- 25 Ekim 2023
- 1.263
- 2.450
- 53
- 40
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.581
Hamilelik ihtiyacı harici kendime bir tek indirimden ruj aldımEn son gecen ay oversize 2 sweat, 1 kazak aldim. Cunku evdekinkiyafetlerime sigamiyorum
Sağol balım
Deniycem
Viking vegan ve doa marka var ya a101 de onlardan aldım bende baya deneme lik renk renk kokuları güzel
Sezer yana kaç dediler?
Benim de öyle ama tam dalıyorum illa biri arıyor beni sinir oluyorum uyku felan kalmıyor sonra31. Haftata girince bana da oldu odün 45 dakka pc başında zor hallettim işimi sonra uzandım. Sonra kalktım biraz daha çalıştım yine uzandım. Akşama kadar böyle kalk yat şeklinde sürdü çok fena. Direnme teslim ol uyu, zaten uyuyamicaz
PEndik medipol için bu fiyatlar , Saadet hanımın doğum fiyatalrı ( Şube ve doktora göre değişiyormuş )Sağol balım
Deniycem
Viking vegan ve doa marka var ya a101 de onlardan aldım bende baya deneme lik renk renk kokuları güzel
Sezer yana kaç dediler?
Haklısın tabikide bende senin gibi düşünüyorum ama istiyorum eşim sorsun kocama göre hastanelerden bize ne lokasyon olarak bize yakını tercih edecekmişiz ne yani çok derse vazgeçtim doğurmuyorum mu diyeceksin diyip salak saçma espiri yapıyo adamada bi haller oldu bi gergin kavga etmeye ramak kaldı sanki o hamile de stresliDoğumlar yakın ona göre sizde bütçenizi hazırlayacaksınız.
Bence bu sefer gittiğinde sor öğren özeller faturayı bir anda önümüze çıkartıyor fiyatları araştırmadıysak itirazda edemeyiz.
Ön bilgi almak istemeniz kadar normal birşey yok
Ben bugün aradım mediplu tüm ücret bilgisini sordum söylediler. Diğer ay tabi nasipse bana çıkacak olan ortalama maliyetleri bilerek şuan kafam rahat
Benim sorduğum ile yakın sayılırPEndik medipol için bu fiyatlar , Saadet hanımın doğum fiyatalrı ( Şube ve doktora göre değişiyormuş )
Normal Doğum 12.000 TL
Zorunlu 15.000 TL
İsteğe bağlı sezeryan 17.000 TL
Bebeğin ilk tahlil ve işlemleri ücretsiz
Doğum öncesi NTS ve ayrıntılı ultrason isterse doktorun onlarda ekstra olur dediler
Ya ben de geçen gün ruj aldım uzun süredir ilk defa kendime bişey almış oldum onu da doğurunca sürerim fotolarda diye aldım yine doğumla bağlantılıHamilelik ihtiyacı harici kendime bir tek indirimden ruj aldımama bayağı kendi kendimi ikna çabam oldu bir daha bu fiyata bulamazsın vs diye diye
Ben siteden hiç kopacağımızı düşünmüyorum şahsenKızlar şimdi çok duygusal bir erken veda konuşması yapacam
Öncelikle artık doğumlarımız yaklaştı hatta aramıza katılan bebişlerimiz varDoğumdan sonra hepimiz artık bebeklerimizle ilgilenicez ve buralarda eskisi gibi gece yarılarına kadar aktif olmayacağız diğer doğum yapan gruplarda olduğu gibi. O yüzden şimdi hazır herkes yaklaşık olarak aktifken yapmak güzel olur. Grupta cebren ve hileyle yönetici olduğumu biliyorum hala nasıl oldum bilmiyorum liste yapalım dedim yönetici oldum çok güzel kavgasız gürültüsüz seviyeli bir grup oldu. Tartışmalarımız da oldu tabii ki ama maşallah gruptaki herkesin medeniyet seviyesi o kadar güzel ki herkes hatasında özür dilemesini biliyor bu çok güzel hayatımda tanıyabileceğim en tatlı kızlarla bu süreci geçirmek çok keyifliydi. Umarım kimseyi uyarırken kırıcı olmamışımdır üzmemişimdir. Benim kalbime çok dokundunuz şahsen hepinizin yeri ayrı kırdıysam üzdüysem özür dilerim. Sessiz okuyucular size de teessüf ederim insan arada selam verir 8aydır beraberiz herkese çooookk güzel sağlıklı mutlu doğumlar diliyorum, inşallah herşey gönlümüzce olur
Hahahah cok gec kalmisim ya. Bugun yine mihtesem yogundu. Bence asiri sansli yeni arkadas bana denk gelmediAha
Bılıyom kız onları ✌
Bambu iyi çıktı bende eskiden sevmezdim solo yu ✌artık solo da in
N11 de 39 lira baksana senin kullandığın mı?
