- 5 Mayıs 2023
- 1.615
- 1.785
- 53
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.841
İğne vurulma günü ne kadar sürüyor. Aşı gibi vurup gönderiyorlar mı ekstra bir şey var mı?28. Haftada kan uyumsazlıgıgı sorunu olanlara yapılıyor, kaanama olsun veya olmasın farketmıyor.
Valla inan bilmiyorum canım ilk defa senden duydum böyle bir şeyEvet benimde aklıma geldi o. O ilk sütü sagip ayrı bir şekilde kaldırsak karışmasa yani olmaz mı kasik biberonla verirdik doğunca ilk dogdugunda hiç süt olmamasindan daha iyi değil mi ya
Yatış yapıldı gosteriliyor sonra iğne vurulup çıkış yaptırılıyor hastaneden yatış gösterildiği için. İğne kısmı aynı aşı gibi kısa ama ben giriş çıkış işlemleri için biraz vakit harcamistimİğne vurulma günü ne kadar sürüyor. Aşı gibi vurup gönderiyorlar mı ekstra bir şey var mı?
Sezeryan sonrası ağrı oluyormuş onun için anestezi alıncaKızlar doğumdan sonra kahve için diyorlar ya? Bunu ne için söylüyorlar? sebebi neyse normal ya da sezeryan fark eder mi bu durum?
Ben yoykonunkini aldım 70*110 ölçüsü anne yanı olabiliyorKızlar Anne yanı olabilen park beşik öneriniz varmı çok büyük olmayan boyu 100 120 cme kadar
Ay ben kahvenin hiçbir türlüsünü sevmiyorum Nescafe türk kahvesi vs. İcmesem olur muKızlar doğumdan sonra kahve için diyorlar ya? Bunu ne için söylüyorlar? sebebi neyse normal ya da sezeryan fark eder mi bu durum?
Hee normalse işe yaramıyor yaniSezeryan sonrası ağrı oluyormuş onun için anestezi alınca
Valla çok kişiden duydum demek ki işe yarıyorAy ben kahvenin hiçbir türlüsünü sevmiyorum Nescafe türk kahvesi vs. İcmesem olur mu
Hee normalse işe yaramıyor yani
Aynen normalse olmuyor diye biliyorum anestezi alınca onu atmak için sade bu 2si bir arada var ya ondanAy ben kahvenin hiçbir türlüsünü sevmiyorum Nescafe türk kahvesi vs. İcmesem olur mu
Havlular falan da grilesiyor zamnaka6Ben o bir naturel kullaniyorum bi suredir. Bundan once de moms green kullaniyordum. Alerji yaptigi icin digerlerini kullanamiyorum. Ama beyazlarim zamanla sarariyor
Ben ilk dogumumda icmedim. Bas agrisi icin iciliyor kahve, anesteziyi vucuttan atmak icin. Kahve icmedim ama agri da yasamadim cok sukur. Mutlaka agri olacak diye bir sey yokAy ben kahvenin hiçbir türlüsünü sevmiyorum Nescafe türk kahvesi vs. İcmesem olur mu
Aynen canim. Beyazlarin rengi degisiyor. Ama napim kimyasal kullanmaktansa buna raziyim artikHavlular falan da grilesiyor zamnaka6
Canım epidurali vücuttan atmak içinmiş normal ya da sezeryanda epidural alırsan kahveyi vereceklerKızlar doğumdan sonra kahve için diyorlar ya? Bunu ne için söylüyorlar? sebebi neyse normal ya da sezeryan fark eder mi bu durum?
SEzeyan epidural veya normal Doğum spinal olursa kahve baş ağrısını kesermişKızlar doğumdan sonra kahve için diyorlar ya? Bunu ne için söylüyorlar? sebebi neyse normal ya da sezeryan fark eder mi bu durum?
Belden uyusturma yaparkennyanlis yaparlarsa siddetli bas agrisina sebep oluyormus. Ona da nescafe iyi geliyor. Anesteziyi yapan kisinin cok iyi yapmasi lazim ki agri olmasinValla çok kişiden duydum demek ki işe yarıyortedbirini al bence burnunu tıka tek hamlede dik kafaya hüplet sjdjd
Valla ben abartmamak şartıyla 2-3 günde bir 1 fincan içiyorum neredeyse o yüzden aman aman bir özlemim yokCanım epidurali vücuttan atmak içinmiş normal ya da sezeryanda epidural alırsan kahveyi vereceklero kadar özledimki kafeini serumla verebilirler bana
Hiçbir şey olmayacam galiba dümdüz zeynep kamilde doğurcam. Yüksek ihtimal de normal doşum olacak Allah ne verdiyse artık djdkfkfSEzeyan epidural veya normal Doğum spinal olursa kahve baş ağrısını kesermiş
Bende yanımda götüreceğim epidural olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?