2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
İkisinin de 1.8
Ben almazdim almadim da ama madem ole al balim
Verilmis sadakaniz varmis Allah esirgesin cok cok gecmis olsun

Kızlar benim bebiş 2 hafta önde ya şuan 34+3 sezeryan yaparken önde diye tarihi geri çeker mi acaba benim 38+3 aralığın 2sine geliyor.
Benim 4 gün önde gidiyor sata göre değil ultrasonda gördüğüne göre hesapladı olabilecek sezaryen tarihini
Allah korumuş yoğurt ye sen yine o iyi gelir dumanın verdiği zarara

Çok geçmiş olsun Allah tan farketmissin çok şükür

Ben bu kasım indirimlerini hiç beğenmedim sadece belirli markalarda yapılmış
Aynı şeyi bende düşünüyorum canım aksine sinirim bozuldu ne indirimi bindirim bu kilerimdeki baharatları toparlamak için 12 li küçük bambu kapaklı cam kavanozlarda bakiyyordum uzun süredir ve fiyatı 340 da falan ve su indirim günlerinde 400 oldu şaka gibi vala

Ayy bugün çok ağladım ya her şeye ağlıyorum gücüm bir şeye yetmedikçe ağlıyorum,böyle zor mu olacak artık diye
Bende üç gündür ağlıyorum cumartesi den beri bedenim sanki benden bağımsız ve aşırı agrilarim artı birden o yüzden çok ağlıyorum hormonlarımda bozuldu yuruyemiyorum çatı ağrısı mi bu ne bende bilmiyorum ama sağ bacagim karnıma bağlı kısımdan kopmuş gibi ağrıyor

Kalsiyum eksikliği olabilir bebek yeterli kalsiyum alamazsa annenin bacak kemiğinden kalsiyum emiyor uyumadan 1 kase yogurt ya da 1 bardak kefir içersen ağrısi geçebilir

Benim de senin gibi önde ya doktor normal doğumda da beklemez 40 inin dolmasını dedi
Bu gidişle Kasım sonu gibi gözüküyor o zaman. Keşke gün filan verse de işlerimi ona göre ayarlasam. Belki dönmüştür diye umut ediyorum ama yumruk ya da tekme tam bilmiyorum aynı anda hem sağdan hem soldan vuruyor.

Dogum plani yapmayi dusuneniniz var mi?Ben bir kagida yazip dogum yapacagim hastaneye verecegim, ve esimi bilgilendirecegim. Sizlere de sormak istedim, nelere dikkat edeceksiniz dogum oncesi dogum ani ve sonrasi?

Sezeryan için günü 37+ sonra veriyorlar diye biliyorum ama makat gelisli olduğu için seni daha sık çağırır diye düşünüyorum çünkü açılman vb olmadan alması senin içinde bebiş içinde çok daha iyi olur

Dogum plani yapmayi dusuneniniz var mi?Ben bir kagida yazip dogum yapacagim hastaneye verecegim, ve esimi bilgilendirecegim. Sizlere de sormak istedim, nelere dikkat edeceksiniz dogum oncesi dogum ani ve sonrasi?
O nedemekmis? Bu da yeni mi cikti

Kız 22 Kasımdan önce almasın

Sezeryan için günü 37+ sonra veriyorlar diye biliyorum ama makat gelisli olduğu için seni daha sık çağırır diye düşünüyorum çünkü açılman vb olmadan alması senin içinde bebiş içinde çok daha iyi olur
Ben doğuma girecek çocuk doktoruyla yüzyüze tanisacagim şu an için başka bir plan yapmadim siz nasıl bir plan yaptiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…