Ablam çok övüyordu denemek nasip olmadı daha.
Viking vegan peşine düşüp onları Stok yaptım
Ama selsil de aklımda.
Bulduğun olursa bizle de paylaş
Ben bu ara bakamadım pek
Kız dur daha yeni yeni yazışmalara yetişmeye başladım
Kocanın ki ne güne duruyor ayol
✌
Helal bro ✌
O07 James savaşci
Dedektif iş peşinde
D d_g_g yetiş
Ahaçapanın gururu 007 mrs nicki bile alay gibi Bond mu oluyor antalya'lı mı
Savaşçı kız nereli ymiş ablam
Balım bol bol uzan dınlen
Magnezyum aksatma
Diyet yapıyor muydun şeker filan var mıydı
Aboo sel sil mı halıdan çıkmadı amanın
Umarım yaa ama daha az aktiflik biyerden sonra da kapanışBen siteden hiç kopacağımızı düşünmüyorum şahsendaha çok geliriz bence kv çekiştirmeye filan
Sonra efenim ek gıdası şusu busu kopmayız kız
Çok erken oldu yaKızlar şimdi çok duygusal bir erken veda konuşması yapacam
Öncelikle artık doğumlarımız yaklaştı hatta aramıza katılan bebişlerimiz varDoğumdan sonra hepimiz artık bebeklerimizle ilgilenicez ve buralarda eskisi gibi gece yarılarına kadar aktif olmayacağız diğer doğum yapan gruplarda olduğu gibi. O yüzden şimdi hazır herkes yaklaşık olarak aktifken yapmak güzel olur. Grupta cebren ve hileyle yönetici olduğumu biliyorum hala nasıl oldum bilmiyorum liste yapalım dedim yönetici oldum çok güzel kavgasız gürültüsüz seviyeli bir grup oldu. Tartışmalarımız da oldu tabii ki ama maşallah gruptaki herkesin medeniyet seviyesi o kadar güzel ki herkes hatasında özür dilemesini biliyor bu çok güzel hayatımda tanıyabileceğim en tatlı kızlarla bu süreci geçirmek çok keyifliydi. Umarım kimseyi uyarırken kırıcı olmamışımdır üzmemişimdir. Benim kalbime çok dokundunuz şahsen hepinizin yeri ayrı kırdıysam üzdüysem özür dilerim. Sessiz okuyucular size de teessüf ederim insan arada selam verir 8aydır beraberiz herkese çooookk güzel sağlıklı mutlu doğumlar diliyorum, inşallah herşey gönlümüzce olur
32+1 de ayrilmis oldum. Oncesinde zaten 2 aydir heyet raporu vermisti doktorum32+0 da mı ayrıldın canım izne
Kuşum tabii ki konuşmaz sadece sık olmaz artık muhtemelenÇok erken oldu yadoğurunca da soracak sorularımız olur bence konuşuruz belki başlarda çok sık yazamasak da
Evet haklısın şimdi bile sayfalar azalmaya başladı eskiden ben yetişemiyordum aslaKuşum tabii ki konuşmaz sadece sık olmaz artık muhtemelen
Yok kız öyle olmaz.Umarım yaa ama daha az aktiflik biyerden sonra da kapanış
Yok yok senin daha hakkın var kendine bişey almaya o zamanYa ben de geçen gün ruj aldım uzun süredir ilk defa kendime bişey almış oldum onu da doğurunca sürerim fotolarda diye aldım yine doğumla bağlantılı
Benim de öyle oluyorBen de alintiliyorum cevap vermek icin sobra yazarken klavye kaboluyor cikmiyor. Sayfayi yeniliyorum ama duzelmiyor bazen. Sıkılıp kapatiyorum. Size de oluyor mu?
Bana sabah kalkarken oluyor legen kemigimi mi nedir bilmiyorum ama baya cit sesi geliyor kalkarken
Benim istanbula gelmemi bekleyin buluşma için kırılır kıskanırımYok kız öyle olmaz.
KK da eskiler kopmaz zaten
Sadece gebelik için gelenler bırakır belki onlar zaten aktif değil pek.
Güzel dostluklar kurduk.
İstanbul buluşması yapıcaz daha bebekleri de alıp
Diğer grupla bile yapmıştık 11 sene önce
Mesajlarınıza baktım da geçmiş dönem bir aile hekimi HCG değeri artışıni vb bilmiyorsa Türkiye ee sağlık sistemi ölmüş toprak atani yokBen aile hekimiyim. Ama 3 sene acil tecrübem de mevcut pratisyenken. O yüzden her ne kadar koruyucu hekimlik yapsam da bir yanım hep acilci :) Aslında sizin gruptan değilim. Bir mesaj ararken sizin gruba denk geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?