2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar bu hafta kimlerin kontrolu var
Benim Çarşamba günü var. Görücem inatçı kızımı
Yaaa cloud bler çok güzel ben de kaplumbağasını görmüştüm ama hatchi almıştım çoktan, kardeşim de tavana yıldız yansıtan hipopotam varmış onu verecek o yüzden uzaktan bakıştık cloud ile . Bence cloud b varsa hatch e gerek yok. Bir şey getirteceksen de hakkını başka bir şeyden yana kullanırsın

Kızlar benim bebiş 2 hafta önde ya şuan 34+3 sezeryan yaparken önde diye tarihi geri çeker mi acaba benim 38+3 aralığın 2sine geliyor.
Hayır canım çekmez doktorlar karar alırken sat tarihi üzerinden karar verir.
Organların gelişimi sat tarihine göre ilerler

Arkadaşım Almanya’da weleda kullanıyordu ve temiz içerik

Çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış

Bu yagin icerigi temiz diye biliyorum canim. Ben mustela aldim ama bebe yağı ile bebek masaj yagi farkli seyler mi oluyor onu anlayamadım ne farklari var. İkiside banyodan sonra sürülmüyor mu baska bir islevi daha mi var
İkisi de aynıdır yaa kokusu nasıl pudra kokusu varmı? K Kaskade seninkinin kokusu nasıl? Ebebek gibi kokan hiç bişi mideme iyi gelmiyor

Hiç denememe yada fazlaca izlemene gerek yok çocuk doğduktan sonra inek sagmaktan daha iyi sagacaksin kendini üstüne basa basa biraz daha çıkarmı diye de zorlayacak son
Bebeğim ilk doğumumuz bebek nasıl tutulur meme nasıl tutulur bunları bi öncesinde yine de üstünden geçsek iyi olur bence biz yine bakalım da lazım olmasa da önemli değil

İkisi de aynıdır yaa kokusu nasıl pudra kokusu varmı? K Kaskade seninkinin kokusu nasıl? Ebebek gibi kokan hiç bişi mideme iyi gelmiyor
Benim doğuştan burnum koku almıyor
Eve gidince eşime koklatırım ama e-bebek kokusunu ayırt edebilir mi garanti veremiyorum

Yeni gördüm çok geçmiş olsun bol bol yoğurt yeyin mutlaka içinizi ferahlatacak. Allah beterinden korusun

Ben şuan kanada dayım doğumumu burada yaptım mama vermelerini istemedim ama seçimi bize bıraktılar ve eşimle biz burada yalnız olduğumuz için tamam dedik ki güzel bir marka temiz bir içerik olmasına rağmen eşim odadan çıktıkça ağladım Hala üzülüyorum keşke gelseydi yetseydi ama şuan ki halimize bin kere şükür benimle aynı gün doğum yapan(40haftalık bebekti) 3 çocuk annesi bir kadın mamayı önerdiklerinde istemedi ve emzireceğini söyledi. Halbuki bunu doktor burada önerirkende doğumdan itibaren önce emzirmene izin veriyor ama 2 saatlik aralıklarla şeker testi yapıyor çocuğa topuktan açlık tokluk bakıyor. Sonra öneriyor kadın buna rağmen istemedi ve tüm gece abartısız bebeği çığlık çığlığaydı nasıl ağladı kadın tuvalete gidiyor o sırada bile bebek beş dk duramıyor yazık sabaha doğru mama istediğini söyledi bu sefer hemşireler biraz ağırdan aldı ve soğuk davrandı falan sütü olan keyfi mama zaten vermez ama olmazsa da üzülmeyin benim yanımda ne mama ne biberon vardı hazırlıksız erken gelince minnoş ama hastahaneden verilenlerle bile hallettik evdeyiz şapır şupur emiyoruz

Rabbım tez zamanda sağlıcakla kavuştursun sizi inssllah dediğin gibi önemli olan ikinizde sagliklisiniz gec olsun güç olmasın. Allah ysrdimciniz olsun

Vallahi daha kutusundan çıkarıp koklamadim e bebege de hic gitmedim desem hahaha hep internetten alışveriş yaptim bugune kadar magazadan hicbisey almadim

Bebeğim ilk doğumumuz bebek nasıl tutulur meme nasıl tutulur bunları bi öncesinde yine de üstünden geçsek iyi olur bence biz yine bakalım da lazım olmasa da önemli değil
Hemşireler eline ve göğsüne bir tutturuyor sen bebeği kırk yıl tutuyormuş gibi tutuyorsun bebek de memeyi kırk yıldır emiyormus gibi hapur hapur tutup emiyor. Tabiki izleyin bilgilenin canım. İlk iki günden sonrası coookkk profesyonel birer anne olacak herkes.. bu arada benim bebe geldi gelecek her an sanırım yine açılma oldu bende bacaklar kapanmıyor yürürken bayağı kafa aşağıda hissediyorum bu hafta gidebilirsem gidecem bende bakalım dua edin iki hafta daha dursun

Hayırlı olsun canım
Darısı herkesin başına hepinizin doğumu benimkinden 10 kat kolay olsun bebişlere sütlerde hemen hemen gelsin ben bu gruplarda Ekim annelerinin tecrübelerinden çok faydalandım. Birlikte bir sürü şey öğreniyor insan. Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…