- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.961
Aynen yaa bende öyle herşeye ister istemez dikkat ediyorum artıkBen eskiden aliyordum internetten. Ama simdi hamileyiz daha hassasiz her seyi kullanamayiz guvenip alamadim o yuzden
Ben almazdim almadim da ama madem ole al balimİkisinin de 1.8
Verilmis sadakaniz varmis Allah esirgesin cok cok gecmis olsunAy kizlar odamda uzaniyordum bi koku geldi yanik kokusu, telefondan mi geliyor dedim anlamadim. Kablolara üçlü prize falan baktım yok. Ama midem bulaniyor yani biyerden yanik kokusu geliyo sanki. Kapiyi bi açtım aman Allahım koridor duman alti oksure oksure mutfaga kostum ocakta tencerede biseyler var alti acik yaniyor. Tencere simsiyah ici full kömür olmus zaten. Babam diyete baslamisti biseyler yapmış kendine ocaga koymus sonrada unutmus uyuyakalmis. Annem zaten uyuyordu, bende uyusam ne olacaktıbutun camlari kapilari açtık hava da soguk ama koku gitmiyo öğürüp duruyorum. Allahtan uyumamisim cok korktum gerçekten gece gece yangın cikmasina ramak kalmıştı. Verilmis sadakamiz varmış
Bir de internette sahte urun cok oluyor. Annem gecen yumos almis. Sahte cikmis meselaAynen yaa bende öyle herşeye ister istemez dikkat ediyorum artık
Benim 4 gün önde gidiyor sata göre değil ultrasonda gördüğüne göre hesapladı olabilecek sezaryen tarihiniKızlar benim bebiş 2 hafta önde ya şuan 34+3 sezeryan yaparken önde diye tarihi geri çeker mi acaba benim 38+3 aralığın 2sine geliyor.
Allah korumuş yoğurt ye sen yine o iyi gelir dumanın verdiği zararaAy kizlar odamda uzaniyordum bi koku geldi yanik kokusu, telefondan mi geliyor dedim anlamadim. Kablolara üçlü prize falan baktım yok. Ama midem bulaniyor yani biyerden yanik kokusu geliyo sanki. Kapiyi bi açtım aman Allahım koridor duman alti oksure oksure mutfaga kostum ocakta tencerede biseyler var alti acik yaniyor. Tencere simsiyah ici full kömür olmus zaten. Babam diyete baslamisti biseyler yapmış kendine ocaga koymus sonrada unutmus uyuyakalmis. Annem zaten uyuyordu, bende uyusam ne olacaktıbutun camlari kapilari açtık hava da soguk ama koku gitmiyo öğürüp duruyorum. Allahtan uyumamisim cok korktum gerçekten gece gece yangın cikmasina ramak kalmıştı. Verilmis sadakamiz varmış
Aynen hiç gerek yokBir de internette sahte urun cok oluyor. Annem gecen yumos almis. Sahte cikmis mesela
Çok geçmiş olsun Allah tan farketmissin çok şükürAy kizlar odamda uzaniyordum bi koku geldi yanik kokusu, telefondan mi geliyor dedim anlamadim. Kablolara üçlü prize falan baktım yok. Ama midem bulaniyor yani biyerden yanik kokusu geliyo sanki. Kapiyi bi açtım aman Allahım koridor duman alti oksure oksure mutfaga kostum ocakta tencerede biseyler var alti acik yaniyor. Tencere simsiyah ici full kömür olmus zaten. Babam diyete baslamisti biseyler yapmış kendine ocaga koymus sonrada unutmus uyuyakalmis. Annem zaten uyuyordu, bende uyusam ne olacaktıbutun camlari kapilari açtık hava da soguk ama koku gitmiyo öğürüp duruyorum. Allahtan uyumamisim cok korktum gerçekten gece gece yangın cikmasina ramak kalmıştı. Verilmis sadakamiz varmış
Aynı şeyi bende düşünüyorum canım aksine sinirim bozuldu ne indirimi bindirim bu kilerimdeki baharatları toparlamak için 12 li küçük bambu kapaklı cam kavanozlarda bakiyyordum uzun süredir ve fiyatı 340 da falan ve su indirim günlerinde 400 oldu şaka gibi valaBen bu kasım indirimlerini hiç beğenmedim sadece belirli markalarda yapılmış
