2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Benim de öyle ama tam dalıyorum illa biri arıyor beni sinir oluyorum uyku felan kalmıyor sonra

Sağol balım

Deniycem
Viking vegan ve doa marka var ya a101 de onlardan aldım bende baya deneme lik renk renk kokuları güzel

Sezer yana kaç dediler?
PEndik medipol için bu fiyatlar , Saadet hanımın doğum fiyatalrı ( Şube ve doktora göre değişiyormuş )
Normal Doğum 12.000 TL
Zorunlu 15.000 TL
İsteğe bağlı sezeryan 17.000 TL
Bebeğin ilk tahlil ve işlemleri ücretsiz
Doğum öncesi NTS ve ayrıntılı ultrason isterse doktorun onlarda ekstra olur dediler

Haklısın tabikide bende senin gibi düşünüyorum ama istiyorum eşim sorsun kocama göre hastanelerden bize ne lokasyon olarak bize yakını tercih edecekmişiz ne yani çok derse vazgeçtim doğurmuyorum mu diyeceksin diyip salak saçma espiri yapıyo adamada bi haller oldu bi gergin kavga etmeye ramak kaldı sanki o hamile de stresli

Benim sorduğum ile yakın sayılır
Bana iki ay önce 19.500 demişti.
Ünv hocası farkı.
3.zorunlu sezeryan fiyatı
Demekki zam gelmedi
İnşallah Aralık'ta da gelmez

Kızlar şimdi çok duygusal bir erken veda konuşması yapacam
Öncelikle artık doğumlarımız yaklaştı hatta aramıza katılan bebişlerimiz var Doğumdan sonra hepimiz artık bebeklerimizle ilgilenicez ve buralarda eskisi gibi gece yarılarına kadar aktif olmayacağız diğer doğum yapan gruplarda olduğu gibi. O yüzden şimdi hazır herkes yaklaşık olarak aktifken yapmak güzel olur. Grupta cebren ve hileyle yönetici olduğumu biliyorum hala nasıl oldum bilmiyorum liste yapalım dedim yönetici oldum çok güzel kavgasız gürültüsüz seviyeli bir grup oldu. Tartışmalarımız da oldu tabii ki ama maşallah gruptaki herkesin medeniyet seviyesi o kadar güzel ki herkes hatasında özür dilemesini biliyor bu çok güzel hayatımda tanıyabileceğim en tatlı kızlarla bu süreci geçirmek çok keyifliydi. Umarım kimseyi uyarırken kırıcı olmamışımdır üzmemişimdir. Benim kalbime çok dokundunuz şahsen hepinizin yeri ayrı kırdıysam üzdüysem özür dilerim. Sessiz okuyucular size de teessüf ederim insan arada selam verir 8aydır beraberiz herkese çooookk güzel sağlıklı mutlu doğumlar diliyorum, inşallah herşey gönlümüzce olur

Hamilelik ihtiyacı harici kendime bir tek indirimden ruj aldım ama bayağı kendi kendimi ikna çabam oldu bir daha bu fiyata bulamazsın vs diye diye
Ya ben de geçen gün ruj aldım uzun süredir ilk defa kendime bişey almış oldum onu da doğurunca sürerim fotolarda diye aldım yine doğumla bağlantılı

Ben siteden hiç kopacağımızı düşünmüyorum şahsen daha çok geliriz bence kv çekiştirmeye filan

Sonra efenim ek gıdası şusu busu kopmayız kız

Hahahah cok gec kalmisim ya. Bugun yine mihtesem yogundu. Bence asiri sansli yeni arkadas bana denk gelmedi

Çok erken oldu ya doğurunca da soracak sorularımız olur bence konuşuruz belki başlarda çok sık yazamasak da

Umarım yaa ama daha az aktiflik biyerden sonra da kapanış
Yok kız öyle olmaz.
KK da eskiler kopmaz zaten
Sadece gebelik için gelenler bırakır belki onlar zaten aktif değil pek.
Güzel dostluklar kurduk.
İstanbul buluşması yapıcaz daha bebekleri de alıp
Diğer grupla bile yapmıştık 11 sene önce

Benim de öyle oluyor

Benim istanbula gelmemi bekleyin buluşma için kırılır kıskanırım

Ben aile hekimiyim. Ama 3 sene acil tecrübem de mevcut pratisyenken. O yüzden her ne kadar koruyucu hekimlik yapsam da bir yanım hep acilci :) Aslında sizin gruptan değilim. Bir mesaj ararken sizin gruba denk geldim :)
Mesajlarınıza baktım da geçmiş dönem bir aile hekimi HCG değeri artışıni vb bilmiyorsa Türkiye ee sağlık sistemi ölmüş toprak atani yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…