de kendi yaptı . Erkekler bile 2 güne alışıp kullanıyor
Home life mi seninki de?Ben aldım önerende bendim hatta ikinci bi set daha aldım hiç koku yoktu güzelce silip kullandım acaba farklı satıcıların ki mi kokuyordu.içinde karton gibi birsey var yıkanmayacağı zaten anlaşılıyor ordan
Oğlumda 33 de başlamıştı sancı iki günde bir hastanede suyuna baktı doktor. 36+5 e kadar dayandı ancak.30 unda riskli gruba giriş yaptım
Daha önce başlamıştı kasılmalar ama düzenli değildi düzenli olmaya başlayınca koşturdum hastaneye
Saat kur balım. Saatini geçirme. Düzenli kullanınca düzelir.Yavrum endol fitil zehirleyince beni tüm ilaçları kesti doktorum zaten endol sayesinde bugüne kadar sancısızdım bugün başladık nidicard a ama oda kesmiyor biliyor Musun dün gece 10 gibi içmiştim hiç faydasınız görmedim bakalım dört tane içince geçecek mi daha önce de dört içiyordum içtikten iki saat sonra yine kasılıyordum Artık yatarken bile olmaya başladı yürümekle ilgisi kalmadı
evet 30 ü devirene birşeyler oldu şaka gibi
Ayy benim kide pek becerikliiddia ediyorum benimkiyle bugün biri yarışamazdı, öyle bir silikon çekmiş ki görünce oturdum ağladım
Benim elimden gelir onda yok bu hüneriddia ediyorum benimkiyle bugün biri yarışamazdı, öyle bir silikon çekmiş ki görünce oturdum ağladım
Ben dermatoloğa gitmiştim la Roche posay lipikar baume verdi . Bana iyi gelmişti o zamanAnne adayları aranızda göbeği ürtiker döken oldu mu sadece karnımda döküntüler oldu baska vücudumun hicbir yerinde yok ama deli gibi kaşınıyor uyku denilen birsey sadece hayal oldu 35. Haftama yeni girdim doktorumda kasik agrim yoksa bebegin hareketleride normalse bir sorun olmaz ılık su tut dedi ama ılık su ile geçecek gibi değil alternatif kaşıntıyi azaltacak çözüm yolu bileniniz var mı? Badem yağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum cok da etkili olduklari soylenemez
ATV izliyorum ŞuanOfff geçmiş zor bitti.
Az tv izleyin, dizi izleyin. Misafir ağırlayın telefonda filan konuşun yasonra yetişmek ölüm
kız bilsem elini sürdürmezdimBenim elimden gelir onda yok bu hünerAman o yapınca gönlü olsun diye yalandan övmek zorunda kalmamak ıcın zorda kalmadan tadılat ısı istemiyorum zorda kalıncada yamuk yumukta olsa razı oluyorum
maşallah subhanallahAyy benim kide pek becerikliokul için fiyonk miyonk hasır ipten bişey yapılacaksa bile o yapar benden bile güzel yapiyor. Benimki berbat olur
Evet benimde aklıma geldi o. O ilk sütü sagip ayrı bir şekilde kaldırsak karışmasa yani olmaz mı kasik biberonla verirdik doğunca ilk dogdugunda hiç süt olmamasindan daha iyi değil mi yaİlk doğduğunda o ilk sütü anne memesinden emmesi bağışıklığı için daha iyi
Aman video hastanelerde koşturmayın şimdi ellemesin Onudamaşallah subhanallahasılacak bir avize kaldı ona el atmadı allahtan herhalde denese cereyana kapılırdı k
az daha zorlasa birimiz hastanelik olurdukAman video hastanelerde koşturmayın şimdi ellemesin Onuda
Hiç ilgin alanına girmemiş demek ki herkesin elinden her iş gelmez yapacak birşey yok canımaz daha zorlasa birimiz hastanelik olurdukadam çağırdı 5 dkda hem tavana dübel attı hem aynayı taktı sağolsun bizimki de o yaparken telefona bakıyor hayır dalga geçince de kızıyor alınıyor
neyse her güzelin bir kusuru varmış napalım idare edicezHiç ilgin alanına girmemiş demek ki herkesin elinden her iş gelmez yapacak birşey yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?