Bende üç gündür ağlıyorum cumartesi den beri bedenim sanki benden bağımsız ve aşırı agrilarim artı birden o yüzden çok ağlıyorum hormonlarımda bozuldu yuruyemiyorum çatı ağrısı mi bu ne bende bilmiyorum ama sağ bacagim karnıma bağlı kısımdan kopmuş gibi ağrıyorAyy bugün çok ağladım ya her şeye ağlıyorum gücüm bir şeye yetmedikçe ağlıyorum,böyle zor mu olacak artık diye
Kalsiyum eksikliği olabilir bebek yeterli kalsiyum alamazsa annenin bacak kemiğinden kalsiyum emiyor uyumadan 1 kase yogurt ya da 1 bardak kefir içersen ağrısi geçebilirBende üç gündür ağlıyorum cumartesi den beri bedenim sanki benden bağımsız ve aşırı agrilarim artı birden o yüzden çok ağlıyorum hormonlarımda bozuldu yuruyemiyorum çatı ağrısı mi bu ne bende bilmiyorum ama sağ bacagim karnıma bağlı kısımdan kopmuş gibi ağrıyor
Bu gidişle Kasım sonu gibi gözüküyor o zaman. Keşke gün filan verse de işlerimi ona göre ayarlasam. Belki dönmüştür diye umut ediyorum ama yumruk ya da tekme tam bilmiyorum aynı anda hem sağdan hem soldan vuruyor.Benim de senin gibi önde ya doktor normal doğumda da beklemez 40 inin dolmasını dedi
Sezeryan için günü 37+ sonra veriyorlar diye biliyorum ama makat gelisli olduğu için seni daha sık çağırır diye düşünüyorum çünkü açılman vb olmadan alması senin içinde bebiş içinde çok daha iyi olurBu gidişle Kasım sonu gibi gözüküyor o zaman. Keşke gün filan verse de işlerimi ona göre ayarlasam. Belki dönmüştür diye umut ediyorum ama yumruk ya da tekme tam bilmiyorum aynı anda hem sağdan hem soldan vuruyor.
O nedemekmis? Bu da yeni mi ciktiDogum plani yapmayi dusuneniniz var mi?Ben bir kagida yazip dogum yapacagim hastaneye verecegim, ve esimi bilgilendirecegim. Sizlere de sormak istedim, nelere dikkat edeceksiniz dogum oncesi dogum ani ve sonrasi?
Kız 22 Kasımdan önce almasınSezeryan için günü 37+ sonra veriyorlar diye biliyorum ama makat gelisli olduğu için seni daha sık çağırır diye düşünüyorum çünkü açılman vb olmadan alması senin içinde bebiş içinde çok daha iyi olur
Sezeryan için günü 37+ sonra veriyorlar diye biliyorum ama makat gelisli olduğu için seni daha sık çağırır diye düşünüyorum çünkü açılman vb olmadan alması senin içinde bebiş içinde çok daha iyi olurBu gidişle Kasım sonu gibi gözüküyor o zaman. Keşke gün filan verse de işlerimi ona göre ayarlasam. Belki dönmüştür diye umut ediyorum ama yumruk ya da tekme tam bilmiyorum aynı anda hem sağdan hem soldan vuruyor.
Ben doğuma girecek çocuk doktoruyla yüzyüze tanisacagim şu an için başka bir plan yapmadim siz nasıl bir plan yaptinizDogum plani yapmayi dusuneniniz var mi?Ben bir kagida yazip dogum yapacagim hastaneye verecegim, ve esimi bilgilendirecegim. Sizlere de sormak istedim, nelere dikkat edeceksiniz dogum oncesi dogum ani ve sonrasi?
Yok o kadar erken almazKız 22 Kasımdan önce almasın
Bizim kp Kasım sonu gibi belki gelirim demiş eşime kendisi yurtdışında dedim deseydin tek gelecek o değilYok o kadar erken almaz
Nasıl oluyor ki ilk kez duydumDogum plani yapmayi dusuneniniz var mi?Ben bir kagida yazip dogum yapacagim hastaneye verecegim, ve esimi bilgilendirecegim. Sizlere de sormak istedim, nelere dikkat edeceksiniz dogum oncesi dogum ani ve sonrasi?
Bizim kp Kasım sonu gibi belki gelirim demiş eşime kendisi yurtdışında dedim deseydin tek gelecek o değilsöyledim zaten diyor jdjsjak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?