2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar ben birsey duydum 37. Haftadan sonra sutlerini sagmaya başlıyorlarmis hem bebek Doğduğunda sütün gogsunde hazır gelmis oluyormus hemde yedekte sütun oluyormus bana mantıklı geldi siz ne diyorsunuz

Makine falan ile sağmak değil de elle kısa süreli kolostrum sağımı yapıldığına ben de şahit oldum ama ben cesaret edemem sanırım ilk doğum için

Dikkat et balım.
Nidicartı bırakmış mıydın?
Hiç sancı kesici içmiyor muydun?
Yavrum endol fitil zehirleyince beni tüm ilaçları kesti doktorum zaten endol sayesinde bugüne kadar sancısızdım bugün başladık nidicard a ama oda kesmiyor biliyor Musun dün gece 10 gibi içmiştim hiç faydasınız görmedim bakalım dört tane içince geçecek mi daha önce de dört içiyordum içtikten iki saat sonra yine kasılıyordum Artık yatarken bile olmaya başladı yürümekle ilgisi kalmadı
Çoğumuzun galiba 30dan sonra başladı risk durumu benim de öyle hiçbir şey yoktu herşey iyiydi bir anda oluyor
evet 30 ü devirene birşeyler oldu şaka gibi

Canım hatch rest 2 mi aldın? Denedin mi memnun musun? Türkiye’de var ama fiyatı yüksek memnun kalan birini bulsam alcam
ivit amacımız bebikin başında sürekli telefon durmasın, beyaz gürültü, ninni çalsın hem de gece lambası olsundu. İhtiyacı karşılıyor. Hem gece lambası (ışığın derecesini, rengini ayarlayabiliyorsun), alarm ve müzik/beyaz gürültü/doğa sesleri oluyor. Ama bir eleştirim eğer hatchin kendi sitesine para ile üye olmazsan sana tanıdığı müzik-doğa sesi-beyaz gürültü sesleri kısıtlı.

Surekli nemli tutman lazim. Urtiker bende hamilelik oncesinde vardi. Nemlendiriciler bi yere kadar etkili oluyor. Benim kronik urtikerimi geciren sey probiyotik kullanmak oldu. Geri geleck korkumdan surekli probiyotik kullaniuorum gecti cok sukur

ben bugün kocamı camdan atmadıysam herhalde kolay kolay atmam. bir oda yerleştirdik, duvar çıtası yaptık beni delirtti. ilk kez böyle bir iş yaptığına şahit oldum yapamıyormuş onu anladım
Bende aynı moddayım bugün çok sinirimi bozdu

Ayy başkasının evinde kendi düzenini arayanlar dan seninki de desene. Benimki de aynı maşa, kepçe, tahta kaşık, yer silme kovası vs ayarladı kendine göre her şeyi
Aklımda olsun balım. Benim influenzer ablam oda hep alıp bırakanlardan
Home life mi seninki de?
30 unda riskli gruba giriş yaptım
Daha önce başlamıştı kasılmalar ama düzenli değildi düzenli olmaya başlayınca koşturdum hastaneye
Oğlumda 33 de başlamıştı sancı iki günde bir hastanede suyuna baktı doktor. 36+5 e kadar dayandı ancak.
Saat kur balım. Saatini geçirme. Düzenli kullanınca düzelir.

iddia ediyorum benimkiyle bugün biri yarışamazdı, öyle bir silikon çekmiş ki görünce oturdum ağladım
Ayy benim kide pek becerikli okul için fiyonk miyonk hasır ipten bişey yapılacaksa bile o yapar benden bile güzel yapiyor. Benimki berbat olur

iddia ediyorum benimkiyle bugün biri yarışamazdı, öyle bir silikon çekmiş ki görünce oturdum ağladım
Benim elimden gelir onda yok bu hüner Aman o yapınca gönlü olsun diye yalandan övmek zorunda kalmamak ıcın zorda kalmadan tadılat ısı istemiyorum zorda kalıncada yamuk yumukta olsa razı oluyorum

Ben dermatoloğa gitmiştim la Roche posay lipikar baume verdi . Bana iyi gelmişti o zaman

Benim elimden gelir onda yok bu hüner Aman o yapınca gönlü olsun diye yalandan övmek zorunda kalmamak ıcın zorda kalmadan tadılat ısı istemiyorum zorda kalıncada yamuk yumukta olsa razı oluyorum
kız bilsem elini sürdürmezdim batırdı evinde içine ayna kırılmasın diye köpüğün içindeydi dedimki terasta çıkart evi pisletme salonun ortasında çıkarmış her yer köpük içinde kaldı. 2 saate yakın uğraştı o aynayı duvara asmak için asamadı 5 yerden deldi duvarı çıtaların birleşim yerine çektiği silikonu nasıl temizlerim bilmiyorum. bir boya rulosu almış küçük alan boyamak için parmak rulo al dedim gitmiş fil çükü kadar rulo almış yani dellendirdi beni tek yapsam daha kolay olurdu. bir de sinirlendi triplendi yapamadıkça bize sarmaya başladı iyice gerildim şimdi de fenerbahçe 3 gol yemiş dersin bir yakını öldü yemek bile yemedi tripli tripli oturuyor

Ayy benim kide pek becerikli okul için fiyonk miyonk hasır ipten bişey yapılacaksa bile o yapar benden bile güzel yapiyor. Benimki berbat olur
maşallah subhanallah asılacak bir avize kaldı ona el atmadı allahtan herhalde denese cereyana kapılırdı k

İlk doğduğunda o ilk sütü anne memesinden emmesi bağışıklığı için daha iyi
Evet benimde aklıma geldi o. O ilk sütü sagip ayrı bir şekilde kaldırsak karışmasa yani olmaz mı kasik biberonla verirdik doğunca ilk dogdugunda hiç süt olmamasindan daha iyi değil mi ya

Aman video hastanelerde koşturmayın şimdi ellemesin Onuda
az daha zorlasa birimiz hastanelik olurduk adam çağırdı 5 dkda hem tavana dübel attı hem aynayı taktı sağolsun bizimki de o yaparken telefona bakıyor hayır dalga geçince de kızıyor alınıyor

az daha zorlasa birimiz hastanelik olurduk adam çağırdı 5 dkda hem tavana dübel attı hem aynayı taktı sağolsun bizimki de o yaparken telefona bakıyor hayır dalga geçince de kızıyor alınıyor
Hiç ilgin alanına girmemiş demek ki herkesin elinden her iş gelmez yapacak birşey yok canım

Hiç ilgin alanına girmemiş demek ki herkesin elinden her iş gelmez yapacak birşey yok canım
neyse her güzelin bir kusuru varmış napalım idare edicez bebişin eşyalarını hep yıkadık bugün dolabını vs sildik yarında annemle ütüleyip yerleştireceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…