- 25 Ekim 2023
- 1.263
- 2.450
- 53
- 40
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.021
Benim Çarşamba günü var. Görücem inatçı kızımıKızlar bu hafta kimlerin kontrolu var
Yaaa cloud bler çok güzel ben de kaplumbağasını görmüştüm ama hatchi almıştım çoktan, kardeşim de tavana yıldız yansıtan hipopotam varmış onu verecek o yüzden uzaktan bakıştık cloud ileBen inanmiorum ya sen 37den once dogurmayacaksin bak gor
Ben renklilerde persil kullaniyorum siyahlarda perwoll beyazlarda amway kosla
İsraili boykot etmeye gelince koc boyner sayarim sana gider bitek pg grup kullanmamakla olmuyor o is. Oyuzden daha yazacsgim cok sey olur ama banlanirim. Yazamam cok takilma bence
Alkolle gilan silsen?
Okey linklesene beni bidahacnku bulamiorum suan linki
Lavanta yagi olmasin kuzum icinde ona da dikkat et. Organik olmasi yetmio yayinlar var uzun sureli lavanta yagi iceren urun kullaniminda erken ergenlik tetikleniyor
Bnmkilerin etiketlerinde yd 50cm ben ondan dedim. Cars bizim kiz 51xm di
Ben bu hafta egitime gidicwm mustakbel cocuk doktorumuza. Ogreticekmis hic sorgulamiyorum oyuzden. Egitim ayarla kendjne
Sacmalama ya kolostrumu mu bosa harciycaksin. Bebegin almasi lazim dogum itibari ile. Ayrica dogumu nie tetikletiyorsun? Belki 41de gelicek bebek?
Ya ben cloud b lerden aldim balina dan actim bakti. Asiri begendim. Bide yine cloud b nin uyku arkadasini aldim tavsanmi bisey. Hatch getirtmek bi dert bi de dedigin gibi uyelik bi dert gerekli mi bilemedim
Carsamba. Artk her hafta var benim
Kahve yasak degil ki. Gunluk 200mg kafein okey
Hayır canım çekmez doktorlar karar alırken sat tarihi üzerinden karar verir.Kızlar benim bebiş 2 hafta önde ya şuan 34+3 sezeryan yaparken önde diye tarihi geri çeker mi acaba benim 38+3 aralığın 2sine geliyor.
Arkadaşım Almanya’da weleda kullanıyordu ve temiz içeriksiveno Die bir deterjanı buldum grup yazışmalarında. Bunu tavsiye eder mısınız ? Yazışmada olan ve bulabıldıgım bı bu marka varAlmanya’da oda sıparıs verırırım olmadı. Zararlı bırsey kullanmaktansa.
Çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmışAy kizlar odamda uzaniyordum bi koku geldi yanik kokusu, telefondan mi geliyor dedim anlamadim. Kablolara üçlü prize falan baktım yok. Ama midem bulaniyor yani biyerden yanik kokusu geliyo sanki. Kapiyi bi açtım aman Allahım koridor duman alti oksure oksure mutfaga kostum ocakta tencerede biseyler var alti acik yaniyor. Tencere simsiyah ici full kömür olmus zaten. Babam diyete baslamisti biseyler yapmış kendine ocaga koymus sonrada unutmus uyuyakalmis. Annem zaten uyuyordu, bende uyusam ne olacaktıbutun camlari kapilari açtık hava da soguk ama koku gitmiyo öğürüp duruyorum. Allahtan uyumamisim cok korktum gerçekten gece gece yangın cikmasina ramak kalmıştı. Verilmis sadakamiz varmış
İkisi de aynıdır yaa kokusu nasıl pudra kokusu varmı? K Kaskade seninkinin kokusu nasıl? Ebebek gibi kokan hiç bişi mideme iyi gelmiyorBu yagin icerigi temiz diye biliyorum canim. Ben mustela aldim ama bebe yağı ile bebek masaj yagi farkli seyler mi oluyor onu anlayamadım ne farklari var. İkiside banyodan sonra sürülmüyor mu baska bir islevi daha mi var
Bebeğim ilk doğumumuz bebek nasıl tutulur meme nasıl tutulur bunları bi öncesinde yine de üstünden geçsek iyi olur bence biz yine bakalım da lazım olmasa da önemli değilHiç denememe yada fazlaca izlemene gerek yok çocuk doğduktan sonra inek sagmaktan daha iyi sagacaksin kendini üstüne basa basa biraz daha çıkarmı diye de zorlayacak son
degisiyor dermoailemden aldigim oldu .Hangi siteden
weleda iyiymis evet pahali daArkadaşım Almanya’da weleda kullanıyordu ve temiz içerik
Maalesef öyleweleda iyiymis evet pahali da
Yeni gördüm çok geçmiş olsun bol bol yoğurt yeyin mutlaka içinizi ferahlatacak. Allah beterinden korusunAy kizlar odamda uzaniyordum bi koku geldi yanik kokusu, telefondan mi geliyor dedim anlamadim. Kablolara üçlü prize falan baktım yok. Ama midem bulaniyor yani biyerden yanik kokusu geliyo sanki. Kapiyi bi açtım aman Allahım koridor duman alti oksure oksure mutfaga kostum ocakta tencerede biseyler var alti acik yaniyor. Tencere simsiyah ici full kömür olmus zaten. Babam diyete baslamisti biseyler yapmış kendine ocaga koymus sonrada unutmus uyuyakalmis. Annem zaten uyuyordu, bende uyusam ne olacaktıbutun camlari kapilari açtık hava da soguk ama koku gitmiyo öğürüp duruyorum. Allahtan uyumamisim cok korktum gerçekten gece gece yangın cikmasina ramak kalmıştı. Verilmis sadakamiz varmış
