2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Benim doktoruma doğum ücretini birkere sorduk oralara daha var deyince eşim gurur yapıp daha da sormuyor kocamda bir cins acaba gözümüzümü korkutmak istemedi mi anlamadım ki üç hastane ile anlaşmalı doktora ayrı hastaneye ayrı ödeyeceğiz artık bize inme inecek heralde hayır söylede hazırlayalım kendimizi benim gibi olan varmı doktoru özel olup anlaşmalı hastanede doğuracak olan?

Ben bugün kontrole gittim. Her şey yolunda. Bir iki gün geriden geliyor. Benim çocukların kafası küçük oluyor çünkü. Geçen sefer suyum üst sınırdaydı, bir kaç gün ilerdeydi. Şekere dikkat edince düzelmiş. Doktor yüzünü gösteremedim dedi. Boşver hocam iyi olsun da yüzünü doğunca görürüz dedim. 30+5 bugün.

Maşallah bebişe her şeyin yolunda olması da çok güzel

Canım bu iki ürün, şişedeki yağçöz
Diğeride genel temizlikte çok iyi
Ben bunu keşfettğimden beri asperos filann kullanmıyorum.

Yani şöyle oldu halıyı yıkayınca çıktı silince çıkmadı

Baby turco aldım, 271tl 120 adet 4 numara

Benim 1 kargom daha gelmiş eşime
Unutmuşum kargoda olan bezi ben bez almadım ki başka dedim
Evde senle görüşcez dedi . Tırsarak bekliyorum
Hmmmm ne diyelim Allah kolaylık versin dışarda kalırsan kapımız her zaman açık bi sıcak çorba da yaparım

Benim de 30. haftada 4 hafta öndeydi kafası şimdi 2 hafta önde, bu değerler çok değişiyor, etrafımda da hep öyle duydum bazı bebekler daha ufak bazıları daha büyük doğuyor, hepsi de normal genelde

Doğumlar yakın ona göre sizde bütçenizi hazırlayacaksınız.
Bence bu sefer gittiğinde sor öğren özeller faturayı bir anda önümüze çıkartıyor fiyatları araştırmadıysak itirazda edemeyiz.
Ön bilgi almak istemeniz kadar normal birşey yok
Ben bugün aradım mediplu tüm ücret bilgisini sordum söylediler. Diğer ay tabi nasipse bana çıkacak olan ortalama maliyetleri bilerek şuan kafam rahat

Kızlar bir kaç gündür her dk uyuyasım geliyor sizinde öyle mi? Direniyorum resmen
31. Haftata girince bana da oldu o dün 45 dakka pc başında zor hallettim işimi sonra uzandım. Sonra kalktım biraz daha çalıştım yine uzandım. Akşama kadar böyle kalk yat şeklinde sürdü çok fena. Direnme teslim ol uyu, zaten uyuyamicaz

Alt limitsiz kupon40 kodu sudem34
Sağol balım
Canım bu iki ürün, şişedeki yağçöz
Diğeride genel temizlikte çok iyi
Ben bunu keşfettğimden beri asperos filann kullanmıyorum.
Eki Görüntüle 3333023
Deniycem
Viking vegan ve doa marka var ya a101 de onlardan aldım bende baya deneme lik renk renk kokuları güzel
Sezer yana kaç dediler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…