Cok sağol canımYeni gördüm çok geçmiş olsun bol bol yoğurt yeyin mutlaka içinizi ferahlatacak. Allah beterinden korusun
Ben şuan kanada dayım doğumumu burada yaptım mama vermelerini istemedim ama seçimi bize bıraktılar ve eşimle biz burada yalnız olduğumuz için tamam dedik ki güzel bir marka temiz bir içerik olmasına rağmen eşim odadan çıktıkça ağladım Hala üzülüyorum keşke gelseydi yetseydi ama şuan ki halimize bin kere şükür benimle aynı gün doğum yapan(40haftalık bebekti) 3 çocuk annesi bir kadın mamayı önerdiklerinde istemedi ve emzireceğini söyledi. Halbuki bunu doktor burada önerirkende doğumdan itibaren önce emzirmene izin veriyor ama 2 saatlik aralıklarla şeker testi yapıyor çocuğa topuktan açlık tokluk bakıyor. Sonra öneriyor kadın buna rağmen istemedi ve tüm gece abartısız bebeği çığlık çığlığaydı nasıl ağladı kadın tuvalete gidiyor o sırada bile bebek beş dk duramıyor yazık sabaha doğru mama istediğini söyledi bu sefer hemşireler biraz ağırdan aldı ve soğuk davrandı falan sütü olan keyfi mama zaten vermez ama olmazsa da üzülmeyin benim yanımda ne mama ne biberon vardı hazırlıksız erken gelince minnoşGecmis olsun canım Allah korumuş Allah bir daha göstermesin ☹
Yaa çok teşekkür ederiz tecrübelerinizi bizle paylaştığınız için harikasınız bizim içinde çok cok iyi oluyor mesela geçen biz de konuştuk doğumdan sonra hemen süt gelmezse ne yapalım hastane çantasına mama koysak mi koymasak mi diye benim kuzenim yakin zamanda doğum yaptı inatla mama vermedi ilk günler sütü de yoktu olduğuna inandırdı kendini bebeği sarılık oldu malesef demek ki mama vermek lazımmış tekrar sagolun❤
Rabbım tez zamanda sağlıcakla kavuştursun sizi inssllah dediğin gibi önemli olan ikinizde sagliklisiniz gec olsun güç olmasın. Allah ysrdimciniz olsunGünaydın kızlar doğum hikayemden sizlere bahsedeyimmmm. Öncelikle kimse erken mi demeden herşeyini hazır etsin herşeyini. Daha bebeğimin oda takımı bile gelmedi. Bavulum hazıe değildi büyük bir sıkıntı içerisinde rabbim yardımcımız oldu herşey su gibi aktı. Doktorum dünyanın en en ene iyi en sakin en soğuk kanlı en kriz yöneten doktoruydu onun bana verdiği güvenle herşey bu kadar rahat geçti. İlk gün pek bişey anlamadım gelen gidenler anestezi ondan önceli gece hiç uyumadım onun sersemliği. Doğum yaptım ziyarete insanlar geliyor ama bebek yok… ertesi gün kendimi iyi hissediyordum doktor çıkmama müsaide etti toplam 2 gece sezeryandan sonra 1 gece kalmış oldum .hazırlanmaya başladıktan sonra kötü hisler daha da gelmeye başladı bebeksiz eve gidecektik ve ne kadar kalacağı belli değil. Rabbim beterinden korusun ama hiç bir anne kucağına alamadığı kokusnu bilmediği karnından alınıp küveze konulup günlerce bebeğinden ayrı bırakmasın…. Yapılan doğumları süslü odaları gece ağlayan bebekleri duydukça gönlümde ki acı tarifsiz bakın yazamıyorum… ama o sağlıklı ben sağlıklı sadece erken olduğu için orada kalmak zorunda olması içime su serpiyordu.. evdeyiz hergün süt götürüyoruz şırıngaya düşen bir damla süt için bile ne çabalar veriyoruz… rabbim 40 gün önce doğmasını kaderine yazmış doğması gereken gün 40 ı çıkacak kızımınn … sizlerde bende sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah
Hemşireler eline ve göğsüne bir tutturuyor sen bebeği kırk yıl tutuyormuş gibi tutuyorsun bebek de memeyi kırk yıldır emiyormus gibi hapur hapur tutup emiyor. Tabiki izleyin bilgilenin canım. İlk iki günden sonrası coookkk profesyonel birer anne olacak herkes.. bu arada benim bebe geldi gelecek her an sanırım yine açılma oldu bende bacaklar kapanmıyor yürürken bayağı kafa aşağıda hissediyorum bu hafta gidebilirsem gidecem bende bakalım dua edin iki hafta daha dursunBebeğim ilk doğumumuz bebek nasıl tutulur meme nasıl tutulur bunları bi öncesinde yine de üstünden geçsek iyi olur bence biz yine bakalım da lazım olmasa da önemli değil
Darısı herkesin başına hepinizin doğumu benimkinden 10 kat kolay olsun bebişlere sütlerde hemen hemen gelsin ben bu gruplarda Ekim annelerinin tecrübelerinden çok faydalandım. Birlikte bir sürü şey öğreniyor insan. Allah yardımcınız olsunHayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?